60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim sabuncuma.s....Ama felix ya da kıngden siz memnun olduğunuza göre onlara bakarım artık.:CüvCüv:Açıkcası ben de çok pahalı birşey almak istemiyorum..yerimseniben

Evet gulgulmez sen yazmıştın bana...Ben de dün Vatan bilgisayarda işim vardı.Tartı da baktım.. Felix 50 tl diyince almadım.Sen sanıyorum 35'e almıştın..Biraz daha bakıp karar vericem .

Canım geçen hafta ben alıp yazmıştım sana felix markayı. 35 liraya almıştım. :)) Ben çok memnunum bir hafta oldu ama 10 kerede çıksam hep aynı sonucu veriyor. Yağ suda ölçüyormuş. :) Bence felix iyi. fiyat olarakta diğerlerine göre uygun.

Eline sağlık yonca:) Bu arada ilacı nerden bulabileceğimi sende yazmışsın. teşekkür ederim. ben bi araştırıcam.

Lunam evet onu bende duydum.. Çabuk bozuluyormuş falan diyorlar.. Ama gülgülmez felixden memnunsa ondan alınabilir aslında. Çok da pahalı değilmiş. Ben vestele bide nereya biyere daha sormuştum. 100 üstünde fiyat vermişlerdi. Okadar para verip sonra her çıktıımda farklı kilo gösterirse ben onu kafalarında paralarım yani hehe
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

oy oy oy pardon..Hatlar karışmış:bbo:...Pırlantacığım sen yazmıştın evet şimdi hatırladım...

Sen sanırım küçük bir yerden almıştım diye yazmıştım.Ben de artık büyük yerlere bakmayacağım,adları büyük ama içlerinde hiç çeşit yok.Dün sadece vatan da gördüm ama o da pahalı geldi..:1no2:

Dediğim gibi birkaç gün daha bakınayım...Tekrardan özür ve teşekkürler...

Yoncam tavuk dürümcüklerin harika görünüyor gerçekten.. Diyet yemekleri konusunda büyük ustasın kesinlikle.. Hatta bence diyet yemekleri olan bi restoran açmalısın.. İyi iş yapar valla....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ne demek canım hergün okadar yazıyoruz ki unutabiliyoruz. Bencede küçük elektronik eşya satan yerleri bi gez derim ben. Öle adları olan yerlerde aynı marka aynı modeller daha pahalı oluyor.

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum canın.a.s

Canım işte vucudunu dinlemek diye ben buna derim . . .

Hiç üzülme canımcığım sen kendinin ihtiyacı olanı sağladın . . . ki minik bi bebeğin var asla bu sinyalleri boşlama canının Çok istediğini Az Az ye . . .

Güne cencefille başlayalım ama uyutmasın bizi ?
Ben bu nedenle sabah almadım aklımada gelmedi değil . . .
:jeyyar:

bende de simbo nun var yag falan ölçmüyor fıyatını tam hatırlamıyorum ama uygundu 2 sene oldu alalı şimdilik sorun yoka.s.

canım topraksuum çok geçmiş olsun...aynı sorunu yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum...acil şifalar diliyorum canım benim...

canlarımmmmm bu sabah pazarı bekleyemeden bir tartılayım dedim veeeeeeee 61 kilo olmuşum...1 kilo daha gitti...maşallah bana...ve kilo veren tüm arkadaşlarıma vintage,pirlanta_a ve pinarsimaya sırnaşık şey unuttuğum kimse kalmamıştır umarım...bu haftasonu hepimizin kilo vermesi dileğiyle...kaydirigubbakcemile3

canım sabuncum bak ne yaparsın nasıl yaparsın bilmem ama bu pazar sabahı 62 haberini bekliyorum ona göre...öyle akşam yemeğini geç yediğimden veremedim diye mazeret kabulü yok ona göre...kötükedihüso

canım anladığım kadarıyla akşam yemeklerini hazırlamak sana düşüyor...annem olmasa ben de ne yapardım bilemiyorum...o zaman şöyle yapsan bir gün öncesinde hazırlayıp sadece ısıtması kalsa olmaz mı:uhm: aslında sen çok iyi gidiyorsun yemek konusunda yediklerini hafif buluyorum ben...ama mümkün olduğunca geç saatlere bırakma yemek faslını...uzaktan söylemesi kolay biliyorum ama geç saatlerde yemek yemek kilo olarak geri dönüyor biliyorsun...birazda bünye meselesi gerçi...üniversitedeyken bazı arkadaşlarım gece yatmadan hemen önce kocaman ekmek arası yiyip yatarlardı kilo almak için ama onlarda almazdı...pek yardımcı olamadım sana biliyorum...:çok üzgünüm:
olmazsa 1-2 hafta kadar akşam yemeklerini seninde dediğin ofistemi yesen acaba...eve gittiğinde hafif birşeyler yersin...salatalık,domates,patlıcan köz sırnaşık şey,yoğurt gibi...

yok canim o sütle karisinca öyle uyutma gibi bi etkisi var ama alan da sölemiyim tek basina hic icmedim ki sabah yesil cay mate bide zencefil iciom :uhm: ben calismiyom ya önce ben deneyim uyku yapiyosa söylerim kaydirigubbakcemile5

Sevgili derinn seni can-ı gönülden kutluyorum:teytey:...Ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…