60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar hepinize selamlar...Sabuncum bu sabah itibari ile gene kampa girmiş bulunuyorum,hafta sonu kilo konusunda hüsrana uğrayacağımı bilsem de önümüzdeki haftaya yatırımlarıma başladım.Ben olmasam da siz iyişallah bu hafta da kilo vermiş olursunuz..kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin babystar...Regl dönemi genelde her kadını maalesef aynı şekilde etkiliyor..Bol bol su içmeni tavsiye ederim.Bir de bu dönemlerde canım tatlı istediği zaman ben genelde ciklet ciğniyorum.Tabi tatlı olanlardan.Ben de işe yarıyor açıkcası..Kolaylıklar diliyorum...a.s.

vintage akşama telafi edersin artık
hcr35 hoşgeldin
sabun inşallah pazar günü 61 görürsün 62 degilde:teytey:

gulgulmez bende pazartesi almıştım ölçülerimi 1 hafta sonuc ne olacak meraktayım:lepi:

yeni gelen arkadas hoşgelmiş.ama biraz tut kendini.sabah kaçırmışsan öğlenle akşamla telafi etmelisin yoksa diyetin anlamı kalmza.s.

Çok geçmiş olsun topraksuu...O sıkıntıyı bilen birisi olarak inan çok üzüldüm.Tez elden toparlanman dileği ile...a.s.

topraksu geçmiş olsun canım
bende aynen senin gibi kkorkumdan doktora gidemiyorum ve aynı meret bendede var
umarım bir an evvel geçer ağrıların

HAFTALIK DıYET (Kendime uyarladım &#61514

SABAH :1 dilim kepek ekmegi,1 kibrit kutusu b.peynir,salatalık,domates,cay yada kahve (sekersiz)
ÖGLEN : 1 kase çorba,salata ,1 dilim k.ekmek
AKSAM:1 porsiyon ızgara et yada tavuk,ayran,1 dilim k.ekmek

SABAH : ayni
AKSAM :1 bardak haslanmis makarna ve ustune 1 kasik yagsiz yogurt.

AKSAM :Balık ızgara,salata

AKSAM : 1 tabak bulgur pilavı,yoğurt

AKSAM : 3 tane orta boy sebze dolmasi ve üstüne 1 kasik yogurt

ÖGLEN :1 kase çorba,salata ,1 dilim k.ekmek
AKSAM :1 porsiyon mantar sote,ayran

SABAH :ayni
ÖGLEN :1simit ve çay
AKSAM :1 tabak yagsiz ama kiymali ispanak ve uzerine 4 yada 5 kasik yagsiz yogurt

NOT: Diyet 1 hafta uygulanacak
Günde 40 dk egzersiz proğramı olacak
3 litre su tüketilecek

Kızlar ben bugün itibari ile bu diyeti uyguluyorum 2 -3 kilo gidecekmiş bakalım görcez haftaya cuma ne olcak
Melekim ölçülerini ekle sen bende ona göre alıyım yağımı

Teşekkür ederim sabuncuğum. İnşallah sende 61 veya 60'ı görürsün:)):içelim:

Teşekkür ederim sabuncuğum. İnşallah sende 61 veya 60'ı görürsün:)):içelim:

Ağazınızdan bal damlıyo . . .

:Saruboceq: İnş . . .

Veremezsem kuru bakliyatlı yoğurtlu çorba diyeti deneyeceğim artık o aklıma yattı sanki . . .
Hem tok tutucu hem sağlıklı . . . Netice alanlarda oldukça fazla . . .
Lahana beni tok tutmuyo . . . mirmirmirmir

Yonca hala gelmedi . . .

selam kızlar geçen hafta ben1 kilo vermiş; 63 kilo olmuştum fakat yazamadım.bu hafta ise 600 gram daha vermişim.şuanki kilom 62.400 .HEDEFE AZ KALDI....DEVAMMMMMM.

pınarsimay tebrikler:içelim:

sabun inşallah canım bu hafta çok vermiş olursun tartı seni şok eder:lepi:

gulgulmez bende ölçülerimi tekrar almak için sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile2

Topraksu canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.. Acil şifalar diliyorum sana kuzum..

Pınarsimaycığım sana da tebrikler.. Darısı başımızaa..:))

Sabuncuum ve diğer hepimiz bu haftasonu umarım harika haberler alırız tartılarımızdan..

Ben bugün öğlen yemeği olarak ızgara tavuk ve haşlanmış sebze aldım hepsini bitiremedim bile bi porsiyonu..sositosositosositososito

Kızlar durmak yok yola devammmm....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Flyyy dijital tartı baktım dün biraz..Fakat istediğim gibi bir şey bulamadım..Bir de bunların bazıları (dijitaller) sanırım her tartıldığında farklı ölçüler veriyor.Ben ne yapacağımı,ne alacağımı bilemiyorum...

Evet gulgulmez sen yazmıştın bana...Ben de dün Vatan bilgisayarda işim vardı.Tartı da baktım.. Felix 50 tl diyince almadım.Sen sanıyorum 35'e almıştın..Biraz daha bakıp karar vericem .

slm kizlarrrrrrr sabahtan beri gelesim yok cünkiiiiiii aksam cok fena seyler oldu
önce üsümeye basladim dün bayagi bi az yemistim sonra icime bi mutzusluk cöktü senağlama sonra gözümün önünde makarnalar ucustu durdu senağlama

dahada mutsuz hissedince gece 21 de kALktim kendime aslinda kücük bi porsiyondu peynirli makarna yaptim kaydirigubbakcemile3 o yetmedi üzerine 100 gr kadar cikolata yedim kaydirigubbakcemile3 ama napiyimmmm 2 aydir diyetteyim unutmusum cikolata makarna vallahi ne yalan söyleyim kendimi cok iyi hissettim diyet yaparken en cok saglik güzellik icin kilo veriyoruz dimi o cikolatayi aksam sagligim icin yedim ve karar verdim kendime pazara kadar izin veriyorum :lepi: tabi diyet sinirlari icinde 1000 kaloriyi asmicam ama cikolata dahil pazartesiye kadar yicem sanirim metabolizmaminda ihtiyaci var buna yoksa beni ne zencefil kurtaracak nede L-CARNITIN
simdi kendimi cok iyi hissediyorum sanki hareketlerim bile yavaslamisti

l- carnitini soran arkadasim türkiyede nerden alinir haberim yok ama bence eczaneye bi bak günde 1000 mg alinip bi saat sonra spor yapilio

slm sabuncum zencefili bulduguna sevindim yeni bi sitede okudum sabah zencefil suyuyla baslayin dio daha cok metabolizmayi hizlandirmak icin

Son düzenleme:
Yoncacım herşeyden önemlisi ruh sağlığı bence.Ruh sağlıklı olmayınca hiçbirşeyin bir anlamı yok.Sen sınırını biliyorsundur mutlaka..

Bende de KİNG var canım bende memnunum . . .

Uygunduda baya . . .

Gerçi pek çoğu çok uygun şimdi . . .

Canım daha detaylı bilgi deneyim istersen gruplar var ya yarışmalı o forumlara girip oradaki arkadaşlarada sorabilirsin o forumlar daha kalabalık . . .

kizlarrrr bugün menümüzde
TAVUKLU DÜRÜMCÜKLER var

benim uyduruk diyet yemeklerimden biri ama tadi harika

3 tane ceyrek yufka-------------------(her biri 50 kaloricik) 150 kcal
50 gr tavuk gögüsü----------------------------------------------------50 kcal
yarim sogan
1 taze kirmizi biber
aci toz kirmizi biber
istege göre sarmisak
tuz
------------------------------------------------------toplam 220 kcal
yapilisi

biber,sogan tavuk ve sarmisagi ince uzun kesip yapismayan tavada azicik suyla ceviriyoruz baharatlarida ekleyip biraz daha su bir iki yemek kasigi ekleyip karistiriyoruz yapttigimiz soteyi hamurlarimizin icine sarip hamurlari kizgin yapismayan tavamizda alt üst isitiyoruz

afiyet olsun

[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…