bu arada ben bu gruba yenı katıldım.66 kg yım.hergun sabah aksam 40 ar dk yuruyorum toplam 8km yapıyor.onun dısında haftada 3 gun spora gıdıyorum.yedıklerıme bı ara dıkkat edıyordum ama sımdı edemıyorum.herkese bu yolda sonsuz azım ve basarılar dılıyorum
Selamlar kızlarr
Hayırlı cumalar dilerim herkese a.s.
merhaba çıtırlar nasılsınız
sabuncuğum çok teşekkür ederim canım verdiğin link için uygun zamanda yenisini yapacam canım kilomda şu anda bi değişiklik yok ama sağlığımda şu sıralar sorunum var bel fıtığım felaket azdı ağrı kesici kas gevşetici ve birsürü pomad kullanıyorum doktora gitsem hemen ameliyat diyecekler bende olmak istemiyorum o son çare bakalım ne olacak o nedenle kaç gündür giremiyorum
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
ben çıkıyorum uzanmam lazım hepinizi kocaman öpüyorum :1hug: a.s.
Canımcığım öncelikle teprik ediyorum :hooray: bende veririm İnş 1 kg pazara kadar 62 istiyorum gerçi sağır sultan bile duydu bunu . . .
Bahsettiğinden bizde söz ediyoruz burada yonca kullanıyor ve oldukça memnun . . .
Nerede satıldığı ile ilgili ise eczanelerden ( hepsinde yoktur tabii ) ve doğal sadece bu biçimde ürünlere yönelmiş özel marketlerden edinebilirsin . . . Bu marketler AVM lerde mevcuttur . . .
Yanlız canım bahsettiğimiz ürünü pek çok farklı firma üretiyor . . .
Bunada dikkat et derim . . .
:1ninca:
vintage akşama telafi edersin artık
hcr35 hoşgeldin
sabun inşallah pazar günü 61 görürsün 62 degilde:teytey:
gulgulmez bende pazartesi almıştım ölçülerimi 1 hafta sonuc ne olacak meraktayım:lepi:
yeni gelen arkadas hoşgelmiş.ama biraz tut kendini.sabah kaçırmışsan öğlenle akşamla telafi etmelisin yoksa diyetin anlamı kalmza.s.
Teşekkür ederim sabuncuğum. İnşallah sende 61 veya 60'ı görürsün:)):içelim:
selam kızlar geçen hafta ben1 kilo vermiş; 63 kilo olmuştum fakat yazamadım.bu hafta ise 600 gram daha vermişim.şuanki kilom 62.400 .HEDEFE AZ KALDI....DEVAMMMMMM.
Flyyy dijital tartı baktım dün biraz..Fakat istediğim gibi bir şey bulamadım..Bir de bunların bazıları (dijitaller) sanırım her tartıldığında farklı ölçüler veriyor.Ben ne yapacağımı,ne alacağımı bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?