:enbuyukkk:
bende acayip motive oldum kargoya gitmeyim kargo çağırcaktım ama kargoya yürüycem birazdan:)
kızlar ton balığı diyet yaparken ekmeksiz yense olur mu bilen var mı?
Ben light tonbalığını,yağsız hazırladığım salatanın içine katarak tüketiyorum.Yalnız konserve ton balığını çok tüketmemek gerekiyor..Çünkü içlerinde fazla civa barındırıyorlar diye biliyorum...(Gerçi bu durum kirli denizlerden avlanan taze balıklar için de geçerli)
Offf 68 kiloyum bu zamana kadar hiç diyet yapmadım ama son 2 haftadır dikkat ediyorum önceden hiç su içmezdim şimdi elimden düşürmemeye çalışıyorum bi unutayım suyu bütün gün içmeden durabiliyorum. akşamlar 1 saat yürüyüş yapıyorum yürüyüşten sonra bişey yememek için sabrediyorum.. Kilo vermeyi çok istiyorum ve başarıcamda burayı daha yeni okuyorum kilo verenleri duydukça çok mutlu oluyorum :))
Ben geldim yine..
Kilo verenleri caanı gönülden kutluyorum...
Buarada ton balığıyla ilgili bi muhabbet vardı sanırım.. Ben de, akşamları özellikle ,ton balığı yemenin çok faydalı olduğunu duymuştum. Uyurken yağ yakımını destekliyormuş diye duymuştum.. Ama tabi light olanı..
Yoncacım boşver aldıın bir kiloyu aynen geri verirsin hiç zorlanmadan zaten
ama arada ufak bi mola şart.. Piskoloji açısından yaaani..:1hug:
:sm_cool::sm_cool:
NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta---------------4.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg----------------65kg
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg -------------->62
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg---------->60.0 kg----------->59,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg---------------62.7kg
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg
kaç çizelge var ya,sabah ekledim birine bunda çıkmamış,bunada ekledim.Değiştirmeyin kızlar yaw .
Kutlarım selenimo...Darısı hafta sonu benim başıma...
slm kızlar bende balık burcuyum ve de akşam günümüz var akşam yemeği yemiycem ama kaçırmaktan korkuyorum..nasıl engel olucam kendime yaa....:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?