60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:enbuyukkk:

bende acayip motive oldum kargoya gitmeyim kargo çağırcaktım ama kargoya yürüycem birazdan:)
kızlar ton balığı diyet yaparken ekmeksiz yense olur mu bilen var mı?

:enbuyukkk:

bende acayip motive oldum kargoya gitmeyim kargo çağırcaktım ama kargoya yürüycem birazdan:)
kızlar ton balığı diyet yaparken ekmeksiz yense olur mu bilen var mı?

Ben light tonbalığını,yağsız hazırladığım salatanın içine katarak tüketiyorum.Yalnız konserve ton balığını çok tüketmemek gerekiyor..Çünkü içlerinde fazla civa barındırıyorlar diye biliyorum...(Gerçi bu durum kirli denizlerden avlanan taze balıklar için de geçerli)

ben lıght ton balığı yiyemiyorum tadı hiç hoşuma gitmiyor ayçiçek yağlının yağını süzüyorum etiformla yiyorum ama korktum kilo aldırrı dediler ya :1ninca:

Offf 68 kiloyum bu zamana kadar hiç diyet yapmadım ama son 2 haftadır dikkat ediyorum önceden hiç su içmezdim şimdi elimden düşürmemeye çalışıyorum bi unutayım suyu bütün gün içmeden durabiliyorum. akşamlar 1 saat yürüyüş yapıyorum yürüyüşten sonra bişey yememek için sabrediyorum.. Kilo vermeyi çok istiyorum ve başarıcamda burayı daha yeni okuyorum kilo verenleri duydukça çok mutlu oluyorum :))

canım en az 2 lt su içersen akşam yürüyüşten sonra hiçbişey yemezsen çok güzel kilo verirsin.bide burası inanılmaz motive ediyor :enbuyukkk:

mrb kizlar ya benimde kotu haberim var bu hafta ilk haftamdi hafta ici yemedim ama hafta sonu bir yedim korkudan baskule cikmadim ama bugun tekrar devam ins 1 kilo daha verebilirim

NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta---------------4.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg----------------65kg
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg---------->60.0 kg----------->59,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg---------------62.7kg
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg

slm kizlarrrrrrrrrrrrr günaydinnnnnnnnn
kendime verdigim tatilden 1kg fazla ciktim AMA OLsunnnn

bu haftaya yine motive olmus sekilde basliyorum herkeze cokkk güzel motivasyon dolu bir hafta diliyorum

bu arada cizelgemide degistirdim 65 oldum ya gözümün önünde dursun da bidaha kolay kolay mola vermiyim dimi delikafadulden

Ben geldim yine..

Kilo verenleri caanı gönülden kutluyorum...

Buarada ton balığıyla ilgili bi muhabbet vardı sanırım.. Ben de, akşamları özellikle ,ton balığı yemenin çok faydalı olduğunu duymuştum. Uyurken yağ yakımını destekliyormuş diye duymuştum.. Ama tabi light olanı..

Yoncacım boşver aldıın bir kiloyu aynen geri verirsin hiç zorlanmadan zaten
ama arada ufak bi mola şart.. Piskoloji açısından yaaani..:1hug:
:sm_cool::sm_cool:

tesekkürler canim böyle düsündügüm icin yaptim zaten ama acayip yedim he 1 kg kurtulduguma sükür kaydirigubbakcemile3

kizlar bakin ne buldum ayin insan üzerinde büyük etkisi varmis kilo vermek isteyenler ay kücülürken kilo vermek daha kolaymis ay büyürken is zorlasiyormus
bunun burclarla baglantisini arastiran biri söyle bi sonuca varmis
ay büyürken burcuna göre uymayan seni sismanlatan yiyeceklerden uzak durmak.
onlar neler mi ?
buyurunn

koc,boga,yay---- proteinden uzak durun
ikizler, kova terazi------yaglardan uzak durun
yengec, akrep, balik-----karbonhidrat ve tatlilardan uzak durun
boga,oglak, basak-----tuzdan uzak durun ve köklü yiyecekler yiyin havuc turp gibi

bunu ay büyürken dikate almak gerekiyor

Bende artık evdeyim ve diyete son hız devam.. yerimseniben Sabahtan beri sadece bir kase yulaf ezmesi yedim.. Şuan çok açım.. İnş. bozmam diyeti...

T&S ve titreşim kemeri kullanıyorum.. Bakalım faydası olacakmı??

Şimdi ne ysem acaba???Çooookk açımmm :çok üzgünüm:

yonca54 teşekkürler paylaşım için...
ya tek sevdiğim hamurişi ve tatlılar... :icecream:
ay nezaman büyüyor peki?
bugün hiçbişi yemesem gene acıkmam... dün öyle bir kaçırmışım ki senağlama
çoook pişmanım çokkkk

Teşekkürler Yoncam.. Ben balık burcuyum. zaten en büyük zaafım hamurişi ve tatlılar.
Ama bu diyet döneminde her şeklinden zak duruyorum.. Ay büyümüş küçülmüş farketmez hehekaydirigubbakcemile3
Ay büyürken zor kilo verilip küçülürken daha çok kilo verildiğini bende duymuştum..

Princesscığım hoşgeldin aramıza.
Bence okadar aç durmamalısın iraden zayıflar. Yoğurt salatalık elma bu tarz hafif şeyler atıştırabilirsin.
Hatta elmayı ufak ufak doğrayıp yoğurtla karıştırıp yediğinde çok güzel doyuruyo ve tok tutuyo. Tavsiye ederim yaniii.

bende balık burcuyum...balık burcu kadını etli butlu olurmuş..kilo almaya müsait olurmuş....ah ah ah. flyyy aynı kaderi paylaşıyoruz :teselli:

slm kızlar bende balık burcuyum ve de akşam günümüz var akşam yemeği yemiycem ama kaçırmaktan korkuyorum..nasıl engel olucam kendime yaa....:1no2::1no2:

kizlar kizlarrrrr bakin ne buldum papaya meyvesi cekirdegi tr deki adi kavun agaci meyvesiymis bu meyvenin cekirdeklerini yemekten sonra 5 -6 tane cigneyip yutunca yedigin yemekteki yaglari nötralize ediyomus

[/url][/IMG]

hemen bugün alip baslicam

slm kızlar bende balık burcuyum ve de akşam günümüz var akşam yemeği yemiycem ama kaçırmaktan korkuyorum..nasıl engel olucam kendime yaa....:1no2::1no2:

balık burcu kadınları toplandık :)
kısır varsa kısır yiyebilirsin biraz cokacimcoook
aman fazla kaçırma canım yasakkelime alması kolay vermesi zor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…