60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En son çizelgeden kopyala yaptım.

NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg (1.600)
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg

kızlar günaydın...
hafta sonu berbattı acaip yedim.. kafamçokkarıştı şuan midem çok kötü klava: ne vardı bu kadar yiyecek bilmiyorum..ama eskiden daha fazla bile yerdim demek midem küçüldü ve yediklerim aşırı derecede rahatsız etti.. meğersem diyet yapmak ne kadar güzel bir şeymiş..bunu hafta sonundan sonra daha iyi anladım..sağlıklı besleniyorsun..az yiyiyorsun..herzaman hafif oluyorsun :smiley-cool:

Hepiciğinize günaydın hatunlar :) Kendimi çok mutlu hissediyorum. 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 1.600 gr vermişim.
Bunun haricinde hafta sonu erkek arkadaşımın evine gitmiştim. Yengeleri teyzeleri falanda vardı. Kekler börekler poğçalar yapmışlar. Ben hayatımda hiç olmadığım kadar iradeliydim. Ayıp olmasın diye sofradakilerden minik minik alıp tatlarına baktım sadece. Bende salata yapmıştım yaptığım salatadan yedim kaydirigubbakcemile3 Ve en önemlisi herkes sen kilo vermişsin incelmişsin baya dediler. Çok mutlu oldum anlatamam. Demekki farkediliyor. :)) Diyete ve spora devam hepbirlikte:)

Evet ya diyet yapmak çok güzel bişey. :sm_cool:

Kutlarım pırlanta...Kilo çizelgeni deyiştirmeyecek misin?a.s.

Ben dün sabah tartıldım 63 geldim..Bu sabah tartıdım 62.700 geldim...Bir günde 300 gr.farkeder mi?Dün akşam saat 16:00'da yedim en son yemeğimi,bir daha da bir şey yemedim...Ondan herhalde..

Bravo flyyycım...Ben de yürüyüşe başlıyacağım bugün...Bu arada arkadaşım Migros'dan bana hediye baskül almış..Biraz önce getirdi,bıraktı..Sinbo marka,yağ-su ölçerlerden..Eh artık zayıflamam şart oldu.Arkadaşa ayıp olmasın dimi...kaydirigubbakcemile2

Onu bi dene bakalım Lunam.

Sen memnun kalırsan bende alırım ondan ozaman..

Evet hep beraber dipçik gibin olucaz..:roflol:

bu hafta itibariyle 62 kğ olmuşum kızlar şaka maka gidiyo ya.

oyle bır ıstahım varkı onume ne gelse yerım herhalde ama tutuyorum kendımı off offff offf

kızlar bende regl olmama rağmen 59,6 çıktım bu sabah... ama hala sevinemiyorum neden bilmiyorum sanki şaka gibi geliyor ...59 olana kadar aranızladım yola devam....

bu arada ton balığını geçen arkadaşıma diyetisyen önermemiş sizin bilginiz var mı?

pirlanta_a tebrik ederim canımm Şeniz

Sağol canım. Seninde regl dönemin bitince emin ol vericeksin. Benim regl bitti bir kilo gitti:lepi:

herkesi tebrik ederim kızlar ... bu arada benim hedefim 55 ti hafta sonu eltimi gördüm hayran kaldım 52 kg olmuş çok zayıflamış.benimde hedesim 50 oldu artıkn :jeyyar:

herkese günaydınnnnn

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
saglıklı zayıflamalar diliyorum :))

tebrikleriniz için çok sagolun kızlar.vallahi sabah sabah nasıl motive ettniz bilemezsiniz
hcr35 kilo çizelgen çok şeker olmuş :))

bu hafta çokkk kilo veririz inşallahhhhhhh

gulgulmez nerede?ona ölçülerimi verecektim.lahana yagını kullanması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…