kızlar günaydın...
hafta sonu berbattı acaip yedim.. kafamçokkarıştı şuan midem çok kötüklava: ne vardı bu kadar yiyecek bilmiyorum..ama eskiden daha fazla bile yerdim demek midem küçüldü ve yediklerim aşırı derecede rahatsız etti.. meğersem diyet yapmak ne kadar güzel bir şeymiş..bunu hafta sonundan sonra daha iyi anladım..sağlıklı besleniyorsun..az yiyiyorsun..herzaman hafif oluyorsun :smiley-cool:
Hepiciğinize günaydın hatunlar :) Kendimi çok mutlu hissediyorum. 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 1.600 gr vermişim.
Bunun haricinde hafta sonu erkek arkadaşımın evine gitmiştim. Yengeleri teyzeleri falanda vardı. Kekler börekler poğçalar yapmışlar. Ben hayatımda hiç olmadığım kadar iradeliydim. Ayıp olmasın diye sofradakilerden minik minik alıp tatlarına baktım sadece. Bende salata yapmıştım yaptığım salatadan yedim kaydirigubbakcemile3 Ve en önemlisi herkes sen kilo vermişsin incelmişsin baya dediler. Çok mutlu oldum anlatamam. Demekki farkediliyor. :)) Diyete ve spora devam hepbirlikte:)
Günaydın kızlarr,
Yeni haftada herkese bol kilo vermeler, başarılar, mutluluklar dilerim..
Callenatics diye bir video var. Sabah 20 akşam 20 dakka yapıyorsun. Çok güzel sonuç veriyor. Sıkılaştırıyor. Bu sabah azmettim ve 6:15 de kalkıp başladım. Az önce kahvaltı olarak da müsli yedim keten tohumlusundan.. Yeni haftaya çok azimli başladım. Regl olucam bu hafta. Ona rağmen sağlıklı yersem sporumu ihmal etmezsem önümüzdeki pazartesiye kadar 61 kilo olmak istiyorum işallah.:dance:hihoyyythihoyyyt
Hadi kızlar.. bu hafta hepimiz çok çok kilo vericez.. Sporumuzu suyumuzu ihmal etmeyelim.. Hadi yeni haftaya marş marş..:roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bravo flyyycım...Ben de yürüyüşe başlıyacağım bugün...Bu arada arkadaşım Migros'dan bana hediye baskül almış..Biraz önce getirdi,bıraktı..Sinbo marka,yağ-su ölçerlerden..Eh artık zayıflamam şart oldu.Arkadaşa ayıp olmasın dimi...kaydirigubbakcemile2
En son çizelgeden kopyala yaptım.
NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg ------------>62 kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg (1.600)
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg
bu hafta itibariyle 62 kğ olmuşum kızlar şaka maka gidiyo ya.
Kutlarım pırlanta...Kilo çizelgeni deyiştirmeyecek misin?a.s.
kızlar bende regl olmama rağmen 59,6 çıktım bu sabah... ama hala sevinemiyorum neden bilmiyorum sanki şaka gibi geliyor ...59 olana kadar aranızladım yola devam....
bu arada ton balığını geçen arkadaşıma diyetisyen önermemiş sizin bilginiz var mı?
pirlanta_a tebrik ederim canımm Şeniz
En son çizelgeden kopyala yaptım.
NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg (1.600)
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg---------->60.0 kg----------->59,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg
kilo veren leri kutluyoruma.s.bende veriyorum verdikçede motive oluyorum
Evet ya bir kilo verdim ama çok motive oldum. Bide spor yapıyorum herkes bir kilodan fazla verdiğimi söylüyor. Ne büyük mutluluk. :))
canım muhtemelen sıkılaşıyorsundur.ben tartıya çıktım kilo verememişim ama ölçülerim aynı şeyi söylemiyor.zaten en saglıklısıda bu sanırıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?