selam kızlar ben de 60 kiloyum .zayıflamam lazım çünkü minyonum.yeni doğum yaptım.süt az oldu çocuk kuvezde o nedenle çok çok yemek zorunda kaldım.mide büyüdü.çok yiyorum doymuyorum.sütte olmalı. aklı verin nasıl zayıflıycam!!!
moral bozmak yok sabuncum yola devaaaam...hem ne derler:zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır! çizelge yardımın içinde çok sağol işte zayıflama maceram:başlıngıç kilosu 85,şu anki kilo 61,hedef kilo 55...iyi pazarlar canımcım..Canımcığımmmm geldim . . .
Hemende kara haberi vereyim . . . :1no2: Maesef derinciğim malesef 62 yi göremedim . . .
Aynıydım . . .
Hareket yok ki hareket . . . :sm_confused:
Buradaki arkadaşlarıma bakıyorum diğer gruplardaki arkadaşlarıma bakıyorum süper bi aktivite içerisinde kaybediyorlar kilolarını . . .
Ben ne yapıyorum sadece sağlıklı ve bi nebze ölçülü besleniyorum ki benim bu sabah anladığım bu biçimde ben sadece çizelgemdende anlaşılacağı üzere 5 kg verebilirmişim . . .
Kalan 3 kg için ciddi bi diet ve hareket şart ...
Bunu idrak etmem için 3 hafta bu kiloda kalmam gerekti belki ama idrak ettim . . .
Zaten bahsetmiştim ne kadar hareketsiz olduğumdan ve geç yediğimden v.s . . . Rağmen 5 kg kaybetmem aslında fena sayılmaz . . .
Ama gel görki ben katı diet listelerinden hiç hoşlanmıyorum ama araştırıyorum yinede sınırsız yenebilecek kuru baklagil çorbası dieti uygulayabilirim . .
Bu 3 hafta aslında kilomu nasıl koruyacağımıda öğretti bana . . . Hedefe ulaştıktan sonra ne biçimde beslenmem gerektiğini o kadar iyi biliyorum ki . . .
Ya da kafamdan bi ayar çekeceğim bu 3 kilograma . . . :jeyyar:
Misafirin var derinciğim ben yine mektup yazdım sana bitmedi okudukça değil mi ? mirmirmirmir
Kolaylıklar canımcığım benim . . .
kaydirigubbakcemile5
Canımcığım benim durumum ortada 1 haftada 3 kg zaten bana fazla iyi fazla sağlıksız :1no2: derinimle bu rekabette başarılar beneklim . . .
Bi denk düşemedik çizelgen için istersen bana hedef kilonu şu an ve gelecekte olmak istediğin kiloyu bildir ben sana link göndereyim ve o link i nereye eklemen gerektiğini anlatayım . . .
1 kilo için teprik :hooray:
Hacer :asigim: hiç uğramıyon öle bi bakıp çıkıyon . . . Olmiy . . .
selam kızlar
gecen hafta pazartesi günü aldıgım ölçüleri dayanamayıp bugun bakayım dedim
sonuçlar
20 nisan
gögüs altı-90
göbek-99
bel-90
baldır-60
kol-30
kalça-104.5
gögüs-99
26 nisan
gögüs altı-87
bel-86
göbek-96
baldır-59
kol-28
kalça-99.5
gögüs-97
yani sonuçlar muhtesemmmmmm
kondisyon bisikleti aldım artık sporda yapıcam bugunden itibaren:lepi::lepi:
selam kızlar
gecen hafta pazartesi günü aldıgım ölçüleri dayanamayıp bugun bakayım dedim
sonuçlar
20 nisan
gögüs altı-90
göbek-99
bel-90
baldır-60
kol-30
kalça-104.5
gögüs-99
26 nisan
gögüs altı-87
bel-86
göbek-96
baldır-59
kol-28
kalça-99.5
gögüs-97
yani sonuçlar muhtesemmmmmm
kondisyon bisikleti aldım artık sporda yapıcam bugunden itibaren:lepi::lepi:
Canımcığımmmm geldim . . .
Hemende kara haberi vereyim . . . :1no2: Maesef derinciğim malesef 62 yi göremedim . . .
Aynıydım . . .
Hareket yok ki hareket . . . :sm_confused:
Buradaki arkadaşlarıma bakıyorum diğer gruplardaki arkadaşlarıma bakıyorum süper bi aktivite içerisinde kaybediyorlar kilolarını . . .
Ben ne yapıyorum sadece sağlıklı ve bi nebze ölçülü besleniyorum ki benim bu sabah anladığım bu biçimde ben sadece çizelgemdende anlaşılacağı üzere 5 kg verebilirmişim . . .
Kalan 3 kg için ciddi bi diet ve hareket şart ...
Bunu idrak etmem için 3 hafta bu kiloda kalmam gerekti belki ama idrak ettim . . .
Zaten bahsetmiştim ne kadar hareketsiz olduğumdan ve geç yediğimden v.s . . . Rağmen 5 kg kaybetmem aslında fena sayılmaz . . .
slm arkadaslar bende bugun aç karınla elma sırkesı ve bal ılık suya katıp içtim de bı sey soracam gunde kaç kez yapılıyor
merhaba hanımlar,bende 64 kiloyum.zaman zaman 65-66-67 buluyor malesef.hedefim 54 hatta 53 nasıl vereciğ bilmiyorum.yıllardır bilinçsiz diyet yapmaktan artık azim denen şey bende kalmadı.ne gelirse önüme severek yiyorum.bana dur deyin arkadaşlar.zayıflamayı o kadar çok istiyorum ki.bunun yanında yemeyi de bir okadar çok seviyorum.ne olur bana YARDIM EDİN ne olacak bu halim.aynalara düşman oldum.kıyafet giyemiyorum.bu halimi hiç sevmiyorum.desteklerinizi bekliyorum.dua edin bir an önce sağlık afiyetle 54 kilo olayım.
ufff selam kızlar vere vere bi kilo vermişim onu da alcam nası olsa die çizelgeyi değiştirmiorm :1no2: bu hafta da şunu denesem diorm naısl olur sizce sabahları normal kahvaltı aşırıya kaçmamak kaydıyla öğlen ünide yemekhanede olduğum için sadece çorba varsa salata akşamları da sınırsız salata CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?