60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabuncumm sağlık olsun bitanem
Geç olsun, güç olmasın
Pek giremedim 2 haftadır, bu haftasonu da baktım muhabbetiniz koyu, bölmeyeyim dedim
62'yi mi hedef koydunuz kendinize, ben 60 olsam başka ne isterim kiii

selam kızlar ben de 60 kiloyum .zayıflamam lazım çünkü minyonum.yeni doğum yaptım.süt az oldu çocuk kuvezde o nedenle çok çok yemek zorunda kaldım.mide büyüdü.çok yiyorum doymuyorum.sütte olmalı. aklı verin nasıl zayıflıycam!!!

Sabuncum ben de kilo verememişim,hala 63'üm.(Ama demoralize olmak yok)(Sen beş kilo vermişsin zaten,yola devam)

Ben de senin gibi kuralvari diyet listelerinden hiç hoşlanmıyorum.

P.tesi itibari ile yürüyüşe başlıyacağım..Hareketsiz belirli bir noktaya inebiliyorsun ancak,ondan sonrası için spor şart...Kilo veren arkadaşları yürekten kutluyorum..

Allah yavruna sağlık versin,analı babalı büyütsün...

Eğer bebeğini emziriyorsan (ki emzirmiyorsan bile yeni doğum yapmış bir kadın iyi beslenmeli bence) çok sıkı diyet yapamazsın ama sana tavsiyem porsiyonlarını küçültmen ve bol sıvı alman.

Öğünlerini atlama fakat aradaki abur cuburları kes..Şekerli içecekler (komposto,market meyve suları gibi) yerine bol su ve yarı yağlı süt tüketmeni tavsiye ederim.Ben doğumdan sonra bu şekilde beslenerek bir ayda bütün fazlalıklarımı verdim,doğum öncesi kiloma ulaştım,gayet iyi de sütüm oldu.(oğlumu 15 ay emzirdim)

Kendini çok fazla sıkma,boyunu bilmiyorum ama 60 kilo çok dert edilecek bir ağırlık değil,eminim yeme düzenini biraz yoluna koyarsan kolaylıkla istediğin hedefine ulaşırsım...

moral bozmak yok sabuncum yola devaaaam...hem ne derler:zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır! çizelge yardımın içinde çok sağol işte zayıflama maceram:başlıngıç kilosu 85,şu anki kilo 61,hedef kilo 55...iyi pazarlar canımcım..

tebrikler canım sevindim
senle aynı hemen hemen ölçüler,sadece sende bel kalın bende de popo -tatlicadiarzu-
benim bel 79 popo 102

Meleğim harikasın muhteşem sonuçlar bunlar... tü tü tü maşallah

canım sabuncuğum misafir erken gelince pc yi açamadım ama merak ediyordum sonuç ne oldu diye...hiç üzme kendini sonuçta fazlada bir kilon yok...bu hafta olmazsa ölçülerini al kilo veremezsen bile mutkala inceliyorsundur moral olur sana...ben senden de zor kilo veriyorum...bu hafta tekrar egzersizlere başlayacağım...önemli olan zaten yaşam biçimi haline getirmek...uzun vadede bilinçli davranırsak eğer kilo problemi bir daha yaşamayız...kaydirigubbakcemile3

ufff selam kızlar vere vere bi kilo vermişim onu da alcam nası olsa die çizelgeyi değiştirmiorm :1no2: bu hafta da şunu denesem diorm naısl olur sizce sabahları normal kahvaltı aşırıya kaçmamak kaydıyla öğlen ünide yemekhanede olduğum için sadece çorba varsa salata akşamları da sınırsız salata CADIARZU

Merhaba kızlarr,

Haftasonu hiç giremedim. Bu sabah tartılamadım da.. Yarın sabah tartılıp bildiricem sizlere.. Şimdi bi spor yapıcam ondan sonra gelip ne yedim içtim yazıcam..

Şimdilik hadi gürüşürükk:smiley-cool:

bu arada haftada üç gün de spora gidiorm fitness pilates karışık oluo birer saat :ecrin_bebek:

slm arkadaslar bende bugun aç karınla elma sırkesı ve bal ılık suya katıp içtim de bı sey soracam gunde kaç kez yapılıyor

a.s.merhaba evinam...Ben de deniyorum, bildiğim kadarıyla günde 3 kere, yemeklerden yarım saat önce..Bir de kekik, biberiye gibi çaylarda yağ yakmaya yardımcı oluyormuş.

merhaba hanımlar,bende 64 kiloyum.zaman zaman 65-66-67 buluyor malesef.hedefim 54 hatta 53 nasıl vereciğ bilmiyorum.yıllardır bilinçsiz diyet yapmaktan artık azim denen şey bende kalmadı.ne gelirse önüme severek yiyorum.bana dur deyin arkadaşlar.zayıflamayı o kadar çok istiyorum ki.bunun yanında yemeyi de bir okadar çok seviyorum.ne olur bana YARDIM EDİN ne olacak bu halim.aynalara düşman oldum.kıyafet giyemiyorum.bu halimi hiç sevmiyorum.desteklerinizi bekliyorum.dua edin bir an önce sağlık afiyetle 54 kilo olayım.

Hoşgeldin yarendicle...Sanırım asıl ihtiyacın motivasyon.Biz burada birbirimizi motive etmek,çabamızda birbirimize destek olmak için varız...Şahsen bana çok iyi geldi kk...Umarım sana da yardımcı olabiliriz...:enbuyukkk:

ühüühü kimse iyi ya da kötü bişey yazmamış bana napayım şimdi ben ikilemde kaldım kafamçokkarıştı

slm plan güzel kendini bi dene aksam salatayla dayana bilirsen güzel olur tabi

Günaydın kızlarr,

Yeni haftada herkese bol kilo vermeler, başarılar, mutluluklar dilerim..

Callenatics diye bir video var. Sabah 20 akşam 20 dakka yapıyorsun. Çok güzel sonuç veriyor. Sıkılaştırıyor. Bu sabah azmettim ve 6:15 de kalkıp başladım. Az önce kahvaltı olarak da müsli yedim keten tohumlusundan.. Yeni haftaya çok azimli başladım. Regl olucam bu hafta. Ona rağmen sağlıklı yersem sporumu ihmal etmezsem önümüzdeki pazartesiye kadar 61 kilo olmak istiyorum işallah.:dance:hihoyyythihoyyyt

Hadi kızlar.. bu hafta hepimiz çok çok kilo vericez.. Sporumuzu suyumuzu ihmal etmeyelim.. Hadi yeni haftaya marş marş..:roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…