60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne çok yordum seni kıyamam sana...bakalım oldu mu
bu kadarı da yeter tatlım sağolasın yerimseniben zaten istediğim başlangıç kilomun görünmesiydi..istedimki diyetdaşlarıma örnek olayım,istersek yapamayacağımız hiçbişey olmadığını hatırlatayım..Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah...

hoşgeldin aramıza a.s bende ballı sirkeli su içiyorum canım..diğer topiklerde gezinirken elma sirkesi markası olarak kühne nin daha etkili olduğunu okudum,ne kadar doğru bilemiyorum ama ben de o markadan aldım bugün,fark görürsem yazarım..yalnız elma sirkesinin enerji verdiğine kesinlikle katılıyorum

İyi akşamlar kızlarr..

Hoşgeldin sbnm aramıza.. Bende elma sirkesinin çok faydasını görüyorum. Hem enerji hem iştah açısından.. Yanlız ben hap olarak kullanıyorum çünkü midem rahatsız öyle suyla içince midemi yakıyor..:CüvCüv:

Beneklim gerçekten çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.. :lepi::hooray:

Lunam bende geçen cencefili migros da buldum.. Büyük migroslarda yada işte carrefour falan.. öyle büyük marketlerde tazesi oluyor..

Şimdiiiii gelelim fasülyenin faydalarınaaaaaa...kaydirigubbakcemile3
tamam kötü espri..laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bugün ne yedim..
Sabah ketentohumlu müsli light sütle
Öğlen cevizli roka salatası
akşamda iştahım yok sadece 2 tane galetayla biraz yoğurt yedim..

fisfisfis hmm az yemişim..
belki bi meyva falan yerim sonra
yada yok yok cencefillli süt içer yatarım..
:ecrin_bebek:

aa tabi ya akşam işten eve gelince akşam 20 dakkalık callaneticsimi yaptım unutmiimm..a.s
ama hiç yürüyüş yapamıyorum maalesef..:1no2:
Çünkü babam arabayla işe bırakıyor sabah.. nişanlım işten alıo arabayla eve bırakıyo.. Zaten evde spor yapıcam diye hemen eve gelmeye çalışıorum. Sonrada bişeyler atıştır işte nette takıl tv falan derken uykum gelio yatıorum.. Günler kısa gelio bana yaaaa...

yaaa kızlaar,şimdi aklıma geldi:ben 60 kilonun altına düşünce başka topiğe mi geçicem :1no2: ama ben çok alıştım sizlere beya :uhm: ha bi gayret canlarım hep beraber inelim 60 ın altına..banane işte yaa siz gelmezseniz hiçbiryere gitmem ben..

gitme ya ben daha yeni geldim sen nereye a.s.
kızlar akşam meyve yemedim ama 2 tane kepekli bisküvi yedim(paket deil):1rolleyes:
bugün çok yorulmuşummyürüyüşte ya başım felaket agrıyo

gitme ya ben daha yeni geldim sen nereye a.s.
kızlar akşam meyve yemedim ama 2 tane kepekli bisküvi yedim(paket deil):1rolleyes:
bugün çok yorulmuşummyürüyüşte ya başım felaket agrıyo

Geçmiş olsun..Açlık ve yorgunluk bir araya gelince bende felaket başağrısı yapıyor.Nacizane tavsiyem aman rejim yapayım derken sağlığından olma,çok aç kalma.

Ben midemi bulandırıyor diye içmeyi bırakmıştım,bir-iki gündür tekrar içmeye başladım..Sabahları okadar enerjik kalkıyorum ki demek nedeni buymuş...aaa vallahi şaşırttı şimdi beni şu elme sirkesi...:1rolleyes:a.s.

Lunam bende Kiler den aldım cencefili canım . . . Bahsettiğin gibi yani büyük marketlerde mevcut . . .

Lunam bende geçen cencefili migros da buldum.. Büyük migroslarda yada işte carrefour falan.. öyle büyük marketlerde tazesi oluyor..

Çok sevindim.Ulaşmak kolay olacak o zaman...Teşekkürler kızlar...

slm kizlar yaw bu elma sirkesini bendemi icsem ki hani hap olarak aliyomda sanki yalanciymis gibi bence taze taze daha iyidir hani bundanda kusur kalmayim diyi hehehe

okadar cok sey kullaniyom ki sasirdim artik onu bunu yicem icecem derken yemek yemege vakit kalmiyo yahu abartiyommu sizce kullandiklarima bakin yada takinti filan mi oldum ben yaa
sabah kalkiom elma sirkesi hapimi aliom
sonra cayimi demliom cayimin icinde
form cayi su kiraz sapi funda yapragi filan olan poset cay
mate cayi
beyaz cay
yesil cay
ve
zencefil var

kahvaltida
ananas ve lor peyniri

öglene dogru
protein agirlikli menümü yiyiyorum bugün somon balikli salata yedim

sonra L carnitin aliyorum 1200 mg bir saat sonra 45 dk step yapiyorum (ama bugün canim istemedi)
aksam ton balikli salata yedim
simdi bu yemeklerin önüne arti arkasindanda papaya tohumu yiyiorum

aksam 22:00 gibi diger form cayi ( hani su wc ye kosturanlar) iciyorum
23:00 gibi de zencefilli süt iciorum
aaaa dur dur 3 lt de su iciom hemde sicak
bunlarin hepsini takviye diye yapiyorum ama sanirim etrafimi sarmis durumdalar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama hatam da var gece 21:00 gibi ordan burdan kiytiriom hep sözde tadina bakiom bunu biraksam benim haftada 2 klo verebilmem lazim yaaa senağlama

canımcım kühne marka olanın tadı daha iyi,bu akşam denedim..birde hemen sirkeli suyun ardından bi bardak su iç ve naneli sakız çiğne, en azından daha katlanılır oluyo...

yoncacım yapma be güzelim yazık değil mi sana :1no2: o kadar karmaşıklaştırma hayatını..tamam biriki destek iyide abartma noooluur!bitkiselde olsa herşeyin fazlası zarar..formül çok kolay:YEDıĞıNı YARIYA ıNDıR,HAREKETı ıKıYE KATLA..

Merhaba bayanlar :jeyyar:
Dün akşam 62 yi bu sabahta 61,700 ü gördüm
Sanırım kilo verdim hihoyyyt
Yanlız başlar başlamaz 2 kilo vermek garip değil dimi?
Bir iki tatlı kaçamağı dışında diyete uydum , sporumu sadece haftasonu yapamadım.
Devamlı yatmadan once sirkeli suyumu içtim..
Yanlız bu hafta adet olma haftam bakalım ne olucak...

yonca54
papayadan bahsetmişsin , ben denemiştim geçmişte
yaşadığım yerde bulmak çok kolay , dilimle satılıyo , fakat pek bişeye yaradığını soylıyemem
devamlı tüketmen gerekiyo ve tr de tropikal meyva olduğu için bulman hem zor olur hemde masrafı büyük olur bence...
Birde haftasonu tavuklu kabaklı tavada kavurma yemeğini denedim çok güzel oldu , teşekkürler tarif için
Ben 4 kaşık yerken eşim bütün tavayı yedi , hatta kedim hayatta kedi mamasından başka bişey yemezken o bile bir parça tavuk götürdü kaydirigubbakcemile3

Bu sabah bu moralle kahvaltı biraz kaçtı yumurta ve peyniri beraber yedim

Günaydın kızlarrr.....

sabah 62 kilo çıktımmmmmmm oleyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Tanrımmm çok mutluyum.. Üstüne üstlük bide regl oldum bu sabah.. onun şişliğide inerse haftasonuna 61 olurum heralde.. Oleyyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:enbuyukkk:

NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI

-------------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta

candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->63,7 kg
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg (1.600)
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg---------->60.0 kg----------->59,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg

Kızlar selam herkese 2 gündür yoktum ama hafta sonu bir kaçamak yapmadım şükür ama sporuda boşlamaya başladım bu aralar
Bugün ise sabah kahvaltı olarak yeşilçay 1 dilim b.ekmek ve beyaz peynir yedim
Öğlen ise sulu köfte yiycem ayran ve 1 dilim ekmek eşliğinde :))

Oleyyykaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 çok çok tebrik ederim.

canım en az 2 lt su içersen akşam yürüyüşten sonra hiçbişey yemezsen çok güzel kilo verirsin.bide burası inanılmaz motive ediyor :enbuyukkk:

2 litreden fazlasını içemiyorum zaten iki litreyi içicem diyede ölüyorum yürüyüşten sonra yemiyorum bide kola içmeyi bırakabilsem sizi görünce çok motive oluyorum hani önceden veremem nasıl vercem die dertleniyodum şimdi mutluyum en azından devam ediyorum :) çok sağolunn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…