60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee nerelerde vardır bu papayanın çekirdeği...
kuruyemişçilerde papaya kurusu satılıyor...o da çok lezzetli ama delikafadulden

koc,boga,yay---- proteinden uzak durun
ikizler, kova terazi------yaglardan uzak durun
yengec, akrep, balik-----karbonhidrat ve tatlilardan uzak durun
boga,oglak, basak-----tuzdan uzak durun ve köklü yiyecekler yiyin havuc turp gibi

kizlar bakindim ay büyümeye baslamis dikkat edelim kilo vermemizi engellemesin

ay mayisin 9 una kadar büyecek 9 mayis dolunay
10 mayista kücülmeye baslayacak 21 mayistada kücülme sona erecek yani kilovermeyi hizlandirmak icin ideal hihoyyyt

ama ne yazikki daha 12 günümüz korunmakla gececek kacamak yaparken bir kez daha düsünün

Son düzenleme:
aah ah vintage cıım valla aynı kaderi paylaşıyoruz.. Tipik bir balık burcu balık etli kadın örneğiyim vallaa hehehe..

Ama yakında hamsi balık eti olucaz işallah cılızlarından:roflol::roflol::roflol:

beneklim hemen aklımdayken çizelgeni halledelim canımcığım . . .
şimdi sana buradan veriğim link i birazdan bahsettiğim yere kopyalarsan hallolur . . .
bu sayfanın başında sola doğru kullanıcı paneline girmelisin buraya giriş yaptıktan sonra sol üstte profilim vardır onun hemen altında da profil düzenle . . . PROFİL DÜZENLE ye girerek sayfanın en altına doğru ilerlediğinde Kilo-Doğum Takip kısmını göreceksin işte altta verdiğim link i kopyalayıp buraya yapıştırırsan ve değişiklikleri kaydet i tıklarsan iş tamam . . .

linkin ;

http://ticker.7910.org/wg__61__025H00000g41MDAwNDc0cHwwMDAxMjM1ZHw.gif

bi aksilik olursa haberdar et canım . . .

kaydirigubbakcemile5

aah ah vintage cıım valla aynı kaderi paylaşıyoruz.. Tipik bir balık burcu balık etli kadın örneğiyim vallaa hehehe..

Ama yakında hamsi balık eti olucaz işallah cılızlarından:roflol::roflol::roflol:

aynen yaa...işallah hamsi cibi olalum kizlar hihoyyyt
ya pambık oldum ben iyice iyiyki zayıflamaya karar verdim yoksa ne olurdum bilmiyorum delikafadulden

En sonunda aktara gittim....Beşi bir yerde çayı aldım ama fincan poşet tarzında...Umarım normal demlemelerin yerine geçer...Bu arada bugün:

Kalkarkalkmaz :
sirkeli-ballı su

sabah:
çok az beyaz peynir
1 dilim light ekmek
4 tane yeşil zeytin
bol domates
1 fincan şekersiz çay

ara:
3 tane form bisküvi

biraz önce:
yarım kase light süte nesfit (bir kase yaptım ama hepsini yiyememedim)

Akşama da sadece salata yapıp yiyicem

Bu arada ilk kez bugün 45 dakika yürüdüm.

Lunam çok güzel gidiyorsun canımcığım . . .

Bu arada cimcimenin annesiiii verdiğin bilgiler süper . . . alkisalkisalkis

Bu gün taze cencefil buldum hemen kaptım kahvaltının yanına salatalıkla yerim dedim ama o neeee delikafadulden nasıl acı bi tadı var nasıllll . . .

Asla ayva-armut gibi falan tüketilemez . . .

Bende bahsettiğin gibi yapacağım . . .
Süte rendelerim bi miktar . . .

Lunam bende yürüyeceğim artık eve her akşam . . .
Hareket olmadan olmuyo . . .
Hareketsiz verebileceğim max kiloyu verdim çünkü . . . :çok üzgünüm:

Çok teşekkür ederim sabuncum,hallettim sanırım,ellerine sağlık canımcım...kocamaaaan öpüldün yerimseniben

Bence de hareket şart sabuncum...kaydirigubbakcemile2

Ben de bu gün taze zencefil bakındım ama bulamadım...Büyük marketlerde oluyor dedi bir kaç kişi...Oralara bakmak lazım...
:CüvCüv:

taze zencefil bulduysan negüzel O öle yenirmi kiz :1shok: bide elma armut dio ya o biberden daha aci dudaklarina degdir bag nasil sisioooo :1no2: onu rendele biraz suyla kaynat suyunuda meyve suyuyla karistir ic yada rendele cay gbi demle gündüz sakin gündüz sütle icme uyur kalirsin ofiste heee :1no2: gece yatmadan yarim saat önce rendele cezvede bi tasimlik kaynat sonra sicak sütün icine suyunu süz mmmmmmmmm koklamadan icme he yazik olur kaydirigubbakcemile5
aaaaaa bu arada cok tüketme günde 5-6 cm gecmesin herseyin cogu zarar

bu arada papaya aldim cekirdeklerinden bi güzel yedim her hafta baska sey buluom he kaydirigubbakcemile3

sevgili diyetdaşlarım,herşey yolunda bende de,diyetime tam uyuyorum pazar günü 60 olacağıma eminim:lepi:amaaa ben her sabah tartılıyorum,sanırım çoğunuz haftada bir tartılıyosunuz,daha mı iyi oluyo haftada bir?nasıl dayanırım ben bi hafta beya...

Beneklim eksik görünüyo çizelgen neden :uhm:

Tekrar bi tane daha yapiim onu deneyelim . . .

Lunam bende Kiler den aldım cencefili canım . . . Bahsettiğin gibi yani büyük marketlerde mevcut . . .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yoncacığım valla yandımmmm . . .

Bahsettiğin gibi akşam hemen deneyeceğim canım merak ediyorum faydalarınıda biliyorum ya sayende canımcığım benim . . .

kaydirigubbakcemile5

kilo vermesi duran arkadaşlarıma da naçizane bi önerim olacak:vücut aynı kaloriye alışınca kendini rölantiye alıyo..kandırmak için iki gün aldığınız kaloriyi bir miktar arttırın(200 kalori kadar)sonra yeniden diyetinize dönün...

60 69 kilo aralıgındakiler meraba 12.takımdan sevgiler
sınırdayım 69 kiloyum boy 173 74 civarı
elma ssirkesinden bahsedenler var aranızda bende sabahları içiyorum ve kendimi içmedigim günlere nazaran daha enerjik hisediyorum ve 69 kiloyum dedigimde kimse inanmıyor daha zayıf duruyosun diyolar belki sirkeli suyun bi etkiside budur olabilir dimi iştahta kapatıyo benim içmedigim günler bunu daha iyi anlıyorum
bundan sonra arnızda görebilirsiniz beni olbilirmi:uhm::uhm::uhm:

Hoşgeldin. sbnmcsm. Birazdan işten çıkıcam doğru spora. Bugün ofiste yine doğum günü kutlaması vardı. İnce bir dilim pasta yedim onu eritmem lazım. Akşamda yemek yemeyi düşünmüyorum dayanabilirsem. Belki bir kase çorba. Yarın erken kalkıcam inşallah işe de yürücem. Hepicinize iyi akşamlar fıstıklar...

bende yediklerimi yazayım ozaman
sabah açkarnına elmalısirkeli su içtim
kahvaltıda 4 5tane çeri domates peynir ve 1 dilim kepekli ekmek
ögle tavuksalatası ve 1 bardak ayran
arada 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
ikindi kfleks ve yogurt
akşam zyaglı patlıcan yemegi
ve 1 meyve(daha yemedim)
6km yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…