moral bozmak yok sabuncum yola devaaaam...hem ne derler:zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır! çizelge yardımın içinde çok sağol işte zayıflama maceram:başlıngıç kilosu 85,şu anki kilo 61,hedef kilo 55...iyi pazarlar canımcım..
aah ah vintage cıım valla aynı kaderi paylaşıyoruz.. Tipik bir balık burcu balık etli kadın örneğiyim vallaa hehehe..
Ama yakında hamsi balık eti olucaz işallah cılızlarından:roflol::roflol::roflol:
En sonunda aktara gittim....Beşi bir yerde çayı aldım ama fincan poşet tarzında...Umarım normal demlemelerin yerine geçer...Bu arada bugün:
Kalkarkalkmaz :
sirkeli-ballı su
sabah:
çok az beyaz peynir
1 dilim light ekmek
4 tane yeşil zeytin
bol domates
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 tane form bisküvi
biraz önce:
yarım kase light süte nesfit (bir kase yaptım ama hepsini yiyememedim)
Akşama da sadece salata yapıp yiyicem
Bu arada ilk kez bugün 45 dakika yürüdüm.
Çok teşekkür ederim sabuncum,hallettim sanırım,ellerine sağlık canımcım...kocamaaaan öpüldün yerimsenibenbeneklim hemen aklımdayken çizelgeni halledelim canımcığım . . .
şimdi sana buradan veriğim link i birazdan bahsettiğim yere kopyalarsan hallolur . . .
bu sayfanın başında sola doğru kullanıcı paneline girmelisin buraya giriş yaptıktan sonra sol üstte profilim vardır onun hemen altında da profil düzenle . . . PROFİL DÜZENLE ye girerek sayfanın en altına doğru ilerlediğinde Kilo-Doğum Takip kısmını göreceksin işte altta verdiğim link i kopyalayıp buraya yapıştırırsan ve değişiklikleri kaydet i tıklarsan iş tamam . . .
linkin ;
http://ticker.7910.org/wg__61__025H00000g41MDAwNDc0cHwwMDAxMjM1ZHw.gif
bi aksilik olursa haberdar et canım . . .
kaydirigubbakcemile5
Lunam çok güzel gidiyorsun canımcığım . . .
Bu arada cimcimenin annesiiii verdiğin bilgiler süper . . . alkisalkisalkis
Bu gün taze cencefil buldum hemen kaptım kahvaltının yanına salatalıkla yerim dedim ama o neeee delikafadulden nasıl acı bi tadı var nasıllll . . .
Asla ayva-armut gibi falan tüketilemez . . .
Bende bahsettiğin gibi yapacağım . . .
Süte rendelerim bi miktar . . .
Lunam bende yürüyeceğim artık eve her akşam . . .
Hareket olmadan olmuyo . . .
Hareketsiz verebileceğim max kiloyu verdim çünkü . . . :çok üzgünüm:
Lunam çok güzel gidiyorsun canımcığım . . .
Bu arada cimcimenin annesiiii verdiğin bilgiler süper . . . alkisalkisalkis
Bu gün taze cencefil buldum hemen kaptım kahvaltının yanına salatalıkla yerim dedim ama o neeee delikafadulden nasıl acı bi tadı var nasıllll . . .
Asla ayva-armut gibi falan tüketilemez . . .
Bende bahsettiğin gibi yapacağım . . .
Süte rendelerim bi miktar . . .
Lunam bende yürüyeceğim artık eve her akşam . . .
Hareket olmadan olmuyo . . .
Hareketsiz verebileceğim max kiloyu verdim çünkü . . . :çok üzgünüm:
kilo vermesi duran arkadaşlarıma da naçizane bi önerim olacak:vücut aynı kaloriye alışınca kendini rölantiye alıyo..kandırmak için iki gün aldığınız kaloriyi bir miktar arttırın(200 kalori kadar)sonra yeniden diyetinize dönün...
60 69 kilo aralıgındakiler meraba 12.takımdan sevgiler
sınırdayım 69 kiloyum boy 173 74 civarı
elma ssirkesinden bahsedenler var aranızda bende sabahları içiyorum ve kendimi içmedigim günlere nazaran daha enerjik hisediyorum ve 69 kiloyum dedigimde kimse inanmıyor daha zayıf duruyosun diyolar belki sirkeli suyun bi etkiside budur olabilir dimi iştahta kapatıyo benim içmedigim günler bunu daha iyi anlıyorum
bundan sonra arnızda görebilirsiniz beni olbilirmi:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?