60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler darısı basıma ben bu aralar durakladım sanki ya spor yapmak içimden gelmiyor bugunlerdesenağlama

nediyim takntli oldum galiba :1shok:

çok imreniyorum sizeeeee
ben kilo veremedim ama almadım da. Geçen hafta kaçamak yapmak zorunda kaldım. Bu hafta da hastayım. ıştahım kapalı. Daha rahat kilo veririm sanırım

canim papaya dan burda cok bahsediliyo zaten papaya yemiosun cekirdegini yemekten sonra yiyiyosun 5-6 tane yedigin yagi nötralize eiomus bide acimsi bisey oldugundan metabolizmayi hizlandirio.

o tavuklu kabagi begendigine sevindim

oh oh negüzel tebrikler arkadasim hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

uf kzilar bende sporu birakmistim bugun yapiyim dedim cok yoruldum heryerim titriyor acaba bende 59 u gorebilcekmiyim hedefimde oda zaten hic bu kadar kilolu olmamistim hayatimda
moralim cok bozuluyor

aslinda benimkide biraz sacmalikmi kizlar fikrinizi almak istiyorum
ben yakinda tup bebek tedavisine basliycam hicmi yapmasam acaba rejim diyorum ama tedaviyede boyle girersem daha zor kafam cok karisik

Kola içmemek için kolayla ilgili bir kaç kötü videolar var onları izlemeyi deniyebilirsin. Ben o videolar sayesinde kolayı hayatımdan çıkardım ve kesinlikle aramıyorum. Canım çok asitli bişey içmek isterse maden suyu veya gazoz içiyorum. Su gibi rengi var içim biraz olsun rahat oluyor.:))

Tabi ki hemde ne güzel olabiliiii . . . a.s.

Benimde iş yerim ve ev arası tam 6 km canım . . .

Benim beneklim neden olmuyo anlamıyorum canımcığım ama inan çok orjinal görünüyor . . . yani . . . çizelge var ama resim yok . . . enteresan . . . sositososito
Çok özel şeylerden bahsediyorsun canımcığım ve dua için teşekkür ediyorum tüm topiktekiler adına . . . :asigim:

AMİN .

Fulyacığımmmm HOŞGELDİN CENCEFİL KARDEŞLİĞİNE SENDE . . .
Nasıl ?
Biyendin mi ?
Ben bittim bittim . . . Akşam süte rendeledim ve kaynattım aman Tanrım o nasıl bi tad nasıl bir nefaset . . .
Cimcimiğin annesi minnettarmmmm . . :Saruboceq:

Gidemennnn . . .
Buluruz seni gitsende beneklim bırakmayız olmadı 59 kg oluruz . . . kaydirigubbakcemile3

Canımcığım demiştim ya sen mesai yapar gibi zayıflıyosun aynen iş işleyişini anlatmışsın sanki . . . kaydirigubbakcemile3

Kendini nasıl rahat hissediyorsan o biçimde devam et derim ben yani bu uygulamalar sana külfet değilse ve iyi hissettiriyorsa devam et derim ama nacizane fikrim kürleri karıştırmaman . . .
Yani bi kürü 10 gün dene diğerini sonraki 10 gün . . .
Hem bu biçimde hangi kürün sana faydalı olduğunu anlamanda daha kolay olur . . .
En fazla fayda gördüğüne ise hayatının geri kalanında ihtiyaç hissettiğinde devam edersin . . .

Bi de cimcimiğimin annesi bu kuru ot çay v.s böbrekleri çok yoran şeyler malesef bunu bilirsin bu kadar yüklenmemek gerek böbreklerede diye düşünüyorum zaten çok su içerek bunu yapıyoruz . . .

kıskandımmmm . . . :ecrin_bebek: tebrik ediyorum fulyammmm . . . biliyosun 62 ye olan takıntılı durumumuuuu . . .
çok kıskandımmmm :ecrin_bebek:

çok teprik ederim o ayrıııı alkisalkisalkis

:asigim: 62 :asigim:

ayyy arkadaşım sen bunların hpsini nası unutmadan yapıyosun çok karıştırma bence yinede sen bilirsin ama bunlarla doyarsın zaten

KIZLAR SIZLER SADECE IKI UC KISI KENDI ARANIZDA MUHABBETI SEVIYORSUNUZ GALIBA
benim hoslandigim yerler boyle degil sitemim sizlere ben adimi silip listeden cikiyorum maksat sadece bir yerlere isip yazmak olsaydi evde bi yerlere yazardim
saglikli gunler sizlere

NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI

-------------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta

candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->63,7 kg
pirlanta a------------------------------------65,0 kg---------->66.0 kg ----------->64.4 kg (1.600)
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg---------->60.0 kg----------->59,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi:tebrikler

A asi olur mu hiç biz önceden kendimize yazılmış mesajlara cevap verme aciliyetinden yeni arkadaşlarımıza öncelik gösteremeyebiliriz belki fakat bu biçimde lütfen düşünme . . .

Hoşgeldin . . .

:1hug:

Geçmiş olsun..Açlık ve yorgunluk bir araya gelince bende felaket başağrısı yapıyor.Nacizane tavsiyem aman rejim yapayım derken sağlığından olma,çok aç kalma.

teşekkür edrim ...
ama çok aç kaldıgımı sanmıyorum meyve yogurt sebze tavuk felan hep sıraya sokarak yiyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…