gulgulmez bu arada sende iki kilo vermişsin sanırım bu hafta. tebrik ederim senide.
canımcım kühne marka olanın tadı daha iyi,bu akşam denedim..birde hemen sirkeli suyun ardından bi bardak su iç ve naneli sakız çiğne, en azından daha katlanılır oluyo...
Günaydın kızlarrr.....
sabah 62 kilo çıktımmmmmmm oleyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Tanrımmm çok mutluyum.. Üstüne üstlük bide regl oldum bu sabah.. onun şişliğide inerse haftasonuna 61 olurum heralde.. Oleyyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:enbuyukkk:
aslinda benimkide biraz sacmalikmi kizlar fikrinizi almak istiyorum
ben yakinda tup bebek tedavisine basliycam hicmi yapmasam acaba rejim diyorum ama tedaviyede boyle girersem daha zor kafam cok karisik
Fulyacığımmmm HOŞGELDİN CENCEFİL KARDEŞLİĞİNE SENDE . . .
Nasıl ?
Biyendin mi ?
Ben bittim bittim . . . Akşam süte rendeledim ve kaynattım aman Tanrım o nasıl bi tad nasıl bir nefaset . . .
Cimcimiğin annesi minnettarmmmm . . :Saruboceq:
kıskandımmmm . . . :ecrin_bebek: tebrik ediyorum fulyammmm . . . biliyosun 62 ye olan takıntılı durumumuuuu . . .
çok kıskandımmmm :ecrin_bebek:
çok teprik ederim o ayrıııı alkisalkisalkis
:asigim: 62 :asigim:
ben geldim kızlaaaaar..okuldan gelir gelmez dayanamayıp tartıldım yine(baskül delisiyim ya ben laelaelaelaelae)veeee kilom 60!.kafam karıştı benim :uhm: cuma 62,pazar 61 ve bugün 60 yani 5 günde 2 kilo!.çooooook sevindim ama ŞAŞKINIM...çok mu hızlı kilo veriyorum canlarım???
sağolasın canım,ben de seni tebrik ederim süpersin hihoyyyt buda benden sanaMerhaba beneklim.. Evet biraz hızlı gidiyor ama yeni başladıysan rejime ilk bi hafta falan vücuttaki ödem atıldığı için çabuk gidiyor birkaç kilo.. Ama güzel bişey tabi motive oluyor insan.. hihoyyythihoyyyt
arkadaşlar zencefil çayı nasıl oluyor, bi de faydası neymiş? ben onu hiç duymamıştım.:uhm:
canımcım galiba herşey beyinde bitiyo..ben bir haftadır diyetteyim,diyetimin ikinci günü doğum günümdü ve kendi pastamdan bile yemedim sadece bi çatal aldım!geçen akşam da yemeğe davetliydik bütün ısrarlara rağmen yemedim çorba içip kalktım..bir haftadır bikez bile kaçamak yapmadım..okadar enerjik ve mutlu hissediyorum ki...Yahu bende de tam aksine oldu ilk iki hafta hiç kilo veremedim. Üçüncü hafta 2 kilo verdim:) benim bünye bi tuaf:))
canımcım galiba herşey beyinde bitiyo..ben bir haftadır diyetteyim,diyetimin ikinci günü doğum günümdü ve kendi pastamdan bile yemedim sadece bi çatal aldım!geçen akşam da yemeğe davetliydik bütün ısrarlara rağmen yemedim çorba içip kalktım..bir haftadır bikez bile kaçamak yapmadım..okadar enerjik ve mutlu hissediyorum ki...
sabunummmmmmm,derinniiiiiiiiim nerdesiniz?önümüzdeki pazartesi için 60 ı görelim demiştikya ben bugün gördüm :lepi: hadi canlarım sıra sizde..dört gözle bekliyorum 60 ı görmenizi..çok bekletmeyin beni emi :1hug:
canımcım galiba herşey beyinde bitiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?