60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar bende öğle menüsünde değişiklik yapıp çorba salataya karar verdim sulu köftemi akşam yiycem artık
az önce de arayı yaptım 1 kase yoğudun içine biraz tarçın ve kuru üzüm ekleyip yedim süper oldu tatlı ihtiyacımı karşıladı sayılır kaydirigubbakcemile3

canımcım kühne marka olanın tadı daha iyi,bu akşam denedim..birde hemen sirkeli suyun ardından bi bardak su iç ve naneli sakız çiğne, en azından daha katlanılır oluyo...

Tamam canım elimdeki bitsin bir de bu markayı deneyeyim..Yazdım aklımın bir köşesine bunu..a.s.

Bravo flyyy..Ne güzel yaa..Umarım ben de size böyle güzel haberler verebilirim önümüzdeki günlerde..Tü tü tü Maşallah.. Allah'dan korusun..a.s.

aslinda benimkide biraz sacmalikmi kizlar fikrinizi almak istiyorum
ben yakinda tup bebek tedavisine basliycam hicmi yapmasam acaba rejim diyorum ama tedaviyede boyle girersem daha zor kafam cok karisik

Vallahi hem tüp bebek tedavisi,hem rejim,birbirini nasıl etkiler,sen ikisini kaldırabilecek misin.Seni en iyi tanıyan gene sensin..Tabii doktoruna da danışman gerek bence...:uhm:

Bugün yediklerim:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ligt ekmek
4 tane yeşil zeytin
bol domates
2 kupa şekersiz çay

öğlen:
250 gr. kadar çilek

ara:
Beşi bir yerde çayı
5 tane parmak grissini

Akşam da çupra aldım..Fırında yağsız pişirip salatayla yiyicem....

Pırlantam, Emoşum, Yoncam, Sabunum, sbnemmm, lunacııım hepiiciinize teşekkür ederim valla sayenizde... Darısı başınıza...:1hug::1hug:

Sabunum evet harika oluyor gerçektenn cencefil kaydeşiimmm...:)) hemen her akşam içiyorum valla.. Çok da rahat uyutuyor.

Sabunum en kısa zamanda sende 62 olucaksın, merak etme. Bak demişti dersinnnn...kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlaaaaar..okuldan gelir gelmez dayanamayıp tartıldım yine(baskül delisiyim ya ben laelaelaelaelae)veeee kilom 60!.kafam karıştı benim :uhm: cuma 62,pazar 61 ve bugün 60 yani 5 günde 2 kilo!.çooooook sevindim ama ŞAŞKINIM...çok mu hızlı kilo veriyorum canlarım???

Bugün yediklerimi yaziim bide..

Sabah bi tane müsli bar yedim (122 kaloriymiş)
Öğlen bikaç tane çubuk kraker sezar salata ve ayran
Öğleden sonra ofiste doğumgünü vardı yine ufak bi parça pasta yedim..
aslınd yemiicektim şöyle kırıntılarında aliim tatmak için falan dedim bir güzelmiş sölemesi ayıp dayanamadım yarım dilim yedim...

Napiim canım akşam çok hafif yerim olur biter.. Mükafat olsun oda di mi?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Merhaba beneklim.. Evet biraz hızlı gidiyor ama yeni başladıysan rejime ilk bi hafta falan vücuttaki ödem atıldığı için çabuk gidiyor birkaç kilo.. Ama güzel bişey tabi motive oluyor insan.. hihoyyythihoyyyt

sağolasın canım,ben de seni tebrik ederim süpersin hihoyyyt buda benden sana çok fena havaya girdim..savulun fazlalıklar biz geliyoruuuuuuuz

arkadaşlar zencefil çayı nasıl oluyor, bi de faydası neymiş? ben onu hiç duymamıştım.:uhm:

Canım cencefilin faydaları saymakla tükenmez netten de arama yapabilirsin fakat biz burada yonca arkadaşımızın tavsiyesi üzerine başladık . . .

Metabolizmayı hızlandırıyor yatmadan aldığında uykuya kolay geçişi sağlıyor ve dinç kaldırıyor . . . Benim 1 günlük deneyimlediklerim bu biçimde . . .

+ Bağısaklarıda çalıştırıyor . . . a.s

Biraz önce 1 elma yedim . . . Akşam ise yine fırında sebze düşünüyorum yoğurtlu . . .

cokacimcoook

Beneklim ilk hafta güzel kaybediliyor genellikle bahsedildiği gibi ödemde atıyorsun çünkü inan zor olan 5-6 kg verdikten sonra olan evre çünkü o kilolar daha eski ve o yağların çözülmesi çok daha güç . . . mirmirmirmir

Teşekkürler beneklim..

Evet durmak yok.. Son hız devam...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sabunummmmmmm,derinniiiiiiiiim nerdesiniz?önümüzdeki pazartesi için 60 ı görelim demiştikya ben bugün gördüm :lepi: hadi canlarım sıra sizde..dört gözle bekliyorum 60 ı görmenizi..çok bekletmeyin beni emi :1hug:

Yahu bende de tam aksine oldu ilk iki hafta hiç kilo veremedim. Üçüncü hafta 2 kilo verdim:) benim bünye bi tuaf:))
canımcım galiba herşey beyinde bitiyo..ben bir haftadır diyetteyim,diyetimin ikinci günü doğum günümdü ve kendi pastamdan bile yemedim sadece bi çatal aldım!geçen akşam da yemeğe davetliydik bütün ısrarlara rağmen yemedim çorba içip kalktım..bir haftadır bikez bile kaçamak yapmadım..okadar enerjik ve mutlu hissediyorum ki...

Ne güzel beneklim yaaaa . . .
Bizide motive ediyosun bu psikolojinle . . .

kaydirigubbakcemile5

Yaw nasıl oluyor,ne yapıyorsunuz da 5 günde 2 kilo.:uhm:
.
Vallahi en son dürüm kaçamağımdan sonra 3 gündür aç be aç geziyorum,biraz fazla yiyim sanki midem kocaman oluyor ,elimdekini bırakıyorum.(yemekteyiz programını bile izlemiyorum.Onlar yedikçe ben kilo alıyor muşum gibi geliyor)..

3 haftadır rejimdeyim 1,5 kilo anca vermişimdir.Ha sporu çok pasif yapıyorum maalesef..Ben anlayamıyorum bu işi,işin sırrı sporda o zaman...senağlama

Ha bu arada mavibenek seni bu başarından dolayı da yürekten kutluyorum...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…