60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabun simdi farkettim cizelgendeki tavuklara noldu yoksa senmi yidin hiiiii...!!! kaydirigubbakcemile3

ben simdi aksam yemegimi hazirlayim plan su
biraz tavuklari sotelcem
kahverengi mantarida eliycem
biraz sulandirdigim mantar corbasini üzerine ekleyip sos niyetine (genelde corbalari sos olarak kullaniyom kalorisi düsük hemde normal sostan bi farki yok )

gecede yine zencefil cayiyla günü bitiricem
bugünde aksam yemeginden haric kiytirmassam yarin 64 kiloyu yeniden görebilirim sanirsamm

Cicim kesinlikle formül egzersizde . . .
Yani dikkat et bak topikte hareket etmeyen bi ikimiz varız . . . :1hug:

ama ben işten eve yürüyüş eylemine başladım . . .

gerçi o da pek mutlu etmiyo beni iyice gecikiyo akşam yemeği saatim ve bacaklardan popodan gidiyo . . . göbük bele falan bi faydasını göremiyorum ben yürümenin . . .
ki benim tüm kilom bu göbük, bel ve böbreklerde . . . :dilcikar:

kızlar ben bugün sarma felan bayagı kaçırdım az önce kalkıp kıvırdım azıccık ama öff ya çok pişmanım nolcak artık agzıma bugün bişey sürmüycem i fikri olan varmı napma lazım çok pişmanım yarın 70 79 kilo topigine kayabilirim senağlamaayy sabah olsada tartılsam

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Değiştim yoncacığım ama 62 ye özel bi çizelge hazırlamışım ki çok biyendim ama 62 hayallerde kalınca oda öle beklemede . . .

62 de kendisinden faydalanacağım .

Canım sindirimini hızlandıracak sıcak sıcak bi faydalı ot çayı demle onu tüket tabi ki şekersiz ve egzersiz yapabilirsin . . . kaydirigubbakcemile2

Olan olmuş düşünme kaçamağını . . .

kızlar bende sizinle zayıflamak istiyorum en son 3 hafta önce tartıldığımda 64 tüm hatta 63.9 pazar günü bir tartıldım 67 tartılmaz olsaydım nasıl moralim bozuldu 2 gündür az yiyorum nasıl oldu anlamadım benide alın aranızaaa ....

Ben yazarken sen cevabını vermişsin bile..kaydirigubbakcemile3
galiba ben çok fazla hırs yaptım,çevremdeki herkes(eşim de dahil) böyle iyisin kilo verme diyor,iki çocuktan sonra mankenmi olucan dedi geçen gün ablam!oysa ben sadece 13 yaşımdan beri (bu arada 38 yaşındayım)görmediğim 60 ın altını görmek istiyom..yaa merak ediyorum 55 kiloluk beni..niye kimse anlamak istemiyo ben kendim için sadece kendim için zayıflamak istiyorum..işte bu yüzden çok seviyorum sizleri hepinizi a.s. DAMDAN DÜŞENıN HALıNı DAMDAN DÜŞEN ANLIYO ÇÜNKÜ..

Şu gerçek ki kaçamak yapıp yiyince sadece o anlık mutlu oluyorsun. Gelip geçici. Ama yemezsen sürekli mutluluk halindesin. Hem iradene karşı koyuyorsun. Hem yemiyerek fiziksel açıdan kendine bişeyler ikram ediyosun. Bence ölçülü yemek, hafif yemek ve egzersiz yapmak ve sonucu aynada görmek büyük mutluluk.
Fıstıklar yılmak kaçamak yok :)) Bu hafta hepimiz birer ikişer kilo daha vericez. Yazın ince tiril tiril elbiselerin içinde süzülücez kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldinnnnn aramıza. Seni çok iyi anlıyabiliyorum. Bende hayatımda ilk defa 66 yı görmüştüm ve resmen çöktüm. ama hırs yaptım kendi kendimi ve burda herkes birbirini motive ediyor. Hep birlikte sağlıklı kilo veriyoruz. Tekrar hoşgeldin.

teşekkür ederim hoşbuldum ee peki ne yiyip ne içiyorsunuz?

hoşgeldin canım aramıza..hiç bozma moralini..hepbirlikte başaracağız a.s öncelikle sirkeli ballı suya başla istersen(yakında sirke reklamlarında oynamam için teklif alırsam şaşırmayın:) öyle çok söyledimki.. napayım beya ben çok faydasını gördüm,herkes faydalansın istiyom..

ya ben öğrenciyim arkadaslarım hep çok zayıf ne giyseler yakışıo bende çok kilolu değilim ama sinir oluyorum bi mağazaya gidipte arkadaslarım xs beden isterken ben her seferinde bunun bi büyüğü yokmu deyince ve hep kusura bakmayın efendim malesef efendim sizin bedeninize göre olanı kalmamış denilince işte bu durumlarda nefret ediyorum kendimdem zayıflıycam diyorum olmuyor gecen sene 71.9u görmüştüm öss den bir ay sonra ,sonra diyet yapmadım sadece yüzdüm ve bi baktım 66 sonra hodia gordoni die bi hap aldık ablamla zayıflamak için 2 kilo werdim sözde 8 werdiriyordu neyse 64 oldum şimdi bi bakıyorum 66 67 çok bozuldu moralim bide bişi yemediim halde böyle bugün okulda bir tabak aldım elime kampüsteki lokantada secip yemekleri tarttırıyoruz neyse ben tabağıma bi kaşık pilaw kırmızı lahana brokoli domates we taze semizotu aldım 2 tanese kroket(patatesli)bunları yedim sadece şuan açım zor tutuyorum kendimi ne yapsam acaba en iisi form çayı içiyim bu arada arkadaslarım bnm yediklerimin 2 3 katını yediler onlar dal gibi ben kalas off yaaa

teşekkür ederim benekçim nasıl yapçam sirkeli ballı suyu ne sirkesi elmamı üzümmü hem bal kilo yapmazmı ne kadar sirke ne kadar bal

teşekkür ederim benekçim nasıl yapçam sirkeli ballı suyu ne sirkesi elmamı üzümmü hem bal kilo yapmazmı ne kadar sirke ne kadar bal
elma sirkesi canım,aman dikkat üzüm sirkesi mideni mahveder.sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce:bir su bardağı ılık suyun içine bir tatlı kaşığı çiçek balı,iki tatlı kaşığı sirke..tadı pek güzel değil ama iştahı kesiyo ve eneji veriyo..kolay gelsin eminim başaracaksın..

Canım valahi doğru hareket şart..İki gündür yürüyorum.Fakat devam edip edemeyeceğimi bilmiyorum.Çünkü yarın evde tadilat başlıyor.Ustaların yanında durmam lazım.En az 10 gün sürecek.Ama bakalım duruma göre belki onları bir saat başbaşa bırakıp yürümeye çıkabilirim..Ya bu arada aslında bir amaç için yapıldığında yürümek çok zevkliymiş.Bu gün onu farkettim...:dance::dance::dance:

Afferin mavibenek1 sana...Zaten 60 kilonun altına düşmene ne kalmış..İşte o yüzden diyorlar ya önce kafada bitirmek diye...Çok taktir ettim seni.İyişallah hep birlikte şu 60'ın altını görürüz de sanal alemde güzel bir kutlama yaparız...:içelim::dance:a.s.

çok çok tebrik ediyorum canım...:hooray: :hooray: :hooray:
ben sabun için 62 62 diye söyleye söyleye bu sabah 62 olmuşum...:çok üzgünüm: bilinçaltım 62 kiloyu çok istediğimi düşündü herhalde al sana 62 dedi...:roflol: oysa ben çok istemiştim ama sabunum için istemiştim...neyse bugün aç gezdim neredeyse...bakalım şimdi sil baştan önce 61 olayım sonra 60... tekrar tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…