Yaw nasıl oluyor,ne yapıyorsunuz da 5 günde 2 kilo.:uhm:
.
Vallahi en son dürüm kaçamağımdan sonra 3 gündür aç be aç geziyorum,biraz fazla yiyim sanki midem kocaman oluyor ,elimdekini bırakıyorum.(yemekteyiz programını bile izlemiyorum.Onlar yedikçe ben kilo alıyor muşum gibi geliyor)..
3 haftadır rejimdeyim 1,5 kilo anca vermişimdir.Ha sporu çok pasif yapıyorum maalesef..Ben anlayamıyorum bu işi,işin sırrı sporda o zaman...senağlama
Ha bu arada mavibenek seni bu başarından dolayı da yürekten kutluyorum...a.s.
sabun simdi farkettim cizelgendeki tavuklara noldu yoksa senmi yidin hiiiii...!!! kaydirigubbakcemile3
ben simdi aksam yemegimi hazirlayim plan su
biraz tavuklari sotelcem
kahverengi mantarida eliycem
biraz sulandirdigim mantar corbasini üzerine ekleyip sos niyetine (genelde corbalari sos olarak kullaniyom kalorisi düsük hemde normal sostan bi farki yok )
gecede yine zencefil cayiyla günü bitiricem
bugünde aksam yemeginden haric kiytirmassam yarin 64 kiloyu yeniden görebilirim sanirsamm
kızlar ben bugün sarma felan bayagı kaçırdım az önce kalkıp kıvırdım azıccık ama öff ya çok pişmanım nolcak artık agzıma bugün bişey sürmüycem i fikri olan varmı napma lazım çok pişmanım yarın 70 79 kilo topigine kayabilirim senağlamaayy sabah olsada tartılsam
galiba ben çok fazla hırs yaptım,çevremdeki herkes(eşim de dahil) böyle iyisin kilo verme diyor,iki çocuktan sonra mankenmi olucan dedi geçen gün ablam!oysa ben sadece 13 yaşımdan beri (bu arada 38 yaşındayım)görmediğim 60 ın altını görmek istiyom..yaa merak ediyorum 55 kiloluk beni..niye kimse anlamak istemiyo ben kendim için sadece kendim için zayıflamak istiyorum..işte bu yüzden çok seviyorum sizleri hepinizi a.s. DAMDAN DÜŞENıN HALıNı DAMDAN DÜŞEN ANLIYO ÇÜNKÜ..Ben yazarken sen cevabını vermişsin bile..kaydirigubbakcemile3
canımcım galiba herşey beyinde bitiyo..ben bir haftadır diyetteyim,diyetimin ikinci günü doğum günümdü ve kendi pastamdan bile yemedim sadece bi çatal aldım!geçen akşam da yemeğe davetliydik bütün ısrarlara rağmen yemedim çorba içip kalktım..bir haftadır bikez bile kaçamak yapmadım..okadar enerjik ve mutlu hissediyorum ki...
kızlar bende sizinle zayıflamak istiyorum en son 3 hafta önce tartıldığımda 64 tüm hatta 63.9 pazar günü bir tartıldım 67 tartılmaz olsaydım nasıl moralim bozuldu 2 gündür az yiyorum nasıl oldu anlamadım benide alın aranızaaa ....
Hoşgeldinnnnn aramıza. Seni çok iyi anlıyabiliyorum. Bende hayatımda ilk defa 66 yı görmüştüm ve resmen çöktüm. ama hırs yaptım kendi kendimi ve burda herkes birbirini motive ediyor. Hep birlikte sağlıklı kilo veriyoruz. Tekrar hoşgeldin.
hoşgeldin canım aramıza..hiç bozma moralini..hepbirlikte başaracağız a.s öncelikle sirkeli ballı suya başla istersen(yakında sirke reklamlarında oynamam için teklif alırsam şaşırmayın:) öyle çok söyledimki.. napayım beya ben çok faydasını gördüm,herkes faydalansın istiyom..kızlar bende sizinle zayıflamak istiyorum en son 3 hafta önce tartıldığımda 64 tüm hatta 63.9 pazar günü bir tartıldım 67 tartılmaz olsaydım nasıl moralim bozuldu 2 gündür az yiyorum nasıl oldu anlamadım benide alın aranızaaa ....
hoşgeldin canım aramıza..hiç bozma moralini..hepbirlikte başaracağız a.s öncelikle sirkeli ballı suya başla istersen(yakında sirke reklamlarında oynamam için teklif alırsam şaşırmayın:) öyle çok söyledimki.. napayım beya ben çok faydasını gördüm,herkes faydalansın istiyom..
elma sirkesi canım,aman dikkat üzüm sirkesi mideni mahveder.sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce:bir su bardağı ılık suyun içine bir tatlı kaşığı çiçek balı,iki tatlı kaşığı sirke..tadı pek güzel değil ama iştahı kesiyo ve eneji veriyo..kolay gelsin eminim başaracaksın..teşekkür ederim benekçim nasıl yapçam sirkeli ballı suyu ne sirkesi elmamı üzümmü hem bal kilo yapmazmı ne kadar sirke ne kadar bal
Cicim kesinlikle formül egzersizde . . .
Yani dikkat et bak topikte hareket etmeyen bi ikimiz varız . . . :1hug:
ama ben işten eve yürüyüş eylemine başladım . . .
gerçi o da pek mutlu etmiyo beni iyice gecikiyo akşam yemeği saatim ve bacaklardan popodan gidiyo . . . göbük bele falan bi faydasını göremiyorum ben yürümenin . . .
ki benim tüm kilom bu göbük, bel ve böbreklerde . . . :dilcikar:
kızlar bende sizinle zayıflamak istiyorum en son 3 hafta önce tartıldığımda 64 tüm hatta 63.9 pazar günü bir tartıldım 67 tartılmaz olsaydım nasıl moralim bozuldu 2 gündür az yiyorum nasıl oldu anlamadım benide alın aranızaaa ....
galiba ben çok fazla hırs yaptım,çevremdeki herkes(eşim de dahil) böyle iyisin kilo verme diyor,iki çocuktan sonra mankenmi olucan dedi geçen gün ablam!oysa ben sadece 13 yaşımdan beri (bu arada 38 yaşındayım)görmediğim 60 ın altını görmek istiyom..yaa merak ediyorum 55 kiloluk beni..niye kimse anlamak istemiyo ben kendim için sadece kendim için zayıflamak istiyorum..işte bu yüzden çok seviyorum sizleri hepinizi a.s. DAMDAN DÜŞENİN HALİNİ DAMDAN DÜŞEN ANLIYO ÇÜNKÜ..
kızlar çok mutluyum sonunda bu sabah 60.300 çıktım hihoyyyt
sabunummmmmmm,derinniiiiiiiiim nerdesiniz?önümüzdeki pazartesi için 60 ı görelim demiştikya ben bugün gördüm :lepi: hadi canlarım sıra sizde..dört gözle bekliyorum 60 ı görmenizi..çok bekletmeyin beni emi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?