60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Derinciğim dün akşam yağlı kağıtta biber denedim fırında . . .
delikafadulden çok lezzetliydi çok delikafadulden

canım benim afiyet olsun...beğendiğine sevindim...ben sana demiştim ama değil mi lezzetli olduğunu...cokacimcoook sen yinede çok sık yapma ama patlıcan köze dönmesin...yerimseniben yıllarca zaman kaybetmişiz kızartmayı bu şekilde yapmayarak hem sağlıklı hem de çok pratik...lezzeti desem... :asigim:

kızlaaar hepinize bir sorum var:tamam kabul,yemek yemek güzel...amaaa bi düşünün bakalım,bugüne kadar yediğiniz hangi yemek sizi baskülde bir kilo verdiğinizi görmek kadar heyecanlandırdı,özgüveninizi arttırdı,mutlu etti...???

teşekkürler derinn,teşekkürler melek ve mucizesi..mesajlarınız ilaç gibi geliyooo..melek ve mucizesi süpersin canım ölçülerindeki değişim muhteşem hihoyyyt

Beneklim seni bu grubun motivasyon kraliçesi ilan ediyorum . . . bahsettiğin şey o kadar Haklı ki . . .

Canımcığım benimmmm . . . Sık sık tartılma 1 kg ne ki o ödemdir . . .
Düşün biz 1 anda 1 litre su ya da meşrubatta tüketebiliyoruz o zaman hooop 1 kg aldık mı demek oluyor . . .
Sen bu 62 yi sakın baz alma . . .
Tabii kaçamak yoksa . . .

Bu gün iş çıkışı elim gitti patlıcan köze ama hemen bi bastım frene ve gülümsedim bu hale . . .

Hoşgeldin canım . . . Senin gibi hissedenlerle berabersin . . .

İş çıkışı sadece markete uğramadım sürekli alış veriş yaptığım mağzadaydım kapanmadan yetiştim ve kendime çok şık bir bluz aldım satış sorumlusunun - 36 getiriyorum sizin için . . . demesi bile ( ki bu üst beden için ) ayrı bir tür mutluluk . . . :asigim:

FİZİKSEL AÇIDAN KENDİNE BİR ŞEYLER İKRAM EDİYORSUN !!!! Bu açılıma bittim . . .

:asigim:

Yani motivasyon kraliçesi olmayı hak etmiyor mu sevgili forum üyeleri . . ?

Süper . . .

:asigim:​

sabuncum bak yakaladım seni iyi geceler canım...kaydirigubbakcemile3
çok haklısın ama ben suçumu bildiğimden tartıldım bu kadar yemeye kilo aldım mı acaba diye..klava: malum haftasonu misafir vardıya yapmışken bende yedim ama fazla kaçırmışım...:çok üzgünüm: yani özetlersem kaçamağın alası var canımsırnaşık şey

arkadaşlar bunları boşverin gerçekten kendi kendime bi diyet başlattım ve çok zevkli.1 haftada 2,5 kilo verdim hemde hep tokum:))))

sabahları ya bi tabak nestle nesfit yiyorum yada domates biber salatalık ve peynir yiyorum.

elimde sürekli bi salatalık var.hem çok güzel bağırsak çalıştırıyo hemde tok tutuyo.1 salatalığın en fazla 40 kalorisi var.büyüklüğüne göre değişiyomuş.

diğer öğünlerde hep değiştirerek karnabahar haşlıyorum yoğurtla yiyorum.
patlıcanı fırında közleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yiyorum.
kabah haşlıyorum sarımsaklı yoğurt ve kekikle karıştırıp yiyorum.
patateside haşlayıp marulla soğanla biberle karıştırıyorum.yağsız yiyorum tabii hepsini.bazende patatesle yoğurt karıştırıyorum.
bütün sebzeleri böyle yoğurtla ve baharatla haşlayıp karıştırıp yiyebiliriz.
makarna haslıyorum hiç yağsız yine yoğurtla yiyorum.ama bolca baharat kullanıyorum.

hazır çorba yapıp yiyorum.bi kase hazır çorbanın en fazla 50 kalorisi var ve yediğiniz şeylerin hepsinin mutlaka kalori değerine bakıp yiyin.

sabahları yaptığım ve akşama kadar içtiğim 2 tane çayım var.
biri 1 litre suya 3-4 yaprak lahanayı elimle büyük büyük parçalayıp atıyorum ve 10 dakika kadar kaynatıyorum.sonra üzerine yarım demet maydonozu saplarıyla atıyorum.onuda 5 dakka kadar kaynatıyorum ılıyıncaya kadar içinde lahana ve maydonozla bekletiyorum.ılıyınca suyunu iyice süzüyorum.hatta lahana ve maydonozlarıda karışıla iyice sularını alana kadar eziyorum.bi tane limonu suyunu sıkıp içine döküyorum.4-5 parçaya bölüp içiyorum bunu.tadı pek hoş olmuyo ama cidden işe yarıyo.

ikinci çayda biberiye,yeşilçay,mate,rezene yi kaynayan ve biraz dinlenen (fokurdaması durcak) 1 litre suya hepsinden 1 er kaşık koyup.soğumaya bırakıyorum.onada 1 limon sıkıyorum.şekersiz içmek biraz zor oluyo onn içinde ya diyabetik şeker yada 2 kaşık bal koyup içiyorum.

bunun yanındada hergün kendi çapımda spor yapıyorum en az 1 saat.mekik çekiyorum sopa hareketi denen bişey var onu yapıyorum.(vileda sopası kullanıyorum .sopayı omuzlarıma yerleştirip kollarımı sopaya takıyorum sonra hızlı hızlı en az 40-50 defa sağa sola dönmeye çalışıyorum.göbeğin yan tarafları acaip acıyo ve sertleşiyo.)bide gidebildiğim heryere yürüyerek gitmeye çalışıyorum.hızlı hızlı yürüme!!!

valla bugün 5. günüm ve 2,5 kilo verdim daha vermem gereken 7 kilom var.hedef 58:)))
umarım sizdede işe yarar bütün bunlar en güzel yanı ne biliyomusunuz aç değilim :))))

Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?

Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
canım yaş 26 boy 1.74 kilo 65.zayıf gibi gözükebilirim uzaktan ama öyle güzel bi can simidim varki :))) denizde boğulamıyorum bile acilen gitmesi lazım bu can simidinin bakalım neler olcak :) diyetim yukarda yazıyo zaten :))))

ya kızlar bişi sorcam bu metreleri falan nasıl yapıyoruz. ben yeniyim daha bide ben cavp falan yazdım kendi diyetimi yazdım ama benide aranıza alırmısınız 58 olduğum gün çok mutlu olcam çünküüü birilerinin gazına ihtiyacım var benimm :)

Günaydın fıstıklar,

bugün nasılsınız bakalım...

Buarada saracıracı hoşgeldin aramıza... Seni aramıza aldık bile aşkolsun..kaydirigubbakcemile

Motivasyon kraliçesi beneklimi seçmekte sana katılıyorum sabuncum..
Teşekkürler mavişbeneklim motivasyonların için.. Harikasın..

Ben son iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Sanırım kendimi biraz fazla zorladım çok az yedim falan.. İştahım felaket kapandı dün akşam yine hiç bişey yiyemedim.. dün tüm gün düzgün yediim yemek bi tabak salata oldu..

Neyse bende bu sabah gittim kendime peynirli simit sandvüç aldım.. Ayçekirdekli simit içine kaşar ve domates koymuşlar.. Hoş onunda çereğini yedim .. Ama doydum.. :CüvCüv:

öğlende düzgün bişeyler yer kendimi toparlarım heralde :)

Kızlar kızlar biraz önce ben de dayanamadım tartıldım,kaç çıktım biliyor musunuz 61,4...İnanamadım biraz bekledim tekrar çıktım gene 61,4...

Yuppiiii ,ya inaaaannnaaamıııyoooruuummm gerçekten...hihoyyyt:teytey::dance: (Umarım uyanmışımdır,bunları rüyada falan yazmıyorumdur)

Lunam harikasın ya tebrik ederimmmm....hihoyyythihoyyythihoyyyt
tü tü tü maşallah sana
:asigim:

Teşekkür ederim flyyy'cımmm...Hala şoktayım,çok umutsuz bir ruh hali içindeydim aslında bu konuda...Yarın sabah gene tartılıcam o zaman da aynı çıkarsam tamam diyicem,şu an hala inanamıyorum çünkü...:Saruboceq:

Şekerim umutsuzluğa kapılma lütfen.. Çünkü öyle yada böyle allah emeklerini karşılıksız bırakmazzz...:):Saruboceq:

:1hug:

Lunacığım tebrik ederim :)) ve diğer kilo veren tüm arkadaşları.

Saraciracı sende hoşgeldin. Bir hafta da 2.5 kilo zor gibi görünüyor. Zoru başarmışsın tebrik ederim. Spor şart.

kızlaar günaydın..
şekerler ben bu hafta kilo veremiyeceğim ama olsun kilo almıyım da kaydirigubbakcemile3
akşamları istemeden kaçırıyorum..hep kocam yüzünden çok pis boğazlı..söylemesi ayıptır muzlu süt yapmış..bende dayanamadım içtim senağlama
ama bugün ona uymuycam söz veriyorum :)
sabah müsli yedim portakallı çikolatalı..çok leziz tavsiye ederim yerimseniben
bağırsakları da çalıştırıyor :1rolleyes:
ara öğünlerde de leblebi yiyiyorum ..o da acıktırmıyor ...zaten midemin de küçüldüğünü hissediyorum :teytey:

Günaydın herkese kızlar kilo verenleri tebrik ederim ve yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler a.s.
Bende bu hafta 1.100 gr verdim iyiyim yani :)
Sabah sporu yok bugün 5 'li çayda yok
Kahvaltı olarak 1 dilim ekmek ,beyaz peynir ve 1 tane zeytin
Ara olarak 2 tane kuru yiycem işte bu kadar şimdilik
Kendinize iyi bakın a.s.
Bu arada melekim nerde :uhm:

yaa ben hergün tartılmak istemiyorum sabahı zor ediyorum tartılamamak içn cumaya kadar tartılmıycam illerini çıkarıcam şimdi
sabah peynir 1 dilim k.ekmek 3 4tane çeri domates
2 parça maviyeşillıght çilokata(oglum böle diy çikolataya)
bugün çok dikkatli olmalıyım

cuma günü inşallah bende kilo vermişim derim sizlere

arkadaşım rondoda çekilmiş biberiyeyi suyla içiyometebolizmayı hızlandırıyormuş

evde var ama kalkıp bi türl yapamadım

birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkcam yürüyebildigim kadar yürüycemkaydirigubbakcemile

gerçi arkadaşımın pek ihtiyacı yok ama onada spor olsun

neyse kızlar öpüldünüz

Kızlar ben kendi kendime bir karar aldım. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu rejim olayına başladığımdan beri kendime hiç birşey (özellikle kıyafet) almadım.
Allahın yardımıyla, benim azmimle kilo verdikten sonra alışverişe çıkıcam.
Birde kuaföre gitmiyorum. Hedefime ulaştığım zaman kuaföre gidicem.
Kendimi değiştiricem, yenilenicem. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…