Derinciğim dün akşam yağlı kağıtta biber denedim fırında . . .
delikafadulden çok lezzetliydi çok delikafadulden
tebrikler canım,ben de bugün 60 ı gördüm nasıl mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum,durmak yok yola devam :lepi: bu da benden sanakızlar çok mutluyum sonunda bu sabah 60.300 çıktım hihoyyyt
teşekkürler derinn,teşekkürler melek ve mucizesi..mesajlarınız ilaç gibi geliyooo..melek ve mucizesi süpersin canım ölçülerindeki değişim muhteşem hihoyyyt
çok çok tebrik ediyorum canım...:hooray: :hooray: :hooray:
ben sabun için 62 62 diye söyleye söyleye bu sabah 62 olmuşum...:çok üzgünüm: bilinçaltım 62 kiloyu çok istediğimi düşündü herhalde al sana 62 dedi...:roflol: oysa ben çok istemiştim ama sabunum için istemiştim...neyse bugün aç gezdim neredeyse...bakalım şimdi sil baştan önce 61 olayım sonra 60... tekrar tebrikler...
canım benim afiyet olsun...beğendiğine sevindim...ben sana demiştim ama değil mi lezzetli olduğunu...cokacimcoook sen yinede çok sık yapma ama patlıcan köze dönmesin...yerimseniben yıllarca zaman kaybetmişiz kızartmayı bu şekilde yapmayarak hem sağlıklı hem de çok pratik...lezzeti desem... :asigim:
ya ben öğrenciyim arkadaslarım hep çok zayıf ne giyseler yakışıo bende çok kilolu değilim ama sinir oluyorum bi mağazaya gidipte arkadaslarım xs beden isterken ben her seferinde bunun bi büyüğü yokmu deyince ve hep kusura bakmayın efendim malesef efendim sizin bedeninize göre olanı kalmamış denilince işte bu durumlarda nefret ediyorum kendimdem zayıflıycam diyorum olmuyor gecen sene 71.9u görmüştüm öss den bir ay sonra ,sonra diyet yapmadım sadece yüzdüm ve bi baktım 66 sonra hodia gordoni die bi hap aldık ablamla zayıflamak için 2 kilo werdim sözde 8 werdiriyordu neyse 64 oldum şimdi bi bakıyorum 66 67 çok bozuldu moralim bide bişi yemediim halde böyle bugün okulda bir tabak aldım elime kampüsteki lokantada secip yemekleri tarttırıyoruz neyse ben tabağıma bi kaşık pilaw kırmızı lahana brokoli domates we taze semizotu aldım 2 tanese kroket(patatesli)bunları yedim sadece şuan açım zor tutuyorum kendimi ne yapsam acaba en iisi form çayı içiyim bu arada arkadaslarım bnm yediklerimin 2 3 katını yediler onlar dal gibi ben kalas off yaaa
Şu gerçek ki kaçamak yapıp yiyince sadece o anlık mutlu oluyorsun. Gelip geçici. Ama yemezsen sürekli mutluluk halindesin. Hem iradene karşı koyuyorsun. Hem yemiyerek fiziksel açıdan kendine bişeyler ikram ediyosun. Bence ölçülü yemek, hafif yemek ve egzersiz yapmak ve sonucu aynada görmek büyük mutluluk.
Fıstıklar yılmak kaçamak yok :)) Bu hafta hepimiz birer ikişer kilo daha vericez. Yazın ince tiril tiril elbiselerin içinde süzülücez kaydirigubbakcemile5
kızlaaar hepinize bir sorum var:tamam kabul,yemek yemek güzel...amaaa bi düşünün bakalım,bugüne kadar yediğiniz hangi yemek sizi baskülde bir kilo verdiğinizi görmek kadar heyecanlandırdı,özgüveninizi arttırdı,mutlu etti...???
Canımcığım benimmmm . . . Sık sık tartılma 1 kg ne ki o ödemdir . . .
Düşün biz 1 anda 1 litre su ya da meşrubatta tüketebiliyoruz o zaman hooop 1 kg aldık mı demek oluyor . . .
Sen bu 62 yi sakın baz alma . . .
Tabii kaçamak yoksa . . .
canım yaş 26 boy 1.74 kilo 65.zayıf gibi gözükebilirim uzaktan ama öyle güzel bi can simidim varki :))) denizde boğulamıyorum bileKızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
Kızlar kızlar biraz önce ben de dayanamadım tartıldım,kaç çıktım biliyor musunuz 61,4...İnanamadım biraz bekledim tekrar çıktım gene 61,4...
Yuppiiii ,ya inaaaannnaaamıııyoooruuummm gerçekten...hihoyyyt:teytey::dance: (Umarım uyanmışımdır,bunları rüyada falan yazmıyorumdur)
Teşekkür ederim flyyy'cımmm...Hala şoktayım,çok umutsuz bir ruh hali içindeydim aslında bu konuda...Yarın sabah gene tartılıcam o zaman da aynı çıkarsam tamam diyicem,şu an hala inanamıyorum çünkü...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?