canlarımmm,bugünden itibaren yapacağımız her kaçamak için kendimize bi ceza verelim mi?...mesela en sevmediğimiz işi yapalım..ne olabilir???ayakkabı dolabını baştanbaşa yeniden düzenlemek..camları silmek...yada 50 defa 'bidaha kaçamak yapmayacağım'yazmak...(çok mu insafsızım ne:):)
ama haksızlık buuu! benim boyum sadece 1.65(şimdi düşündümde ya kilomuz da boyumuz gibi sabit,değiştirilmez olaydı..demekki neymiş:BOYUMUZU KİLOMUZA UYDURAMAYIZ AMA KİLOMUZU BOYUMUZA UYDURABİLİRİZ)
bu arada hoşgeldin aramıza canımcım a.s.
canım ya boyle bildigin baska seyler varsada yazarmısın
mesela neyle ney yenmez diye
ona dıkkat edelım en azından
Bcanlarımmm,bugünden itibaren yapacağımız her kaçamak için kendimize bi ceza verelim mi?...mesela en sevmediğimiz işi yapalım..ne olabilir???ayakkabı dolabını baştanbaşa yeniden düzenlemek..camları silmek...yada 50 defa 'bidaha kaçamak yapmayacağım'yazmak...(çok mu insafsızım ne:):)
Doğru söylüyosun canım da nasıl yapsak o zaman sade makarna haşlağıda saman saman olmaz mı . . . :dilcikar:
Sen bize sağlıklı bi makarna sosu tarifi ver cimcimenin annesi . . . :jeyyar:
Olmiy böle . . .
En ii si yumurta yine . . .
Brzda peynir yerim yanında . . .
Doyucaz mı onu bilmiyorum ama . . . :çok üzgünüm:
hemen veriyim tarifi canimin ici
bu hazir corbalar var ya domates corbasi al mesela onlar 1 lt ye oluyo genelde sen yarim paketi bir cay bardagi suyla karistir üzerine maydonoz yada ne seviyosan icine taze kirmizi biberde olur bak sahane domates soslu makarna domates sevmem dersen mantar corbasi al icinede mantar parcalari eklede bak noluo kaydirigubbakcemile2
kızlar...
şu beyaz pantalon fikri bence de müthiş...
bu arada bana destek olan her arkadasıma ayrı ayrı tesekkürler...cok incesiniz...
):CüvCüv:
sular içiliyor mu peki :içelim:
Masamda suyum bitmiş. Şimdi içiyorum canım :))kaydirigubbakcemile5
t:roflol: buarada ben lahana çorbası diyetiyle bi haftada 2kilo verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?