kızlar merhaba,
ben de bu kilo aralığındayım. ve metabolizmam inanılmaz yavaş. 8 kilodan sonra kilo vermem neredeyse durdu.3haftadır hiç kilo veremedim.spor,saglıklı beslenme ve yesıl çay...hiçbiri kar etmiyor.sizlerin mesajlarını okudum. azminize ve inancınıza hayran kaldım. ama haftada 2-3kılo verebilenleri okuyunca moralim bozulmadı değil.ben zaten 8 kiloyu da 3.5ayda ancak verebildim.trioid sorunum da yok. neden bu kadar yavaş çalısıyor bünyem bilmiyorum. halbu ki yasım daha 23....mirmirmirmir
kızlar merhaba,
ben de bu kilo aralığındayım. ve metabolizmam inanılmaz yavaş. 8 kilodan sonra kilo vermem neredeyse durdu.3haftadır hiç kilo veremedim.spor,saglıklı beslenme ve yesıl çay...hiçbiri kar etmiyor.sizlerin mesajlarını okudum. azminize ve inancınıza hayran kaldım. ama haftada 2-3kılo verebilenleri okuyunca moralim bozulmadı değil.ben zaten 8 kiloyu da 3.5ayda ancak verebildim.trioid sorunum da yok. neden bu kadar yavaş çalısıyor bünyem bilmiyorum. halbu ki yasım daha 23....mirmirmirmir
ya sabuncum ben o çizelgeyi bir türlü yapaadım kendime beceriksizmiyim ne offf
Hoşgeldin canım . . .
Bünye meselesi kimileri bahsettiğin bakımdan oldukça talihli . . .
Bi kilo çizelgesi yap sende kendine . . .
BENDE BU GÜN YEDİKLERİMİ HEMEN PAYLAŞAYIM . . . cokacimcoook
Sabah 2 salatalık 2 dilim etiform 35 gr kadar süzme peynir 1 biber 2 bardak ayva-armut-elma suyu aralarda sütlü şekersiz kahve ve 2 adet eti sultani bisküvi yedim . . . birazdan 1 elma 1 küp meyveli yoğurt yerim . . .
Bu hafta sıkıyorum biraz daha bakalım . . .
Ama akşama ne yiyeceğim onu hiç bilemiyorum . . .
Belki 2 yumurta haşlarım yanına çok çok az makarna yağsız olabilir . . .
Sabah cencefilli su içtim cimcimenin annesi uyku yapmadı :asigim: demiştin ya cencefille başlayın güne, öle yaptım . . .
Cencefili çok sevdim . . .
aaaa kızlar tartıldım 65.5 e düşmüşüm çok sewindim gaza gelmek çok işe yarıyormuş sizinde katkınız çok bunda teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ayyy nasıl sewindim anlatamam 1.5 kilo gitti die birde cuma tartılıcam bakalım nolcak
mutluyum alkisalkisalkis
tebrik ederim sositososito çizergen oldumu verdiğim linkten yaptın mı :uhm:
aaaa kızlar tartıldım 65.5 e düşmüşüm çok sewindim gaza gelmek çok işe yarıyormuş sizinde katkınız çok bunda teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ayyy nasıl sewindim anlatamam 1.5 kilo gitti die birde cuma tartılıcam bakalım nolcak
mutluyum alkisalkisalkis
ya kızlar pendikte oturan tek kilo vermek isteyen hatun ben miyim??? sabah akşam tek başıma yürümekten sıkıldım eğer varsa pendikte oturan beraber yürüyüş yapabiliriz
kızlar merhaba,
ya kızlar bende bu kılo aralıgındayım senağlama
6-7 kılo vermem lazım eski kıloma donmek için
evlilik kilo aldırıyomus sahıden
sımdı gıydıklerıme karısır oldu eşimde tombul oldum ya dıkkat cekiyorum
yedıklerımı kısmaya basladım
ttatlı ve cıkolata canavarıydım hem nası yerdım ama artık
tatlı krizim tutunca yogurda bı kaşık bal katıyorum içine çilek muz dogruyorum onları yıyorum
ah bir 52-53 olsam :1no2:
Kilo verince ilk işim beyaz elbise ve beyaz tişört badi almak olucak. :))
flyyy..sabun..canlarııııım..çok utandırdınız beniama motivasyon kraliçeliği sözü de hoşuma gitmedi değil hani
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza a.s.
kilo veren diyetdaşlarım tebrikleeeer..
biz bu güzel dayanışma ve beraberlikle 50 kilo bile oluruz..(ayyyy çok abarttım o kadar da olmayalım canlarım,kadın dediğin de kadın gibi olmalı dimi ama sositososito)
bu beyaz elbise fikri benimde çok hoşuma gitti..ama kırmızı da olabilir;şöyle tiril tiril,uçuşan kırmızı bi elbise(eee nede olsa serde trakyalılık var,kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun beya:):):)Kilo verince ilk işim beyaz elbise ve beyaz tişört badi almak olucak. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?