60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar slm bn bugün hiç birşey yemeden çıktım ewden sabah okula gittim 3 ü 1 arada içtim gider gitmez sonra bide yanına peynirli çubuk kraker o kadar 12 gibide sütlü sıcak çikolata içtim birazdan tartılcam üstümü deiştirip inş wermişimdir biraz wermediysem hiç bişi yemiycem bugün tebrik ediyorum bu arada 60 ı görenleri aferin kızlar size

Hoşgeldin canım . . .
Bünye meselesi kimileri bahsettiğin bakımdan oldukça talihli . . .
Bi kilo çizelgesi yap sende kendine . . .

BENDE BU GÜN YEDİKLERİMİ HEMEN PAYLAŞAYIM . . . cokacimcoook

Sabah 2 salatalık 2 dilim etiform 35 gr kadar süzme peynir 1 biber 2 bardak ayva-armut-elma suyu aralarda sütlü şekersiz kahve ve 2 adet eti sultani bisküvi yedim . . . birazdan 1 elma 1 küp meyveli yoğurt yerim . . .
Bu hafta sıkıyorum biraz daha bakalım . . .
Ama akşama ne yiyeceğim onu hiç bilemiyorum . . .
Belki 2 yumurta haşlarım yanına çok çok az makarna yağsız olabilir . . .

Sabah cencefilli su içtim cimcimenin annesi uyku yapmadı :asigim: demiştin ya cencefille başlayın güne, öle yaptım . . .
Cencefili çok sevdim . . .

üzülme hiç cnm bnde doktora gittim metabolizmama baktırdım bnmde çok yawas çalışıyor ve bendede tiroid çıkmadı yinede böyle işte napalım yavas yawas weririz bizde bak takma kafana sürekli yoksa beyin kilo wermeyi reddediyor sık sık ye daha doğrusu bir salatalık falşan al yanına 30 dk aralıklarla ısır falan çünkü doktor bana öğle dedi eger bişeyler gitmezse midene metabolizman çalışma ihtiyacı hissetmez dedi birde selülit problemin yoksa kafein al hızlandırıyor mtblzmayı su iç cnm su

canim uyarayim da demedi deme makarna bilindigi gibi karbonhidrat makarnayi istedigin kadar yagsiz ye proteinle birlestirdigin zaman direk yaga dönüsüyo

bence ya yumurta ye yada makarna Şeniz

aaaa kızlar tartıldım 65.5 e düşmüşüm çok sewindim gaza gelmek çok işe yarıyormuş sizinde katkınız çok bunda teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ayyy nasıl sewindim anlatamam 1.5 kilo gitti die birde cuma tartılıcam bakalım nolcak
mutluyum alkisalkisalkis

tebrik ederim sositososito çizergen oldumu verdiğim linkten yaptın mı :uhm:

Bence bide yarın sabah tuvalete çıktıktan sonra tartıl. Biraz farkedebilir. Bende ediyor. Sabah aç karnına tartılmak

Merhaba kızlarrr,

yeni gelen arkadaslarım hepiniz hoşgeldiniz..

durcheinander cıımm:) senide tebrik ederim.. Harikasın..

ya kızlar pendikte oturan tek kilo vermek isteyen hatun ben miyim??? sabah akşam tek başıma yürümekten sıkıldım eğer varsa pendikte oturan beraber yürüyüş yapabiliriz

Canım ben bostancıdayımm keşke yakın olsaydı beraber yürürdük..benneyaptımki

fiumeciim maalesef bazı insanlların metabolizması yavaş çalışıyor.. Ama hızlandırmak için diğer arkadaşların dediği gibi bol bol su içmen lazım, mideni hiç boş bırakmaman lazım,az az sık sık yemek gerekiyor. Artı olarak sabun ve yonca ile olan cencefil kardeşliimize sende katılabilirsin. Oda metabolizmayı hızlandırıyormuş.. Ben faydasını gördüm gibi hissediyorum... Tadını ben baya seviyorum.. Akşamları sıcak sütle harika oluyor..sositososito

ya kızlar bende bu kılo aralıgındayım senağlama
6-7 kılo vermem lazım eski kıloma donmek için
evlilik kilo aldırıyomus sahıden
sımdı gıydıklerıme karısır oldu eşimde tombul oldum ya dıkkat cekiyorum
yedıklerımı kısmaya basladım
ttatlı ve cıkolata canavarıydım hem nası yerdım ama artık
tatlı krizim tutunca yogurda bı kaşık bal katıyorum içine çilek muz dogruyorum onları yıyorum
ah bir 52-53 olsam :1no2:

flyyy..sabun..canlarııııım..çok utandırdınız beni ama motivasyon kraliçeliği sözü de hoşuma gitmedi değil hani
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza a.s.
kilo veren diyetdaşlarım tebrikleeeer..
biz bu güzel dayanışma ve beraberlikle 50 kilo bile oluruz..(ayyyy çok abarttım o kadar da olmayalım canlarım,kadın dediğin de kadın gibi olmalı dimi ama sositososito)

İnşallah hep beraber 50'li kilolarda olucaz. Azim azim azim kaydirigubbakcemile5

Kilo verince ilk işim beyaz elbise ve beyaz tişört badi almak olucak. :))

Pırlantam bende sizin gibi kıyafet almak için zayıflamayı bekliyorum.. Özellikle pantalon etek tarzı şeyler.. İlk yapıcaam şey sanırım benimde beyaz elbise almak olucak senin gibi... Hele bi sütun olalım.. Şöyle salına salına giyiniriz beyaz elbiselerimizi giyince :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Ben de bugün yediklerimi yaziim..
Sabah yarın ayçekirdekli simit arası kaşar domates
Öğlen ufacık bi dilim ekmek 3 tane ızgara köfte biraz salata ve çok az pilav

Şimdilik bu kadar.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

beneklim bencede kadın dediğinde azıcık et olucak.. Çok sıska sevmiyorum ben kemikli kemikli..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim uyarayim da demedi deme makarna bilindigi gibi karbonhidrat makarnayi istedigin kadar yagsiz ye proteinle birlestirdigin zaman direk yaga dönüsüyo

bence ya yumurta ye yada makarna Şeniz

canım ya boyle bildigin baska seyler varsada yazarmısın
mesela neyle ney yenmez diye
ona dıkkat edelım en azından

bakalım ben neler yapmışım bugün...
6.30 uyanış
sirkeli balı suyumu içtim
kahvaltı:iki kibrit kutusu büyüklüğünde çavdar ekmeği(komik oldu ama başka ölçü bulamadım:)minik bi parça taze kaşar,şekersiz çay
arada şekersiz sütlü kahve(vazgeçilmezim)
öğlen:yarım, yağsız kaşarlı tost
akşama balık ve salata yiycem..
ve hareketler:işe yürüyerek gittim geldim(3 km kadar),6 tane 40 dakika hiç oturmadan ders,öğlen arası öğrencilerimle yarım saat voleybol..

Kilo verince ilk işim beyaz elbise ve beyaz tişört badi almak olucak. :))
bu beyaz elbise fikri benimde çok hoşuma gitti..ama kırmızı da olabilir;şöyle tiril tiril,uçuşan kırmızı bi elbise(eee nede olsa serde trakyalılık var,kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun beya:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…