60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaar ben bu yenilenme olayını çok sevdim yaa:) diyet yapıyoruz ama yenileniyoruz:) eşimle ve kendimle ciddi sorunlarım vardı depresyondayken karar verdim yenilenmeye resmen bütün alışkanlıklarıma format attım ( sigara hariç) herşeyi değiştirdim. saç rengimi değiştirdim diyete başladım ve yine bizim forumdan bulduğum bi saç uzatma formulu vardı ( turp suyu yumurta) onuda geçen hafta yapmaya başladım ve yeni boyadığım saçlarım diplerden hafif hafif çıkmaya başladı :))))) be 58 kiloya indiğimde bende beyaz pantolon ve beyaz daracık bi tişört alcam :)))

çok teşekkür ederim kızlar yaa gerçekten saolun.yazıları okumak bile motive ediyo insanı:)))

selam arkadaşlar
ben yeni katılorum aranza
bende sizinle beraber zayflamak istiyorum
benide aranıza alın lütfen lütfen lütfennn

offffffffffffffff afedersin canim ya galiba bahsetmedim evet zencefil istah aciyo ama inan metabolizmayi calisttirmada etkisi cok büyük gülü seven dikenie katlanir misali ama dayanamiyom diosan aksam uyumak icin sütle ic

bu makarna pilav yogurt olayini terk et bence bi süre bu hafta karistirma bakalim nolucak
belli oldu sen beni beklion beraber 62 olalim diye sırnaşık şey :roflol:

ya sen sirke icion mu hatirlayamadim :uhm:

kizlar uykum kactiiii
cünki yatmadan spor yaptim hemde step neyse birazdan gelir bende sizinle 50 tane yag katilinden bikacindan bahsediyim
kaydirigubbakcemile3 ayyy almancadan ceviriom komik olursa kusura bakmayin ya
[/url][/IMG]

bu katilimizin adi aci
aci biberde bulunan capsaicin maddesi akcigerlerde etkileserek vicudu isitiyor hepimiz aci yedikten sonra kizaririrz yada terleriz bi atak geciririz muhakkak iste bu ataklar da cok enerji sarfediliormus yanii kalori harcatiyr aci

bu yag yakicimiz soya soyanin icinde bulunan cholin normalde vicutta da bulunan bir madde eger bunu extradan ciger, soya yumurtadan alirsak ki en cok soyada varmis kilo vermeyi hizlandiriyormus
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

bu yag yakicimizin adi cinko vitamini sanirim türkiyedede eczanelerde rahatlikla bulunabilir
cinko vicuttaki 200 enzimin cözülmesinde bas rol oynuyo bunlarda biride enerjiye ihtyac duyuldugunda yagi hücresinden cinko cikarmaya yardim ediyor ve metabolizmanin yavaslamasina izin vermiyor

[/url][/IMG]

himmmm bu bayildigimiz muz zayiflatmasi ne hos dimi
muzda ve patateste buluna nisasta degisik bir tip nisastaymis vicut bu nisastayi parcalayip kullanamadigindan direk disari atmak icin bagirsaklara gönderiyormus bu yüzdende muzu fazla kaciranlar kabiz oluyor sanirim kaydirigubbakcemile3

hee sunuda ekliyim japonyada denemis muz diyeti var sabah muz kahvaltida yeniyo diger ögünler ayni kalio ve kilo verebiliyosunuz bunu duyan japonlar marketerde muz birakmamis :roflol:

kızlar günaydın..
benim bu sabah tartılma günümdü..tam 3 hafta doldu ...ama ben bu hafta yerimde saymışım senağlama
ama pes etmek yok..yılmadan devam! a.s

Günaydın herkese bayanlar.

Yonca54 bu acı olayını bende duymuştum. Dün akşam aklıma geldi acı biber gözümün önündeydi yemeğimin üstüne çorbamın üstüne serpiştirdim :))

Derin sanırım fırında sebze tarifini sen vermiştin. Dün anneme anlattım yapsın diye. Ben eve gitmeden yapmış fırına koymuş ama tam olarak pişmedi. Fırınımızdan olabilir davul fırın. Bizde teflon tavaya alıp kapak kapattık birazda öle pişirdik. Sonra üzerine az sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber. Afiyetle yedik. Bizimkilere yavan gelmiş. ama ben çok beğendim. Tarif için teşekkürler.

bu yag yakicimiz soya soyanin icinde bulunan cholin normalde vicutta da bulunan bir madde eger bunu extradan ciger, soya yumurtadan alirsak ki en cok soyada varmis kilo vermeyi hizlandiriyormus
[/url][/IMG]

yoncacım ya sen bilirsin, soya sosu denilen salatalara kullandığımız sos varya o acaba bu bitkiden mi elde ediliyor?.. çünkü o sosu çok seviyorum..ama bana biri o soya sosu çok tuzlu,zaralı olabilir dedi..senin bu konu hakkında bir bilgin var mı tatlım?

herkese günaydınnn

vintage arada böyle duraklamalar oluyor canım.ama dedigin gibi yola devam :))

evlibarklı ben dove un bir incelticisini görmüştüm fiyatıda çok uygundu.hatta topic açtım selülit kısmına taşımışlar.onu alıcam ama lahana yagım bitsin öyle :))

yonca tarifler çok guzel.ama muz rejim listelerinde hep ayrılıyor.muz hariç meyve diyorlar şaşırdım şimdi :)))

bende bu hafta kilo veremedim ama inceldigim için dert etmiyorum
sabah birazcık peynırle kahvaltımı yaptım.

bol bol su içelim kızlar

banada gelmiyor açıkçası su gibi programında reklamını yapıyorlar anında inceltiyormuş offff adıda aklıma gelmedi ya :uhm:

canım guarana olabilirmi o kremin adı seda sayandada çıkmıştı mehmet müderrisoğlu diye biri tanıttı. bende almayı düşündüm ama cesaret edemedim ya işe yaramazsa yazık olur sonra paramıza:) en iyisi az yemek hem tasarruf ederiz hem inceliriz paramızda cebimizde kalır :roflol:

o kadar dikkat etmiştim son günlerde bozmaya basladım
dün üç tane cikolatalı gofret yedim tutamadım kendimi
dövün benisenağlamasenağlamasenağlama

bugün okula gitmek istemedi cnm gitmedim kahwaltı hazırladım kendime bir bıldırcın yumurtası 3 zeytin koydum ama ikisini yedim yarım domates bir salatalık bir küçük sosis kibrit kutusu kadar peynir çok küçücük te bazlama yedim yeşil çay içtim yanında da
sizde yazın yediklerinizi hadi
öğlen ne yicez ki off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…