Yeni arkadaşlar hoş geldiniz . . .
a.s.
Yoncicm ya ben bu gün çok zor frenledim kendimi hiç bu kadar iştahlı olmamıştım diyebilirim hatta ( SABAH CENCEFİLLE GÜNE BAŞLAMANIN ETKİSİ OLABİLİR Mİ BU ? CENCEFİL İŞTAH AÇAR MI ? ) 1 küp yoğurt 1 elma yer evde akşam yemeğimi yerim diyordum dayanamadım 1 salatalık 1 kaşık krem peynir yarım fincan süt yarım fincan meyva suyu yuvarladım . . .
Arkasındanda 4 adet eti sultani bisküvi . . .
Bu ara öğünden çıktı bi akşam yemeği oldu neredeyse bu nedenle makarna serüvenini yarın sabaha inşAllah . . .
Hem sabah çok daha iyi . . .
Ne dikkatimi çekti :1ninca: ben kilo kaybedemediğim geçen hafta akşamları çok azda olsa pilav yoğurt ya da makarna yoğurt yedim hep . . . :a015:
Protein ile karbohidratın asla karıştırılmaması gerektiğini biliyorum ama hiç önemsemiyordum . . .
Mesela kalorilerede dikkat etmiyordum bunuda Torpak ablamdan öğrendim yani krem peynir almayacağım mesela bir daha lor en iyisi . . . Çokta severim kendisini . . . :asigim:
Suyu ben bile ihmal ettim bu gün ama hemen hatırlattınız kızlar sağ olun . . .
günaydın kızlar bu en son çıkan inclten bi krem var duydunuz mu ?
Araştırmadım ama öyle kremler bana pek sağlıklı gelmiyor nedense. :uhm:
banada gelmiyor açıkçası su gibi programında reklamını yapıyorlar anında inceltiyormuş offff adıda aklıma gelmedi ya :uhm:
selam arkadaşlar
ben yeni katılorum aranza
bende sizinle beraber zayflamak istiyorum
benide aranıza alın lütfen lütfen lütfennn
banada gelmiyor açıkçası su gibi programında reklamını yapıyorlar anında inceltiyormuş offff adıda aklıma gelmedi ya :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?