60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu beyaz elbise fikri benimde çok hoşuma gitti..ama kırmızı da olabilir;şöyle tiril tiril,uçuşan kırmızı bi elbise(eee nede olsa serde trakyalılık var,kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun beya:):):)

Valla kırmızı benim en sevdiğim renk ama arada kırmızı giyiyorum. Fakat beyaza hasretim resmen ya. inşallah hepimiz güzelce sağlıklıca kilolarımızı vericez giyicez istediğimiz renkleri...

Doğru söylüyosun canım da nasıl yapsak o zaman sade makarna haşlağıda saman saman olmaz mı . . . :dilcikar:
Sen bize sağlıklı bi makarna sosu tarifi ver cimcimenin annesi . . . :jeyyar:
Olmiy böle . . .

En ii si yumurta yine . . .
Brzda peynir yerim yanında . . .
Doyucaz mı onu bilmiyorum ama . . . :çok üzgünüm:

kızlar fırında balık yaptım bir tane (büyük)yanına bir kaşık pilaw bir salatalık küçük yarım bir hawuç bide fırında biber şimdi yiycem çok acım hiç bişi yemediim için bugün nefis görünüyor ama baska bişi yemiycem artık ya birde ben bi sitede hesap yaptım günde 1987kaloriden fazla almamam gerekiyormuş

kızlar bu beyaz elbise fikrini bende sevdim ya...bu sıra çok ara bedenimdeyim ne eskilerim nede kilo aldıktan sonra aldıklarım olmuyor.ah bi 55 in altına düşsem ah ahhhhhhhh

doğum tarihi gibi çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5 ama bana biraz fazla geldi kaloisi ben o kadar kalori alsam kiolo alırım

öğle yemeği 1 kase etli nohut salata küçük 1 dilim ekmek
Kızlar ben ara olarak bir tane şekerpare yedim
Akşamda mercimek çorbası içicem sadece

kızlar selam size katılmaya karar verdim :)))

bi de eklemeden geçemeyeceğim :))) beyaz elbise de hoş ama beyaz pantolon daha iddialı olmaz mı :))))) inceldiğimiz daha bi belli olur dal gibi :)

begooonya hoşgeldin aramıza,

bende aynı boydayım. Bende 1,68 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

canlarımmm,bugünden itibaren yapacağımız her kaçamak için kendimize bi ceza verelim mi?...mesela en sevmediğimiz işi yapalım..ne olabilir???ayakkabı dolabını baştanbaşa yeniden düzenlemek..camları silmek...yada 50 defa 'bidaha kaçamak yapmayacağım'yazmak...(çok mu insafsızım ne:):)

kızlar selam size katılmaya karar verdim :)))

bi de eklemeden geçemeyeceğim :))) beyaz elbise de hoş ama beyaz pantolon daha iddialı olmaz mı :))))) inceldiğimiz daha bi belli olur dal gibi :)

hoşgeldin begooooooooonya
kızlar bende 1.68 im
ya bu arada biz hesaplamıyoruz ama 2000 den daha fazla alıyoruz günde zaten bir muz ve çeyrek döner yese bir kişi günlük alnası gereken kaloriyi almış oluyomuş yani normalde diyet yapmasak 3000 4000 i buluyodur mesela ben kilo almıyım diye okulda yemekhanede yemeye çlışıyordum kantinden inegöl akçaabat yada hamburger almamak için sonra bi baktım o saglıklı sandıım yemekler 2500 kalori we bunun hepsini sadece öğle yemeğinde akmış oluyorum düşünsenize bi o yüzden hiç yemiyorum bundan sonra istediiim şeyi yiycem ama günde sadece bir öğün yiycem az az yiyip doymamaktansa daa ii gibi
ben hiç hayatımda beyaz elbise giymedim kızlar çocukke giydiysemde hatırlamıyorum zaten kendimi bildim bileli yanımdakilerden iri görünüyorum kaydirigubbakcemile3
bn biraz spor yapiim netten kızlar
bide plates gercekten uzatıyomu boy uzatıyorsa ne kadar uzatıyor bilen warmı bn 2 cm die biliyorum ama
1 kere plates yaptım hayatımda o da bir hafta önce ama ertesi gün karnım çok ağrıdı çok kasmışım sanırım gülemiyodum bile kaslarım acıyodu

Canım ya ben o cümlene takıldım. Sağlıklı olan az az sık sık yemek. En azından metebolizman hızlanıyor. Sen günde bir öğün yersen metebolizman çöker. Belki kilo verirsin öyle ama metebolizmanı bozarsın sanırım. Az az sık sık yiyince pek açlık çekmiyosun. Hemde metebolizmanı sürekli çalıştırıyorsun. Sağlıklı yeme alışkanlığı elde ediyorsun. Bana kalırsa günde bir öğün yeme fikrini birdaha düşün derim. :sm_confused:

hoşbulduk canım :)

ya ben geçen yaz almıştım beyaz elbise giydim de ama dışarda değil evde :)))))) :roflol:

valla boyumu uzatıyo diyen bir sürü insan var 3 cm uzadı diyenler de duydum ama ben hiç ölçmedim
ay kocam gelsin de ona ölçtüreyim bakayım merak ettim :)))) yazarım :)
ama pilatese ne zaman başladım hatırlamıyorum yani iki ay olmamıştır,ne kadar sürede uzuyor hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…