bu beyaz elbise fikri benimde çok hoşuma gitti..ama kırmızı da olabilir;şöyle tiril tiril,uçuşan kırmızı bi elbise(eee nede olsa serde trakyalılık var,kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun beya:):):)
kızlar fırında balık yaptım bir tane (büyük)yanına bir kaşık pilaw bir salatalık küçük yarım bir hawuç bide fırında biber şimdi yiycem çok acım hiç bişi yemediim için bugün nefis görünüyor ama baska bişi yemiycem artık ya birde ben bi sitede hesap yaptım günde 1987kaloriden fazla almamam gerekiyormuş
kızlar selam size katılmaya karar verdim :)))
bi de eklemeden geçemeyeceğim :))) beyaz elbise de hoş ama beyaz pantolon daha iddialı olmaz mı :))))) inceldiğimiz daha bi belli olur dal gibi :)
hoşgeldin aramızaaa..... senin boyun kaç ciciş hihoyyyt
hoşbulduk canım :) 1,68 ama pilates yapıyom yaaa merak ediyorum uzadım mı diye bi ara ölçecem :)
boylarımız aynıymış :içelim:
begooonya hoşgeldin aramıza,
bende aynı boydayım. Bende 1,68 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
kızlar selam size katılmaya karar verdim :)))
bi de eklemeden geçemeyeceğim :))) beyaz elbise de hoş ama beyaz pantolon daha iddialı olmaz mı :))))) inceldiğimiz daha bi belli olur dal gibi :)
hoşgeldin begooooooooonya
kızlar bende 1.68 im
ya bu arada biz hesaplamıyoruz ama 2000 den daha fazla alıyoruz günde zaten bir muz ve çeyrek döner yese bir kişi günlük alnası gereken kaloriyi almış oluyomuş yani normalde diyet yapmasak 3000 4000 i buluyodur mesela ben kilo almıyım diye okulda yemekhanede yemeye çlışıyordum kantinden inegöl akçaabat yada hamburger almamak için sonra bi baktım o saglıklı sandıım yemekler 2500 kalori we bunun hepsini sadece öğle yemeğinde akmış oluyorum düşünsenize bi o yüzden hiç yemiyorum bundan sonra istediiim şeyi yiycem ama günde sadece bir öğün yiycem az az yiyip doymamaktansa daa ii gibiben hiç hayatımda beyaz elbise giymedim kızlar çocukke giydiysemde hatırlamıyorum zaten kendimi bildim bileli yanımdakilerden iri görünüyorum kaydirigubbakcemile3
bn biraz spor yapiim netten kızlar
bide plates gercekten uzatıyomu boy uzatıyorsa ne kadar uzatıyor bilen warmı bn 2 cm die biliyorum ama
1 kere plates yaptım hayatımda o da bir hafta önce ama ertesi gün karnım çok ağrıdı çok kasmışım sanırım gülemiyodum bile kaslarım acıyodu
hoşgeldin begooooooooonya
kızlar bende 1.68 im
ya bu arada biz hesaplamıyoruz ama 2000 den daha fazla alıyoruz günde zaten bir muz ve çeyrek döner yese bir kişi günlük alnası gereken kaloriyi almış oluyomuş yani normalde diyet yapmasak 3000 4000 i buluyodur mesela ben kilo almıyım diye okulda yemekhanede yemeye çlışıyordum kantinden inegöl akçaabat yada hamburger almamak için sonra bi baktım o saglıklı sandıım yemekler 2500 kalori we bunun hepsini sadece öğle yemeğinde akmış oluyorum düşünsenize bi o yüzden hiç yemiyorum bundan sonra istediiim şeyi yiycem ama günde sadece bir öğün yiycem az az yiyip doymamaktansa daa ii gibi
ben hiç hayatımda beyaz elbise giymedim kızlar çocukke giydiysemde hatırlamıyorum zaten kendimi bildim bileli yanımdakilerden iri görünüyorum kaydirigubbakcemile3
bn biraz spor yapiim netten kızlar
bide plates gercekten uzatıyomu boy uzatıyorsa ne kadar uzatıyor bilen warmı bn 2 cm die biliyorum ama
1 kere plates yaptım hayatımda o da bir hafta önce ama ertesi gün karnım çok ağrıdı çok kasmışım sanırım gülemiyodum bile kaslarım acıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?