teşekkürederim pırlata:) hoşbulduk ben genelde cuma günü tartılıyorum. inş. temmuza kadar verebilirim çünkü düğünüm var şişko gelin olmak istemiyorumsenağlama balayı için alcaklarımı bile erteliyorum bişi almıyorum sizin gibi:roflol: buarada ben lahana çorbası diyetiyle bi haftada 2kilo verdim :)
bu yazdıklarım kalori arkadaslar fark ettiniz mi bilemedim
ben denedim onu içemedim bir kere içtim sabah ac karnına öğlende denedim ama olmadı yutamadım zaten nefret ediyorum lahananın kokusundan
Canım şimdiden tebrik ederim :)) :1hug: Temmuza kadar veririz hep birlikte kilolarımız inşallah.
Yeni arkadaşlar hoş geldiniz . . .
a.s.
Yoncicm ya ben bu gün çok zor frenledim kendimi hiç bu kadar iştahlı olmamıştım diyebilirim hatta ( SABAH CENCEFİLLE GÜNE BAŞLAMANIN ETKİSİ OLABİLİR Mİ BU ? CENCEFİL İŞTAH AÇAR MI ? ) 1 küp yoğurt 1 elma yer evde akşam yemeğimi yerim diyordum dayanamadım 1 salatalık 1 kaşık krem peynir yarım fincan süt yarım fincan meyva suyu yuvarladım . . .
Arkasındanda 4 adet eti sultani bisküvi . . .
Bu ara öğünden çıktı bi akşam yemeği oldu neredeyse bu nedenle makarna serüvenini yarın sabaha inşAllah . . .
Hem sabah çok daha iyi . . .
Ne dikkatimi çekti :1ninca: ben kilo kaybedemediğim geçen hafta akşamları çok azda olsa pilav yoğurt ya da makarna yoğurt yedim hep . . . :a015:
Protein ile karbohidratın asla karıştırılmaması gerektiğini biliyorum ama hiç önemsemiyordum . . .
Mesela kalorilerede dikkat etmiyordum bunuda Torpak ablamdan öğrendim yani krem peynir almayacağım mesela bir daha lor en iyisi . . . Çokta severim kendisini . . . :asigim:
Suyu ben bile ihmal ettim bu gün ama hemen hatırlattınız kızlar sağ olun . . .
sabunum,talııım,sen son bir iki haftadır kilo kaybın olmadığı için stres yaptın mı canımın içi?biliyomusun stres olunca vücut kortizon hormonu salgılıyormuş,malum kortizon en baş kilo yapıcı...Yeni arkadaşlar hoş geldiniz . . .
a.s.
Yoncicm ya ben bu gün çok zor frenledim kendimi hiç bu kadar iştahlı olmamıştım diyebilirim hatta ( SABAH CENCEFİLLE GÜNE BAŞLAMANIN ETKİSİ OLABİLİR Mİ BU ? CENCEFİL İŞTAH AÇAR MI ? ) 1 küp yoğurt 1 elma yer evde akşam yemeğimi yerim diyordum dayanamadım 1 salatalık 1 kaşık krem peynir yarım fincan süt yarım fincan meyva suyu yuvarladım . . .
Arkasındanda 4 adet eti sultani bisküvi . . .
Bu ara öğünden çıktı bi akşam yemeği oldu neredeyse bu nedenle makarna serüvenini yarın sabaha inşAllah . . .
Hem sabah çok daha iyi . . .
Ne dikkatimi çekti :1ninca: ben kilo kaybedemediğim geçen hafta akşamları çok azda olsa pilav yoğurt ya da makarna yoğurt yedim hep . . . :a015:
Protein ile karbohidratın asla karıştırılmaması gerektiğini biliyorum ama hiç önemsemiyordum . . .
Mesela kalorilerede dikkat etmiyordum bunuda Torpak ablamdan öğrendim yani krem peynir almayacağım mesela bir daha lor en iyisi . . . Çokta severim kendisini . . . :asigim:
Suyu ben bile ihmal ettim bu gün ama hemen hatırlattınız kızlar sağ olun . . .
sabunum,talııım,sen son bir iki haftadır kilo kaybın olmadığı için stres yaptın mı canımın içi?biliyomusun stres olunca vücut kortizon hormonu salgılıyormuş,malum kortizon en baş kilo yapıcı...
kilo verememe fikrini aklından çıkar tatlım..aksine her an vücudunun inceldiğini hisset..ve beynine olmak istediğin kilodaki resmini yükle..çünkü beynimiz gerçeği değil ona verdiğimiz masajları daha iyi algılıyo..Olabiliiii beneklim benimmmm 62 ye kafayı o kadar taktım ki . . .:1ninca:
Biraz önce kalan lahanayı salçayla kavurup yedim üzerine biraz lor peyniriyle bol acılı . . .
Bunu yerkende senin dediğini düşündüm beneklim acaba kilo verebiliyor muyum fisfisfis psikolojisinden çıkmam gerek sanırım . . .
Çünkü bu benim iştahımı daha fena açıyor . . .
ya kızlar bişi sorcam bu metreleri falan nasıl yapıyoruz. ben yeniyim dahabide ben cavp falan yazdım kendi diyetimi yazdım ama benide aranıza alırmısınız 58 olduğum gün çok mutlu olcam çünküüü birilerinin gazına ihtiyacım var benimm :)
Kızlar kızlar biraz önce ben de dayanamadım tartıldım,kaç çıktım biliyor musunuz 61,4...İnanamadım biraz bekledim tekrar çıktım gene 61,4...
Yuppiiii ,ya inaaaannnaaamıııyoooruuummm gerçekten...hihoyyyt:teytey::dance: (Umarım uyanmışımdır,bunları rüyada falan yazmıyorumdur)
iyi geceler kızlarrrr
yarın güzel bigün daha başlarrrr
gitsin artık şu fazla kilolarrrr
gelsin ÖNCE SAĞLIK sonra muhteşem vücutlarrrr kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis marifetleri arasında bir de şairlik varmış meğerse beneğimin...
Motivasyon kraliçesi seçtik onu derinimmmm . . .
Bizi müthiş motive ediyo . . .
Yediğiniz değil yemediğiniz şeylerden mutlu olmayı öğrenin diyo . . .
kızlar en son 60.5 tum bugün tartıldım 1 hafta aradan sonra .59.5 olmuşum sizlere veda ediyorum bu topikten ayrılma zamanım gelmiş haberim yokdelikafadulden bi sevindirik oldum bekliyom arkamdan sizleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?