60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamur İşleri

80-Beyaz Ekmek
460-Bisküvi
330-Börek
320-Bulgur Pilavı
55-Kepekli Ekmek
30-Kızarmış Ekmek

Meyva

70-Armut
26-Çilek
14-Domates
60-Elma
8-Erik
50-Greyfurt
603-Hindistan Cevizi
15-Hurma
41-İncir
55-Karpuz
40-Kavun
8-Kayısı
40-Kiraz
34-Kivi
50-Mandalina
100-Muz
50-Portakal
60-Şeftali

Süt Ürünleri

70-Ayran
275-Beyaz Peynir
80-Cacık
400-Kaşar Peyniri
130-Meyveli Yoğurt
450-Parmesan Peyniri
70-Süt (Yağlı)
100-Yoğurt (Yağlı)

Çerez

600-Antep Fıstığı
578-Ay Çekirdeği
600-Badem
549-Ceviz
600-Çam Fıstığı
650-Fındık
560-Fıstık
571-Kabak Çekirdeği
290-Kuru Kayısı, Üzüm, İncir
478-Patlamış Mısır
200-Kruasan
Tatlı

400-Aşure
521-Baklava
520-Çikolata
160-Dondurma (Bir top)
543-Fıstıklı Çikolata
520-Helva
520-Kadayıf
520-Lokma
401-Muhallebi
293-Pekmez (Üzüm)
272-Reçel
400-Sütlaç
193-Sütlü Dondurma

Et, Tavuk ve Balık

190-Balık Buğulama
370-Balık Tava
278-Biftek (Izgara)
160-Hindi
6-İstiridye
300-Kadınbudu Köfte
144-Karides (Orta Boy)
250-Köfte
282-Kuzu (Yağlı Izgara)
232-Kuzu Ciğeri (Yağda)
9-Midye
446-Salam
160-Sardalya
72-Siyah Havyar
171-Somon Füme
295-Sosis
452-Sucuk
250-Sulu Köfte
132-Tavuk (Izgara)
150-Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
135-Ton Balığı
100-Yumurta (Orta boy)
15-Yumurta Beyazı
65-Yumurta Sarısı
Sebze

350-Baklagiller
89-Bezelye
15-Biber
35-Brokoli
35-Brüksel Lahanası
200-Dolma
10-Enginar
35-Havuç
26-Ispanak
25-Kabak
32-Karnabahar
18-Kereviz
180-Kıymalı Sebzeler
300-Kızartma
20-Lahana
14-Mantar
15-Marul
314-Mercimek (Kuru)
342-Mısır
100-Patates (Haşlama)
28-Patlıcan
200-Salatalar (Sıvı Yağlı)
70-Salatalar (Yağsız)
11-Salatalık
35-Soğan
90-Taze Fasulye
15-Taze Yeşil Biber

Diğer

480-Big Mac
200-Çorbalar
280-Çorbalar (Unlu)
0.3 -Diyet Kola (Bir bardak)
110-Kola (Bir bardak)
240-McDonald’s Hamburger
125-Pirinç (Haşlanmış)
320-Pirinç Pilavı
85-Makarna
589-Susam
206-Tereyağı
200-Zeytin (Siyah)

Canım şimdiden tebrik ederim :)) :1hug: Temmuza kadar veririz hep birlikte kilolarımız inşallah.

ben denedim onu içemedim bir kere içtim sabah ac karnına öğlende denedim ama olmadı yutamadım zaten nefret ediyorum lahananın kokusundan

hmm bende lahana suyunu denemiştim ilk hiç içemedim sonra internette buldum lahana çorbası tarifini bende lahanadan tiksinmiştim ama lahana çorbasının tadı gayet hoş geldi bana içine hazır çorba koyuyoruz ya sanırım ondan :) bide ben tarifteki gibi yapmadım yarım lahana yerine 6-7yaprak lahana koydum lahana tadı az olsun diye

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz . . .

a.s.

Yoncicm ya ben bu gün çok zor frenledim kendimi hiç bu kadar iştahlı olmamıştım diyebilirim hatta ( SABAH CENCEFİLLE GÜNE BAŞLAMANIN ETKİSİ OLABİLİR Mİ BU ? CENCEFİL İŞTAH AÇAR MI ? ) 1 küp yoğurt 1 elma yer evde akşam yemeğimi yerim diyordum dayanamadım 1 salatalık 1 kaşık krem peynir yarım fincan süt yarım fincan meyva suyu yuvarladım . . .
Arkasındanda 4 adet eti sultani bisküvi . . .
Bu ara öğünden çıktı bi akşam yemeği oldu neredeyse bu nedenle makarna serüvenini yarın sabaha inşAllah . . .
Hem sabah çok daha iyi . . .

Ne dikkatimi çekti :1ninca: ben kilo kaybedemediğim geçen hafta akşamları çok azda olsa pilav yoğurt ya da makarna yoğurt yedim hep . . . :a015:

Protein ile karbohidratın asla karıştırılmaması gerektiğini biliyorum ama hiç önemsemiyordum . . .
Mesela kalorilerede dikkat etmiyordum bunuda Torpak ablamdan öğrendim yani krem peynir almayacağım mesela bir daha lor en iyisi . . . Çokta severim kendisini . . . :asigim:

Suyu ben bile ihmal ettim bu gün ama hemen hatırlattınız kızlar sağ olun . . .

kızlar tam 55 dk egzersiz yaptım nivea nın spor cd si war bende senelerdir yapmıyordum ii oldu şimdi gidip duş aliim 37 kaloride öyle yakarım bence ben bugün yediim balıın hakkını werdim eritmişimdir
ahh güzel memleketim seni sewiyorumda bide denizin olsaydı en çok yüzerek kilo werilio

sabuncum biraz fazla olmuş bugün nese yrn az yersin cnm

hoşgeldin aramıza canım a.s. hiç merak etme sen,bu topikteki herkes istediği kiloya inecek..hemde güle oynaya :teytey:

sabunum,talııım,sen son bir iki haftadır kilo kaybın olmadığı için stres yaptın mı canımın içi?biliyomusun stres olunca vücut kortizon hormonu salgılıyormuş,malum kortizon en baş kilo yapıcı...

Olabiliiii beneklim benimmmm 62 ye kafayı o kadar taktım ki . . .:1ninca:

Biraz önce kalan lahanayı salçayla kavurup yedim üzerine biraz lor peyniriyle bol acılı . . .
Bunu yerkende senin dediğini düşündüm beneklim acaba kilo verebiliyor muyum fisfisfis psikolojisinden çıkmam gerek sanırım . . .
Çünkü bu benim iştahımı daha fena açıyor . . .

kilo verememe fikrini aklından çıkar tatlım..aksine her an vücudunun inceldiğini hisset..ve beynine olmak istediğin kilodaki resmini yükle..çünkü beynimiz gerçeği değil ona verdiğimiz masajları daha iyi algılıyo..
birde küçücük bir tüyo:yemekten önce dişlerini naneli macunla fırçala,yeme isteğinin ne kadar azaldığını göreceksin yerimseniben

iyi geceler kızlarrrr
yarın güzel bigün daha başlarrrr
gitsin artık şu fazla kilolarrrr
gelsin ÖNCE SAĞLIK sonra muhteşem vücutlarrrr kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin canım...diyetin de gerçekten çok iyi...sopa hareketini ben de deneyeceğim...yerimseniben

lunapiena tebrikler canım...alkisalkisalkis harikasın...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

yoncacım yine çok güzel bilgiler vermişsin teşekkürler...

kızlar en son 60.5 tum bugün tartıldım 1 hafta aradan sonra .59.5 olmuşum sizlere veda ediyorum bu topikten ayrılma zamanım gelmiş haberim yokdelikafadulden bi sevindirik oldum bekliyom arkamdan sizleride

Motivasyon kraliçesi seçtik onu derinimmmm . . .

Bizi müthiş motive ediyo . . .

Yediğiniz değil yemediğiniz şeylerden mutlu olmayı öğrenin diyo . . .

tamam o zaman sabunummmm motivasyon kraliçemiz mavibenekte biliyor musun seninde ondan pek farkın yok...bunu iltifat olsun diye demiyorum inan...kimin başı sıkışsa hemen yardımına koşuyorsun hem de sabırla...gözümden kaçmıyor yani...senin mesajlarında buradaki herkese moral oluyordur ben buna eminim...a.s

sabuncum ne olacak benim bu halim...hangi halin dersen hemen anlatıyorum...1.5 aydır egzersizi bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama ne mümkün...saati sabah erken saate kurup çalınca hemen kapatıp geri yatıyordum...baktım olmayacak yatağın uzağına kurup bırakıyorum ki kapatmak için yataktan kalkmak zorunda kalayım...bu kezde çalar çalmaz hemen yataktan fırlıyorum ve hemen kapatıp geri sıcacık yatağıma dönüyorum...bakalım sabah tekrar deneyeceğim...:a015:

kızlar en son 60.5 tum bugün tartıldım 1 hafta aradan sonra .59.5 olmuşum sizlere veda ediyorum bu topikten ayrılma zamanım gelmiş haberim yokdelikafadulden bi sevindirik oldum bekliyom arkamdan sizleride

senin adına sevindim canım...merak etme bizde heran oraya geçebiliriz...yerimseniben (yalandan kim ölmüş)sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…