60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar dikkat etmiştim son günlerde bozmaya basladım
dün üç tane cikolatalı gofret yedim tutamadım kendimi
dövün benisenağlamasenağlamasenağlama

kendini ödüllendirdin yani 20 kilo gitti die ama bnden tawsiye çikolatayı gofleti boşwer biz kendimizi beyaz pantalon ve beyaz elbiseyle ödüllendircez
bu arada emoşum sen doğum yaptında onun kilolarınımı wermeye çalışıyosun bayağı bi wermişsinde maşallah ablamında öyle bir problemi warda o yüzden sordum oda 35 kilo aldı doğumda bir buçuk sene oldu daa 8 kilo werdi veremiyo

cnm evet dogum kilolarım az kaldı 5 kilom kaldı ama sona yaklastım bıraktım biraz kendimi
benim bebegim 9 aylık hala emziriorum bu yuzden herseyi yiyorum yani bütün vitaminleri alıyorum sadece ekmegi hamurişlerin ve kızartmaları cıkardım hayatımda birde spor yapıyoum öyle vrdim kilolarımı ama bu hafta spor felan hiç içimden gelmiyo cocukta olunca evde yoruluyrum
emzirdiğim için diyet listem yok bu sekilde zorla olsada verdim işteyerimseniben

o kadar dikkat etmiştim son günlerde bozmaya basladım
dün üç tane cikolatalı gofret yedim tutamadım kendimi
dövün benisenağlamasenağlamasenağlama

hmm canım yaa bende dayanamıyorum gofrete çikolatalı küp gofreti görmiyim hemen bozulu veriyo rejim ama bu hafta yemedeim tuttum kendimi bakalım yarın tartılcam verebilmişmiyim bişi

canım ben sadece orta boy bir domates, bir salatalık bide beyaz peynir yedim yanındada çay başkada bişi yemedim ama şimdi iş yerimdeyim bi yandan çay içiyorum bi yandan su. öğlenede lahana çorbası var bende yarına kadar böle yarın akşam menümde balık var ama onu düşünerek katlanıyorum lahanaya :roflol:
hmm bide biara boylarmızı yazıyoduk sanırım benim boyum 1,72 yerimseniben

hmm bide eklemeden geçemicem. ben bu kulübe üye olduğumdan beri daha dikkatli olmaya başladım fazla kaçamak yapamıyorum neden acaba :roflol:

buyur canim
İnsan vücudunun hergün tüketmek zorunda olduğu madeni tuzlar bakımından da fevkalade zengin bir gıdadır. Kemiklerin teşekkülünde büyük rol oynayan kalsiyum, soya fasulyesinde süte nispeten iki mislidir. Buna ilaveten bol miktarda fosfor, demir, bakır, manganez, potasyum ve sodyum ihtiva eder.

Soya fasulyesi, vücudumuzun muhtaç olduğu protein bakımından da zengin ve mükemmel bir gıda maddesidir. 453 gramlık soya ununda 31 yumurtanın, 6 büyük şişe sütün veya 900 gramlık kemiksiz etin ihtiva ettiği kadar protein bulunduğu laboratuvar deneyleriyle tespit edilmiştir.

bence devam kullan zaten soya ne sekilde tüketilirse tüketilsin kadinlar icin acayip bi mineral hazinesi simdiden tüketmeye baslarsak faydasini orta yaslarin sonunda görmeye baslicaz kolay kolay yaslanmayan anneler teyzeler olarak kaydirigubbakcemile5

hmm bide eklemeden geçemicem. ben bu kulübe üye olduğumdan beri daha dikkatli olmaya başladım fazla kaçamak yapamıyorum neden acaba :roflol:

çünkü sanırım birbirimizi pek tanımadığımız halde söz verdik we ona uyuyor herkes karsımızdakilere kendimizi borçlu hissediyorum yani bn en azından öyle hissediyorum tek basıma asla yapamazdım direnemezdim eminim

emoşcum hakikaten taktire şayan verdiin kilo we azmin bnm ablamında bebeği 17 aylık oldu hala emziriyor oda daha yeni kurban bayramından sonra 98 den 90 a kadar inebildi çok üzülüyor oda hatta hap kullandı zayıflamak için lahana suyu falanda içti ama hapın hiç faydası olmadı şimdi bile karnı o kadar şişki gecen otobüse bindik hamile sanıp yer werdiler ona çok bozuldu sırnaşık şey
bu arada emzirmek hakkaten çok kalori yaktırıyormuş dewam et şekerim

Lahana çorbasını evdemi yapıp götürdün ?? Bende akşamları içsem iyi olucak aslında o çorbadan ya:)

Lahana çorbasını evdemi yapıp götürdün ?? Bende akşamları içsem iyi olucak aslında o çorbadan ya:)

canım lahana çorbasını iş yerime getirmiyorum çünkü öğle molamda eve gidebiliyorum gerçi bi kavanoza koyup iş yerindede içebilirim ısıtıcak yerim var. ben lahana çorbasını büyük tencerede pişiriyorum 2gün gidiyo sadece sabah içmiyorum öğle ve akşam içiyorum. ve lahana çorbası yaparsan sana tavsiyem aşırı derecede lahana koyma ve internette yazanlarda çok fazla içine sebze doldurmuşlar ben damak tadıma uyanları koydum sadece lahana ve soğanı hiç çıkartmıyorum herkesede tavsiye ediyorum güzel kilo verdiriyo acıktıkca yiyebilirsin. ben iş yerimde olduğum için sadece öğle akşam yemeklerinde içiyorum.kolay gelsin canımyerimseniben

emosum bende bogustugum dogum kilolarindan zaferle ciktim 65 le hamile kalmistim 82 ydim dogumdan sonra. bebegim 7 aylik 17 kiloluk macerami ben kazandigim icin kendimle gurur duyuyorum :lepi:

ama simdi yarin diyette SIKI diyet yaptigimin ikinci ayi ve nben bu ay sadece 2 kilo verebilmisim :sm_confused:

Bende akşamları yapıp içicem bu çorbadan. Sağol şeker.

kizlar sulari icioruzzz icioruz da nasil icmeliyiz
sicak ?
soguk? ilik ?
yada icte nesil icersen ic mi

hayir

suyu soguk icersek energie ihtiyacimiz artiyor vücut suyu istmak icin extradan energie sarfediyor nekadar mi
her iki lt de 100 kalori ama sadece soguk su icin gecerli bu

düsünsenize
20 dk stepe biniyorum 50 kalori yakabiliorum bence kacirmayalim sulari soguk icelim

cnm bnde tam tersini biliyorum yanlışmış demek ama bende şöyle duymuştum sıcak su hücteler tarafından daha çabuk emiliyormuş böylece daha çabuk yağı parçalıyormuş ayy hangisi doğruki

acaba soğuk derken buz dolabındanmı yoksa oda sıcaklığımı :uhm:

ben sabah portakal suyu sıktım içtim ama reflüm çok fena oldu biraz kıvrandım, sonra bir kase çorba içtim.öğlene doğru kahvemi içerim onsuz yaşayamam

Canımcımlar hepinizi çok özledimmm.Evde ciddi bir tadilat var,her yer her yerde.O yüzden internete rahat giremiyorum..Ama rejimime devam ediyorum..Geçmişi okuyamadım,umarım hepiniz çok iyisinizdir...Yeni gelen arkadaşlar varsa hepsine hoşgelmişler diyorum..Bu arada dün sabah 61.4 kiloya inanamayıp yarın sabah tekrar tartılacağım demiştim.Bu sabah da 61.7 çıktım..Yani 61'leri görmüş durumdayım...Çizelgemi şu an değiştirmeyeceğim,pazar değiştiririm diye düşünüyorum..Hepinize sonsuz sevgilerrrrr...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…