o kadar dikkat etmiştim son günlerde bozmaya basladım
dün üç tane cikolatalı gofret yedim tutamadım kendimi
dövün benisenağlamasenağlamasenağlama
kendini ödüllendirdin yani 20 kilo gitti die ama bnden tawsiye çikolatayı gofleti boşwer biz kendimizi beyaz pantalon ve beyaz elbiseyle ödüllendircez
bu arada emoşum sen doğum yaptında onun kilolarınımı wermeye çalışıyosun bayağı bi wermişsinde maşallahablamında öyle bir problemi warda o yüzden sordum oda 35 kilo aldı doğumda bir buçuk sene oldu daa 8 kilo werdi veremiyo
o kadar dikkat etmiştim son günlerde bozmaya basladım
dün üç tane cikolatalı gofret yedim tutamadım kendimi
dövün benisenağlamasenağlamasenağlama
hmm canım yaa bende dayanamıyorum gofrete çikolatalı küp gofreti görmiyim hemen bozulu veriyo rejimama bu hafta yemedeim tuttum kendimi bakalım yarın tartılcam verebilmişmiyim bişi
bugün okula gitmek istemedi cnm gitmedim kahwaltı hazırladım kendime bir bıldırcın yumurtası 3 zeytin koydum ama ikisini yedim yarım domates bir salatalık bir küçük sosis kibrit kutusu kadar peynir çok küçücük te bazlama yedim yeşil çay içtim yanında da
sizde yazın yediklerinizi hadi
öğlen ne yicez ki off
canım inşallah vermişşindir
ben bu hafta kilo verecegimi sanmıyorum
yoncacım ya sen bilirsin, soya sosu denilen salatalara kullandığımız sos varya o acaba bu bitkiden mi elde ediliyor?.. çünkü o sosu çok seviyorum..ama bana biri o soya sosu çok tuzlu,zaralı olabilir dedi..senin bu konu hakkında bir bilgin var mı tatlım?
hmm bide eklemeden geçemicem. ben bu kulübe üye olduğumdan beri daha dikkatli olmaya başladım fazla kaçamak yapamıyorum neden acaba :roflol:
canım ben sadece orta boy bir domates, bir salatalık bide beyaz peynir yedim yanındada çay başkada bişi yemedim ama şimdi iş yerimdeyim bi yandan çay içiyorum bi yandan su. öğlenede lahana çorbası var bende yarına kadar böle yarın akşam menümde balık var ama onu düşünerek katlanıyorum lahanaya :roflol:
hmm bide biara boylarmızı yazıyoduk sanırım benim boyum 1,72 yerimseniben
Lahana çorbasını evdemi yapıp götürdün ?? Bende akşamları içsem iyi olucak aslında o çorbadan ya:)
cnm evet dogum kilolarım az kaldı 5 kilom kaldı ama sona yaklastım bıraktım biraz kendimi
benim bebegim 9 aylık hala emziriorum bu yuzden herseyi yiyorum yani bütün vitaminleri alıyorum sadece ekmegi hamurişlerin ve kızartmaları cıkardım hayatımda birde spor yapıyoum öyle vrdim kilolarımı ama bu hafta spor felan hiç içimden gelmiyo cocukta olunca evde yoruluyrum
emzirdiğim için diyet listem yok bu sekilde zorla olsada verdim işteyerimseniben
canım lahana çorbasını iş yerime getirmiyorum çünkü öğle molamda eve gidebiliyorum gerçi bi kavanoza koyup iş yerindede içebilirim ısıtıcak yerim var. ben lahana çorbasını büyük tencerede pişiriyorum 2gün gidiyo sadece sabah içmiyorum öğle ve akşam içiyorum. ve lahana çorbası yaparsan sana tavsiyem aşırı derecede lahana koyma ve internette yazanlarda çok fazla içine sebze doldurmuşlar ben damak tadıma uyanları koydum sadece lahana ve soğanı hiç çıkartmıyorum herkesede tavsiye ediyorum güzel kilo verdiriyo acıktıkca yiyebilirsin. ben iş yerimde olduğum için sadece öğle akşam yemeklerinde içiyorum.kolay gelsin canımyerimseniben
cnm x treme di sanırım o kremin adı kırmızı bir tüpte dimi
bu arada ben dove un inceltici kremini almıştım bişeye yaramadı
kizlar sulari icioruzzz icioruz da nasil icmeliyiz
sicak ?
soguk? ilik ?
yada icte nesil icersen ic mi
hayir
suyu soguk icersek energie ihtiyacimiz artiyor vücut suyu istmak icin extradan energie sarfediyor nekadar mi
her iki lt de 100 kalori ama sadece soguk su icin gecerli bu
düsünsenize
20 dk stepe biniyorum 50 kalori yakabiliorum bence kacirmayalim sulari soguk icelim
kizlar sulari icioruzzz icioruz da nasil icmeliyiz
sicak ?
soguk? ilik ?
yada icte nesil icersen ic mi
hayir
suyu soguk icersek energie ihtiyacimiz artiyor vücut suyu istmak icin extradan energie sarfediyor nekadar mi
her iki lt de 100 kalori ama sadece soguk su icin gecerli bu
düsünsenize
20 dk stepe biniyorum 50 kalori yakabiliorum bence kacirmayalim sulari soguk icelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?