60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar az portakalla günlük c vitamini ihtiyacını karsılaman olanaksız gibi bence ki bide kuru o prtkllar bir kivi yersen halledersin ama o problemi

hımmm, dogru aslında...çilek ve portakal da tüketiyorum... c vitamini önemli biliyorsunuz kızlar... hem kilo verme acısından hem de vucudun dirençli olması açısından...

ben bazı kararlar aldım sabah domates salatalık salatama eklediğim bir tatlı kaşığı zeytınyagını ve sabahları yedıgım 5 adet zeytını hayatımdan cıkardım. kremalı kahvemı de sade içeceğim artık.aksam yemeklerının porsiyonunu ıkıye bölüp aksam yemgınden ıkı saat sonra yedıgım meyveyı de cıkaracagım hayatımdan. sizin de tavsiyeleriniz üzerine daha sık ve minik besleneceğim bundan sonra.böylelıkle belkı kırarım metabolizmamın kilo vermeme direncını. ayrıca hegun fazladan 25dk yürüyüş...sporuma ek olarak...

ben daha öncede bu kıloya düsmüstüm ama daha fazlası gitmıyor. sanırım yerlesık kılo oldugundan direnıyor vucut.cunku en az 6-7senedır bu kılonun altını görmedim. benım durumumda olup da yerlesık kıloların direncini kıran ve ya bir metodu olan var mı?

Canım derinciğimmmm benimmmm . . .

Güzel bakan güzel görüyor bunun başka bir izahı olamaz senin hakkımda düşündüklerin ile ilgili benim birtaneciğim . . .

Egzersiz olayı muamma canım öyle bir irade isteyen bir hal ki . . . :1ninca:

Yani ben egzersiz yapmadan şu zamana kadar verdiğim kiloları kaybettim ama sende biliyosun ki belli bi raddeden sonra hareketsiz asla olmuyor . . . Yani ben bu raddedeyim . Az ve sağlıklı yiyiyorum ama hareket etmediğim için kilo kaybedemiyorum . . .

Fakat geçen benimde Tv de rastladığım bi görüşü paylaşacağım hemen seninle . . .
Oradaki Dr diyordu ki egzersiz hayatınız olsun . . . Yani egzersiz için ekstra zaman ve efor sarf etmeyin bunu hayatınıza yedirin böylece hem bu iş külfet olamaktan çıkacak hemde zaman kazanılacak yaşamdan . . .

Nasıl olabilir bu ?

Şöyle ;

Merdiven çıkmak, eve yürüyerek gitmek, temizlik yapmak v.s bunları zaten biliyoruz . . .
Orjinal olanı kendimize meşgale yaratmak ama hoşumuza gidebilecek bir meşgale yani mesela iş çıkışıya da öğle arası kütüphaneye uğramak alış veriş yapmak, yapamıyorsak mağza gezmek istediğimiz ve almayı düşündüğümüz ürün için araştırma yapmak, bi hobi edinmekde olabilir o hobinin gerekliliklerini yerine getirirken inan enerji sarf edeceğizdir . . .
Şimdi bende bunun üzerinde düşünüyorum canım seninde aklına farklı bir fikir gelirse paylaşırsın . . .

Yatağın sıcağı o kadar cazip ki gerçekten büyük bir özveri ki çalışan insan için oyyyy oy . . .

senin adına sevindim canım...merak etme bizde heran oraya geçebiliriz...yerimseniben (yalandan kim ölmüş)sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok canım sirke içmiyorum ama öncelikle senin verdiğin bu faydalı bilgiler için ben tüm forummmm adına tekrar teşekkür ediyorum o kadar yararlı faydalı bilgiler geçiyorsun ki ara ara tadından yenmiyo valla . . .

Yaaaa CENCEFİLİ hissettim bacıııım dedim nooly bana zaten iştahlıyım ama aranır olmuştum dün kii demek ki doğru tesbit etmişim kaydirigubbakcemile5 ama vazgeçer miyimmmm ASLA dediğin gibi akşam yatmadan alırım artık . . .

O zaman benim bu iştahıma rağmen 100 kg olmama nedenim olabiliiii çünkü çok ACI yerim . . .

Denesek mi bu caponların tarifi Yoncicim biraz daha açsan bunu yani ne kadar yemişler sabah sınırsız muz mu ????
Hemen sınırsız mı falan diyorum yaaaa yok daha neler . . . :1shok: küçülmicek bendeki bu miğde herkeşlere yeterrrr . . . kaydirigubbakcemile5

Canım eline sağlık . . .
Şu soya kıymasını başka kullanan var mı ?
Merak ediyorum hiç yemedim sanırım . . .
Çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama demlenerekte pişiyorsa oldukça pratik geldi şimdi bana . . .
Tadı nasıl kıyma gibi mi ?

evet canım emzirmek cok kalori yakıyor ben cok dikkat ettim yediğime yani herseyden yedim ama az az sport sart zaten ve ben sezeryan oldum belkide normal dogum yapsaydım bu 5 kiloyuda vermiştimm..ben lahana suyu felan içmedim hep denemk istedim AMA lahana sütü agırastırıyomus gaz yapar diye bebegime yemedim oyuzden suyunuda denemedim ama bugun keten tohumu aldım onu deniycem ve elma sirkesine basladım...
umarım ablanda verir kilolarını cnm hihoyyyt

evlibarkli kullanıcısından alıntı
kızlar tekrar sorucam kusura bakmayın. aranızda pendikte oturan var mı?[

Canım Buluşma Haberleri Başlığından pendikteki hanımlarla tanışabilirsin . . .
Du linkte veriim sana . . .
Du . . .

canım tebrik ederim senide hihoyyyt cok güzel vermişşin kilolarını

hımm, ben cok begenıyorum soya kıymasını uzun yıllardır tüketiyorum. tadı yagsız kıyma gıbı...hafif ve sağlıklı... makarna soslarında,ıspanakta,kıymalı mantarda,kıymalı patateste tüketiyorum.

yanlız bir husus var her markanınki hos olmuyor ve burdan marka reklamı yapmak dooru mu bılmıyorum.

tadını sevmeyenler aynı ölçüde normal yagsız kıymayla karıstırp da tüketebilirler.

öyle de denedim sonuç başarılı...

kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana

kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana

naçizane tavsiyelerim ; imkanın varsa bugunluk aktivitene 20dk fazla yürüyüş ve ya eger imkanın yoksa 20 dk dans ve ya KK'nın görsel spor paylasımı kısmından 20dklık bır aerobik videosuna takılabilirsin.

aksama da hafif seyler ye. mesela karbonhidrat alma aksam cunku bulgur pilavından almıssın zaten . 100gr tavuk eti ve salata ideal bir mönü olabilir.ama ekmek yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…