mısır çarşısından portakallı yeşil çay almıstım.icinde kare kare kesılmıs portakal kabukları ve iri iri yaprakları olan yesıl caylar var (yesıl cay öyle caykurunki gibi toz halınde deıl)
sizce c vitamini alıyor muyumdur ben bu kurutulmuş portakal kabuklarından..?
tadı mükemmel...
rica ederim şekerim
bu arada sen ing-türkçe çewirmenlik mi yapıyorsun
tamam o zaman sabunummmm motivasyon kraliçemiz mavibenekte biliyor musun seninde ondan pek farkın yok...bunu iltifat olsun diye demiyorum inan...kimin başı sıkışsa hemen yardımına koşuyorsun hem de sabırla...gözümden kaçmıyor yani...senin mesajlarında buradaki herkese moral oluyordur ben buna eminim...a.s
sabuncum ne olacak benim bu halim...hangi halin dersen hemen anlatıyorum...1.5 aydır egzersizi bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama ne mümkün...saati sabah erken saate kurup çalınca hemen kapatıp geri yatıyordum...baktım olmayacak yatağın uzağına kurup bırakıyorum ki kapatmak için yataktan kalkmak zorunda kalayım...bu kezde çalar çalmaz hemen yataktan fırlıyorum ve hemen kapatıp geri sıcacık yatağıma dönüyorum...bakalım sabah tekrar deneyeceğim...:a015:
senin adına sevindim canım...merak etme bizde heran oraya geçebiliriz...yerimseniben (yalandan kim ölmüş)sırnaşık şey
offffffffffffffff afedersin canim ya galiba bahsetmedim evet zencefil istah aciyo ama inan metabolizmayi calisttirmada etkisi cok büyük gülü seven dikenie katlanir misali ama dayanamiyom diosan aksam uyumak icin sütle ic
bu makarna pilav yogurt olayini terk et bence bi süre bu hafta karistirma bakalim nolucak
belli oldu sen beni beklion beraber 62 olalim diye sırnaşık şey :roflol:
ya sen sirke icion mu hatirlayamadim :uhm:
kizlar uykum kactiiii
cünki yatmadan spor yaptim hemde step neyse birazdan gelir bende sizinle 50 tane yag katilinden bikacindan bahsediyim
kaydirigubbakcemile3 ayyy almancadan ceviriom komik olursa kusura bakmayin ya
[/url][/IMG]
bu katilimizin adi aci
aci biberde bulunan capsaicin maddesi akcigerlerde etkileserek vicudu isitiyor hepimiz aci yedikten sonra kizaririrz yada terleriz bi atak geciririz muhakkak iste bu ataklar da cok enerji sarfediliormus yanii kalori harcatiyr aci
[/url][/IMG]
himmmm bu bayildigimiz muz zayiflatmasi ne hos dimi
muzda ve patateste buluna nisasta degisik bir tip nisastaymis vicut bu nisastayi parcalayip kullanamadigindan direk disari atmak icin bagirsaklara gönderiyormus bu yüzdende muzu fazla kaciranlar kabiz oluyor sanirim kaydirigubbakcemile3
hee sunuda ekliyim japonyada denemis muz diyeti var sabah muz kahvaltida yeniyo diger ögünler ayni kalio ve kilo verebiliyosunuz bunu duyan japonlar marketerde muz birakmamis :roflol:
sabah sabah olcak ama dün yaptıgım makarnanın tarifini vermek istiyorum size:)
diyette olmayan nisanlım bile bayıla bayıla yedı.
1 paket pastavilla kepekli taglietella(makarna reyonunda mevcut)
8-9dk haslıyoruz. haslama suyuna bir adet defne yapragı atıyoruz. muhtesem aroma veriyor.
sosu için önce bir kepce kadar soya kıymasını sıcak suda bulgur gibi şişiriyoruz.sonra;yarım sogan minik minik dogranır. bir dilim sarımsak(komık oldu ama bas değil adet yani)
bir yem. kasıgı zeytin yagı ve bir bucuk yemek k. domates salcası(tuzsuz) . bu malzmelerin hepsını sos tenceresıne atıyoruz ama kavumak yok soganı. biliyorsunuz o zaman daha cok kalori ihtiva ediyor. hepsi çiğden konulup. üzerine makarna suyundan 3 kepce konulacak bir taşım kaynatılacak ve sonra kısık ateste pişmeye bırakılacak. piştikten sonra taglietella ile karıstırılır ve arzuya baglı içine biraz kekik serpilir. ben kıyı egeliyim de...:)kekiğe bayılırım.
yanlız bu sos malzemelrı bir paket (250g)makarna için, hepsini yemıyoruz. ben bır tabak yedım ve kalanını nisanlıma yedirdim. :CüvCüv:
kızlar hem bir arkadasımız daha yenı soyanın faydalrından bahsetmişken bu tarifi paylasayım dedım.yanına da sarımsaklı yogurtlu çiğ semiz otu salatası yaptım. muazzamdı...:)dileyene tarifini veririm onunda.
kızlar tekrar sorucam kusura bakmayın. aranızda pendikte oturan var mı?
canım sen süper kilo vermişsin yaa kilo çizelgeni yeni görüyorum nekadar güzelll alkisalkisalkis darısı başımıza tebrikediyoruma.s.a.s.
çünkü sanırım birbirimizi pek tanımadığımız halde söz verdik we ona uyuyor herkes karsımızdakilere kendimizi borçlu hissediyorum yani bn en azından öyle hissediyorum tek basıma asla yapamazdım direnemezdim eminim
emoşcum hakikaten taktire şayan verdiin kilo we azmin bnm ablamında bebeği 17 aylık oldu hala emziriyor oda daha yeni kurban bayramından sonra 98 den 90 a kadar inebildi çok üzülüyor oda hatta hap kullandı zayıflamak için lahana suyu falanda içti ama hapın hiç faydası olmadı şimdi bile karnı o kadar şişki gecen otobüse bindik hamile sanıp yer werdiler ona çok bozuldu sırnaşık şey
bu arada emzirmek hakkaten çok kalori yaktırıyormuş dewam et şekerim
evlibarkli kullanıcısından alıntı
kızlar tekrar sorucam kusura bakmayın. aranızda pendikte oturan var mı?[
emosum bende bogustugum dogum kilolarindan zaferle ciktim 65 le hamile kalmistim 82 ydim dogumdan sonra. bebegim 7 aylik 17 kiloluk macerami ben kazandigim icin kendimle gurur duyuyorum :lepi:
ama simdi yarin diyette SIKI diyet yaptigimin ikinci ayi ve nben bu ay sadece 2 kilo verebilmisim :sm_confused:
Canım Buluşma Haberleri Başlığından pendikteki hanımlarla tanışabilirsin . . .
Du linkte veriim sana . . .
Du . . .
Canım eline sağlık . . .
Şu soya kıymasını başka kullanan var mı ?
Merak ediyorum hiç yemedim sanırım . . .
Çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama demlenerekte pişiyorsa oldukça pratik geldi şimdi bana . . .
Tadı nasıl kıyma gibi mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler-f290/
Haftasonu buluşuyolarmış bak Pendikli Hanımlar . . .
kaydirigubbakcemile5
kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?