haaa bide tabiki minik kahve fincanı :1rolleyes:
canlarımmmm hepinize iyi geceler...:a015: yatma vakti benim için...:çok üzgünüm:
Abbowwww benim tişimin kavuğuna yitmez o . . .
:jeyyar:
gercekten cok azmıs... simdi anladım ben hala şişkoyken mavibeneklinin o kadar kiloyu nasıl verdiğini :)
Süper fikir derinimmmm gerçi var piyasada bu biçimde çok kipat ama bi orjinallik düşünürük mesela 200 caloriyi geçmeyen 500 grlık doyumluk menüler her biri en fazla 200 cal olacak . . . menü hazırlanacak malzemelerde kolay erişilebilir oluciiii yani portakallı ördek cinsi içermicek ekonomik olucak . . . Yoncicimin işi aslında bu . . .
O uzman . . . :1ninca:
merhaba arkadaşlar işte ben de topiğimi buldumhihoyyyt
herkesin gönlündeki kiloya ulaşmasını diliyorum
ben de uzun zamandan beri 66 63 aralığında gelip gidiyorum.boyum 1.73
hedefimdeki kilo 59:ecrin_bebek: sadece bir dönem gördüm bu kiloyu ama hemen gitti yerini yağlara bıraktıkaydirigubbakcemile3
şimdi 64üm. hazirana kadar 5 kiloyu atacağım inşallah:Saruboceq:
benim düşmanım çikolata abur cubur.yoksa çok yemek yemem ben.ama işte tatlı bişeler olmadan yapamıyorum
neyse bundan sonra burdayım yarından itibaren ben de her akşam gelip yazıcam buraya
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bitane'm a.s. değilmiki katıldın bize,hazirana kadar o 5 tana 1 kilocuğu gitmiş say canım...merhaba arkadaşlar işte ben de topiğimi buldumhihoyyyt
herkesin gönlündeki kiloya ulaşmasını diliyorum
ben de uzun zamandan beri 66 63 aralığında gelip gidiyorum.boyum 1.73
hedefimdeki kilo 59:ecrin_bebek: sadece bir dönem gördüm bu kiloyu ama hemen gitti yerini yağlara bıraktıkaydirigubbakcemile3
şimdi 64üm. hazirana kadar 5 kiloyu atacağım inşallah:Saruboceq:
benim düşmanım çikolata abur cubur.yoksa çok yemek yemem ben.ama işte tatlı bişeler olmadan yapamıyorum
neyse bundan sonra burdayım yarından itibaren ben de her akşam gelip yazıcam buraya
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5
canım benim daha öncede söylemiştim,kilo verme durunca metabolizmayı kandırmak lazım..2 gün aldığın kaloriyi biraz(200 kalori kadar)arttır..sonra yine eski diyetine dön..işe yarıyo canımcım yerimsenibenkızlar..
kiloosu sabitlenenler biz ne olcaz ya...
yok mu bu direnci kırmanın bir yolu?
bu arada resim ekleyen arkadaslar cok iyi duruyorsunuz...
canım benim daha öncede söylemiştim,kilo verme durunca metabolizmayı kandırmak lazım..2 gün aldığın kaloriyi biraz(200 kalori kadar)arttır..sonra yine eski diyetine dön..işe yarıyo canımcım yerimseniben
şimdi baktım canım,bence çok dengeli ve az kalorili bi menü..sabır canımcım..biz bu kiloları bigünde almadıkki..nasılda sinsi sinsi yerleştiler bi hatırla..diyete ve harekete devam..tek kural:kararlılık ve sabır..veee sonuç:zaferrrr...azmin elinden ne kurtulmuşki şu 3-5 tane 1 kilocuk kurtulsun!.. yerimsenibencanım ya cok tesekkür ederim. bir hafta daha kendi stilimi deneyecegım ben 20dk extra yürüyüş ekledim de . o metodu deniyorum.gene olmazsa bu yöntemi deneyeceğim.
yediklerime baktın mı ne düsünüyorsun?
kızlar bugün yemeğe arkadaşlarım geldi.onlara güzel güzel yemekler yapmıştım.yanlarında fazladan 2 arkadaş daha getirmişler iyiki getirmişler :) onlara yaptığım yemeklerden yemedim tabiii :)) arkadaşlardan biri akdeniz üniversitesinde diyetisyen çıktı:)) yaptığım diyeti anlattım ona ve bütün hastalarına veridiği diyetten daha iyi olduğunu söyledi:))) böyle gidersen 2 aya kalmaz istediğin kiloya olaşırsın dedi :)))çok mutlu oldummmm :))
bugün yediklerimide hemen ekleyim :)
sabah bi tabak nestle nesfit
öğlen 1paket ülker form elmalı bisküvi
akşam 3 kaşık tavuk sote (1 kaşık becel yağla yapılmış)
yemekten sonra 5 fındık,5 badem 15 tane erik 1 elma
aralarda 1 soda,çok su ( sayamadım valla bugünkü suyumu),4 bardak lahana maydonoz suyu(1 bardağım daha var içeceğim) çok bardak kendi hazırladığım zayıflama çayı bitki karışımı ( yeşilçay,mate,biberiye,rezene,....) 5 tanede salatalık :)
2 kere nivea dinamik saatler cd si eşliğinde spor ve 1 saat çok hızlı yürüyüş :))
iyi dimi kızlar kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?