60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar..
kiloosu sabitlenenler biz ne olcaz ya...
yok mu bu direnci kırmanın bir yolu?

bu arada resim ekleyen arkadaslar cok iyi duruyorsunuz...

gercekten cok azmıs... simdi anladım ben hala şişkoyken mavibeneklinin o kadar kiloyu nasıl verdiğini :)

Di mi canım insan hazırlamaya üşenir avuç içi kadar şeyi . . .
Ama takdir ederim tabi yani . . .
Hazırlayanı . . .
Doyanı .. .. ..

:roflol: :roflol: :roflol:

tatlıların tatlısı iyi gecelerimi de diledim ama senin mesajını görünce bırakıp gidemedim...sen piyasadaki kipatları boşver bizim halkımız yeni yüzler istiyor...onların yemeklerini hergün görüyorlar...hem biz o tariflere sevgimizi ve iyi niyetimizi de katarız...:asigim: bir de arkamızda yonca gibi bir uzmanımız var daha ne olsun...gece gece kendimize bir hobi bulmuşuz pes etmek yok...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhaba arkadaşlar işte ben de topiğimi buldumhihoyyyt
herkesin gönlündeki kiloya ulaşmasını diliyorum
ben de uzun zamandan beri 66 63 aralığında gelip gidiyorum.boyum 1.73
hedefimdeki kilo 59:ecrin_bebek: sadece bir dönem gördüm bu kiloyu ama hemen gitti yerini yağlara bıraktıkaydirigubbakcemile3
şimdi 64üm. hazirana kadar 5 kiloyu atacağım inşallah:Saruboceq:
benim düşmanım çikolata abur cubur.yoksa çok yemek yemem ben.ama işte tatlı bişeler olmadan yapamıyorum
neyse bundan sonra burdayım yarından itibaren ben de her akşam gelip yazıcam buraya
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5

hosgeldiiin....

canlarıııım iyi geceler hepinize...artık yatmam lazım,malum yarın tatil ve ben bahar temizliği yapacağım :roflol: gerçi ben BAHAR TEMıZLıĞıNE VÜCUDUMDAN BAŞLADIM :dance: hem vücudumdan hemde evimden tüm fazlalıkları atıp hafif,zinde,huzurlu ve mutlu bir yaza merhaba demek istiyorum :dance: sevgiyle kalın...

hoşgeldin bitane'm a.s. değilmiki katıldın bize,hazirana kadar o 5 tana 1 kilocuğu gitmiş say canım...

gün bittiğine göre yediklerimi yazayım :)

sabah 2 ince dl tam tahıllı ekmek
domates
salatalık
bir kupa tatlandırıcılı çay

ıkı adet kuru kayısı

1/2 havuç

3 kasık prebiyotikli müsli
bir adet elma
3 kasık yarım yaglı yogurt
tarcın

bir bardak sekersiz ve kremasız kahve
3dl etiform limonlu

bir tabak portakallı kereviz yemegı, yarım kasık z.yagı ile pisirilmis
bir kasık kepekli makarna

bir adet elma
2 kupa portakallı yesıl cay

nasıl sizce çok mu bunlar kızlar?

kızlar..
kiloosu sabitlenenler biz ne olcaz ya...
yok mu bu direnci kırmanın bir yolu?

bu arada resim ekleyen arkadaslar cok iyi duruyorsunuz...
canım benim daha öncede söylemiştim,kilo verme durunca metabolizmayı kandırmak lazım..2 gün aldığın kaloriyi biraz(200 kalori kadar)arttır..sonra yine eski diyetine dön..işe yarıyo canımcım yerimseniben

canım ya cok tesekkür ederim. bir hafta daha kendi stilimi deneyecegım ben 20dk extra yürüyüş ekledim de . o metodu deniyorum.gene olmazsa bu yöntemi deneyeceğim.

yediklerime baktın mı ne düsünüyorsun?

kızlar bugün yemeğe arkadaşlarım geldi.onlara güzel güzel yemekler yapmıştım.yanlarında fazladan 2 arkadaş daha getirmişler iyiki getirmişler :) onlara yaptığım yemeklerden yemedim tabiii :)) arkadaşlardan biri akdeniz üniversitesinde diyetisyen çıktı:)) yaptığım diyeti anlattım ona ve bütün hastalarına veridiği diyetten daha iyi olduğunu söyledi:))) böyle gidersen 2 aya kalmaz istediğin kiloya olaşırsın dedi :)))çok mutlu oldummmm :))
bugün yediklerimide hemen ekleyim :)
sabah bi tabak nestle nesfit
öğlen 1paket ülker form elmalı bisküvi
akşam 3 kaşık tavuk sote (1 kaşık becel yağla yapılmış)
yemekten sonra 5 fındık,5 badem 15 tane erik 1 elma
aralarda 1 soda,çok su ( sayamadım valla bugünkü suyumu),4 bardak lahana maydonoz suyu(1 bardağım daha var içeceğim) çok bardak kendi hazırladığım zayıflama çayı bitki karışımı ( yeşilçay,mate,biberiye,rezene,....) 5 tanede salatalık :)
2 kere nivea dinamik saatler cd si eşliğinde spor ve 1 saat çok hızlı yürüyüş :))

iyi dimi kızlar kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:

canım ya cok tesekkür ederim. bir hafta daha kendi stilimi deneyecegım ben 20dk extra yürüyüş ekledim de . o metodu deniyorum.gene olmazsa bu yöntemi deneyeceğim.

yediklerime baktın mı ne düsünüyorsun?
şimdi baktım canım,bence çok dengeli ve az kalorili bi menü..sabır canımcım..biz bu kiloları bigünde almadıkki..nasılda sinsi sinsi yerleştiler bi hatırla..diyete ve harekete devam..tek kural:kararlılık ve sabır..veee sonuç:zaferrrr...azmin elinden ne kurtulmuşki şu 3-5 tane 1 kilocuk kurtulsun!.. yerimseniben

bence muazzam :)

7 adımda daha hızlı bir metabolizma

Hayat şeklinizi değiştirmeden vücudunuzu yağ yakma makinesine çevirebilirsiniz…

4036

Hepimiz kilo vermek ve vücudumuzu şekillendirmek için hayatımızda çok büyük değişiklikler yapmamız gerektiğine inanırlar. Günlük kalori alım miktarınızı 1000 kaloriye kadar düşürmeye çalışmak veya aç kalmak; metabolizmamızı yavaşlatacak ve de vücudumuz besinleri yağ olarak depolamaya ve de kilo yapmaya sebep olacaktır.

Yapılması gereken metabolizmayı hızlandırmak ve böylece de gün boyu ve hatta uyurken daha fazla kalori yakmaktır. Eğer bu 7 ipucunu takip ederseniz, metabolizmanızı hızlandırabilir ve de büyük beden elbise almaktan kurtulabilirsiniz.

Günlük almanız gereken kalori miktarını belirleyin

Sistemi çok fazla besin ile yüklememeniz gerekir. Günlük almanız gereken kalori miktarınızı belirleyin. Kalori miktarını belirlemek için; yaş, cinsiyet, boy, kilo, yağsız vücut kitlesi ve aktivite seviyesi gibi parametreler dikkate alınır.

Metabolizma Hızı (BMR)

BMR: Erkek = 66 + (13,7 X kilo - kg) + (5 X boy - cm) - (6,8 X yaş)

BMR: Kadın = 655 + (9,6 X kilo - kg) + (1,8 X boy - cm) - (4,7 X yaş)

Aktivite katsayısı:

Sedenter = BMR X 1,2(egzersiz yapmıyor, sadece iş)
Biraz Aktif = BMR X 1.375 (1 ile 3 gün arasında hafif egzersizler)
Orta Aktif = BMR X 1.55 (haftada 3 ile 5 gün arasında spor)
Çok Aktif = BMR X 1.725(haftada 6 ile 7 gün şiddetli spor aktiviteleri)
Aşırı Aktif = BMR X 1,9 (çok şiddetli spor, maraton, antrenman)

ÖRNEK:

BMR = 1339 KALORı / GÜN
AKTıVıTE KATSAYISI: ORTA AKTıF (1,55)
GÜNLÜK KALORı ALIMI = 1.55 X 1339 = 2075 KALORı / GÜN

DAHA HIZLI BıR METABOLıZMA ıÇıN 7 ıPUCU

Öğünlerinizi parçalara ayırın

Metabolizmayı hızlandırmak için günlük öğünlerimizi küçük paçalar halinde 5 ve 6 küçük parçalara ayırın.3 veya 4 saatte bir 200–400 kalori tüketin. Vücudumuz besinleri sindirmek için daha fazla enerji harcayacak ve metabolizma hızlanacaktır.

Hareket edin

Haftanın 4 ve daha fazla günü 30 ila 60 dakika fiziksel aktivite yapın (yürüyüş, koşu, bisiklete binmek, ip atlamak). Sabahları güne Pilates yaparak başlayabilirsiniz.

Fitness yapın

Kaslar bizim en iyi dostlarımızdır. Dinlenik metabolik hızımız gün içinde harcamamız gereken kalori miktarının %60 ile %70’ini oluşturur ve de kas kitlemizle doğrudan ilişkilidir. Kaslar vücudumuzda yağlardan daha fazla kalori harcarlar. Ne kadar kas o kadar çok kalori harcarsınız hem de uyurken.

Uyuyun

Uykusuzluk insanı acıktırır ve de metabolizmayı etkiler. Uykusuzluk kortizol hormonunun salgılanmasını etkiler. Bu hormonda iştahtan sorumludur. Her gece 8 saat uyumaya özen gösterin.

Yağsız protein ve karbonhidrat tüketin

Yağsız et, balık tüketin ve tahıl, bakliyat, sebze ve meyve tüketin. Bunlar size enerji verecektir ve daha fazla hareket etmenizi sağlayacaktır.

Su tüketin

Bol bol su tüketin. Metabolizmanın enerji kaynaklarında suyun önemi çok büyüktür. Günde 8–10 bardak su için eğer spor yapıyorsanız daha fazla su tüketmeniz gereklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…