60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol salihacım güzel sözlerin için..gerçi güzellik bakan gözlerdedir yanii o senin güzelliğin :1hug:
dünyaya bikere geliyoruz dimi yok yani ikinci perdesi...eee o zaman bu biricik hayatımızı neden tombiş olarak geçirelim dimi???(tabii tercihi o olanlara saygım sonsuz)
rabbim herkese gönlündekini versin insallah...

canım afiyet olsun beğendiğine sevindim...biz çok beğenerek yiyoruz...hiç yavan gelmiyor...fisfisfis sıvıyağ,tuz ve baharatlarla harmanlayıp yağlı kağıt üzerinde pişirdiniz değil mi? gerçi devamında teflon tava kullanmışsınız ama...o dediğin fırını biliyorum aslına onda da güzel olur...ara ara karıştırıp fırında da pişirebilirsiniz...

nasıl yani...:uhm: bende özellikle ılık su içiyordum daha faydalı diye...CADIARZU

Her zaman mÜkemmelı dÜŞle ve ıste!..mÜkemmele ulaŞamasan bıle,en kÖtÜ(!)ıhtımalle mÜkemmele daha yakın olursun...

canım sabuncummm hangi doktor söylemişse çok doğru söylemiş...öyle olması gerekirken teknolojinin nimetlerinden o kadar faydalanıyoruz ki hareketsiz bir yaşama sürükleniyoruz...küçücük çocuklara bile arabasız bir yere gitmek,merdiven kullanmak büyük külfet oluyor...

canım benim sen zaten ne güzel düşünmüşsün bana da seni desteklemek kaldı geriye... kaydirigubbakcemile5 kendim için birşey düşünemiyorum çünkü pazar günü hariç hergün çalışıyorum...düşünsene yarın bile çalışıyorum...:çok üzgünüm: ben işten çıkmaya hava iyice kararmış oluyor...ben sadece hayalini kuruyorum...zamanın varsa kendine zaman ayırabiliyorsan bahsettiğin şeyleri uygulamaya hemen başla birtanemmmm benim...zaten her akşam vitrinleri geze geze eve geliyorsun...öğle paydosun varsa onu değerlendirmekle başlayabilirsin mesela (bende o da yok) hele cumartesi günü çalışmıyorsan hiç durma haydi kendine hemen bir hobi bul...kaydirigubbakcemile3

Evlibarklı arkadaşım eve yeni geldim. ılk işim pc başına geçip resmine bakmak oldu.:))) Ya sen süper görünüyorsun. 60 kilo gibi durmuyorsun bence. Bende şimdi hemen bir resim çekip koyucam. Ya senin yanında ben şişko patetesim ya off ((

evlibarklı canım benim fotoğrafına yorumum tek kelimeyle harika görünüyorsun...ben bir fazlalık bulmaya çalıştım ama bulamadım...1 kilo bile veremezsen bile hiç üzülme bu kilonu koru yeter bence...kaydirigubbakcemile3

bende bunu merak ediyordum ama soramıyordum çok saol ciciş alkisalkisalkis

Reja ciciş . . . kaydirigubbakcemile5

sonunda oldu kızlar ev hali kusura bakmayın şuan tam 60 kiloyum,o halim yani, aynadan çektim kusura bakmayın

Canım kusura bakmak olur mu hiç ne demek tam aksi çok teşekkür ederiz görsel paylaşımlar forumumuzu daha bi renklendiriyor . . .
Yorumum ise kesinlikle göze batan, batmayan bi fazlalığın yok ama giymiş olduğun alt biraz bol bu nedenle çok objektif yaklaşamıyorum ama üst bedeninde özellikle miğden ve miğdenin üstü kollar falan fit . . .

kaydirigubbakcemile3 süper beneklim benimmmm . . .

selamlar bacularrr
benim kilo 65'te sabitlendi :roflol:

sizler nasılsınız ?

iiyiz hacercim seni özlüyoruz . . .
bizdede sabitlenenlerin başı ben çekiyorum . . .

Amin.

Öle kaytarmak yok bende cumartesi çalışıyorum yarında çalışıyorum bende özel bir şirketteyim bahaneler sadece bahanedir . . .
Her şeye insan isterse zaman ayırabilir sadece zaman mı :1no2: değil insan isterse her şeyi yapabilir .. .. .. Zaman ayırmak ne ki . . . Birlikte buluciiiiz hobi ya da hayatı hareketlendirici aktiviteye geçiş programını birlikte tasarliiciizzzz . . .

Resim ekledim :)) şişko pirlanta (

Pırlantammmm senin leopar patiklerini yirimmmm . . . kaydirigubbakcemile3
Senin kıyafetin değerlendirme yapmak için daha sağlıklı çünkü sarmış . . .
Çok çok çok az basenlerde ben fark ettim bi eğim yani bak fazlalık demiyorum eğim kaydirigubbakcemile3 o da hiç halledilemicek gibi değil . . .
Hatta bu bakan göze göre bile değişir kimi bunu çok sevimli çok doğal bulabilir . . .
:asigim:

işte size benim en sevdiğim diyet yemeklerinden biri:bir kahve fincanı ince bulguru(tuz ve kimyon ekleyerek)sıcak suyla ıslatın,şişen bulgura birer çay kaşığı salça(domates ve biber) ve bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyip iyice yoğurun.üstüne;kıvırcık,taze soğan,domates,salatalık,biber,taze nane,maydonoz,limon ve dilediğiniz baharatları ekleyip karıştırın...işte size hem gözünüzü hemde karnınızı doyuracak veee kilo aldırmayacak bi diyet güzelliği... cokacimcoook afiyet olsun canlarım...

Sabuncum çok teşekkürler
Sabahtan beri tek cevap veren sen oldun
Çok teşekkürler a.s.
canım yaaa,az önce senin resimlerine baktım..öyle güzel ve incecik görünüyosunki..nene gerek senin diyet?kilonu koru yeter...harika görünüyosun inan

Beneklim bu kısır bea . . .

Bi de 1 fincan derken güccük gayfe fincanlarından mı yoksa neskayfe kupalarından mı ?

Sabuncum çok teşekkürler
Çok teşekkürler a.s.

Arkadaşlarımızın çoğu yeni Hacerciğim seni bilemediler tabii . . .
Bilseler geçerler mi bu İzmirli fıstığı . . .

:asigim:

sabunum nasıl gidiyor tatlım?iştahını frenleyebildinmi biraz?bişey sorucam:sen sirkeli ballı su denedinmi ablasının güzeli? :1hug:

ah fıstığım benim
iyi niyetli arkadaşım
çok teşekkürler :asigim:

Sabuncum çok teşekkürler
Çok teşekkürler a.s.

hacercim ben de ikinci cevap veren olabilir miyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım tarifin için başta yonca olmak üzere sayenizde arşivimde bayağı bir diyet tarifler birikiyor...sabunum bak bir hobi buldum kendimize gel boş vakitlerimizde (pazar günleri) bu tarifleri deneyip bir kitap çıkaralım ve kilolu kimse bırakmayalım ne dersin...

kısır tabii sabunum ama diyet kısır cokacimcoook denenmiş ve onaylanmıştırki en işe yarar diyet yemeklerinden biridir...

sabunum nasıl gidiyor tatlım?iştahını frenleyebildinmi biraz?bişey sorucam:sen sirkeli ballı su denedinmi ablasının güzeli? :1hug:

Benekli ablacığım bi ara denemiştim sirkeli suyu ama o da iştah yaptı bende zaten ne yapmiyy ki . . .

Bıraksalar yicem dünyaları . . . cokacimcoook Tek problemim benim bu . . . Dere otu iştah keser diyollaaaa bakalım bi deniciiiim bollansın . . .

ah fıstığım benim
iyi niyetli arkadaşım
çok teşekkürler :asigim:

Süper fikir derinimmmm gerçi var piyasada bu biçimde çok kipat ama bi orjinallik düşünürük mesela 200 caloriyi geçmeyen 500 grlık doyumluk menüler her biri en fazla 200 cal olacak . . . menü hazırlanacak malzemelerde kolay erişilebilir oluciiii yani portakallı ördek cinsi içermicek ekonomik olucak . . . Yoncicimin işi aslında bu . . .
O uzman . . . :1ninca:

kısır tabii sabunum ama diyet kısır cokacimcoook denenmiş ve onaylanmıştırki en işe yarar diyet yemeklerinden biridir...

Ablam kısırı çok severim ben yaaaa acılıııı . . . emme kilo yapiy diye yemiodum yani bulgur fln ne bilim . . .
Aslında öğütülmemiş esmer bulgurdan falan düşünülebilir gerçekten . . .

:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…