Derin sanırım fırında sebze tarifini sen vermiştin. Dün anneme anlattım yapsın diye. Ben eve gitmeden yapmış fırına koymuş ama tam olarak pişmedi. Fırınımızdan olabilir davul fırın. Bizde teflon tavaya alıp kapak kapattık birazda öle pişirdik. Sonra üzerine az sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber. Afiyetle yedik. Bizimkilere yavan gelmiş. ama ben çok beğendim. Tarif için teşekkürler.
kizlar sulari icioruzzz icioruz da nasil icmeliyiz
sicak ?
soguk? ilik ?
yada icte nesil icersen ic mi
hayir
suyu soguk icersek energie ihtiyacimiz artiyor vücut suyu istmak icin extradan energie sarfediyor nekadar mi
her iki lt de 100 kalori ama sadece soguk su icin gecerli bu
düsünsenize
20 dk stepe biniyorum 50 kalori yakabiliorum bence kacirmayalim sulari soguk icelim
Fakat geçen benimde Tv de rastladığım bi görüşü paylaşacağım hemen seninle . . .
Oradaki Dr diyordu ki egzersiz hayatınız olsun . . . Yani egzersiz için ekstra zaman ve efor sarf etmeyin bunu hayatınıza yedirin böylece hem bu iş külfet olamaktan çıkacak hemde zaman kazanılacak yaşamdan . . .
Merdiven çıkmak, eve yürüyerek gitmek, temizlik yapmak v.s bunları zaten biliyoruz . . .
Orjinal olanı kendimize meşgale yaratmak ama hoşumuza gidebilecek bir meşgale yani mesela iş çıkışıya da öğle arası kütüphaneye uğramak alış veriş yapmak, yapamıyorsak mağza gezmek istediğimiz ve almayı düşündüğümüz ürün için araştırma yapmak, bi hobi edinmekde olabilir o hobinin gerekliliklerini yerine getirirken inan enerji sarf edeceğizdir . . .
Şimdi bende bunun üzerinde düşünüyorum canım seninde aklına farklı bir fikir gelirse paylaşırsın . . .
bende bunu merak ediyordum ama soramıyordum çok saol ciciş alkisalkisalkis
sonunda oldu kızlar ev hali kusura bakmayın şuan tam 60 kiloyum,o halim yani, aynadan çektim kusura bakmayın
kamyon arkası yazıları olurda bizim topiğimizin olmaz mı?
tek rakibim 50-59 topiği...
kilo verenlerden vermeyenlere:nazar etme ne olur,çalış seninde olur...
kilo veremeyenlerden verenlere:60-69 da sollama beni,50-59 a gelince geçerim seni... :dance:
selamlar bacularrr
benim kilo 65'te sabitlendi :roflol:
sizler nasılsınız ?
Sağol salihacım güzel sözlerin için..gerçi güzellik bakan gözlerdedir yanii o senin güzelliğin :1hug:
dünyaya bikere geliyoruz dimi yok yani ikinci perdesi...eee o zaman bu biricik hayatımızı neden tombiş olarak geçirelim dimi???(tabii tercihi o olanlara saygım sonsuz)
rabbim herkese gönlündekini versin insallah...
canım sabuncummm hangi doktor söylemişse çok doğru söylemiş...öyle olması gerekirken teknolojinin nimetlerinden o kadar faydalanıyoruz ki hareketsiz bir yaşama sürükleniyoruz...küçücük çocuklara bile arabasız bir yere gitmek,merdiven kullanmak büyük külfet oluyor...
a.s
canım benim sen zaten ne güzel düşünmüşsün bana da seni desteklemek kaldı geriye... kaydirigubbakcemile5 kendim için birşey düşünemiyorum çünkü pazar günü hariç hergün çalışıyorum...düşünsene yarın bile çalışıyorum...:çok üzgünüm: ben işten çıkmaya hava iyice kararmış oluyor...ben sadece hayalini kuruyorum...zamanın varsa kendine zaman ayırabiliyorsan bahsettiğin şeyleri uygulamaya hemen başla birtanemmmm benim...zaten her akşam vitrinleri geze geze eve geliyorsun...öğle paydosun varsa onu değerlendirmekle başlayabilirsin mesela (bende o da yok) hele cumartesi günü çalışmıyorsan hiç durma haydi kendine hemen bir hobi bul...kaydirigubbakcemile3
Resim ekledim :)) şişko pirlanta(
canım yaaa,az önce senin resimlerine baktım..öyle güzel ve incecik görünüyosunki..nene gerek senin diyet?kilonu koru yeter...harika görünüyosun inanSabuncum çok teşekkürler
Sabahtan beri tek cevap veren sen oldun
Çok teşekkürler a.s.
işte size benim en sevdiğim diyet yemeklerinden biri:bir kahve fincanı ince bulguru(tuz ve kimyon ekleyerek)sıcak suyla ıslatın,şişen bulgura birer çay kaşığı salça(domates ve biber) ve bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyip iyice yoğurun.üstüne;kıvırcık,taze soğan,domates,salatalık,biber,taze nane,maydonoz,limon ve dilediğiniz baharatları ekleyip karıştırın...işte size hem gözünüzü hemde karnınızı doyuracak veee kilo aldırmayacak bi diyet güzelliği... cokacimcoook afiyet olsun canlarım...
Sabuncum çok teşekkürler
Çok teşekkürler a.s.
Beneklim bu kısır bea . . .
Bi de 1 fincan derken güccük gayfe fincanlarından mı yoksa neskayfe kupalarından mı ?
Arkadaşlarımızın çoğu yeni Hacerciğim seni bilemediler tabii . . .
Bilseler geçerler mi bu İzmirli fıstığı . . .
:asigim:
Öle kaytarmak yok bende cumartesi çalışıyorum yarında çalışıyorum bende özel bir şirketteyim bahaneler sadece bahanedir . . .
Her şeye insan isterse zaman ayırabilir sadece zaman mı :1no2: değil insan isterse her şeyi yapabilir .. .. .. Zaman ayırmak ne ki . . . Birlikte buluciiiiz hobi ya da hayatı hareketlendirici aktiviteye geçiş programını birlikte tasarliiciizzzz . . .
Sabuncum çok teşekkürler
Çok teşekkürler a.s.
işte size benim en sevdiğim diyet yemeklerinden biri:bir kahve fincanı ince bulguru(tuz ve kimyon ekleyerek)sıcak suyla ıslatın,şişen bulgura birer çay kaşığı salça(domates ve biber) ve bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyip iyice yoğurun.üstüne;kıvırcık,taze soğan,domates,salatalık,biber,taze nane,maydonoz,limon ve dilediğiniz baharatları ekleyip karıştırın...işte size hem gözünüzü hemde karnınızı doyuracak veee kilo aldırmayacak bi diyet güzelliği... cokacimcoook afiyet olsun canlarım...
hacercim ben de ikinci cevap veren olabilir miyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabunum nasıl gidiyor tatlım?iştahını frenleyebildinmi biraz?bişey sorucam:sen sirkeli ballı su denedinmi ablasının güzeli? :1hug:
ah fıstığım benim
iyi niyetli arkadaşım
çok teşekkürler :asigim:
hacercim ben de ikinci cevap veren olabilir miyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağol canım tarifin için başta yonca olmak üzere sayenizde arşivimde bayağı bir diyet tarifler birikiyor...sabunum bak bir hobi buldum kendimize gel boş vakitlerimizde (pazar günleri) bu tarifleri deneyip bir kitap çıkaralım ve kilolu kimse bırakmayalım ne dersin...
kısır tabii sabunum ama diyet kısır cokacimcoook denenmiş ve onaylanmıştırki en işe yarar diyet yemeklerinden biridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?