valla ben bugün 150 ane karisik mekik cektim karnimin ici yara olmus gibi aciyo gülemiyom bile senağlama
evet yaa bizde onlarin göbeklerine güleriz artik hahahha
oh oh negüzel benim esimde bugün gece gece pizza yedi ben kahvemi ictim büyük bir sukunetle
anlamadigim yeni evliykenn bende esime uymustum gece yemeler pastalar filan mutluluktanmi ne 15 kilo almistim 6 ayda yuhhhhhhh demi sonra iki sene sonra verebilmistim he
bak ayni kilodaymisiz senin boy kac ki
Evlibarklı arkadaşım eve yeni geldim. İlk işim pc başına geçip resmine bakmak oldu.:))) Ya sen süper görünüyorsun. 60 kilo gibi durmuyorsun bence. Bende şimdi hemen bir resim çekip koyucam. Ya senin yanında ben şişko patetesim ya off((
Resim ekledim :)) şişko pirlanta(
Reja ciciş . . . kaydirigubbakcemile5
Canım kusura bakmak olur mu hiç ne demek tam aksi çok teşekkür ederiz görsel paylaşımlar forumumuzu daha bi renklendiriyor . . .
Yorumum ise kesinlikle göze batan, batmayan bi fazlalığın yok ama giymiş olduğun alt biraz bol bu nedenle çok objektif yaklaşamıyorum ama üst bedeninde özellikle miğden ve miğdenin üstü kollar falan fit . . .]
evlibarklı canım benim fotoğrafına yorumum tek kelimeyle harika görünüyorsun...ben bir fazlalık bulmaya çalıştım ama bulamadım...1 kilo bile veremezsen bile hiç üzülme bu kilonu koru yeter bence...kaydirigubbakcemile3
sabuncum resim koyalım dedim kimse yanaşmadı valla. bende tek sap gibi koymayayım dedim
Ben şu işim gücüm bitsin koymayı düşünüyorum resmimi evlibarklı...Ama şu an evde tadilat olduğu için koyamıyorum...
ya bide benim olayım çok daha kötü ilk okuldan başladım üni bitene kadar hatta ondan sonrada 7 ay kadar devam eden bi basket hayatım vardı.basketi ve sporu bırakınca biraz biraz kilo almaya başladım.ve sürekli bi iş hayatım vardı evlendikten sonra antalyaya yerleşince mecburan işi bıraktım ve bi süre iş aramadım evimi düzene sokayım diye.evde oluncada internetten diyet programları yerine yemek ve pasta tarifleri almaya başladım ve sonuç çok vahim 87 cm lik bi bel ölçüsü,kocaman bi göbek ( can simidi ),sallanan bacaklar
ama 1 ay önce çok ciddi bi depresyona girdim.yanlış evlilik yaptığımı düşünüyorum.evde oluncada düşünmeye ve düşnürkende yemek yemeye çok fırsatım oluyo :) bi psikolog buldum gittim ve kendine oyalanacak bişeyler bulman lazım düşünme ve herşeyi zaman bırak dedi.bende oyalanacak şey olarak diyet spor olaylarını buldum.böyle garip bişey işte CADIARZU
sewgili kızlar size güzel bir haberim war sabah tartıldım 64.7 çıktım çok mutlu oldum
ama bir sorun war çizelgemi deiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden deiştircemi sizde durumlar nasıl bugün herkes tartılcak mı
Diyet yaparken sıcak su mu içilmeli?
- Bu çok doğru bir uygulama değil. Suyun sıcak olarak içilmesi midede daha uzun süre kalarak şişkinlik yapmasına neden olur. Sıcak suyun mideyi terk etmesi soğuk suya göre daha geçtir. Sıcak havalarda vücutta kaybolan sıvının yerine konabilmesi için, içtiğimiz su soğuğa yakın veya oda ısısında olmalı. Ayrıca egzersiz yaparken içilen suyun da sıcak olmamasını sağlamak gerekir. Yoksa egzersiz sırasında atılan aşırı sıvıyı yerine koymak zorlaşır.
dün sabun söylemişti valla haklı kız alkisalkisalkis
ewet cnm böylece öğrenmiş olduk
kaydetmiştim cnm bakarım şimdi saol söylediin için
bide sana msj gndermiştim face le ilgili baktınmı
canım bende sana cevap gönderdim baktın mı :uhm:
kızlar bugün tartılma günümdüvee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?