60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben bugün 150 ane karisik mekik cektim karnimin ici yara olmus gibi aciyo gülemiyom bile senağlama

onu bende çok yaşıyorum sporu ve mekiği abarttığım günlerde eşim gülmekten çatlıyo delikafadulden ama biliyorumki yağlar eriyo o yüzden acıyo:) daha çok acısın daha çok yağlar erisin biz galip gelcezzz:hooray: :enbuyukkk:

evet yaa bizde onlarin göbeklerine güleriz artik hahahha

ben şimdiden başladım :))) o götürüyo ekmekleri pastaları :)) 9 aylık evliyim ve evlendiğimden beri ben 7 eşim 12 kilo aldı :)) kek börek dedinmi kocama gözleri deli gibi açılıyo :) hala yapıyorum ve çok büyük bi irade örneği göstererek sadece yapmakla kalıyorum.hiç yemiyorum :))) daha bugün kek yaptım arkadaşlarda yesin diye :) onlar yedi ben kendimle guru duydum :) elimi bile sürmedim valla :)))))
antalyada yaşıyorum zaten yazda geldi ben bu senenin plaj kızı seçilcemmm :)))
kararlıyımmm:hooray: :teytey:

oh oh negüzel benim esimde bugün gece gece pizza yedi ben kahvemi ictim büyük bir sukunetle
anlamadigim yeni evliykenn bende esime uymustum gece yemeler pastalar filan mutluluktanmi ne 15 kilo almistim 6 ayda yuhhhhhhh demi sonra iki sene sonra verebilmistim he
bak ayni kilodaymisiz senin boy kac ki

1,74 boyum var ama çok güzel bi can simidim var :)))

ya bide benim olayım çok daha kötü ilk okuldan başladım üni bitene kadar hatta ondan sonrada 7 ay kadar devam eden bi basket hayatım vardı.basketi ve sporu bırakınca biraz biraz kilo almaya başladım.ve sürekli bi iş hayatım vardı evlendikten sonra antalyaya yerleşince mecburan işi bıraktım ve bi süre iş aramadım evimi düzene sokayım diye.evde oluncada internetten diyet programları yerine yemek ve pasta tarifleri almaya başladım ve sonuç çok vahim 87 cm lik bi bel ölçüsü,kocaman bi göbek ( can simidi ),sallanan bacaklar
ama 1 ay önce çok ciddi bi depresyona girdim.yanlış evlilik yaptığımı düşünüyorum.evde oluncada düşünmeye ve düşnürkende yemek yemeye çok fırsatım oluyo :) bi psikolog buldum gittim ve kendine oyalanacak bişeyler bulman lazım düşünme ve herşeyi zaman bırak dedi.bende oyalanacak şey olarak diyet spor olaylarını buldum.böyle garip bişey işte CADIARZU

saol canım ben senin resimlerini gördüm facede falla fıstık fıstık kaydirigubbakcemile2

Resim ekledim :)) şişko pirlanta (

canım leopar patiklerimizde aynı valla kaydirigubbakcemile5

canım alta bilerek bol giydim bacaklarım popom falan pek yok benim kolda yok tek sorum göbişim.güzel düşüncelerin için çok saol Şeniz . hani sen resim koycaktın :smiley-cool:

saol canım ya moral oldu valla Şeniz , ama insan kendini soyunuk gördüğü için beğenmiyor, kıyafet örtüyorda kıyafetsiz fena :sm_confused:

bencede takma kafana cnm inş düzelir durumun bak sen zayıfladıın zaman ne kadar moralin düzelecek takmaayacaksın çoğu şeyi dewam etmeliyiz aynı kararlılıkla tamam mı

sewgili kızlar size güzel bir haberim war sabah tartıldım 64.7 çıktım çok mutlu oldum
ama bir sorun war çizelgemi deiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden deiştircemi sizde durumlar nasıl bugün herkes tartılcak mı

ben tartımı sattım yenisini pazara kadar alıcam o zaman tartılıcam tebrik ederim canım seni :hooray: daha önce çizergenin son halini sık kullanılanlara kaydetmen lazımdı değiştirmen için. eğer kaydetmediysen baştan yapıp sık kullanılanra kaydet canım

Diyet yaparken sıcak su mu içilmeli?

- Bu çok doğru bir uygulama değil. Suyun sıcak olarak içilmesi midede daha uzun süre kalarak şişkinlik yapmasına neden olur. Sıcak suyun mideyi terk etmesi soğuk suya göre daha geçtir. Sıcak havalarda vücutta kaybolan sıvının yerine konabilmesi için, içtiğimiz su soğuğa yakın veya oda ısısında olmalı. Ayrıca egzersiz yaparken içilen suyun da sıcak olmamasını sağlamak gerekir. Yoksa egzersiz sırasında atılan aşırı sıvıyı yerine koymak zorlaşır.

dün sabun söylemişti valla haklı kız alkisalkisalkis

ewet cnm böylece öğrenmiş olduk
kaydetmiştim cnm bakarım şimdi saol söylediin için
bide sana msj gndermiştim face le ilgili baktınmı

yaw kizlar bugün sirke icmeye basladim karnim gurul gurul gurul normalmi ki :uhm:

Evet benim de oluyor..Özellikle akşam içtiğimde sanki daha bir hareketleniyor karnımın içi...Bu arada ben bu karışımın kesinlikle iştah kestiğine inanıyorum artık..İçilmesi biliyorum zor ama balla içildiğinde sanki daha rahat içiliyor.
Bir de akşam içimişsem (belki baldan) sabah çok moralli ve dinamik kalkıyorum...:enbuyukkk:

birde pırlanta arkadaşımla evlibarklı arkadaşımı kutluyorum çok güzel çıkmışsınız bende biara çekip yollucam gayet güzelsiniz diyete devamm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…