iyi ne demek süper süper...durmak yok yola devam... kaydirigubbakcemile3kızlar bugün yemeğe arkadaşlarım geldi.onlara güzel güzel yemekler yapmıştım.yanlarında fazladan 2 arkadaş daha getirmişler iyiki getirmişler :) onlara yaptığım yemeklerden yemedim tabiii :)) arkadaşlardan biri akdeniz üniversitesinde diyetisyen çıktı:)) yaptığım diyeti anlattım ona ve bütün hastalarına veridiği diyetten daha iyi olduğunu söyledi:))) böyle gidersen 2 aya kalmaz istediğin kiloya olaşırsın dedi :)))çok mutlu oldummmm :))
bugün yediklerimide hemen ekleyim :)
sabah bi tabak nestle nesfit
öğlen 1paket ülker form elmalı bisküvi
akşam 3 kaşık tavuk sote (1 kaşık becel yağla yapılmış)
yemekten sonra 5 fındık,5 badem 15 tane erik 1 elma
aralarda 1 soda,çok su ( sayamadım valla bugünkü suyumu),4 bardak lahana maydonoz suyu(1 bardağım daha var içeceğim) çok bardak kendi hazırladığım zayıflama çayı bitki karışımı ( yeşilçay,mate,biberiye,rezene,....) 5 tanede salatalık :)
2 kere nivea dinamik saatler cd si eşliğinde spor ve 1 saat çok hızlı yürüyüş :))
iyi dimi kızlar kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:
şimdi baktım canım,bence çok dengeli ve az kalorili bi menü..sabır canımcım..biz bu kiloları bigünde almadıkki..nasılda sinsi sinsi yerleştiler bi hatırla..diyete ve harekete devam..tek kural:kararlılık ve sabır..veee sonuç:zaferrrr...azmin elinden ne kurtulmuşki şu 3-5 tane 1 kilocuk kurtulsun!.. yerimseniben
yapma be ablasının güzeli..inanki yetiyoda artıyo bilem :roflol: bu noldu biliyomusun?eşimle sahilde elele dolaşırken yeni başlayan iş arkadaşı:nişanlısınız sanırım,düğün ne zaman diye sordu hihoyyyt işte sözlerin bittiği an!.yemek mi? o ne demek? hihoyyytAbbowwww benim tişimin kavuğuna yitmez o . . .
:jeyyar:
kızlar bugün yemeğe arkadaşlarım geldi.onlara güzel güzel yemekler yapmıştım.yanlarında fazladan 2 arkadaş daha getirmişler iyiki getirmişler :) onlara yaptığım yemeklerden yemedim tabiii :)) arkadaşlardan biri akdeniz üniversitesinde diyetisyen çıktı:)) yaptığım diyeti anlattım ona ve bütün hastalarına veridiği diyetten daha iyi olduğunu söyledi:))) böyle gidersen 2 aya kalmaz istediğin kiloya olaşırsın dedi :)))çok mutlu oldummmm :))
bugün yediklerimide hemen ekleyim :)
sabah bi tabak nestle nesfit
öğlen 1paket ülker form elmalı bisküvi
akşam 3 kaşık tavuk sote (1 kaşık becel yağla yapılmış)
yemekten sonra 5 fındık,5 badem 15 tane erik 1 elma
aralarda 1 soda,çok su ( sayamadım valla bugünkü suyumu),4 bardak lahana maydonoz suyu(1 bardağım daha var içeceğim) çok bardak kendi hazırladığım zayıflama çayı bitki karışımı ( yeşilçay,mate,biberiye,rezene,....) 5 tanede salatalık :)
2 kere nivea dinamik saatler cd si eşliğinde spor ve 1 saat çok hızlı yürüyüş :))
iyi dimi kızlar kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:
yapma be ablasının güzeli..inanki yetiyoda artıyo bilem :roflol: bu noldu biliyomusun?eşimle sahilde elele dolaşırken yeni başlayan iş arkadaşı:nişanlısınız sanırım,düğün ne zaman diye sordu hihoyyyt işte sözlerin bittiği an!.yemek mi? o ne demek? hihoyyyt
canım bu yaptıklarınla kısa surede zayıflarsın bunu tahmın etmek ıcın dıyetısyen olmaya gerek yokkı.cok agar degılmı bu,yuklenmıyormusun kendıne.bıde bu yedıklerınle nasıl durabılıyorsun.bende kılo vermeye calısıyorum ama senden bayagı bır fazla yıyorum yınede acım.
afiyet olsun canımcım,iç ama pişmanlık duyma..kalsiyum ve tarçın kilo vermede etken zaten..süt de bi güzel uyutur seni...bu saatte biraz kaçamak gibi oluyo ama şimdide yarım yağlı süte 1 çay kaşığı bal ve tarçın koydum içiyorum.çok fena tatlı istiyorum :) reglim yaklaştıda :))):1rolleyes:
afiyet olsun canımcım,iç ama pişmanlık duyma..kalsiyum ve tarçın kilo vermede etken zaten..süt de bi güzel uyutur seni...
canım bu benim ikinci 85 kilodan geri sayma serüvenim..ilk oğlumun doğumundan sonra(11 aylıkken başladım)3 ayda 20 kilo verdim..ikinci hamileliğime kadar korudum kilomu,ufaklık 2 yaşına geldiğinde ben hala 85 kiloydum :çok üzgünüm: bu defa 5 er kiloluk periyotlara böldüm çünkü kilo vermem zorlaşmıştı..5 kilo verdim 3-5 ay korudum..derkennn şu anda son 5 kilodayım... vee onlarda gidecekkk...
Benekli ablacığım bi ara denemiştim sirkeli suyu ama o da iştah yaptı bende zaten ne yapmiyy ki . . .
Bıraksalar yicem dünyaları . . . cokacimcoook Tek problemim benim bu . . . Dere otu iştah keser diyollaaaa bakalım bi deniciiiim bollansın . . .
Süper fikir derinimmmm gerçi var piyasada bu biçimde çok kipat ama bi orjinallik düşünürük mesela 200 caloriyi geçmeyen 500 grlık doyumluk menüler her biri en fazla 200 cal olacak . . . menü hazırlanacak malzemelerde kolay erişilebilir oluciiii yani portakallı ördek cinsi içermicek ekonomik olucak . . . Yoncicimin işi aslında bu . . .
O uzman . . . :1ninca:
Ablam kısırı çok severim ben yaaaa acılıııı . . . emme kilo yapiy diye yemiodum yani bulgur fln ne bilim . . .
Aslında öğütülmemiş esmer bulgurdan falan düşünülebilir gerçekten . . .
:ecrin_bebek:
250 tane sopa hareketi yaptım :))) çok pis gaza geldim :))) 50 de mekikmi çeksemki hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?