60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün bir tanıdığa rastladım.Ayak üstü laf afı açtı ''rejimdeyim ''dedim.Çok şaşırdı ''senin ne kilon var ki''dedi..Kilomu söyledim''Hayatta inanmam''dedi...
Bu muhabbeti bir kaç kişiyle de daha önce yapmıştım..ınsanlara kilomu inandıramıyorum ben de..Ama şanslı doğanlardanım onu biliyorum.Bölgesel kilo almıyorum (biraz göbek büyüyor ama) ve bacaklarım ince yapılı.Basenlerim yok,arka kısım yuvarlak (siz anladınız onu)..Beğenmediğim tek yerim canım oğlumun eseri göbeğim..Ne yapalım onun nedenini düşündüğümde gülümsüyorum,kafama takmamaya çalışıyorum.(desem de psikolojim kötü olduğunda bazen takıyorum)..
Sağlıklı olmak için kilo vermek,çok kilo almamak istiyorum,malum hepimiz yaşlanıyoruz....
.Bunları niye mi anlatıyorum...Onu da bilmiyorum...

Herkes farklı farklı demekki kardeş. inat olsun diye 55 kilo değil 50 kilo olcam. Kıskansın çatlasın :)) beyaz elbise beyaz pantolonuda giyinip salınıcam .))kaydirigubbakcemile5

Pırlantam baktımda senle işimizde aynı boyumuzda kilomuzda hedefimiz de aşağı yukarı hehehe... Kaderdaşız galba.kaydirigubbakcemile3

eveeeet,bakalım ben neler yemişim bugün:
sabah:sirkeli ballı su
küçük bi dilim çavdar ekmeği,azıcık peynir,şekersiz çay
arada şekersiz çay
öğle:yarım simit,limonlu soda
hepsi bukadar..
bu arada diyete başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım biliyomusunuz :lepi:
anlayın işte beya..aferin bekliyorum sizden

Aferin beneklim benim... çak bi beşlik kaydirigubbakcemile5

hadi kızlar ben şimdilik giderrr...

beni özleyin anacııım baaaaaaay:roflol::roflol::roflol:

:enbuyukkk:

süpersin tebrikediyorum canıma.s.ben valla kendimi zor tutuyorum kaçamak yapmıyım diye yinede yapıyorum aferin sana alkisalkisalkis

Seni alkışlıyorum mavibenek. hihoyyyt

cicişler söz verdim valla akşam yersem bi tek meyve yiycem yaa...kızmayın bana

CİCİŞŞŞŞ kaydirigubbakcemile5 Bende akşam yemeyeceğimmmm . . . Yani yanlız değilsin . . .
Nedenini ise az sonra yediklerimi yazdığımda anlarsın gerçi aşırı diil ama akşam yememeyi gerektirir . . .

Süper fikir . . . Yapalım bunu . . . Aslında bizim kilolar bence bölgesel hanımlar yani benim mesela simidim var kiminin baseni var kiminin göbüüü . . .

Ahh ah bu erkeklerrrr . . .

klava:

İnsan valla 80 kiloda da kendini zayıf hissedebilir 55 de de mühim olan hangi kiloda nasıl iyi hissettiğimiz . . .

Yok yok yoncicim yemem 5 muz hiçte yemedim arka arkaya ama yani sınırsız gibi bi kür olsa yiyebilirim yani arka arkaya . . .
Marifet gibi sölüyorum bi de . . .

Kalsiyum olayı kesinlikle dikkate değer . . .
Akşama annecana bi soriyim bakiyim yazdırabiliyor muymuşuz kalsiyumu . . .

bulgur pilavından da mı???? :roflol:

kaydirigubbakcemile3

aksam yemek ten sonra filan farketmez eger bisey yedikten sonra 4 saat uyanik kalabiliyosan tamamdir buun ölcüsü budur unutmayin kizlarr

yatmadan 4 saat önce son lokmalar

Süpersin yoncicim her şeyin cevabı var sende . . .

:asigim:

Bonibonlarrrr birden fazla alıntı yapmak için yapılması gerekenden bahsedeyim, işe yarayabilir . . .

kaydirigubbakcemile5

Mesajlarımızın altında Malüm ALINTI YAP NQ HIZLI YANIT Butonları var . . .
NQ Alıntı yapmaya yarayan butonumuz . . . Alıntı yapmak istediğimiz mesajın altındaki NQ ya tıklatalım zaten hemen renginin değiştiğini fark edeceksiniz ve en son alıntı yapmayı istediğimiz mesajı ise alıntı yap biçiminde yönlendirirsek yani en sonuncuya NQ yapmıyoruz Alıntı Yap diyoruz veee karşımızda alıntı yapılmış haliyle konu cevaplama paneli . . .

kaydirigubbakcemile5

sabuncum resim koyalım dedim kimse yanaşmadı valla. bende tek sap gibi koymayayım dedim

Ben senin bu fikrini nasıl görmeden geçmişim. Ben varım canım. Hatta eve gidince ilk işim resim koymak olucam. Fikir için teşekkürler kimse koymazsada ben koyup yorumları okurum. Ben varım canım.

bende bunu merak ediyordum ama soramıyordum çok saol ciciş alkisalkisalkis

sabuncum resim koyalım dedim kimse yanaşmadı valla. bende tek sap gibi koymayayım dedim

Ben varım canım. görmemişim.

valla canım benim ablamda aynı boyda ama hep beni kısa sanıyolar neden o zayıf çünkü 55kilo ben 67 60üstü olduğun sürece boydan kısa duruyosun azimliyim valla beyaz beyaz giyincem uzunda durcam

Evet beyaz giyicez. :sm_cool:

evlibarklı,canımmm hakkaten çok iyi görünüyosun(evli barklı değil gibi yani:)malum bizde evlibarklıysan bide çocuğun varsa tombiş olmalısın:)
amaaa biz kariyerde yaparız.. çocukta yaparız..zayıfta oluruzzz...süperiz biz süperizzz.. :lepi:
hedefe az kaldı tatlım,devammm hihoyyyt

kamyon arkası yazıları olurda bizim topiğimizin olmaz mı?
tek rakibim 50-59 topiği...
kilo verenlerden vermeyenlere:nazar etme ne olur,çalış seninde olur...
kilo veremeyenlerden verenlere:60-69 da sollama beni,50-59 a gelince geçerim seni... :dance:

evlendikten sonra 10 kg almıştım 5 kilosunu verdim.evlilik kilo aldırıyor ya CADIARZU

valla süper oldu alkisalkisalkis

bu topikte sadece okur pozisyonunda kaldım ama seni tebrik etmek istiyorum, evli 2 çocuklu ve kilo verme konusunda bu kadar azimlisin. Ve bana göre bu topikte görevin herkesi motive etmek, belki biraz da kıskandırmak:) Az kaldı, en fazla iki hafta içinde ben de 60 ı görmek istiyorum. yazdıklarına göre neşeli bi insan da olmalısın ve genelde şen kahkaha,neşeli kişiler kilolu olur..:) Ama sen bu konuda da istisna gibisin. Tekrar kutlarım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…