Herkes farklı farklı demekki kardeş. inat olsun diye 55 kilo değil 50 kilo olcam. Kıskansın çatlasın :)) beyaz elbise beyaz pantolonuda giyinip salınıcam .))kaydirigubbakcemile5
eveeeet,bakalım ben neler yemişim bugün:
sabah:sirkeli ballı su
küçük bi dilim çavdar ekmeği,azıcık peynir,şekersiz çay
arada şekersiz çay
öğle:yarım simit,limonlu soda
hepsi bukadar..
bu arada diyete başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım biliyomusunuz :lepi:
anlayın işte beya..aferin bekliyorum sizden
arada şekersiz çay
hepsi bukadar..
arada şekersiz çay
hepsi bukadar..
Pırlantam baktımda senle işimizde aynı boyumuzda kilomuzda hedefimiz de aşağı yukarı hehehe... Kaderdaşız galba.kaydirigubbakcemile3
cicişler söz verdim valla akşam yersem bi tek meyve yiycem yaa...kızmayın bana
kızlar ben merak ettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum. neticede şuan fazla bi kilo ağırlığında sayılmayı. acaba kendimizi mi kilolu buluyoruz.yoksa gerçekten kilolumuyuz.hepimiz kafa koymasakta olur boydan resim koysak birbirimize fikir versek nasıl olur
Evettt sona kadar okudum...
Yoncacım gerçekten verdiğin bilgiler harika teşekkürler..
Evli barklı bende bostancıda oturuyorum yazmıştım daha önce sana ama görmedin heralde.. Yakın diiliz ama keşke olsaydık diorum...
Ay yani aklımdada başka bişey kalmadı. Biraz balık hafızayımda..
Bu arada bende kiloluyum. Nişanlımda bana zayıfla diyip duruyodu nezamandır. Hatta 57 olduğum zaman bana Zekiden bikini alıcakmış..
Neymiş efendim hamile kaldığım zaman zaten kilo alıcakmışım şimdi zayıfliimmişim. Öle dio.:CüvCüv: hehe
2 senedir o bikiniyi bi türlü hakedemedim. Ama sizin sayenizden busefer başaracağım işallah...kaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
evet yaaa ben de kendimi kilolu buluyorum
pilates yaptığım için inceldim ama tartıya bakıyorum sonuçta ve gördüğüm rakam beni gıcık ediyo
ayrıca etrafımda da aaaaaa senin boyun var çok da yakışmış allasen neren kilolu senin filan dedikleri zaman da acayip derecede gıcık oluyorum yaaa haaa sanki 180 lerde geziyorumda altı üstü 168 yani
ilk seferler çok takmıyodum ama baktım sürekli aynı şeyleri duyuyorum bıktım artık insanlara derdimi anlatmaktan
sonuçta ben takıyorum ve 55 istiyorum bu kadar yani , bi gün kendimi tutamayıp sizin düşünceniz hiç de umrumda değil çok da tınnnnnnnn dicem başta anneme ve kayınvalideme :) kalpleri kırılcak susuyorum :)
5 muzmu :1shok: aboooowwww Allaahhhh sen bilirsiyyn kiz 5 muz 500 kalori sakin he :mymeka: bir muz 100 kalori bitane yiyecen
bu kalsiyum önerimi önemse bak sen ben zaten yaptigim herseye ara verecem biraz okudugum seylerde diyette magnnezyumla kalsium alinmasi cok önemliymis hem kalsiyum kiloda verdiriyo ben iste bugün bi sisede sirke aldim
anam anam sabunlu su misali bastan asagi yikayacam mideyi sositososito
herkez yaziyo bende yaziyim ne yidim ne ictimmm
sabah bir muz yedim
öglen yagiz 200 gr yogurt
arada iki dilim papaya
sonrada iki kasik cekirdegini yedim papayanin
sonra gittm sirke aldim bala baktim baktim yok ben bal gatmaacam didim almadim
eve gelince kalsiyum kaynayan tabletin ilik su ve sirkeyle burnumuda kapatarak tan ictim
simdi yine yagsiz yogurt ananas parcalariyla yicem
simdiye kadar 2lt su yarim lt de beyaz cay ictim
aksamda
lahana mantar kavurma yapicam bollllll acili bide diyet kola ben kolayi birakmistim hamileyken ama dayanamiyom asigim kolaya yaw :asigim:
becerebilirsem fotorafinla tarifini koyarim buraya
simdiye kadar 100 mekik
50 capraz mekik
cektim
gece yine 20 dk tempo step yapicam
bu step i yaparken zayiflama esortmani giyiom o yüzden 20 dk gecemiom
bulgur pilavından da mı???? :roflol:
aksam yemek ten sonra filan farketmez eger bisey yedikten sonra 4 saat uyanik kalabiliyosan tamamdir buun ölcüsü budur unutmayin kizlarr
yatmadan 4 saat önce son lokmalar
sabuncum resim koyalım dedim kimse yanaşmadı valla. bende tek sap gibi koymayayım dedim
Bonibonlarrrr birden fazla alıntı yapmak için yapılması gerekenden bahsedeyim, işe yarayabilir . . .
kaydirigubbakcemile5
Mesajlarımızın altında Malüm ALINTI YAP NQ HIZLI YANIT Butonları var . . .
NQ Alıntı yapmaya yarayan butonumuz . . . Alıntı yapmak istediğimiz mesajın altındaki NQ ya tıklatalım zaten hemen renginin değiştiğini fark edeceksiniz ve en son alıntı yapmayı istediğimiz mesajı ise alıntı yap biçiminde yönlendirirsek yani en sonuncuya NQ yapmıyoruz Alıntı Yap diyoruz veee karşımızda alıntı yapılmış haliyle konu cevaplama paneli . . .
kaydirigubbakcemile5
Bonibonlarrrr birden fazla alıntı yapmak için yapılması gerekenden bahsedeyim, işe yarayabilir . . .
kaydirigubbakcemile5
Mesajlarımızın altında Malüm ALINTI YAP NQ HIZLI YANIT Butonları var . . .
NQ Alıntı yapmaya yarayan butonumuz . . . Alıntı yapmak istediğimiz mesajın altındaki NQ ya tıklatalım zaten hemen renginin değiştiğini fark edeceksiniz ve en son alıntı yapmayı istediğimiz mesajı ise alıntı yap biçiminde yönlendirirsek yani en sonuncuya NQ yapmıyoruz Alıntı Yap diyoruz veee karşımızda alıntı yapılmış haliyle konu cevaplama paneli . . .
Sabuncuğum çok teşekkür ederim :1hug::1hug:: :dance: Yapabildim sonunda.
kaydirigubbakcemile5
sabuncum resim koyalım dedim kimse yanaşmadı valla. bende tek sap gibi koymayayım dedim
valla canım benim ablamda aynı boyda ama hep beni kısa sanıyolar neden o zayıf çünkü 55kilo ben 6760üstü olduğun sürece boydan kısa duruyosun azimliyim valla beyaz beyaz giyincem uzunda durcam
evlibarklı,canımmm hakkaten çok iyi görünüyosun(evli barklı değil gibi yani:)malum bizde evlibarklıysan bide çocuğun varsa tombiş olmalısın:)
amaaa biz kariyerde yaparız.. çocukta yaparız..zayıfta oluruzzz...süperiz biz süperizzz.. :lepi:
hedefe az kaldı tatlım,devammm hihoyyyt
kamyon arkası yazıları olurda bizim topiğimizin olmaz mı?
tek rakibim 50-59 topiği...
kilo verenlerden vermeyenlere:nazar etme ne olur,çalış seninde olur...
kilo veremeyenlerden verenlere:60-69 da sollama beni,50-59 a gelince geçerim seni... :dance:
kamyon arkası yazıları olurda bizim topiğimizin olmaz mı?
tek rakibim 50-59 topiği...
kilo verenlerden vermeyenlere:nazar etme ne olur,çalış seninde olur...
kilo veremeyenlerden verenlere:60-69 da sollama beni,50-59 a gelince geçerim seni... :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?