60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende bu kararlılık varken,korksun kilolar senden:)canımcım o verdiğim iki tane yirmişer kilo hamilelikten kalm olduğu için daha kolay verdim..asıl zor olan vücudun uzun yıllardır alışmış olduğu kilonun direncini kırmak..ben de 65 te takılmıştım..işte bu noktada azim,sabır ve kararlılık şart!inan bana insan isterse yapamayacağı hiçbişey yok..yola devam canımcım hihoyyyt

arkadaşlar bende 22 yasındayım boyum 165 kilom 69 bazen 70 oluyo işte zayıflamak istiyorum yardım edin eşim artık zayıfla kilolusun diyo napacam ben yaaaasenağlama

herkese merhabaaa

dün çok yoğundum bakamadım topiğe.
kilo verenleri tebrik ediyorum devam aynen:lepi:

evlibarklı resimini gördüm çok hoşsun hayatım.kolların ne kadar zayıfmıs.benimde son takıntım kollarıma.s

sayfaları hızla geçtim çoğunlugunuda okuyamadım haliyle çünkü çok fazlaydı:asigim:

yeni gelenler hoşgelmişler:1hug:

kızlar bende dün gözümü kararttım ve biber hapı sipariş ettim geldi.
hiççç ama hiççç yan etkisi olmadı garipfisfisfis
ama varyaa hapı sabah azıcık peynır alıp yemıstım akşama kadar 2 kaşık yoğurt akşam üstü 1 salatalık zorla yedim.sanki devamlı yeni yemek yemişsin gibi bir his.
sabah sıkı bir kahvaltı ettim ve 2.hapımı aldım.bugun az az yiyicem kendimi zorlayıp:lepi:

bu arada ben 61.50 olmuşum kızlarrrr:teytey:

arkadaşlar bende 22 yasındayım boyum 165 kilom 69 bazen 70 oluyo işte zayıflamak istiyorum yardım edin eşim artık zayıfla kilolusun diyo napacam ben yaaaasenağlama

canım bende işe girdikten sonra 2 ay içinde aldıgım 3 kiloyu versem yeter diye diyete basladım ama burda öyle güzel motive ediyoruzki birbirimizi tekrar evlendigim kiloya düşmek gayretindeyim şimdide.
aramıza hoşgeldin inşallah beraber veririz kilolarımızı:1hug:

Selem kızlar yokum kaç gündür hiç merak etmiyosunuz beni küstümmmm :dilcikar:
Neyse bu sabah yine diyet menüsüyle başladım bozmassam inşallah 1 dilim b.ekmek , 1 yumurta , 1fincan çay
Ara olarak 1 bardak çay ve 3 tane kuru yedim işte böyle

Melekim en çok seni arıyorum göremeyince nerde diyorum kaydirigubbakcemile3
Nasılsın a.s. Kilolarda gidiyo iyice tebrik ederim

kızlar bugün tartılma günümdü vee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:

tebrikler canım alkisalkisalkis

ayy kızlar 68.8 olmuşum ben ya harikayım:teytey:

tebrikler canım alkisalkisalkis

benide alın aranıza lütfennnnn
bende ender saraç ve ibrahim saraçoglunun zayıflama cayı tariflerini aldım aktara gidip hazırlatacam

hosbulduk arkadaşlar zayıflayacam inşallah çünkü eşim her seferinde kilolusun diyo yaaaa

tebrik ederim canım alkisalkisalkis
yerinde sayan tek benim :çok üzgünüm:[/QUOTE]

cnm ama sen zaten zayıfsın üzülme o yüzden bide beyin bir süre kilo werdikten sonra sanki artık biraz daha werirse kendisine yetmeyecekmiş hasta olacakmış gibi bir duruma girip kilo wermeyi durduruyormuş ama bu gibi durumlarda weremiyorum die üzülüp endişelenmeyin sadece beyninize bu kilolar benim için ii deil kendimi bu şekilde ii hissetmiyorum hedeflediiğim kiloya ulaşırsam daha mutlu olıcam mesajını göndermeniz gerekiyormuş bi doktor söylemişti kimdi unuttum

hosbulduk arkadaşlar zayıflayacam inşallah çünkü eşim her seferinde kilolusun diyo yaaaa

hoşgeldin canım:) aman bu eşler hep böle canım takma banada nişanlım diyip durdu öle başladım zayıfla bak bu seferde kıskançlık krizine girmeye başlar :) rahat ol verirsin inş. bütün fazla kilolarınıa.s

tebrik ederim canım alkisalkisalkis
yerinde sayan tek benim :çok üzgünüm:

cnm ama sen zaten zayıfsın üzülme o yüzden bide beyin bir süre kilo werdikten sonra sanki artık biraz daha werirse kendisine yetmeyecekmiş hasta olacakmış gibi bir duruma girip kilo wermeyi durduruyormuş ama bu gibi durumlarda weremiyorum die üzülüp endişelenmeyin sadece beyninize bu kilolar benim için ii deil kendimi bu şekilde ii hissetmiyorum hedeflediiğim kiloya ulaşırsam daha mutlu olıcam mesajını göndermeniz gerekiyormuş bi doktor söylemişti kimdi unuttum[/QUOTE]

herkes verdiği kiloları yazınca ben çok ümitsizliğe kapıldım kıskandım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…