Kutlarım seni..a.s.
bende yapmadı yoncacım..yei başladıysan olabilir belki,kullan bakalım bikaç gün..çok rahatsız ederse bırakırsın tatlım,önce sağlık..
arkadaşlar bende 22 yasındayım boyum 165 kilom 69 bazen 70 oluyo işte zayıflamak istiyorum yardım edin eşim artık zayıfla kilolusun diyo napacam ben yaaaasenağlama
herkese merhabaaa
dün çok yoğundum bakamadım topiğe.
kilo verenleri tebrik ediyorum devam aynen:lepi:
evlibarklı resimini gördüm çok hoşsun hayatım.kolların ne kadar zayıfmıs.benimde son takıntım kollarıma.s
sayfaları hızla geçtim çoğunlugunuda okuyamadım haliyle çünkü çok fazlaydı:asigim:
yeni gelenler hoşgelmişler:1hug:
kızlar bende dün gözümü kararttım ve biber hapı sipariş ettim geldi.
hiççç ama hiççç yan etkisi olmadı garipfisfisfis
ama varyaa hapı sabah azıcık peynır alıp yemıstım akşama kadar 2 kaşık yoğurt akşam üstü 1 salatalık zorla yedim.sanki devamlı yeni yemek yemişsin gibi bir his.
sabah sıkı bir kahvaltı ettim ve 2.hapımı aldım.bugun az az yiyicem kendimi zorlayıp:lepi:
bu arada ben 61.50 olmuşum kızlarrrr:teytey:
kızlar bugün tartılma günümdüvee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:
ayy kızlar 68.8 olmuşum ben ya harikayım:teytey:
canım sen bence çok zayıf duruyorsun bence hiiiiiiiiiiiç fazlalığın yok ya :sm_confused:
herkese merhabaaa
evlibarklı resimini gördüm çok hoşsun hayatım.kolların ne kadar zayıfmıs.benimde son takıntım kollarıma.s
sayfaları hızla geçtim çoğunlugunuda okuyamadım haliyle çünkü çok fazlaydı:asigim:
yeni gelenler hoşgelmişler:1hug:
kızlar bende dün gözümü kararttım ve biber hapı sipariş ettim geldi.
hiççç ama hiççç yan etkisi olmadı garipfisfisfis
ama varyaa hapı sabah azıcık peynır alıp yemıstım akşama kadar 2 kaşık yoğurt akşam üstü 1 salatalık zorla yedim.sanki devamlı yeni yemek yemişsin gibi bir his.
sabah sıkı bir kahvaltı ettim ve 2.hapımı aldım.bugun az az yiyicem kendimi zorlayıp:lepi:
bu arada ben 61.50 olmuşum kızlarrrr:teytey:
tebrik ederim senide canım :hooray:
benim kollarım çok yok ama göbişim var kaydirigubbakcemile2 saol yorumların için ciciş
biber hapı deneyimlerini burayada yaz canım eğer etki ederse hemen alalım bizde :sm_cool:
ayy kızlar 68.8 olmuşum ben ya harikayım:teytey:
benide alın aranıza lütfennnnn
bende ender saraç ve ibrahim saraçoglunun zayıflama cayı tariflerini aldım aktara gidip hazırlatacam
tebrikler cnm bnde 64.7 olmuşum
benide alın aranıza lütfennnnn
bende ender saraç ve ibrahim saraçoglunun zayıflama cayı tariflerini aldım aktara gidip hazırlatacam
hosbulduk arkadaşlar zayıflayacam inşallah çünkü eşim her seferinde kilolusun diyo yaaaa
tebrik ederim canım alkisalkisalkis
yerinde sayan tek benim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?