evlibarklı resmini gördük şekerimmmm.artık rol kesme istersen vayy yerimde sayıyorum diye :)))
şaka şaka.çok şükür vermemiz gereken 30-40 kilomuz yok hayatım.bende tam iki haftadır gram veremedim ama arada metabolizmamız oyun oynuyor bize işte :))
ama biz ondan inatcıyız dimiiiii:dance::dance:
tebriklerrrrr..harikasın tatlııımkızlar bugün tartılma günümdüvee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:
benide alın aranıza lütfennnnn
bende ender saraç ve ibrahim saraçoglunun zayıflama cayı tariflerini aldım aktara gidip hazırlatacam
ne yapacaksın canımcım ,işte katıldın aramıza...güle oynaya zayıflayacaksın bizimle...arkadaşlar bende 22 yasındayım boyum 165 kilom 69 bazen 70 oluyo işte zayıflamak istiyorum yardım edin eşim artık zayıfla kilolusun diyo napacam ben yaaaasenağlama
bende 2 haftada 500 gram verdim ona seviniyorum :))))
ama çok inceldim daha nolsun dimi :))
inşallah emeklerimiz boşa gitmezde bizde zyıf oluruz artık yaaa
bende 2 haftada 500 gram verdim ona seviniyorum :))))
ama çok inceldim daha nolsun dimi :))
inşallah emeklerimiz boşa gitmezde bizde zyıf oluruz artık yaaa
beyaz pantolonumuzuda koydum
çok güzelmiş hakkaten
ii motive ediyosun bizi şekerim
bu arada resimlerime bakabildinmi
ben seninkileri çok beendim allah mesut etsin cnm çok yakışıyorsununz masallah
meleğimmm tebriler canım..azar azar verelim ama verelim dimi..geç olsun da güç olmasın beya kaydirigubbakcemile3mavibenek ben senin çizelgeni ilk defa görüyorum ve şaşırdım.
nasıl verdin sen onca kiloyu hayatım :))
yoksa anlattında benmi hatırlamıyorum(
kalabalık olunca gözümüzden kaçan şey çok oluyor gerçi
Aramızdasın bile...Hoşgeldin...kaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:
benimde en sevdigim renk beyazdır hatta su an üstümde beyaz badim var :))
inşallah bu yaz rahat rahat giyicem ama aman şuram buram belli oluyormu demeden :))
durcheinander sirkeli suyu bende içiyorum canım.sıkı diyette yapıyorum.akşamları 15 dakika bisiklet sürüyorum.lahana yagımla tabii.biber hapınada basladım.eee daha ne olsun dimiiii
ama kendimi motive edemiyorum :mymeka:
bakmazmıyım şekercik fıstıksın sen ya hele o kadar güzel gözlerin varki.koyu renk saç sarıdan daha çok yakışıyor sana süpersin süperrrrrr sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?