60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin bitane'm a.s. değilmiki katıldın bize,hazirana kadar o 5 tana 1 kilocuğu gitmiş say canım...

teşekkürler mavibenek inşallahkaydirigubbakcemile5
herkese mutlu günler diliyorum.kahvaltım pek diyet gibi değildi ama kepek ekmeği ile yaptım en azındankaydirigubbakcemile3 birazdan spor yapayım bari çıkayım twist and shape ye vereyim bi 250 calorihihoyyyt görüşmek üzere arkadaşlar:sm_cool:

ben büyük göğüsü seviyorum bi tek onlar küçülmesin istiyorum a.s

resimler hangi resimlerrr
bende bakmak istiyorum ben sadece evlibarklının resmini görmüştüm (

canım facebooktan baktık resimlerimize sende ver ekleyelim :içelim:

Meleğim şu lahana yağını nasıl kullanıyosun?en önemliside inceltmenin yanında sıkılaştırıcı özelliği de varmı?malum iki doğumdan sonra gevşeme var göbüşümde ve beni müthiş rahtsız ediyo yerimseniben

evlibarklı Melek Küçükosmanoğlu ınce adım facede bende varım isteyenler ekleyebilirler :)))

mavibenek ben akşam işten gidince saat 10 gibi falan lahana yagını sürüp strecle sarıyorum.sonra ufak tefek ev işleri 15 dakika kondisyon bisikleti yapıyorum.ve silmeden yatıyorum.sabahta uyanınca acıp temızlıyorum sürdügüm bölgeyi :))
lahana yagı topiğinde bana kızmıslar sanırım gece öylece yatıyorum dıye ama beni çok çok az terletiyor.hiç öyle şapır şupur sular akmadı :))

cnm eklemek için girdim adını ama olmadı aranılan sonuç bulunamadı diyor sen ekle istersen beni özge solmaz ama çok war özge üzerimde siyeh elbise war ok resimde

ekledim canım

bencede takma kafana cnm inş düzelir durumun bak sen zayıfladıın zaman ne kadar moralin düzelecek takmaayacaksın çoğu şeyi dewam etmeliyiz aynı kararlılıkla tamam mı

valla haklısın :) bazen böyle olaylar insanı kendine getiriyo aslında.yaşamamız gereken şeyler bunlar biliyorum ve kendimi sevmekle başlıyo herşey:) kendimi seviyorum ve sağlıklı besleniyorum :) iyiki varız kızlar :) herşeyin en iyisine layığız :) bedenlerimizinde...:enbuyukkk:

tmm cnm bende ekledim
:dance:

hah şöyle aferin bize

Selam kızlar ben de geldim. Hayatımın her döneminde zayıfklıktan şikayet eden ben de artık bu konuda sizden yardım bekliyorum. Beraberce zayıflarız inşallah. Şekerli şeylere karşı zaafım var. Özellikle yemek yedikten sonra üzerine tatlı krizim tutuyor. Şekerli sakız çiğnemeyi deniyorum bazen o da krizi bir nebze engelliyor. Her yemekten önce kocaman bir bardak dolu sıcağa yakın ılık su içine bir iki damla limon sıkılmış içmek metobolizmayı hızlandırıp, midede tokluk hissi uyandırıyor. Ben ayda bir ancak içiyorum. 169 boy 63-64 kilo 26 yaşındayım. Eşim eskiden göbeğin incecikti ne güzel gerçi böyle de güzel boşver diyor ama ben de zayıflamak istiyorum. Sürekli takipteyim artık bu topici. :çok üzgünüm:

ya kızlar bişi dicem ben sporda yapıyorum ama göbeğim çok yumuşadı.bu diyet ve spor olayına 10 gün oldu başlayalı 2,5 kilo verdim ama bu göbeği sıkılaştırmak için ne yapmam lazım.yan taraflar gitti sayılır ama göbek gitmiyo gitmediği gibi bide cıvık cıvık oldu be yaa :)))

hoşgeldin aramızaaa :)))kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin...Bizimle birlikte sağlıklı kilolar vermeni diliyorum...kaydirigubbakcemile2

Benim de senin gibi..Yanlar okadar inceldi ki,aslında göbişim de baya küçüldü ve yumuşadı.Ben de sarkmasından korkuyorum ama sanırım mekik çekmek gerekiyor bu bölgeyi şıkılaştırmak için...Ben sağlık sorunum yüzünden bu hareketi yapamıyorum ama sen spor yapıyorsun maden kısa sürede sıkılaşacaktır bence..kaydirigubbakcemile2

Benim de senin gibi..Yanlar okadar inceldi ki,aslında göbişim de baya küçüldü ve yumuşadı.Ben de sarkmasından korkuyorum ama sanırım mekik çekmek gerekiyor bu bölgeyi şıkılaştırmak için...Ben sağlık sorunum yüzünden bu hareketi yapamıyorum ama sen spor yapıyorsun maden kısa sürede sıkılaşacaktır bence..kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

ya iyide mekik üst karın kaslarını daha çok sıkıştırıyo bu göbeğe ne yapcamki :) ama devem devem.o göbekte iryip gitcek :) :teytey:

dün uzun süredir görüşemediğim kız arkadaşlarımla konuştum telefonda
ama konuşmak için yanlış yer seçmişim sanırım;mutfak !
eee muhabbetler her biri ile birer saat sürünce ben elimin altında hazır meyve suyunda döküp döküp içmişim farkında bile değilim yaaaa çok gıcık oldum yaaaa

hazır meyve suyu içilmemeliydi de mi kızlar pek de bilmiyorum ama
yani 3 gündür hala aynı kilodayım hayret yaaa

bu arada evli barklıcım gayet iyisin amaaaaaaaaaan nerene zayıflıyosun desem kızar mısın :))) ( annem gibi )
inşallah istediğin kiloya gelirsin canım

çok takma kafana bugün 50 mekik fazla çekerek veya 20 dakka daha yürüyerek telafi edebilirsin onu.bide artık o meyva sularınada şeker koymuyolar çok fazla.çok düşünme pişmanlık duyarsan kilo olarak geri gelir.pozitif düşünmek lazım kızlar... inanıyorum bi gün hepimiz hani şu yiyip yiyip kilo almıyorum diyen tipler varya işte onun gibi olcaz :lepi: herşeyden önce pozitif düşünmek lazım :)

ya iyide mekik üst karın kaslarını daha çok sıkıştırıyo bu göbeğe ne yapcamki :) ama devem devem.o göbekte iryip gitcek :) :teytey:[/QUOTE]

canım yazarak nasıl tarif edicem bilmiyorum ama anlatmaya çalışcam artık tarzanca :)))

***sırt üstü yat.iki bacağı kaldır masa pozisyonu yap ( yani bacakları düz yukarı uzattın diyelim o şekildeyken dizden kır,yani dizden altı karşıya bakacak.dizden üstü yukarı doğru iken dizden kırık olarak dizden altı karşıya bakıcak ) sonra hafif sırtını kaldır ve ellerini popo hizasına kaldır yere değmeyecek.sonra bu şekilde iken nefes al ver ve kalabildiğin kadar kal.normalde 100e kadar 5 nefes alıp 5 nefes veriyosun ama sen yapabildiğin kadar yap.

***sırtüstü yat.bacaklar gene masa pozisyonu.gene sırtını hafif kaldır.eller popo hizasında.bacaklar bitişik ya da hafif ayrık da olabilir nasıl rahat edersen.işte o bacakları şeklini bozmadan aşağı indir kaldır.

***sırtüstü yat ( e artık gelenek oldu bu cümle ::) ) bacaklar bu sefer düz uzun.sırtını hafif kaldır.bacakları düz olarak kaldırabildiğin kadar kaldır ve makas hareketi yap.yani biri aşağı inerken diğeri yukarı çıkıcak.bunu yaparken sırtın hafif kalkık olduğu için karnın çalışacak.bacakları düz tutamıyorsan hafif kırabilirsin de.

resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :sm_confused: işte orda gözüken can simidinden kurtulmaya çalışıyorum bu 10 gün önceki halim.biraz daha küçüldü gibi ama incecik olcammm :lepi:

Eklentiler

• $13042009311.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 44

haklısın arkadaşım yaaa bugün kendimi spora vuracağım :)))

evet evet gidecek bu fazlalıklar :)

ya iyide mekik üst karın kaslarını daha çok sıkıştırıyo bu göbeğe ne yapcamki :) ama devem devem.o göbekte iryip gitcek :) :teytey:

canım yazarak nasıl tarif edicem bilmiyorum ama anlatmaya çalışcam artık tarzanca :)))

***sırt üstü yat.iki bacağı kaldır masa pozisyonu yap ( yani bacakları düz yukarı uzattın diyelim o şekildeyken dizden kır,yani dizden altı karşıya bakacak.dizden üstü yukarı doğru iken dizden kırık olarak dizden altı karşıya bakıcak ) sonra hafif sırtını kaldır ve ellerini popo hizasına kaldır yere değmeyecek.sonra bu şekilde iken nefes al ver ve kalabildiğin kadar kal.normalde 100e kadar 5 nefes alıp 5 nefes veriyosun ama sen yapabildiğin kadar yap.

***sırtüstü yat.bacaklar gene masa pozisyonu.gene sırtını hafif kaldır.eller popo hizasında.bacaklar bitişik ya da hafif ayrık da olabilir nasıl rahat edersen.işte o bacakları şeklini bozmadan aşağı indir kaldır.

***sırtüstü yat ( e artık gelenek oldu bu cümle ::) ) bacaklar bu sefer düz uzun.sırtını hafif kaldır.bacakları düz olarak kaldırabildiğin kadar kaldır ve makas hareketi yap.yani biri aşağı inerken diğeri yukarı çıkıcak.bunu yaparken sırtın hafif kalkık olduğu için karnın çalışacak.bacakları düz tutamıyorsan hafif kırabilirsin de.
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim şimdi yapıyorum hemen kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…