hoşgeldin bitane'm a.s. değilmiki katıldın bize,hazirana kadar o 5 tana 1 kilocuğu gitmiş say canım...
çooookkk teşekkür ederim cnm bnm bide zayıflasak süper olcak ya bnm üst kısmım çok genis şimdi şöyle bir durum war bacaklarım çöp gibi ama basen war nasıl bir hayal etmeye çalışın çok çirkin duruyor o yüzden birde göğüslerimde büyük en çokta onların biraz küçülmesini daha doğrusu toparlanmasını istiyorum yoksa sarkacak ilerde
resimler hangi resimlerrr
bende bakmak istiyorum ben sadece evlibarklının resmini görmüştüm(
evlibarklı Melek Küçükosmanoğlu İnce adım facede bende varım isteyenler ekleyebilirler :)))
mavibenek ben akşam işten gidince saat 10 gibi falan lahana yagını sürüp strecle sarıyorum.sonra ufak tefek ev işleri 15 dakika kondisyon bisikleti yapıyorum.ve silmeden yatıyorum.sabahta uyanınca acıp temızlıyorum sürdügüm bölgeyi :))
lahana yagı topiğinde bana kızmıslar sanırım gece öylece yatıyorum dıye ama beni çok çok az terletiyor.hiç öyle şapır şupur sular akmadı :))
evlibarklı Melek Küçükosmanoğlu İnce adım facede bende varım isteyenler ekleyebilirler :)))
mavibenek ben akşam işten gidince saat 10 gibi falan lahana yagını sürüp strecle sarıyorum.sonra ufak tefek ev işleri 15 dakika kondisyon bisikleti yapıyorum.ve silmeden yatıyorum.sabahta uyanınca acıp temızlıyorum sürdügüm bölgeyi :))
lahana yagı topiğinde bana kızmıslar sanırım gece öylece yatıyorum dıye ama beni çok çok az terletiyor.hiç öyle şapır şupur sular akmadı :))
bencede takma kafana cnm inş düzelir durumun bak sen zayıfladıın zaman ne kadar moralin düzelecek takmaayacaksın çoğu şeyi dewam etmeliyiz aynı kararlılıkla tamam mı
valla haklısın :) bazen böyle olaylar insanı kendine getiriyo aslında.yaşamamız gereken şeyler bunlar biliyorum ve kendimi sevmekle başlıyo herşey:) kendimi seviyorum ve sağlıklı besleniyorum :) iyiki varız kızlar :) herşeyin en iyisine layığız :) bedenlerimizinde...:enbuyukkk:
Selam kızlar ben de geldim. Hayatımın her döneminde zayıfklıktan şikayet eden ben de artık bu konuda sizden yardım bekliyorum. Beraberce zayıflarız inşallah. Şekerli şeylere karşı zaafım var. Özellikle yemek yedikten sonra üzerine tatlı krizim tutuyor. Şekerli sakız çiğnemeyi deniyorum bazen o da krizi bir nebze engelliyor. Her yemekten önce kocaman bir bardak dolu sıcağa yakın ılık su içine bir iki damla limon sıkılmış içmek metobolizmayı hızlandırıp, midede tokluk hissi uyandırıyor. Ben ayda bir ancak içiyorum. 169 boy 63-64 kilo 26 yaşındayım. Eşim eskiden göbeğin incecikti ne güzel gerçi böyle de güzel boşver diyor ama ben de zayıflamak istiyorum. Sürekli takipteyim artık bu topici. :çok üzgünüm:
Selam kızlar ben de geldim. Hayatımın her döneminde zayıfklıktan şikayet eden ben de artık bu konuda sizden yardım bekliyorum. Beraberce zayıflarız inşallah. Şekerli şeylere karşı zaafım var. Özellikle yemek yedikten sonra üzerine tatlı krizim tutuyor. Şekerli sakız çiğnemeyi deniyorum bazen o da krizi bir nebze engelliyor. Her yemekten önce kocaman bir bardak dolu sıcağa yakın ılık su içine bir iki damla limon sıkılmış içmek metobolizmayı hızlandırıp, midede tokluk hissi uyandırıyor. Ben ayda bir ancak içiyorum. 169 boy 63-64 kilo 26 yaşındayım. Eşim eskiden göbeğin incecikti ne güzel gerçi böyle de güzel boşver diyor ama ben de zayıflamak istiyorum. Sürekli takipteyim artık bu topici. :çok üzgünüm:
ya kızlar bişi dicem ben sporda yapıyorum ama göbeğim çok yumuşadı.bu diyet ve spor olayına 10 gün oldu başlayalı 2,5 kilo verdim ama bu göbeği sıkılaştırmak için ne yapmam lazım.yan taraflar gitti sayılır ama göbek gitmiyo gitmediği gibi bide cıvık cıvık oldu be yaa :)))
dün uzun süredir görüşemediğim kız arkadaşlarımla konuştum telefonda
ama konuşmak için yanlış yer seçmişim sanırım;mutfak !
eee muhabbetler her biri ile birer saat sürünce ben elimin altında hazır meyve suyunda döküp döküp içmişim farkında bile değilim yaaaa çok gıcık oldum yaaaa
hazır meyve suyu içilmemeliydi de mi kızlar pek de bilmiyorum ama
yani 3 gündür hala aynı kilodayım hayret yaaa
bu arada evli barklıcım gayet iyisin amaaaaaaaaaan nerene zayıflıyosun desem kızar mısın :))) ( annem gibi )
inşallah istediğin kiloya gelirsin canım
Benim de senin gibi..Yanlar okadar inceldi ki,aslında göbişim de baya küçüldü ve yumuşadı.Ben de sarkmasından korkuyorum ama sanırım mekik çekmek gerekiyor bu bölgeyi şıkılaştırmak için...Ben sağlık sorunum yüzünden bu hareketi yapamıyorum ama sen spor yapıyorsun maden kısa sürede sıkılaşacaktır bence..kaydirigubbakcemile2
çok takma kafana bugün 50 mekik fazla çekerek veya 20 dakka daha yürüyerek telafi edebilirsin onu.bide artık o meyva sularınada şeker koymuyolar çok fazla.çok düşünme pişmanlık duyarsan kilo olarak geri gelir.pozitif düşünmek lazım kızlar... inanıyorum bi gün hepimiz hani şu yiyip yiyip kilo almıyorum diyen tipler varya işte onun gibi olcaz :lepi: herşeyden önce pozitif düşünmek lazım :)
ya iyide mekik üst karın kaslarını daha çok sıkıştırıyo bu göbeğe ne yapcamki :) ama devem devem.o göbekte iryip gitcek :) :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?