- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
beyaz pantolonumuzuda koydum
bende 2 haftada 500 gram verdim ona seviniyorum :))))
ama çok inceldim daha nolsun dimi :))
inşallah emeklerimiz boşa gitmezde bizde zyıf oluruz artık yaaa
Selam kızlar ben de geldim. Hayatımın her döneminde zayıfklıktan şikayet eden ben de artık bu konuda sizden yardım bekliyorum. Beraberce zayıflarız inşallah. Şekerli şeylere karşı zaafım var. Özellikle yemek yedikten sonra üzerine tatlı krizim tutuyor. Şekerli sakız çiğnemeyi deniyorum bazen o da krizi bir nebze engelliyor. Her yemekten önce kocaman bir bardak dolu sıcağa yakın ılık su içine bir iki damla limon sıkılmış içmek metobolizmayı hızlandırıp, midede tokluk hissi uyandırıyor. Ben ayda bir ancak içiyorum. 169 boy 63-64 kilo 26 yaşındayım. Eşim eskiden göbeğin incecikti ne güzel gerçi böyle de güzel boşver diyor ama ben de zayıflamak istiyorum. Sürekli takipteyim artık bu topici. :çok üzgünüm:
resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :sm_confused: işte orda gözüken can simidinden kurtulmaya çalışıyorum bu 10 gün önceki halim.biraz daha küçüldü gibi ama incecik olcammm :lepi:
valla arkadaşım bizdeki bu can simitleri oturunca daha çok varmış gibi oluyo sanki ama değil yani :) daha da inceldiğini söylüyorsan süper o zaman :) çalışmaya devam
tabi o bölge için harekete de devam :)
ben de karın bölgemi sıkılaştırma çabası içindeyim
ama diyet yapcaz derken sarkmayalım da spora devam :)
bu arada yüzün de çok hoş canım Allah nazardan saklasın.
ya iyide mekik üst karın kaslarını daha çok sıkıştırıyo bu göbeğe ne yapcamki :) ama devem devem.o göbekte iryip gitcek :) :teytey:
bugün neredeyse hiç su içmedim bir iki bardak içtim siz ne alemdesiniz içiliyormu sular bakiim
Vallaha ben düzenli mekik çektim mi ne mide kalıyor,ne göbek,ne üst ne alt karın..Bilemiyorum benim ki topyekün gidiyor ama bi yapabilsem...(Ayağımı koltuğun altına geçiriyorum...Öyle çok kolay oluyor)
Selam kızlar bende öğle yemeğimi yeni yiyebildim
1tabak bezelye yemeği ve 1 dilim ekmek
durcheinander al bendende o kadar bugün su falan içemedim fazla kalkıp içiyim bari :içelim:
buda ayaktaki halim aslında doğru oturunca ipi çekilmiş şişme bot gibi oluyo (hani şu kendiliğinden şişenler var ya )delikafadulden
ben 7 bardek içtim kalktığımdan beri ( 11 de kalktım ) ama bunun yanında 3 bardak karışık bitki çayımdan 1 bardak lahana suyu, 1 bardak sirkeli su ve 1 de şekersiz sade nescafe içtim.zaten başka türlü içemiyorum zaten içecekleri.allahtan öyle bi avantajım var :içelim: birazdanda mate içerim. sporumu yapıp çıkcam iş görüşmesine gitcem.dua edin kızlar.antalya gibi bi memlekette işsiz kaldım yaaa :a015:
süpersin arkadaşım yaaaaaaaaaa :)))))))))) valla kendiliğinden şişen bi olay yani bizdeki :))) ama o bölgemiz incecik olacak kesin.
dün bir arkadaşımla görüştüm telefonda o bana bi formül verdi
o da bulunduğu şehirde bi abisinden öğrenmiş bu formülü
adam kendi yapmış göbek möbek hiç bişey kalmıyo sen de dene demiş bizimkine
sabah kalkınca 16 sap maydonoz,yarım bardak su,yarım limon suyu,bunları blendırdan geçir iç demiş.kahvaltıdan yarım saat önce.akşam da yatmadan önce aktardan alacağın lavanta çiçeğinden bir tatlı kaşığı al bir bardak kaynamış suya at demlensin süz iç demiş.15 gün uygula göbek kalmayacak zayıflayacaksın da demiş.
bizimki de gitmiş almış aktardan lavanta.demlerken çiçekli kısmı kullanılcakmış.önümüzdeki hafta başlıcam diyodu bakalım ayyy çok merak ediyorum valla belki ben de başlarım.
başarılar arkadaşım.Allah yardımcın olsun.hayırlısı tabi.
Kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
Kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
aldık bile hoşgeldin :) yeni formuller varmı sendede :lepi: :enbuyukkk:
Selam kızlar bende öğle yemeğimi yeni yiyebildim
1tabak bezelye yemeği ve 1 dilim ekmek
durcheinander al bendende o kadar bugün su falan içemedim fazla kalkıp içiyim bari :içelim:
Hoşgeldin..Sen bayağı kilo verip de gelmişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?