:roflol: teşekkürler kızlarr
kızlar son senede aldığım 7 kilo beni mahvetti heryerimden bıngıl bıngıl oldum 65 e vurdum sonunda benim bu kiloları haziranın sonuna kadar vermem lazım 55 olmak istiyorum yardımlarınızı deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız ne yapmalıyım ne yapmamalıyım etim sizin kemiğim sizin hadi beni baştan aşağı zayıflatın
hakikaten 65 misin süper ya hiç göstermiyorsun bn resmini koysam 100 dersiniz o zaman bnm içinhalbuki aynı kilo hatta bn 300 gram azım senden :)şutarafagitti
canım boyla da alakalı ama
ben 1.72'yim senin boyun kaç ?
gün bittiğine göre yediklerimi yazayım :)
sabah 2 ince dl tam tahıllı ekmek
domates
salatalık
bir kupa tatlandırıcılı çay
ıkı adet kuru kayısı
1/2 havuç
3 kasık prebiyotikli müsli
bir adet elma
3 kasık yarım yaglı yogurt
tarcın
bir bardak sekersiz ve kremasız kahve
3dl etiform limonlu
bir tabak portakallı kereviz yemegı, yarım kasık z.yagı ile pisirilmis
bir kasık kepekli makarna
bir adet elma
2 kupa portakallı yesıl cay
nasıl sizce çok mu bunlar kızlar?
kızlar bugün yemeğe arkadaşlarım geldi.onlara güzel güzel yemekler yapmıştım.yanlarında fazladan 2 arkadaş daha getirmişler iyiki getirmişler :) onlara yaptığım yemeklerden yemedim tabiii :)) arkadaşlardan biri akdeniz üniversitesinde diyetisyen çıktı:)) yaptığım diyeti anlattım ona ve bütün hastalarına veridiği diyetten daha iyi olduğunu söyledi:))) böyle gidersen 2 aya kalmaz istediğin kiloya olaşırsın dedi :)))çok mutlu oldummmm :))
bugün yediklerimide hemen ekleyim :)
sabah bi tabak nestle nesfit
öğlen 1paket ülker form elmalı bisküvi
akşam 3 kaşık tavuk sote (1 kaşık becel yağla yapılmış)
yemekten sonra 5 fındık,5 badem 15 tane erik 1 elma
aralarda 1 soda,çok su ( sayamadım valla bugünkü suyumu),4 bardak lahana maydonoz suyu(1 bardağım daha var içeceğim) çok bardak kendi hazırladığım zayıflama çayı bitki karışımı ( yeşilçay,mate,biberiye,rezene,....) 5 tanede salatalık :)
2 kere nivea dinamik saatler cd si eşliğinde spor ve 1 saat çok hızlı yürüyüş :))
iyi dimi kızlar kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:
yapma be ablasının güzeli..inanki yetiyoda artıyo bilem :roflol: bu noldu biliyomusun?eşimle sahilde elele dolaşırken yeni başlayan iş arkadaşı:nişanlısınız sanırım,düğün ne zaman diye sordu hihoyyyt işte sözlerin bittiği an!.yemek mi? o ne demek? hihoyyyt
bi kitap çıkcaksa bende destek olabilirim manyak tarifler üretiyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile5 yağsız nasıl yemek yapılıra uğraşıyorum şimdi :lepi:
sewgili kızlar size güzel bir haberim war sabah tartıldım 64.7 çıktım çok mutlu oldum
ama bir sorun war çizelgemi deiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden deiştircemi sizde durumlar nasıl bugün herkes tartılcak mı
kızlar bugün tartılma günümdüvee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:
ayy kızlar 68.8 olmuşum ben ya harikayım:teytey:
herkese merhabaaa
dün çok yoğundum bakamadım topiğe.
kilo verenleri tebrik ediyorum devam aynen:lepi:
evlibarklı resimini gördüm çok hoşsun hayatım.kolların ne kadar zayıfmıs.benimde son takıntım kollarıma.s
sayfaları hızla geçtim çoğunlugunuda okuyamadım haliyle çünkü çok fazlaydı:asigim:
yeni gelenler hoşgelmişler:1hug:
kızlar bende dün gözümü kararttım ve biber hapı sipariş ettim geldi.
hiççç ama hiççç yan etkisi olmadı garipfisfisfis
ama varyaa hapı sabah azıcık peynır alıp yemıstım akşama kadar 2 kaşık yoğurt akşam üstü 1 salatalık zorla yedim.sanki devamlı yeni yemek yemişsin gibi bir his.
sabah sıkı bir kahvaltı ettim ve 2.hapımı aldım.bugun az az yiyicem kendimi zorlayıp:lepi:
bu arada ben 61.50 olmuşum kızlarrrr:teytey:
tebrikler cnm bnde 64.7 olmuşum
bende 2 haftada 500 gram verdim ona seviniyorum :))))
ama çok inceldim daha nolsun dimi :))
inşallah emeklerimiz boşa gitmezde bizde zyıf oluruz artık yaaa
Selam kızlar ben de geldim. Hayatımın her döneminde zayıfklıktan şikayet eden ben de artık bu konuda sizden yardım bekliyorum. Beraberce zayıflarız inşallah. Şekerli şeylere karşı zaafım var. Özellikle yemek yedikten sonra üzerine tatlı krizim tutuyor. Şekerli sakız çiğnemeyi deniyorum bazen o da krizi bir nebze engelliyor. Her yemekten önce kocaman bir bardak dolu sıcağa yakın ılık su içine bir iki damla limon sıkılmış içmek metobolizmayı hızlandırıp, midede tokluk hissi uyandırıyor. Ben ayda bir ancak içiyorum. 169 boy 63-64 kilo 26 yaşındayım. Eşim eskiden göbeğin incecikti ne güzel gerçi böyle de güzel boşver diyor ama ben de zayıflamak istiyorum. Sürekli takipteyim artık bu topici. :çok üzgünüm:
çok takma kafana bugün 50 mekik fazla çekerek veya 20 dakka daha yürüyerek telafi edebilirsin onu.bide artık o meyva sularınada şeker koymuyolar çok fazla.çok düşünme pişmanlık duyarsan kilo olarak geri gelir.pozitif düşünmek lazım kızlar... inanıyorum bi gün hepimiz hani şu yiyip yiyip kilo almıyorum diyen tipler varya işte onun gibi olcaz :lepi: herşeyden önce pozitif düşünmek lazım :)
resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :sm_confused: işte orda gözüken can simidinden kurtulmaya çalışıyorum bu 10 gün önceki halim.biraz daha küçüldü gibi ama incecik olcammm :lepi:
flyyy,sabun nerelerdesiniz be yaaa...Sabahtan beri yoksunuz...
Pilates uzatmaz ama omurganın şeklini düzeltir canım
Nivea body her gün yapıyordum ben
İyi ki de yapmışım
Şimdi 3 kilo aldım, ama bel ve kalça ölçülerim aynı :lepi:
arkadaşlar şu Nivea bodynin cdsini nerden aldınız gerçi pekte vaktim yok spor yapmaya ama ne bilim özendim sizlerden a.s
arkadaşlar şu Nivea bodynin cdsini nerden aldınız gerçi pekte vaktim yok spor yapmaya ama ne bilim özendim sizlerden a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?