60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar son senede aldığım 7 kilo beni mahvetti heryerimden bıngıl bıngıl oldum 65 e vurdum sonunda benim bu kiloları haziranın sonuna kadar vermem lazım 55 olmak istiyorum yardımlarınızı deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız ne yapmalıyım ne yapmamalıyım etim sizin kemiğim sizin hadi beni baştan aşağı zayıflatın

Vicdan85 ben sık sık bunu yazıyorum,24 saat rejim yapamayan bendeniz,3-3,5 haftadır rejim pardon sağlıklı beslenmeye geçmiş durumundayım.Kilo çizelgemde 1 gözüküyor ama daha fazla kilo vermiş bulunuyorum..(Pazar günü değiştiricem,tartı günümüzde)...
Bana burası inanılmaz bir motivasyon kaynağı oldu eminim sana da çok iyi gelecek...Sağlıklı kilo vermeler...
:enbuyukkk:

Gayet ideal canım . . .

Canım bu menü sanki biraz tehlikeli yani bana biraz fazla zayıf geldi . . .
Seni halsiz düşürebilir veya bağışıklık sistemini etkileyebilir . . .

Okuduğum en anlamlı anı . . . Demek yemek :uhm: o da ne demek . . .
BU O ZAMAN BİZİM TOPİĞİN SLOGANI OLSUNNNN . . .
YEMEK :uhm: O DA NE DEMEK :uhm:

bag kitap benim adima cigacakkkk yoncanin yag katili yemekleri diye kitabinda %51 hissesi benim olicek yoksa olamss gelen gelirlede hepinize yagli tarafindan pasta profetrolll ne lazimsa benden :roflol:

Yoncicimin yağ katili yemekleriiii çok tuttum bu ismiiii . . .
% 51 e çok güldüm Allah cc iyiliğini versin . . .

bi kitap çıkcaksa bende destek olabilirim manyak tarifler üretiyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile5 yağsız nasıl yemek yapılıra uğraşıyorum şimdi :lepi:

Canımcığım tarifleri paylaşırsan çok mutlu oluruz bizlerde deneriz . . .

:hooray: Teprik . . . Öpücük . . .

kızlar bugün tartılma günümdü vee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:

ayy kızlar 68.8 olmuşum ben ya harikayım:teytey:

tebrikler cnm bnde 64.7 olmuşum

bende 2 haftada 500 gram verdim ona seviniyorum :))))

ama çok inceldim daha nolsun dimi :))

inşallah emeklerimiz boşa gitmezde bizde zyıf oluruz artık yaaa

Hoşgeldiniz . . .

O yiyip kilo almayan tiplere bi gıcığım var kiiii tarifi zor ve ayrıca gerçekten her öğün aşırı yiyen ve klio almayan diye bi şi olduğuna da inanmıyorum yani o yiyip kilo almayanlarda bi yerde bi biçimde dengeliyorlar buna eminim . . . :1ninca:

resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :sm_confused: işte orda gözüken can simidinden kurtulmaya çalışıyorum bu 10 gün önceki halim.biraz daha küçüldü gibi ama incecik olcammm :lepi:

Can simidi topiğin % 80 inin derdi canımcığım umarım halledeceğiz . . .

:Saruboceq:

flyyy,sabun nerelerdesiniz be yaaa...Sabahtan beri yoksunuz...

Canımcığım bu gün özel işlerim vardı işe biraz geç geldim ve hem iş hemde geçmişi okurken nasıl geçmiş zaman . . .
Malüm sayfalarda almış gitmiş :1shok: paylaşımlar o kadar hoş ki alıntı yapamadım pek çoğunu çünkü neredeyse benim alıntılardan 1 sayfa dolacak diye korktum . . .

:1rolleyes:
:

Pilates uzatmaz ama omurganın şeklini düzeltir canım
Nivea body her gün yapıyordum ben
ıyi ki de yapmışım
Şimdi 3 kilo aldım, ama bel ve kalça ölçülerim aynı :lepi:

Pilates uzatmaz ama omurganın şeklini düzeltir canım
Nivea body her gün yapıyordum ben
İyi ki de yapmışım
Şimdi 3 kilo aldım, ama bel ve kalça ölçülerim aynı :lepi:

hımm çok güzel ya
ya ama ben 2 3 cm e kadar uzatıyor die duymuştum hep şimdiye kadar nese yapiim biraz şimdi
peki hergün yapmalımıyım yaaaaaa
kafamçokkarıştı

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :)))

hcr35 sen enn fazla 55 gösteriyorsun boyl aalakalı sanırım :))
ben boydanda fukarayım :roflol: 1.61

ben hiççç bir şey yiyemez oldum yaaaa ((

sabuncum bende tuttum sloganı yemek o ne demek:lepi:

NİVEA dinamik sabahları ben KK dan spor bölümünden indirmiştim
oldukça etkili hareketler
oraya baktınız mı ?

kızlar ben girmiyeli konu o kadar ilerlemişki okumaktan yoruldum bu saate kadar dışardaydım yürüdüm yürüdüüüüm.yeni tartımda geldi yarın sabah tartılcam bakalım inşallah kilo vermişimdir eğer verdiysem pazar günü kahvaltıya dışarı gidicem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…