Yok yeni formül malesef.Ben 4 kilo vermek istiyorum,sporu ve diyeti bırakınca kilo aldım.Yeni formüller araştırıyorum umarım bulurum sizler sayesinde.Temmuzda kuzenimin düğün var ve o 4 kiloyu vermem lazım.Basen bölgemd esorun var.Önceden hiç aksatmadan haftada 5 gün nivea body cd sini yaaprdım ekmek yemezdım akşamları yemek yemezdım ama artık eskısı gıbı değilim he rgün ertelıyorum spor yapmayı.Yanı sizlerin desteğine ihtiyacım varr....Bana yardım eder mısınız
Daha fazla vermiştim aldım şu an 64 kiloyum ve en az 60 olmam lazım yaz geldi basen bölgemde çoookk fazlalığım var ordan vermem lazım şu an regl dönemındeyım.Sporada bir an önce başlamam lazım
dün içtiim çorbadan yaptım yine kızlar ondan içtim şimdi hani yağsız domatesli naneli karabiberli az tuzlu nar ekşili tarhana çorbam wardıya ondan yaptım ama bugün kuru soğan da koydum içine tabikide kavrulmamış çig çig attım içine güzel olmuştu doydum
Daha fazla vermiştim aldım şu an 64 kiloyum ve en az 60 olmam lazım yaz geldi basen bölgemde çoookk fazlalığım var ordan vermem lazım şu an regl dönemındeyım.Sporada bir an önce başlamam lazım
çok teşekkür ederim canım.o formulü deneyen arkadaşından ahberlerini bekliyorum :) bu arada senin meslek olarak serbest girişimci diyo.hangi firma??
canım benim en öenmlisi zaten nivea body dinamik sabahlar!!!! ona devam etmen lazım ve benim yaptığım çok kolay ve bana göre çok zevkli bi diyet var 514. sayfada ona bi göz at istersen kaydirigubbakcemile5
hoşgeldiiinnnn bnmde öyle basen çok belim ince bide o yüzden hiç hoş durmuyor bir an önce basla spora cnm mesela ben 40 beden bi pantalon alıyorum bacaklarımdan zar zor girio ama beli o kadar geniş oluoki çok çirkin duruyo ama geçenlerde bi kot etek aldım kısa 38 beden basenleri tam oturuyo belide hergün onu giymek gelio içimden ama olmuo işte ama merak etme en kısa sürede wereceiz inş allahın izniyle sonrada beyaz elbise we beyaz pantalon alcaz haberin olsun
Selamlarrr
oh ne güzel herkes resimlerini eklemiş benim neyim eksikkk delikafadulden
Ben gideyim de azıcık çilek yiyeyim cokacimcoook
Aaa inanmıyorum :1shok:sen 65 kilomusun şimdi....Yanlış okumadım dimi kilonu 65..Bu önceki zayıf fotoların değil değil mi? Şaka şaka ..Vallahi gözüktüğün gibiysen hayatta inanmam 65 olduğuna...:sm_confused:
Canım önceki fotoğrafı ben değiştirmiştim bunu ekledim
Bu 64-65 kiloluk halim
Zaten kimse inanmıyor 65 olduğuma :sm_confused:
Şanslılardansın o zaman...Kiloların vücudunda eşit dağılıyor,bölgesel toplanmıyor...
göbüşte ve totoda toplanıyor benimki kaydirigubbakcemile3
Vallahi arka tarafı bilmem ama göbiş varsa da yok gibi duruyor burada...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?