60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün içtiim çorbadan yaptım yine kızlar ondan içtim şimdi hani yağsız domatesli naneli karabiberli az tuzlu nar ekşili tarhana çorbam wardıya ondan yaptım ama bugün kuru soğan da koydum içine tabikide kavrulmamış çig çig attım içine güzel olmuştu doydum

canım benim en öenmlisi zaten nivea body dinamik sabahlar!!!! ona devam etmen lazım ve benim yaptığım çok kolay ve bana göre çok zevkli bi diyet var 514. sayfada ona bi göz at istersen kaydirigubbakcemile5

Daha fazla vermiştim aldım şu an 64 kiloyum ve en az 60 olmam lazım yaz geldi basen bölgemde çoookk fazlalığım var ordan vermem lazım şu an regl dönemındeyım.Sporada bir an önce başlamam lazım

Sen burayı takip et,motivasyon anlamında birebirdir burası..Üstelik 4 kilo ne ki...Bölgesel incelme biraz zor oluyor ama inan sabırlı olursan karşılığını alırsın...Karar ver yeter ki...:enbuyukkk:

Afiyet olsun...alkisalkisalkis

Daha fazla vermiştim aldım şu an 64 kiloyum ve en az 60 olmam lazım yaz geldi basen bölgemde çoookk fazlalığım var ordan vermem lazım şu an regl dönemındeyım.Sporada bir an önce başlamam lazım

hoşgeldiiinnnn bnmde öyle basen çok belim ince bide o yüzden hiç hoş durmuyor bir an önce basla spora cnm mesela ben 40 beden bi pantalon alıyorum bacaklarımdan zar zor girio ama beli o kadar geniş oluoki çok çirkin duruyo ama geçenlerde bi kot etek aldım kısa 38 beden basenleri tam oturuyo belide hergün onu giymek gelio içimden ama olmuo işte ama merak etme en kısa sürede wereceiz inş allahın izniyle sonrada beyaz elbise we beyaz pantalon alcaz haberin olsun

çok teşekkür ederim canım.o formulü deneyen arkadaşından ahberlerini bekliyorum :) bu arada senin meslek olarak serbest girişimci diyo.hangi firma??

evet bakalım ben de takipteyim :) düzenli uygulursa sonuçları bildircem.

ahh canım yaaa o artık bir hayalet firma kriz sağolsun..işletme mezunuyum ben valla ben de o kadar çok iş fikri varki artık fikirlerimi defterde tutuyorum :) bunlardan birini geçtiğimiz yaz uygulamaya koyacaktık babamla birlikte ki ben kpssye hazırlanırken ama dükkan arama süreci uzun sürünce biz de direkten döndük kriz patladı,her işte hayır var dedim artık.ama bekliyorum kesin açılacak o dükkan taktım kafaya,pcme falan yazıp asıyorum dükkan isimleri :) kendimi inandırmaya çalışıyorum..piyasayı bekliyorum ama bakalım artık,burda hiç özel sektöre de bulaşmak istemiyorum bıktım artık çünkü özel sektörden yaa.ne kadar kurumsal da olsa firmalar emek sömürüsünden ileriye gitmiyor bazen.aahhh bu konuda ben çok doluyum arkadaşım boşver hakkımızda hayırlısı diyelim :)))

bu arada yağsız yoğurtun içindeki bişeyler de göbek yağlarını eritiyormuşşşş.

canlarıııım yaa resimlerinize baktımda nasılda güzelsiniz hepiniz. (bende güzelim tabii )
yalnız küçük bi problemimiz var(!)valla bu gidişle bir ay sonra bizim topiği toptan güzellik yarışmasına çağırırlarsa hiiiiç şaşırmayın hihoyyyt :lepi: :hooray:

kızlar baya yazmışsınız anca okudum :) ben bugün sabahtan melemen yedim yarım fincan çay içtim öğlen eve gidemediğim için dünden kalan eti form portakallı bisküvimden yedim 4adet birde küçük bardak çay:) şimdide keyif çayı içicem bauarada kahve içen arkadaşlarım dün 48kalori comda okudum günde bi tane kahve için yazıyodu oda şekersiz ve kremasız olcak. çok kahve içen arkadaşlara duyrulur açık bile içmemeye çalışın yazıyodu ben kahveyi çok severim ama napalım dayancaz :)

Aynı beni anlattın.En büyük hayalım beyaz pantolon krem keten pantolon ama giyemıyorum hep popomu örtmek zorunda kalıyorum

Selamlarrr
oh ne güzel herkes resimlerini eklemiş benim neyim eksikkk delikafadulden

Ben gideyim de azıcık çilek yiyeyim cokacimcoook

Aaa inanmıyorum :1shok:sen 65 kilomusun şimdi....Yanlış okumadım dimi kilonu 65..Bu önceki zayıf fotoların değil değil mi? Şaka şaka ..Vallahi gözüktüğün gibiysen hayatta inanmam 65 olduğuna...:sm_confused:

Canım önceki fotoğrafı ben değiştirmiştim bunu ekledim
Bu 64-65 kiloluk halim
Zaten kimse inanmıyor 65 olduğuma :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…