bi kitap çıkcaksa bende destek olabilirim manyak tarifler üretiyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile5 yağsız nasıl yemek yapılıra uğraşıyorum şimdi :lepi:
Evet benim de oluyor..Özellikle akşam içtiğimde sanki daha bir hareketleniyor karnımın içi...Bu arada ben bu karışımın kesinlikle iştah kestiğine inanıyorum artık..İçilmesi biliyorum zor ama balla içildiğinde sanki daha rahat içiliyor.
Bir de akşam içimişsem (belki baldan) sabah çok moralli ve dinamik kalkıyorum...:enbuyukkk:
kızlar bugün tartılma günümdüvee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:
resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :sm_confused: işte orda gözüken can simidinden kurtulmaya çalışıyorum bu 10 gün önceki halim.biraz daha küçüldü gibi ama incecik olcammm :lepi:
ay kızlar biraz tv izliyim dedim açtığım istisnasız her iki programdan birinde yemek programı war sinir oldum annemde geçen hafta ewde pizza yapmıştık onu buzluktan indirmiş mikrodalgada ısıtmış üzerinede ketçap mayonez sıkmış geçti karsıma yemeğe başladı sinir oldum nasıl dumanlar çıkıodu üstünden pizzanın bi görseydiniz kendimi nasıl tutçağımı şaşırdım pizza bnm en sewdiim seydir baktım tutamıyorum kendimi naptım bilin ??? tabikide yemedim tam tersine annem geldi die bn içeri gittim odama müzik açıp 20 dk yer hareketleri yaptım 6 7 hareket seklini 30 ar kere yaptım çok mutluyum o yüzden lütfen sizde yemeyin tutun kendinizi
ama biraz önce 10 fındık yedim 10 da erik birazdan markete gitçem form çayımda yeşil çayımda bitmiş ewde
kahvemde bitmiş
nivea nın cd sini yapan arkadas her gün mü yapıyordu acaba bendede warda yaamıyorum pek
selam arkadaşım şu elma çayınımı diyosun ben onu rahat bi 15 felan kullandım sadece vücudumda incelme oldu kilo hiç veremedim ama bende bişi var heralde ben haftada 4 gün spora gidiyorum ve günde 2 saat fitnıs 1 saat yüzme yapıyorum inanmazsın nerdeyse 1.5 ay oldu daha 2 kilo verebildim çok moralim bozuluyo ama elden bişi gelmiyo ama zayıflıycaz inş
selam arkadaşım şu elma çayınımı diyosun ben onu rahat bi 15 felan kullandım sadece vücudumda incelme oldu kilo hiç veremedim ama bende bişi var heralde ben haftada 4 gün spora gidiyorum ve günde 2 saat fitnıs 1 saat yüzme yapıyorum inanmazsın nerdeyse 1.5 ay oldu daha 2 kilo verebildim çok moralim bozuluyo ama elden bişi gelmiyo ama zayıflıycaz inş
canımcım bu kadar sporla zayıflamamak zor gibi..diyetine mi dikkat etmiyosun acaba?boyunu ve kilonu da bilmiyorumki..herşeye rahmen pes etmek yok..yola devammmm...selam arkadaşım şu elma çayınımı diyosun ben onu rahat bi 15 felan kullandım sadece vücudumda incelme oldu kilo hiç veremedim ama bende bişi var heralde ben haftada 4 gün spora gidiyorum ve günde 2 saat fitnıs 1 saat yüzme yapıyorum inanmazsın nerdeyse 1.5 ay oldu daha 2 kilo verebildim çok moralim bozuluyo ama elden bişi gelmiyo ama zayıflıycaz inş
ama belki dışarıda satılıyordur
canım güzel diyet tariflerin varsa kitap çıkarmasakta yaz sen... en azından bizler faydalanırızyerimseniben
yukarda yazdım bi tane ama burdada yazayım cokacimcoook
hani şu parça parça olan tavuk göğüsleri varya onlardan 2 tane yi kuşbaşı doğruyoruz.biberleri minik minik doğruyorum ve tabiiki acı biber (ben acı çok seviyorumda :sm_cool: ) tavaya biraz su koyuyorum önce biberleri atıp yumuşayana kadar bişiyo orda sonra tavukları atıyorum.o zaten kendi suyunu bırakıyo onlarında iyice piştiğini anlayınca 2 tane domates doğruyorum üzerine.yine hangi baharatları seviyosanız koyabilirsiniz ama kekik çok yakışıyo bunlara.ve afiyetle yiyorum cokacimcoook
daha doğrusu ben baharatın her türlüsünü çok severim.ama bunlara hiç tuz koymuyorum.tuzu çok aramıyorum ben.:teytey:
canım gayet güzel görünüyorsun...o can simidinden de nasıl olsa kurtulursun...birazcık hareket sadece...kaydirigubbakcemile3
belim incelmeye başladı zaten biraz ama komple gitcek :)
canlarıııım... kaç kişi olduk biz bu topikte bilen var mı?valla öyle hızlı akıyoki sayfalar yetişemiyorum :roflol:
yeni gelen diyetdaşlarım hoşgeldiniz a.s
valla bende bi ara sayayım dedim ama başım döndü :) yaşasın çok kalabalığız çoook :)
günün özlü sözünü yazayımda yatayım bari...(hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünenlere ithaf olunur)YAŞAMAK İÇİN YEMELİ,YEMEK İÇİN YAŞAMAMALI!.. kaydirigubbakcemile3
bugün babaannemin 40. günü.40 gün önce kaybettim onu.evde yasin okutucam allah izin verirse ve mecburen pasta börek bişeyler yapcam.onlardan yemezsem hiç bi şekilde kaçamak yapmam heralde.ama artık bende buna inanıyorum YAŞAMAK İÇİN YEMELİYİZ :enbuyukkk:
KIZLAR BU ARADA BUGÜN GİTTİĞİM İŞ GÖRÜŞMESİ SONUNDA OLUMLU SONUÇLANDI :)PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE YİNE İŞ KADINI OLUYORUM :teytey: VE ZAYIFLAMAYA DEVAM HATTA DAHADA HIZLANCAK ÇÜNKÜ DAHA HAREKETLİ Bİ HAYATIM OLCAK VE BEN ÇALIŞIRKEN YEMEK YEMEK AKLIMA GELMEYECEK hihoyyyt SABAH KAHVALTIMI ERKEN YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM VE ÇOK GÜZEL OLACAK kaydirigubbakcemile2 DARISI GERİ KALAN İŞSİZLERİN BAŞINAAAA kaydirigubbakcemile5
İYİ GECELER KIZLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?