60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melek ve mucizesi
resimlerine şimdi bakabildim ne kadar güler yüzlüsün gülen insanları çok severim.kızın çok şeker allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:

bi kitap çıkcaksa bende destek olabilirim manyak tarifler üretiyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile5 yağsız nasıl yemek yapılıra uğraşıyorum şimdi :lepi:

canım güzel diyet tariflerin varsa kitap çıkarmasakta yaz sen... en azından bizler faydalanırızyerimseniben

ben de daha önce içmeye çalışmıştım ama içememiştim madem o kadar faydalı birkez daha deneyeyim canım...

kızlar bugün tartılma günümdü vee 1kilo daha gitmiş 66olmuşum hemen çizelgemide değiştirdim hihoyyyt:teytey:

tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :sm_confused: işte orda gözüken can simidinden kurtulmaya çalışıyorum bu 10 gün önceki halim.biraz daha küçüldü gibi ama incecik olcammm :lepi:

canım gayet güzel görünüyorsun...o can simidinden de nasıl olsa kurtulursun...birazcık hareket sadece...kaydirigubbakcemile3

canım çok takdir ettim seni alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

off offf..Bir açım bir aç..Saat 16:30'a kadar canım birşey istemedi,16:30'da bezelyemi yedim..Ay yemez olaydım.ıştahımı açtı..Biraz önce de bir tane stick çikolata yedim.Gidip yatıcam yaa..Yoksa çok kötü şeyler olabilir...delikafadulden:

merhaba.ne kadar hareketli bir topik oku oku bitmiyor
yemekteyizdeki börekten çekti canım, ama yapmayacağım önce biraz kilolar gitsin sonra belkisengözlerimebaksanab gerçi bir saat önce büyük bir dilim krokantlı yaş pasta yedim ama napıyım eşim aldı canı çekmiş e yemesem olur mu tazecikti yaa..hiç pişman değilim.yarın bir dilim daha yerim olur bitersositososito ama bugün hiç çikolata yemedim açılmamış bir büyük paketim var hiç dokunmadım:dance: benim zaten yemekle çok sorunum yok çikolata abur cuburu kesmem lazım.
herkese iyi akşamlarkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlarrrr bugün çok yoruldum ee birazda kaçırdım amaaacokacimcoook durmak yok yola devammmm inşşş bu haftada veririm şölee bi 1 2 kiloooo dua edinnnn

bende o ender saraçn çayından içiyorum faydasını gören varmııı ben 1 hafta oldu başlayalııı

selam arkadaşım şu elma çayınımı diyosun ben onu rahat bi 15 felan kullandım sadece vücudumda incelme oldu kilo hiç veremedim ama bende bişi var heralde ben haftada 4 gün spora gidiyorum ve günde 2 saat fitnıs 1 saat yüzme yapıyorum inanmazsın nerdeyse 1.5 ay oldu daha 2 kilo verebildim çok moralim bozuluyo ama elden bişi gelmiyo ama zayıflıycaz inş

canlarıııım... kaç kişi olduk biz bu topikte bilen var mı?valla öyle hızlı akıyoki sayfalar yetişemiyorum :roflol:
yeni gelen diyetdaşlarım hoşgeldiniz a.s

hayır canım 5i biryerde yağ yakıcı çay varya ondan kullanıorumm

canım arkadaşım ben elma krom kullandım bide keten tohumu falan 1 ayda 5 kilo verdimm şu an 70 kiloyummm

canımcım bu kadar sporla zayıflamamak zor gibi..diyetine mi dikkat etmiyosun acaba?boyunu ve kilonu da bilmiyorumki..herşeye rahmen pes etmek yok..yola devammmm...

günün özlü sözünü yazayımda yatayım bari...(hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünenlere ithaf olunur)YAŞAMAK ıÇıN YEMELı,YEMEK ıÇıN YAŞAMAMALI!.. kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar annemden yeni 2 yeni çay tarifi aldım bilidğimiz şeyler aslında ama bugün ilk yaptım çok değişik bişey.annem herbalist bi kadından 1 yıl eğitim almıştı.güvenirim yani bilgisine.bir çay zayıflama ve yağ yakmayla alakalı ve aşağıdaki bütün bitkiler yağ yakıyo :) bi tanede saç bakımı için bi tarif var isterseniz onuda yazarım.
2 litre suya
1 kaşık dağ kekiği
1 kaşık ısırgan otu
1 kaşık biberiye
1 kaşık yeşil çay
1 kaşık funda yaprağı
1 kaşık mate
1 kaşık rezene
kaşık derken yemek kaşığından bahsediyorum.
hepsini kaynamış ve kaynaması durmuş olan suya atıyoruz
en fazla 20 dakka demlemeye bırakıp süzüyoruz
içine yarım limon sıkıyoruz
ve iyice ılıyınca içiyoruz soğuk ve ılık hali en yararlı hali
yani bütün güne yayarak içiyoruz bunu.kesinlikle şeker katmıyoruz tatlandırıcı dahil.

mate biraz pahalı ama geri kalan bütün malzemeler çok uygun fiyatlı...
kolay helsin kızlarrrr:içelim:

Canım bu menü sanki biraz tehlikeli yani bana biraz fazla zayıf geldi . . .
Seni halsiz düşürebilir veya bağışıklık sistemini etkileyebilir . . .

canım valla yaklaşık 10 gün oldu bu şekilde besleniyorum ve halsizlikten ziyade çok enerjik bi haldeyim:) hafif hafif geziyorum yani :) bide o akşam ben 1 eti form yedim :) nescafeyle :)

Canımcığım tarifleri paylaşırsan çok mutlu oluruz bizlerde deneriz . . .

ilk tarifle başlıyorum kabak yemeyen kocam bile kabak yedi öyle söyleyim çoook güzel oldu :)uyduruk bişey ama cokacimcoook

önce yarım bardak kadar yeşil mercimeği güzelce haşlıyoruz.1 kaşık becel yağda 1 soğanı öldürüyoruz.üzerine bir acı biber birde domates doğruyoruz onlarıda soğanla kavuruyoruz.içine bolce nane,karabiber,pul biber döküyoruz.bi kenarda duruyo o.
sonra kabakları tam ortasından bölüyoruz.kayık şekline getiriyoruz yani ortadaki çekirdekler varya onları biraz alıyoruz.kayık gibi oluyo yani o.kayıyın içine mercimekli harcı koyuyoruz.tepsiye veya pilav tenceresi gibi çok derin olmayan bi tencereye diziyoruz onları sonra 1 kaşık salçayı sulandırıyoruz.(sırf renk olsun diye yapıyorum bunu isterseniz koymayabilirsiniz salça) kabakların yarısına gelene kadar su koyuyoruz tencereye.suya 1 tatlı kaşık light becel koyuyoruz.kabaklar pişene kadar pişiriyoruz.sonraaa üzerine sarımsaklı yoğurt döküp afiyetle yiyoruzzz cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

dedimya kabak yemeyen kocam bile 2 yane yedi :)

O yiyip kilo almayan tiplere bi gıcığım var kiiii tarifi zor ve ayrıca gerçekten her öğün aşırı yiyen ve klio almayan diye bi şi olduğuna da inanmıyorum yani o yiyip kilo almayanlarda bi yerde bi biçimde dengeliyorlar buna eminim . . . :1ninca:

o yiyip yiyip kilo almayanlardan 1 tane var bende ve gıcık ediyo beni ama harbiden deli gibi yiyo sinir şey yaaa :) şöyleki gece yataktan fırlıyo açım diye makarna yapıyo kendine en soslusundan oturup 2 tabak yiyo.her sabah kahvaltıda en az yarım ekmek yiyo ama bi görmeniz lazım yaaa.acaip sinir bozuyo klava: öyle hareketli bi hayatıda yok hatta çokta sakin bi işi var bütün gün pc başında yaşıyo.ama nasıl oluyoda öyle incecik kalıyo anlamıyorum.ben onun kadar yesem değil 70 rahat 100 olurum laelaelaelaelae

Can simidi topiğin % 80 inin derdi canımcığım umarım halledeceğiz . . .

:Saruboceq:

halletcez halletcez benimkiler daha doğrusu yan taraftakiler biraz biraz gitmeye başladı.ama biz can simidi İSTEMİYORUUUZZZ.biz simitsiz daha güzel yüzüyoruz kaydirigubbakcemile2

ama belki dışarıda satılıyordur

ya ben bi site biliyorum nivea body cd sininindirilebildiği ama site adresi veremiyoruz galiba :1no2:

YA BEN BU ALINTI YAPMAYI VE CETVEL YAPMAYI Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİM.YİNE YANLIŞ OLMUŞ :1no2: BİRİ BANA ÖĞRETSİN ŞU İŞİ YAAA :uhm:

kızlar günaydın a.s. bu sabah tartıldım gözlerim doldu valla 58.4 çıktım bulgur pilavıda yememe rağmen kilo vermişim delikafadulden ben insanlara kolay kolay alışamam bu topice çok alıştım burdanda gitmesem olur mu?? :asigim:

canımsın yaaa süpersin süper :hooray:
gitme sakın canım,ben de 60 ım,60 ın altına inincede gitmiycem delikafadulden

herkese günaydınnnnn

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:1hug:

evlibarklı sagol canım çok incesin:1hug:hakkatten çok şükür hep güleriz eşim kızım ve ben çok pozitifizdiryerimseniben
bu arada tebriklerrrrrrr.süpersinnnnn:hooray:ama gitme yaaaa.burda kal.ben çok alıştım bu topiktekilere:dance:

ben sadece yeşil çay içiyorum.karışım falan hazırlamnıyorum.bir iki defa beşi bir yerde hazırladım ama severek içmiyorum kendime eziyet etmeyeyim dedim:roflol:

hepimiz yaza fit gircez kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2

bizde bu azim ve motivasyon varken kilomu dayanır yaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…