günaydın kıslar bende zorla girdim siteye ve zorla sayfalar arasında geçiş yaptım çoğunuda okuymadım oyüzden sorun verip duruyo. yaaa ben hafta sonu bozdum bozdum diyetimi dayanamadım :çok üzgünüm: cumartesi misafir geldi bide regli günüm başladı bir yedim pir yedim valla pazar günüde kayınvalideme gittim ordada yedim ayıp olmasın diyemazarette hazır :roflol: biri regli şişkinliği için bişi biliyomu yaa kendimi balon gibi şiş hissediyorum bide bu dönemde zayıflayabiliyomuyuz?
cicişim acı çehre hakkında kullananlar pek iyi şeyler yazmamışlar ve onaylı değilmiş sanırım sağlık bakanlığından, acı çehre yetkilileride nasıl kötü yorumları yayınlarlar diye siteye saldırmışlar :1shok:
Sabahtan beri sayfaları okumaya çalışıyorum ama ne mümkün sürekli hata veriyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benden bu hafta kilo gitmedi ama gören herkes inceldiğimi kilo verdiğimi söylemeye devam ediyorlar. Aynaya bakınca o farkı bende görüyorum. Vücudum baya sıkılaştı arkadaşlarımın karnına falan dokunuyorum yumuşacık benimki onlarınkinin yanında baya sert. Git gide sıkılaşıyorum. yuppiii.
balbademesramm cicişim takma kafana regl döneminde vücud oturduğu yerden bile kalori harcıyormuş.metabolizma 2 kat hızlanıyormuş.sen hiç moralini bozma telafi edersin kaydirigubbakcemile2.regl döneminde kilo vermek zor (tatlı krizi yüzünden) ama eğer dikkat edersen daha çok kalori harcadığın için daha çok verebiliyorsun cicişiiiim Şeniz
canım yaa çok sağol moralim düzeldi kendimi yiyodum burda a.s kendimi birazcık tutmam lasım tatlıya bi başlarsam devamı gelir. ayy iyiki varsınız yaa kendimi burda çok rahat hissediyorum a.s.
kızlar yarın lapa diyetine başlıycam 2 gü n baklım neler olucak
selam kızlar,
ben de 3 gündür siteye giremiyorum.
haftasonu cok kastım kendımı aktiftim fazlasıyla ama bozmamıstım diyetımı ..hatta 3 haftadan sonra dün sabah 600gram verdiğimi farkettim ama dün aksam bozdum diyeti..dün aksam 3 tane yağsız çin böreği yedim yanında da mercimek köftesi... gece yarısı yürüyüse cıktım vicdan azabından 50 dk yürüdüm. sabah pilatesimi yaptım ardından hafif bir kahvaltı ama o börekler hala agzımda ya .. yok böyle birşey.. ben de reflü var hamurişi illa ki dokunuyor. ama erimedi o börekler ...hala midemde:)
kesino verdiğim 600gramı da geri aldım.
uffffff
Arada bir kaçamak olur sen yaptığın kaçamak için zaten 50 dk yürümüşsün. Bugünde hafif bişeyler yersin. Arada bir beynimizide mutlu etmek lazım. Pişmanlık duyarsan vucüt bişey salgılıyormuş o da kilo almamızı sağlıyormuş. Böyle bişey duymuştum.( O yüzden üzülüp pişman olma oldu ve bitti. Bugün hafif ye canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?