60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahtan beri sayfaları okumaya çalışıyorum ama ne mümkün sürekli hata veriyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benden bu hafta kilo gitmedi ama gören herkes inceldiğimi kilo verdiğimi söylemeye devam ediyorlar. Aynaya bakınca o farkı bende görüyorum. Vücudum baya sıkılaştı arkadaşlarımın karnına falan dokunuyorum yumuşacık benimki onlarınkinin yanında baya sert. Git gide sıkılaşıyorum. yuppiii.

balbademesramm cicişim takma kafana regl döneminde vücud oturduğu yerden bile kalori harcıyormuş.metabolizma 2 kat hızlanıyormuş.sen hiç moralini bozma telafi edersin kaydirigubbakcemile2.regl döneminde kilo vermek zor (tatlı krizi yüzünden) ama eğer dikkat edersen daha çok kalori harcadığın için daha çok verebiliyorsun cicişiiiim Şeniz

İnanmıyorum ya.. yani kötü bişeyse tabi yazıcaklar.. Alla alla hayret bişii valla.. cık cık cık..:1no2::1shok:

canım sıkılaşmak daha iyi yaaaa kilo verip löp löp olmak daha kötü.kıyafetlerindende fark ediyorsa harikasın o zamannnnnnn a.s.

Sabahtan beri sayfaları okumaya çalışıyorum ama ne mümkün sürekli hata veriyor. ınşallah hepiniz iyisinizdir. Benden bu hafta kilo gitmedi ama gören herkes inceldiğimi kilo verdiğimi söylemeye devam ediyorlar. Aynaya bakınca o farkı bende görüyorum. Vücudum baya sıkılaştı arkadaşlarımın karnına falan dokunuyorum yumuşacık benimki onlarınkinin yanında baya sert. Git gide sıkılaşıyorum. yuppiii.

canım yaa çok sağol moralim düzeldi kendimi yiyodum burda a.s kendimi birazcık tutmam lasım tatlıya bi başlarsam devamı gelir. ayy iyiki varsınız yaa kendimi burda çok rahat hissediyorum a.s.

Yemekle ilgili özlü sözler

*Çok yemek, hastalık mayasıdır. FERıDÜDDıN-ı ATTAR
*Peynir ekmek yesem de, keklik yesem de gene doyarım. SCHILLER
*Yaşamak için yemelisin, yemek için yaşamalısın. CıCERO
*ınsan kalbi, tarladaki ekin gibidir. Yemek, yağmur gibidir. Fazla su, ekini kuruttuğu gibi, fazla gıda kalbi öldürür. HADıS-ı ŞERıF
*Midenin üçte birini yemeğe, üçte birini suya, üçte birini de boş bırakıp, nefes almaya ayırmalıdır. (Hz. Muhammed s. a. s)

Neyse sabah 1 kepekli ekmekten tost yedim.. Yemeğe çıkabilirsemde öğlen salata yiyicem..

Geçen haftalarda bukadar acıkmıyodum. Bugün nedense çok acıkıorum..

Yoncammmm nerdesiiiinnn??? Sende mi bağlanamıyorsun?? ((

Ne sorcam sana yoncam yaa.. Sen o elma sirkesi kapsüllerinden günde kaç tane alıodun?? ben sabah akşam 1 alıyorum.. Ama biraz arttıriim diorum..

kızlar konusunu açtım ama burdanda sizinle paylaşmak istedim

200 Kalori Neye Denk Geliyor

Kavun
553 gram = 200 kalori

Kola
496 ml = 200 kalori

Elma
385 gram = 200 kalori

Konserve Bezelye
357 gram = 200 kalori

Süt
333 ml = 200 kalori

Kivi
328 gram = 200 kalori

Konserve Mısır
308 gram = 200 kalori

Üzüm
290 gram = 200 kalori

Ketçap
226 gram = 200 kalori

Yağlı Ton Balığı
102 gram = 200 kalori

Kepek Ekmeği
90 gram = 200 kalori

Haşlanmış Makarna
145 gram = 200 kalori

Yumurta
150 gram = 200 kalori

M&M
40 gram = 200 kalori

Çizburger
75 gram = 200 kalori

Cheetos
38 gram = 200 kalori

Patates Cipsi
37 gram = 200 kalori

Çokoprens
39 gram = 200 kalori

Doritos
41 gram = 200 kalori

Ekmek
72 gram = 200 kalori

Fındık Ezmesi
34 gram = 200 kalori

Jelibon
51 gram = 200 kalori

Kuru Kayısı
83 gram = 200 kalori

Kraker
52 gram = 200 kalori

Tuzlu Karışık Kuruyemiş
33 gram = 200 kalori

Lolipop
68 gram = 200 kalori

Muffin
72 gram = 200 kalori

Patates Kızartması
73 gram = 200 kalori

Simit
70 gram = 200 kalori

Snickers
41 gram = 200 kalori

Sosis
66 gram = 200 kalori

Tereyağı
28 gram = 200 kalori

alıntıdır....

selam kızlarrrr

ya kaç gündür giremiyorum siteye bu acı cehre denen yüzünden yaa sinir oldum

bu hafta ben aynı kilo ile başladım haftaya ama regldim,bu hafta herşey daha farklı olacak kesin kesin kesinnnnnnnnnnnnnnnnn :)

bu arada bu diyet olaylarından pek çakmıyorum yaaa yediklerinizi yazıyorsunuz ya çok işime yarıyor fikir oluyor lütfen yazın olur mu :)

kızlar yarın lapa diyetine başlıycam 2 gü n baklım neler olucak

lapa diyeti nasıl bişey canım ?

evlibarklıcım kalori değerleri için tşk :)

valla canım cips istedi yaaa

hayatım boyunca hamurişi yemesem aramam ama tek zaafım cipsssssssssssssssssssssss delikafadulden

evlenmeden önce cips partileri veriyodum kendime ama inceciktim bi de ama şimdi kocam izin vermiyo yemiyorum ve 60 kiloyum nasıl iş anlamadım
Çok üzgünüm çoook

selam kızlar,
ben de 3 gündür siteye giremiyorum.

haftasonu cok kastım kendımı aktiftim fazlasıyla ama bozmamıstım diyetımı ..hatta 3 haftadan sonra dün sabah 600gram verdiğimi farkettim ama dün aksam bozdum diyeti.. dün aksam 3 tane yağsız çin böreği yedim yanında da mercimek köftesi... gece yarısı yürüyüse cıktım vicdan azabından 50 dk yürüdüm. sabah pilatesimi yaptım ardından hafif bir kahvaltı ama o börekler hala agzımda ya .. yok böyle birşey.. ben de reflü var hamurişi illa ki dokunuyor. ama erimedi o börekler ...hala midemde:)

kesino verdiğim 600gramı da geri aldım.
uffffff

Arada bir kaçamak olur sen yaptığın kaçamak için zaten 50 dk yürümüşsün. Bugünde hafif bişeyler yersin. Arada bir beynimizide mutlu etmek lazım. Pişmanlık duyarsan vucüt bişey salgılıyormuş o da kilo almamızı sağlıyormuş. Böyle bişey duymuştum. ( O yüzden üzülüp pişman olma oldu ve bitti. Bugün hafif ye canım :))

tesekkür ederim canım desteğin için....

ben de öyle planlıyorum. bugun hafif şeyler yiyeceğim ve azmettim bu hafta 1 kg vereceğim. azimliyim..moralim yüksek....

Kilomu çizelgemde değiştirdim en sonunda.Çok mutluyum çokkk:lepi:.....Umarım önümüzdeki ay da bir üç kilo verebilirim.Belki biraz az veriyorum ama sanırım böylesi daha kalıcıdır..

Geçmişi okuyamadım,sitede çalışma var herhalde.Sizlerde durum nedir....kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar kaç gündür bende kk ye bağlanamıodum kısmet bugüneymiş!!ya 2 hafta oldu tık yok 5 kilo verdim dahada veremiorummm morale ihtiyacım varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…