sabah 9 da kalktım annem babam ewdeler annem kahwaltı hazırlamış ekmek yokmuş bnde ekmek almaya gittim dışarıdayken ablam aradı onunla konuştum morali çok bozuktu benimde cnm çok sıkıldı onun durumuna(eşiyle sorunları warda)ewe geldim telefon konuşmam dewam etti sonra masaya gittim annnemler ne war ne yok bitirmişler zaten ii olmuştu zaten yiyesim yoktu ama normalde ekmek yemesemde can sıkıntısıyla yemişim farkında olmadan bi baktım elimde çiçek ekmeğin bir parçasının yarısı duruyo geri kalan yarısını labne peyniriyle yemişim haberim yok
baska bişi yemedim sonra
nar çayı içtim bir bardak
canımsın yaaa süpersin süper:hooray:
gitme sakın canım,ben de 60 ım,60 ın altına inincede gitmiycem delikafadulden
herkese günaydınnnnn
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:1hug:
evlibarklı sagol canım çok incesin:1hug:hakkatten çok şükür hep güleriz eşim kızım ve ben çok pozitifizdiryerimseniben
bu arada tebriklerrrrrrr.süpersinnnnn:hooray:ama gitme yaaaa.burda kal.ben çok alıştım bu topiktekilere:dance:
ben sadece yeşil çay içiyorum.karışım falan hazırlamnıyorum.bir iki defa beşi bir yerde hazırladım ama severek içmiyorum kendime eziyet etmeyeyim dedim:roflol:
hepimiz yaza fit gircez kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
bizde bu azim ve motivasyon varken kilomu dayanır yaaa:lepi:
KIZLAR BU ARADA BUGÜN GİTTİĞİM İŞ GÖRÜŞMESİ SONUNDA OLUMLU SONUÇLANDI :)PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE YİNE İŞ KADINI OLUYORUM :teytey: VE ZAYIFLAMAYA DEVAM HATTA DAHADA HIZLANCAK ÇÜNKÜ DAHA HAREKETLİ Bİ HAYATIM OLCAK VE BEN ÇALIŞIRKEN YEMEK YEMEK AKLIMA GELMEYECEK hihoyyyt SABAH KAHVALTIMI ERKEN YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM VE ÇOK GÜZEL OLACAK kaydirigubbakcemile2 DARISI GERİ KALAN İŞSİZLERİN BAŞINAAAA kaydirigubbakcemile5
İYİ GECELER KIZLARRR
forumumuza nazar mı değdi be canlarım?? :1no2: kötükedihüso
canımcım helal sana,nişanlınla birlikteyken bile kaçamak yapmamışsınya... :içelim: o iki kdehten de hiç bişi olmaz..yarasın..: içelim:galiba nazar değdi beneklim yaa..
çok zor girilio foruma..
canımcım helal sana,nişanlınla birlikteyken bile kaçamak yapmamışsınya... :içelim: o iki kdehten de hiç bişi olmaz..yarasın..: içelim:
Günaydın fıstıklarımmm,
Bende girmekte çok zorlanıyorum.. Neden böyle olmuş.. Evlibarklım nasıl acı çehre yüzünden.. Reklamı yüzünden mi..??
Alla allaaa..
Ühüüü nazar değdirdiler topiiimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?