60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 9 da kalktım annem babam ewdeler annem kahwaltı hazırlamış ekmek yokmuş bnde ekmek almaya gittim dışarıdayken ablam aradı onunla konuştum morali çok bozuktu benimde cnm çok sıkıldı onun durumuna(eşiyle sorunları warda)ewe geldim telefon konuşmam dewam etti sonra masaya gittim annnemler ne war ne yok bitirmişler zaten ii olmuştu zaten yiyesim yoktu ama normalde ekmek yemesemde can sıkıntısıyla yemişim farkında olmadan bi baktım elimde çiçek ekmeğin bir parçasının yarısı duruyo geri kalan yarısını labne peyniriyle yemişim haberim yok
baska bişi yemedim sonra
nar çayı içtim bir bardak

canım afiyet olsun :))
ablanın sorunları en kısa zamanda çözülür umarım:1hug:

yaaa kafayı yicem sabahtan beri giremiyom siteye neler oluyo,problem ne bilen varmı???bu arada ne çok alışmışım size...biz gerçekten kocaman bi aile olmuşuz..yokluğuna dayanılmayan bi aile...

bu sabah 61.5 geldim tartıda.1.5 kilo vermişim bu hafta.Çokk acelem var dışarı çıkıyorum...Hepinizi öptüm.Çizelgemi gelince değiştiricem...

canımsın yaaa süpersin süper :hooray:
gitme sakın canım,ben de 60 ım,60 ın altına inincede gitmiycem delikafadulden

hepimiz süperizzzz alkisalkisalkis yok gitmem ben burdan yaaaaaa Şeniz

saol cicişş bende çok alıştım buraya.bu arada bu sabah eşim ilk defa bana 51 olsan süper olur dedi şaşırdım biliyorsunuz benim eşim bana hiç kilo ver demezdi.daha çok azmettim vallaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

:icecream:Meyaba çilekli donduymalayımmm..:icecream:

İki gündür giremiyorum.. Tatil diye nişanlımla azıck gezdik sölemesi ayıp..kaydirigubbakcemile3
Bu arada kaçamak yapmadım.. sadece eşlik etmek amaçlı 2 kadeh içki içtim...
Okadar da olur ama dimi kızlarrr...
Dün girmeye çalıştım aslında ama bağlantıda bir sorun vardı sanırım..

Neyse yeni gelenler hoşgelmişler.. Kilo verenler hepinizi teprik ederimmm...

Lunam ayrıca senide teprik ederim harikasın..
Ben yarın sabah tartılcam bakiim kaç çıkıcam..

Bencede topik değiştirmeyelim biz 60 ın altına insekte.. Ben de burayı çok seviyorum.. Sabun, evli barklı, Yoncam, Beneklim, Lunam, Melekim,... hepiciinizi yahuu..ŞenizŞenizŞeniz

Canım yeni işin hayırlı olsun..a.s. Çok sevindim inan... Bencede herşey çok güzel olucak... kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt

Girmişken bugün yediklerimi yaziim.
Sabah geç kalktım..
Kalkınca 1 buçuk dilim ekmek le peynir domates yedim..
arada bi tane activia
Akşam light ton balıkla 1 dilim kepek ekmek yedim...
Ama maalesef hareket sıfır.. Gözüm alerjik oldu. Gözümü epeyce açamadım. Mecbur yattım bütün gün.. Neyse öyle işte şekerler..
Öptüm hepiciinizi

iyi gecelerrr...

:enbuyukkk:

canımcım helal sana,nişanlınla birlikteyken bile kaçamak yapmamışsınya... :içelim: o iki kdehten de hiç bişi olmaz..yarasın..: içelim:

aaa beneklim burdaymışşş...
Saol valla zor oldu ama oldu.. İşte aziiimmmmhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bide biliyomusun.. Sonra burda size hesap vermem gerekcek ya oda beni engelliyo..Şeniz

:enbuyukkk:

Selam güzeller,yeni bir hafta umarım hepimiz için güzel sonuçlar verir.
Bu hafta söz verdim kendime 2 kg gidicek malum geçen hafta kaçamaklarla geçti ama şükür kilo almamışım kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu sabah sporumu yaptım (30 dk)
Kahvaltı olarakta 1 dilim k.ekmeği,1 tane zeytin,2dilim domates,2 dilim salatalık
saat 10 gibi keten tohumlu yoğurt yiycem
Kolay gelsin hepimize a.s.

Selam güzeller,yeni bir hafta umarım hepimiz için güzel sonuçlar verir.
Bu hafta söz verdim kendime 2 kg gidicek malum geçen hafta kaçamaklarla geçti ama şükür kilo almamışım kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu sabah sporumu yaptım (30 dk)
Kahvaltı olarakta 1 dilim k.ekmeği,1 tane zeytin,2dilim domates,2 dilim salatalık
saat 10 gibi keten tohumlu yoğurt yiycem
Kolay gelsin hepimize a.s.

Günaydın herkese hatunlar:)
Ben 3 gündür nete daha doğrusu kadınlar kulubünün sitesine giremiyorum. Ya benim evdeki bilgisayarda sorun var ya da Kadınlar kulubünde vardı. Neyse vesselam kavuştum topiğe ve sizlere. Herkese güzel bir hafta diliyorum :) Sayfaları okuyayım bakalım neler olmuş ben yokken.

günaydın kızlarrrrrrrrr bende sonunda girebildim ama çok sorunlu gene gidebilir yaniii.aciçehre yüzünden kapanmış site ya yazık

Günaydın fıstıklarımmm,

Bende girmekte çok zorlanıyorum.. Neden böyle olmuş.. Evlibarklım nasıl acı çehre yüzünden.. Reklamı yüzünden mi..??

Alla allaaa..

Ühüüü nazar değdirdiler topiiimizeeee

günaydın kıslar bende zorla girdim siteye ve zorla sayfalar arasında geçiş yaptım çoğunuda okuymadım oyüzden sorun verip duruyo. yaaa ben hafta sonu bozdum bozdum diyetimi dayanamadım :çok üzgünüm: cumartesi misafir geldi bide regli günüm başladı bir yedim pir yedim valla pazar günüde kayınvalideme gittim ordada yedim ayıp olmasın diye mazarette hazır :roflol: biri regli şişkinliği için bişi biliyomu yaa kendimi balon gibi şiş hissediyorum bide bu dönemde zayıflayabiliyomuyuz?

cicişim acı çehre hakkında kullananlar pek iyi şeyler yazmamışlar ve onaylı değilmiş sanırım sağlık bakanlığından, acı çehre yetkilileride nasıl kötü yorumları yayınlarlar diye siteye saldırmışlar :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…