Kilomu çizelgemde değiştirdim en sonunda.Çok mutluyum çokkk:lepi:.....Umarım önümüzdeki ay da bir üç kilo verebilirim.Belki biraz az veriyorum ama sanırım böylesi daha kalıcıdır..
Geçmişi okuyamadım,sitede çalışma var herhalde.Sizlerde durum nedir....kaydirigubbakcemile3
Kilomu çizelgemde değiştirdim en sonunda.Çok mutluyum çokkk:lepi:.....Umarım önümüzdeki ay da bir üç kilo verebilirim.Belki biraz az veriyorum ama sanırım böylesi daha kalıcıdır..
Geçmişi okuyamadım,sitede çalışma var herhalde.Sizlerde durum nedir....kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar kaç gündür bende kk ye bağlanamıodum kısmet bugüneymiş!!ya 2 hafta oldu tık yok 5 kilo verdim dahada veremiorummm morale ihtiyacım varrrrr
selam kızlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım :) 68.900 gram kilom dün diyetisyene gittim ve bugün başladım uygulamaya hergün akşam 5000 adım yani yaklaşık 1 saat ya da biraz daha fazla yürüyorum sabah akşam 50şer mekik çekiyorum ve ısırgan otunu kaynatıp suyunu içiyorum.bunuda diyetisyenim tavsiye etti
ben de 8 kg vermıstım. durdu kılo vermem. gecen 3 hafta sonunda 600gram verebildim ancak.. daha fazla egzersiz eklemek lazım sanırım. ya da mavibenekli nin dediğine göre; ıkı gun bıraz fazla kalori alıp (200cal)gbi vucudu kandırmak lazımmıs. bu da iyi bir yöntem sanırım. ben denedim.bakalım sonuc ne olacak...
hosgeldin canım aramıza...
ısırganotunun kurusunu mu kaynatıp içiyorsun?
bir de diyetisyenin ne amaclı önerdi bu yöntemi?
en kısa zamanda kilolarını vermen dileğiyle...
yaa ne güzel yavaş falan da değil keşke bende 3 kilo verebilsem ayda nasıl verdin arkadaşım diyetin nasıll
merhaba bende 69 kiloyum benide alsanıza aranıza 2. takıma üyeyim ayrıca burayada katılmak istiyorum mümkünmü???
slm slm slm
canlar nasilssinizzzzz
ya ben 3 gündür hic giremiyorum nasil üzüldüm nasillll
ne hafta sonu yarismasi yapabildik ne bisey
neyseki kavustuk yine Flyy ben sabah 2 aksam 2 aliyodum hep
resimlerinizi gördümm cog begendim herkez azili masallah
sabun da giremedi sanirim
kizlar bu sabah doktora gittim kan verdim burad bir istah kesici damla var onun pesindeyim kac gündür ve nihayetttttttttttt dr dan koparabildim receteli bi ilacta ben bunla daha öncede 10 kilo kadar vermistim
ve
bugün karar verdim bu 65 kilo cok sinirimi bozuyo benim hazir damlamida elegecirmiskenn perhize basliyorum kizlar d-tox tarzi bisi dayanabildigim kadar sadece sebze suyu ve cay ,suyla durucam
kostum hemen laana suyu ( burda hazir satilio) doates suyu ve cesit cesit cay aldim kati bisey yemek yok doktorumun kontrolünde 10 gün bütün toksinlerden kurtulucam insallah bana sans dileyin kizlar kaydirigubbakcemile2 bunu becerebilirsem günde 300 gr kaybediliyor
merhaba bende 69 kiloyum benide alsanıza aranıza 2. takıma üyeyim ayrıca burayada katılmak istiyorum mümkünmü???
aramıza hoşgeldin :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?