60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ahhh ben ayda 3 kilo versem agır mı derim... ben ayda ıkı kılo veremiyorum. sen en saglıklı yoldasın canım meraklanma..4kgdan fazlası yag kaybı değil zaten. dünya saglık örgütü ayda2-4kg arasını ideal buluyor.

yaa ne güzel yavaş falan da değil keşke bende 3 kilo verebilsem ayda nasıl verdin arkadaşım diyetin nasıll

selam arkadaşlar kaç gündür bende kk ye bağlanamıodum kısmet bugüneymiş!!ya 2 hafta oldu tık yok 5 kilo verdim dahada veremiorummm morale ihtiyacım varrrrr

ben de 8 kg vermıstım. durdu kılo vermem. gecen 3 hafta sonunda 600gram verebildim ancak.. daha fazla egzersiz eklemek lazım sanırım. ya da mavibenekli nin dediğine göre; ıkı gun bıraz fazla kalori alıp (200cal)gbi vucudu kandırmak lazımmıs. bu da iyi bir yöntem sanırım. ben denedim.bakalım sonuc ne olacak...

selam kızlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım :) 68.900 gram kilom dün diyetisyene gittim ve bugün başladım uygulamaya hergün akşam 5000 adım yani yaklaşık 1 saat ya da biraz daha fazla yürüyorum sabah akşam 50şer mekik çekiyorum ve ısırgan otunu kaynatıp suyunu içiyorum.bunuda diyetisyenim tavsiye etti

hosgeldin canım aramıza...

ısırganotunun kurusunu mu kaynatıp içiyorsun?

bir de diyetisyenin ne amaclı önerdi bu yöntemi?

en kısa zamanda kilolarını vermen dileğiyle...

aaa ben de bunu öğrenmek istiyordum
yani haftada iki gün her güne fazladan 200 kalori alarak sistemi şaşırtıcaz hmmm sanırım doğru anladım değil mi
ben bu hakkımı cipsle kullanabilirim :)))

hosgeldin canım aramıza...

ısırganotunun kurusunu mu kaynatıp içiyorsun?

bir de diyetisyenin ne amaclı önerdi bu yöntemi?

en kısa zamanda kilolarını vermen dileğiyle...

hoşbuldum canım..Hayır tazesini kaynatıyorum ama kurusuda olabilir bi fark olmaz arasında sanırım. Ben sordum diyetisyene diyetimin yanında zayıflatıcı bi çay içebilirmiyim diye o da ısırgan otunu kaynatıp iç miden bozulur diğer çaylarda dedi yani çok fazla bişey yemediğim diyette olduğum için o çaylar belki mideni bozar dedi. teşekkür ederim canım

kızlar,

bana da mavibenekli önerdi.. ben denedim ama su an deneme aşama bitmediği için sonuc hakkında bılgı veremıyorum. aynen begonyanın anladıgı gibi ıkı gun bıraz arttırıyoruz aldıgımız kalori miktarını ama abartmamak kaydıyla.... bence deneyın ne kaybedersınız?

gene olmazsa egzersız yöntemınızı degıstırın ve ya arttırın derım ben.

bir hafta sonra sıze sonuc etkılı oldu mu olmadı mı bilgi vericem.

slm slm slm

canlar nasilssinizzzzz
ya ben 3 gündür hic giremiyorum nasil üzüldüm nasillll

ne hafta sonu yarismasi yapabildik ne bisey

neyseki kavustuk yine Flyy ben sabah 2 aksam 2 aliyodum hep

resimlerinizi gördümm cog begendim herkez azili masallah

sabun da giremedi sanirim

kizlar bu sabah doktora gittim kan verdim burad bir istah kesici damla var onun pesindeyim kac gündür ve nihayetttttttttttt dr dan koparabildim receteli bi ilacta ben bunla daha öncede 10 kilo kadar vermistim

ve

bugün karar verdim bu 65 kilo cok sinirimi bozuyo benim hazir damlamida elegecirmiskenn perhize basliyorum kizlar d-tox tarzi bisi dayanabildigim kadar sadece sebze suyu ve cay ,suyla durucam
kostum hemen laana suyu ( burda hazir satilio) doates suyu ve cesit cesit cay aldim kati bisey yemek yok doktorumun kontrolünde 10 gün bütün toksinlerden kurtulucam insallah bana sans dileyin kizlar kaydirigubbakcemile2 bunu becerebilirsem günde 300 gr kaybediliyor

merhaba bende 69 kiloyum benide alsanıza aranıza 2. takıma üyeyim ayrıca burayada katılmak istiyorum mümkünmü???

[/url][/IMG]

kizlar bende resmimi koyiyim dedim insan 160 olunca tabi 65 kiloda böle duruyo
kaydirigubbakcemile3

yaa ne güzel yavaş falan da değil keşke bende 3 kilo verebilsem ayda nasıl verdin arkadaşım diyetin nasıll

Teşekkür ederim,herkes ayda 4-5 kilodan bahsedince ne bileyim 3 kilo kulağıma az geliyor...Ben özel bir diyet uygulamıyorum,belim rahatsız çok nadir spor yapıyorum ondan sonra da iki gün ağrı kesicilere dadanıyorum.Yani yok denecek kadar az spor yapıyorum..

Sabahları ılık sirke+bal karışımımı içiyorum sonra klasik diyet kahvaltısı (şekersiz çay,hemen hemen hergün bir yumurta,çok az kaşar peyniri,bol salatalık-domates ve kesinlikle light ekmek yiyorum)

Öğlen çok acıkmam ben (yumurta beni çok tok tutuyor),genelde light süte nesfit yada yağsız yoğurt yiyorum

Akam hiç yemek ayırt etmeden ne varsa yiyorum (pilav ve makarna da dahil) ama tabii ki porsiyonlarımı azaltıyorum..

Aralarda miden kazınırsa beyaz leblebi,2-3 tane form bisküvü ya da elma-çilek yiyorum..

Çok su içtiğimi maalesef söyleyemem,akşam yemekten sonra genellikle beşi bir yerde ya da kayısılı form çayı içiyorum..Düşük tansiyonlu biri olduğum için günde bir tane mutlaka sade soda içiyorum..

Benim tatlı krizlerimle başım dertteydi,bunu yazmaktan çekiniyorum (çünkü tavsiye gibi algılanıyor ama asla değil) ama yazayım,krom hapı kullanıyorum.Bu hap kesinlikle tok tutmaya yardımcı olmuyor ama tatlı isteğimi fazlasıyla kesti

Kaçamaklarım elbette oluyor (sitedeki bazı arkadaşlar benim kurufasulye ve dürüm döner kaçamaklarımı bilirler...) Ama ondan sonraki öğünlerime biraz daha dikkat ediyorum tabii..

Ay ne çok yazmışım...Şimdilik bu kadar...Sevgiler..kaydirigubbakcemile3

canım bu damla reçetesiz alınmıyor mu CADIARZU valla adınız paylaşırsan bende yazdırmak isterimmmm Şeniz

merhaba hanımlar..bende 60 kılodan 56 -57 ye dustum..ama yeme ıstegı çok 3 gundur..tutamıyorum
hep yıyorum.....hamhamham cokacimcoook

Bu arada sanırım bir yanlış anlama oldu ben bu ay 2,5 kilo verdim ama önümüzdeki ay umarım 3 kilo veririm demek istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…