Bu arada sanırım bir yanlış anlama oldu ben bu ay 2,5 kilo verdim ama önümüzdeki ay umarım 3 kilo veririm demek istedim....
merhaba hanımlar..bende 60 kılodan 56 -57 ye dustum..ama yeme ıstegı çok 3 gundur..tutamıyorum
hep yıyorum.....hamhamham cokacimcoook
Tebrik ederim canım. 2,5 fena değil bence. İnşallah kalıcı olur bu kilo vermelerimiz:))
hoşbuldum canım..Hayır tazesini kaynatıyorum ama kurusuda olabilir bi fark olmaz arasında sanırım. Ben sordum diyetisyene diyetimin yanında zayıflatıcı bi çay içebilirmiyim diye o da ısırgan otunu kaynatıp iç miden bozulur diğer çaylarda dedi yani çok fazla bişey yemediğim diyette olduğum için o çaylar belki mideni bozar dedi. teşekkür ederim canım
kızlar 55 e düşmeden kuaföre gitmiycem kuralımı bugün mecburen bozuyorum çünkü dip boyam artık sinirimi bozuyor ama 55 e düşmeden alışveriş yapmıycağım kuralık hala geçerli
hadı kızlar ha gayret
bencede alısverıse çıkma...55 ı gor baskulde o zaman
bende çok açımmmmmmmmmmmm..........
1 tepsı kek yaptım kocam yemıyormus...3 gundur yıyorum bıtıremedım...5 dılım kaldı...onlarıda yıyınce bırdaha kek mek yok evde :) cokacimcoook
Bazen değişiklik lazım kendini daha güzel hissetmek için. Amma alışveriş yapma cidden :))
kızlar 55 e düşmeden kuaföre gitmiycem kuralımı bugün mecburen bozuyorum çünkü dip boyam artık sinirimi bozuyor ama 55 e düşmeden alışveriş yapmıycağım kuralık hala geçerli
Bazen değişiklik lazım kendini daha güzel hissetmek için. Amma alışveriş yapma cidden :))
ya haklısın..çöpluk gıbı olduk...çöpe gunah atmakta..vucutlarımıza gunah degılmı...yemıyorum bende... :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?