60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar.

Yonca54 Bencede çocuk doğurmana rağmen çok iyisin. Ay bide ben doğursam ne hale gelirim düşünemiyorum (

resım çok guzel...öyle zorlancaga benzemıyorsun..bıraz fazlaları atmak kolay olcak galıba senın ıçın...

kızlar 55 e düşmeden kuaföre gitmiycem kuralımı bugün mecburen bozuyorum çünkü dip boyam artık sinirimi bozuyor ama 55 e düşmeden alışveriş yapmıycağım kuralık hala geçerli

merhaba hanımlar..bende 60 kılodan 56 -57 ye dustum..ama yeme ıstegı çok 3 gundur..tutamıyorum
hep yıyorum.....hamhamham cokacimcoook

Bence mutlaka bünyen sinyal veriyor,vücudunda eksilen bazı değerler olabilir..Bu nasıl saptanır bilemem ama küçücük porsiyonlarla abartmadan vücudunu mutlu et bence..En azından 1 gün...cokacimcoook

canım bu damla reçetesiz alınmıyor mu CADIARZU valla adınız paylaşırsan bende yazdırmak isterimmmm Şeniz

canim adi antiadipositum x 112 T

recetesiz satilmiyo türkiyede varmi yokmu bilmiyorum ama
eczane sor istersen etken maddesinin ismiyle

etken maddesinin ismi cathinhydrochlorid

hadı kızlar ha gayret
bencede alısverıse çıkma...55 ı gor baskulde o zaman
bende çok açımmmmmmmmmmmm..........
1 tepsı kek yaptım kocam yemıyormus...3 gundur yıyorum bıtıremedım...5 dılım kaldı...onlarıda yıyınce bırdaha kek mek yok evde :) cokacimcoook

hoşgeldin mervishh,
öncelikle istediğin kiloya kavuşman dileğiyle :)
bu ısırgan otu çayından günde kaç fincan içiyorsun acaba
ve nazıl hazırlıyorsun çayı ( ne kadar suya ne kadar ısırgan gibi )
mutlu diyetler :)

canım günah biliyorum ama ben böyle durumda kimse yemeyince benim sevdiğim bişeyse çöpe döküyorum yememek için eğer dökmezsem midemi çöp kutusu gibi hissediyorum -tatlicadiarzu-

3 gundur evde yenımeyen 1 tepsı kekı bıtırmeye çalısıyorum..
kocam yemedı
bende hala bıtıremedım

yedıkcede ıstahım açıldı

daha 5 dılım var...oda bıttımı kek mek yapmıycam eve... cokacimcoook

ya haklısın..çöpluk gıbı olduk...çöpe gunah atmakta..vucutlarımıza gunah degılmı...yemıyorum bende... :jeyyar:

ayy yazışmalar çok hızlı ilerliyor. takip etmekte zorlanıyorum kafamçokkarıştı Benim hala yavaş bilgisayar. Sürekli sitede hata veriyor.

kızlar 55 e düşmeden kuaföre gitmiycem kuralımı bugün mecburen bozuyorum çünkü dip boyam artık sinirimi bozuyor ama 55 e düşmeden alışveriş yapmıycağım kuralık hala geçerli

evet yaaaaa
ben de alışveriş için bekliyorum bu yüzden aşırı gerginim
delikafadulden

ya haklısın..çöpluk gıbı olduk...çöpe gunah atmakta..vucutlarımıza gunah degılmı...yemıyorum bende... :jeyyar:

eğer kedilerin yiyebilceği bişeyse kediye veriyorum, eğer bayatlamadıysa tazeyse komşuya veriyorum. bayatlamasına rağmen hala canım çekiyorsa kedide yemezse o zaman hemen çöpe döküyorum bir tek çöpten alıp yemem diye düşünüyorum :roflol:
Allah affetsin :Saruboceq:

bende bıryandan yemekle mesgulum...yemekten alıyorum tum hızımı...pc yavas olunca yemegıı hızlı yıyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…