:92:
ama hiçde moralimi bozmuyorum.yola devam :92:
güzelmiş canım menü afiyet olsun
nerudacığım dana eti deyince aklıma evde et kalmadığı geldi.akşam eşime söyliyeyimde tavuk göğüs eti ve dana eti alsında akşamları yiyeyim bari.canım birde şunu sormak istiyorum bir kepçe haşlama suyunu içtinmi ekmeklemi yedin tam anlayamadım.Kızlar afiyet olsun hepinizemenüleriniz çok güzelmiş
öğle akşam arası arada 10 fındık 10 badem ve 1 mandalina yedim
Benim akşam yemeğim de şöyle,
1 dilim çavdar ekmeği
avuç içi kadar haşlama dana eti
Bir kepçe haşlama suyu
4-5 minik ağaç brokoli haşlaması
yarım kase yoğurt
5 yk makarnayı azaltıp yerine ekmek yiyebilirdin.bu durumdada 2.5 dilim ekmek yemişsin neyse arada olacak böyle şeyler.evet canım ilk zamanlar çok çabuk kilo veriliyor ama zamanla yavaşlıyor şu anda bend olduğu gibi çok çok yavaş gidiyorHerkese keyifli akşamlar diliyorum :13:
menümü yazmaya devam ;
öğlen yemeğimde 8 yk kaşığı patlıcan yemeği , bir bardak ayran , bir domates iki salatalık , bir ince dilim kepek ekmeği vardı.
ara öğünde 5-6 tane diyet bisküvi yedim yanında yeşil çay.
akşam ise 60 gram haşlanmış tavuk , bir bardak ayran 5 yemek kaşığı makarna iki tane salatalık yedim.
şimdi bir kupa şekersiz limonlu ıhlamur içtim.
10 gibi de 3 porsiyon meyve yiyeceğim.güzel bir meyve salatası yapıcam.
yemeklerin yanına salata yapmaya üşendim bugün
arkadaşlar birşey sorucam diyet rejim demeyeceğim sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra ilk zamanlar iyi kilo veriliyor sonra ideal kiloya yaklaştıkça kilo verme hızı azalıyor değil mi ? birkaç başarı öyküsünde okumuştumda bunu.
ekmek yok bana az geldi zaten canım menüiyi akşamlar
akşam menüm
fırında patates 1tane yagsız
ızgaraköfte 3tane
bol salata
şekersiz çay
tebrik ederim canım senibende 2 hafta oldu başlayalı diyete ve spora gidiyorum 70 kıloyla başladım ilk hafta 1,3 kılo verdim bu hafta cok kaçamak yaptım diyet yapmadım diyebilirim ama sporumu yaptım 500 gr vermişim yınede bunada şükür bakalım bundan sonra nasıl gidecek rejımımı bozmasam veririm
menü çok güzel canım.eşin doğru demiş canım hastaysan yapma tabi iyice halsiz düşersin başta sağlık önemli canımherkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran
yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim
yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
1 kepçe çorbada olabilirdi canımbende bu akşam yediklerimi yazayım
8 yemek kasıgı ıspanak yemegi
2 içli köfte
bir kase yeşillik salatası
1 br ayran
içli köfte yediğim için ekmek yemedim
şimdide bir elma yiyecegim ve bol su içeçegim
pilavın çok canım.paket yeşilçayın bi ara zararlı olduğunu duydymuştum ama neye zarar verdiğini bilmiyorum canım belki doğruluğu yoktur.ama bence ne alırsan al aktardan doğal olarak almak daha mantıklı bende aktardan aldım onu kullanıyorum.tarçın çubuk tarçın ama toz tarçında kullanılabilir canımiyi akşamlar
bende neler yedigimi yazayım.
sabah yazmıştım.ögle aramı yiyemidim çoculk çocuktan zaten bi meyve yiyecektim neyse ögle yemegimi erkenre aldım bende
ögle.1 kase yeşil merceik çorba
4 köfte (yağsız tavada ettim)
küçük kase yogurut
ve yeşillik.salata yapmadım.
ara.1 grissini
1 elma
akşam.
6 kaşık kıymalı kabak yemeği.
5 kaşık pirinc pilavı
yine yogurt
ve yeşillik
şimdi sıcak su içiyorum
size oru..bu paket çaylar oluyorya hani yeşil cay falan.paketide işe yarıyormukibyoksa aktardan tazemi almak lağzım.
bidee hani süte tarçın diyonuzya bu tarçın çubuk tarçın dimi.yada nasıl oluyo banada deyinde yarından itibaren yapayım.
fırında pişirdikten sonra üstüne pekmez döküp yiyebilirsin .yada pekmez dökmedende bi dene tadını bence kötü olacağını sanmıyorum canım.kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:
günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
kahvaltımı yazayım hemen
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim tahıllı ekmek
1kk peynir
3zeytn
1tk acı sos
1 çeri domates
dereot maydonoz
1tk çam balı
1 kuru kayısı
2 tk yoğurt
brazdan pilatesmimide yapar rahatlarım inş.
güzelmiş canım menü afiyet olsun