60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92: nerudacığım dana eti deyince aklıma evde et kalmadığı geldi.akşam eşime söyliyeyimde tavuk göğüs eti ve dana eti alsında akşamları yiyeyim bari.canım birde şunu sormak istiyorum bir kepçe haşlama suyunu içtinmi ekmeklemi yedin tam anlayamadım.
5 yk makarnayı azaltıp yerine ekmek yiyebilirdin.bu durumdada 2.5 dilim ekmek yemişsin neyse arada olacak böyle şeyler.evet canım ilk zamanlar çok çabuk kilo veriliyor ama zamanla yavaşlıyor şu anda bend olduğu gibi çok çok yavaş gidiyor ama hiçde moralimi bozmuyorum.yola devam :92:
iyi akşamlar
akşam menüm
fırında patates 1tane yagsız
ızgaraköfte 3tane
bol salata
şekersiz çay
ekmek yok bana az geldi zaten canım menü
tebrik ederim canım seni
menü çok güzel canım.eşin doğru demiş canım hastaysan yapma tabi iyice halsiz düşersin başta sağlık önemli canım
1 kepçe çorbada olabilirdi canım
pilavın çok canım.paket yeşilçayın bi ara zararlı olduğunu duydymuştum ama neye zarar verdiğini bilmiyorum canım belki doğruluğu yoktur.ama bence ne alırsan al aktardan doğal olarak almak daha mantıklı bende aktardan aldım onu kullanıyorum.tarçın çubuk tarçın ama toz tarçında kullanılabilir canım
fırında pişirdikten sonra üstüne pekmez döküp yiyebilirsin .yada pekmez dökmedende bi dene tadını bence kötü olacağını sanmıyorum canım.

güzelmiş canım menü afiyet olsun

Meyvalılar bana tatlı geliyor,sabah sabah içimi bayıyor.Kendim az pekmez ve ceviz koyuyorum.Hiç çikolatalısını denemedim.
Soğuk sütle sevmiyorum, sıcak sütle daha bir kahvaltı gibi geliyor bana.

günaydın kızlar kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dişim peynir
afiyet olsun cnm ve geçmiş olsun.inş.çabucak atlatrsın

afiyet olsun cnm çok güzel bi menü

afiyetler olsun cnm tam kıvamında herşey
afiyet olsun famircim.bak ne kadar güzel dengeliosun işte.süpersin moral bozmak yok

afiyet olsun cnm gayet güzel bi kahvaltı

afiyet olsun cnm tbrkler süpersin

ya kızlar ben yemedim hiç nesfit öğrencyken sabahları kahvaltı yapamadığım zamnlar corn flakes fln yerdim ama nesfit denemedim hiç hatta şöle diyim ben hiç bi light yada diyet ürünü kullanmadım şimdi bile sadece sütüm yarım yağlı dierleri peynir yoğurt hepsi tam yağlı.hatta yemekere bile sıvıyağ z.yağı ve çok az da tereyağ koyuorum lezzeti gelsin die.yazdıklarınızı görünce denesemmi dedim:44:

yok cnm halledemedim bu problem bende yaklaşık 1.5yıldır var anlattımya ne yaptysam olmadı olmadı onun yüzünden hemoroid oldum.bende portakal greyfurt suyu deil ama her akşam meyve olarak yiyorum.daha posalı hatta faydası olabilr ama olmuo işte:44:sevndm cnm senn adına geçmiş olsun zor iş valla

günaydın arkadaşlar.hugocum peki iyi değilsin herhalde geçmiş olsun canım bırakma kendini..
bu sabah
2 kuru kaysı
1 kase nesfit
3 etimek yedim.
şimdi
2 etimek ve 1 büyük kupa yeşil çay içicem.
öğle etli çorba
1 dilim katıklı ekmek yesemmi diye düşünüyrum çünkü beyaz undan ama incecik
ara
1 portakal 1 mandalina
akşam.....bilmiyorum

Meyvalılar bana tatlı geliyor,sabah sabah içimi bayıyor.Kendim az pekmez ve ceviz koyuyorum.Hiç çikolatalısını denemedim.

bende ılık sıcağa yakın sütle daha çok seviyorum...

anladım canım, ben pekmezle denemedim hiç
ama zaten meyveli olduğu için de koyulmaz sanırım tadı daha bi bayar sanki

yeşil çayımı içiyorum,yanında 2 kuru kayısı ile

afiyet olsun canım

sağol canım
anladım canım, ben senin kadar olmadım hiç bi zaman
yeşil elmanın da bana çok faydası oldu, her akşam yatmadan yarım saat önce bi tane kabuğuyla yiyorum, bide su içip yatıyorum, sabah ishal olmuş gibi tuvalete çıkıyorum
ilaçlar bağırsakları tembelleştirdiği için bi zaman sonra onlarda işe yaramıyor zaten, en iyisi doğal yollardan çözüm bulmak

tekrar geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin işlerin umarım yolunda gider görüşmek dileğiyle canımcım

Aminn canımıniçi duyarlılıqın için çok teşekkür ederim

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın

hugocum çok teşekkür ederim canım benimmm

geçmiş olsun erginsena

Teşekkür ederim bitanemm

[/C yeşilçay mucize gibi açken içildiğinde tokluk hissi veriyor OLOR]

hugocum hastaneden yeni geldim ve kanal 7 de ikabl gürpınarın proqramını açtım zayıfala üzerine tiolar veriyor doktor 5 bardak kaynamış suyun içine 5 tatlı kaşıqı yeşilçay 2 çubuk tarçın ve 1 limonun suyunu sıkıp 10 dakika dinlendirip yemeklerden sonra hatta ara öqünlerde olabilir dedi mutlaka içilmesi gerekiyormuş metobolizmayı inanılmaz hızlandıryormuş (duyurulur)

eebruli öğle yemeğin çok az canım beyaz undanda olsa bir dilim ekmek ye bence.yalnız öğle yemeğini zenginleştir biraz.sebze yemeği-salata-yoğurt olabilir

ben arada bu tarifi evde yapıyorum ama tabi tarçını yeşil çayın tadı biraz geçsin diye yapıyordum limonda sıkıyordum ama metabolizmayı çalıştırdığından haberim yoktu.bundan sonra böyle yapayım bari sürekli

1 etimek 1 dlm ekmek yerine geçmiyor mu?eğer öyle ise toplamda 5 dilimi yemiş bulunuyorusn.,nesfitte karbonhidrat içerdiğinden onuda ekmekten düşüyormuyduk bayanlar,şimdiye kadar hiç yemediğimden bilemedim şimdi:44:

kızlar günaydın sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmeği
1 kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 yeşil biber
2 kuru erik
3 kuru kayısı
1 kuru incir
1 bardak yağsız ılık süt

arada 2 bardak şekersiz çay ve mavi-yeşil keten tohumlu bisküvi 4 adet

öğlende

1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmeği
az bişeyde zeytinyağlı pırasa yemeyi düşünüyorum

kızlar buarada ben 1.74 boy ve şuan için 68 kloyum tam ıdeal olarak kaç kılo vermem gerekıyor benim zaten tek sinir olduğum göbişimo pörtledimi sinirlerim zıplıyo oda hep sezeryandan sonra kaldı zaten ama 58 iken böle çirkin görünmüyodu....
bide regl oldum bugün inşallah tatlı krizlerine girmem öfff ya gitsin bu fazlalıklar

pilates süperdi kızlar.maxi plus yaptık.hareket geçişleri daha hızlıydı.hatta ebru da kardiyo gibi oldu bugün kardiyo yapmayablrsiniz dedi güldüler.ama süper çalıştı valla çok mutluyum özellkle göbek kalça ve bacakyapmayanlarda başlasın bence kızlar eğer çok fazla fazlalıkğınız yoksa.çok güzel açılıo vücut ve kaslar çalışıo

erginsena canım doktor ne dedi yoksa sadece kan verip geldinmi

Canım kan verip geldim cuma 3 ten sonra sonuçları alıp dr.ye göstericem bu arada dışarsı çok soquk arkadaşlar:2:

Canım başka bir topikte bu karışıma ek olarak tane karabiber katıp limonu kabuklarıyla ekliyorlardı ve limonu yine kabuklarıyla yiyorlardı bende denedim hem tok tutuyor hemde yaqları eritiyormuş hatta diqer topikta bu karışıma iksir diyorlar..

diyete gerek yok bence gayet hoş bir bayan gibi görünüyorsun

canım bende etimek yemediğim için çok bilmiorum ama ünlü bir diyetsyenden duymuştum kızarmış ekmeğin kalorisi ile normal bie dilim ekmeğin kalorisi aynıdır siz sadece onu kızarrtığınızda çıtrdatmış olursunz demişti.etimeğinde kızarmış ekmek gibi olduğunu düşünrsek eğer.bi de cnm nie etimek yiyosunki .doyurmaz çıtr çıtr biverir gider.onun yerine esmer ekmeklerden ye çok doyurucu.ve birde bana çok kuru yavan geldi menün.arada tekrar etimek yerine kuru kayısı incir süt meyyve kuruyemiş fln yesenyada azıcık peynirle yeşillik marul maydonoz .bu şeklde kabızlık sorunuda yaşayabilrsn ve kilo vermen yavaşlayabilr.bende famire hak veriorum neredeyse 5 dilim ekmek yemiş gibi oluosun yada hadi kızarmış olduğu için 4 diyelim sonuçta içinde un var bnm fikrim bu cnm

cnm kahvaltın çok güzel.öğlen yoğurt da eklersn ve virazda salata süper olur.göbek bende de sorun cnm ama göbek direk tatlı ve hamur işleriyle alakalı hugocuk da söylüo bunu bende çok araştrdım insülin direncinde varsa eğer çok fena.ben tamamen bırakmadım bırakmak istemiorum dolayısyla benmde göbiş tamamne gitmedi ama sindi içe doğru gidio.pilatesle fln da yavaş yavaş şeklleneceğini düşünüorum tamamen dümdüz olmasada.tatlılardan uzak durmaya çalış cnm.ideal kilo na gelnce kendini nasıl rahat hissedeceksen o şeklde odaklan ben ce 60 iyi.ben çok zayıf sevmiorum tıkır tıkır kupkuru .şöyle giydiğin yakışacak azcık kalça popo olacak mesela.bacaklarda öle.ama sen daha zayf daha iyi hissediosan sen bilrsn:)

bu arada topik te maşallah herkes regl dönemnde topluca giidoruz

canım ideal kilo yağla alakalıdır. yani eğer yağın fazla ise daha çok kardiyo çalışmalı şekeri tatlıyı bırakmalı sağlıklı düzenli bir diyet uygulamalısınki yağlarından kurtulabilesin. özellikle göbek problemin varsa eğer muhakkak tatlı ve şekeri bırakmalısın. ben bırakım 4 ayda göbeğim eridi şimdi az kaldı diyete devam ediyorum benimde boyum 170. boyun uzunmuş canım sen gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat yürü. tatlıyı şekeri tamamen bırakırsan eğer bidaha canın istemez ben hiç yemiyorum gayet rahatım canımda istemez tatlı ihtiyacını meyvelerden alıyorum. göbeğindeki yağmı yoksa gevşememi iyi anlaman lazım. karnında eğer yağ varsa canım malesef şeker tatlı olduğu sürece erimiyor. sen şimdi dediklerimi yaparsan sarkma olmamsı içinde pilates yapıp gün aşırıda yürürsen veya arkadaşlar leslie yapıyo onuda yapabilirsin varsa bisiklet olur veya tempolu dans olur bunlardan birini gün aşırı yaparsan yağların erir. yağlar kardiyo sporuyla erir pilateslede toplanıp şekillenir canım

ben reql oldum kızlar canınınz çok tatlı çektiqinde 1 bardak sütün içine 2 tane çubuk tarçın atıp için yarım saat sonra tatlı ihtiyacınız kalmaz ayrıca canım tatlı çektiqinde 1 portakal yiyorum hem tatlı isteqimi çok güzel karşılıyor hemde tok tutyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…