ben reql oldum kızlar canınınz çok tatlı çektiqinde 1 bardak sütün içine 2 tane çubuk tarçın atıp için yarım saat sonra tatlı ihtiyacınız kalmaz ayrıca canım tatlı çektiqinde 1 portakal yiyorum hem tatlı isteqimi çok güzel karşılıyor hemde tok tutyor
öğle menümde
domates çorbası,çiftlik kebabı ve salata var,yanında 1dlm kepek ekmeği yerim akşam okula gidicem aç kalırsam kafam çalışmaz sonramenüde birde tatlı varmış ama almıcam tabiki mazallah onun büyüklüğündeki yağlar popoma,göbeğime yapışıveririr dün nugya vermişti sanırım bu örneği,güzel valla insan tatlıdan soğuyor neredeyse
Canım ekmek yemesen olmazmı ekmek acıktırır seni
yapıoruz cnm onu.saol. biz bide elma yada muz doğrayıp üstüne ceviz yada fındık koyup tarçın serpip yiyoruz bazen yoğurt lada karıştırıoruz süper oluo tatlşı isteğini alatıo.
bide cnm ben de tam sana yazıcak tım geçmiş olsun tırnak problemn için sen sen ol sakın ha çektrme zaten bi kere çktrmişsin heralde.çektrenlern zaten yarısından fazlasında geri oluo.benm yengemde de vardı ve çok fenaydı .bi dr.a gtti.o demiş çekersek yine olur die.temzlemek için bi ilaç vermişti onla temzleyip tırnağının batan kısmını cımbızla iyice ayırıp altına pamuk koyuodu hergün sabah akşam yapıodu bunu biz başta inanmadık böyle nasıl geçicek die.ama cnm zamnal geçti.ama ağlaya ağlaya yapıodu kocaman kadın bunu ama geçti ve bi daha da olmadı.bunu bi araştr cnm.çok çok geçmiş olsun
slm kızlar
nasılsınız uzun bir aradan sonra yine ben geldim
tabi kilo almış bir vaziyette
öğle menümde
domates çorbası,çiftlik kebabı ve salata var,yanında 1dlm kepek ekmeği yerim akşam okula gidicem aç kalırsam kafam çalışmaz sonramenüde birde tatlı varmış ama almıcam tabiki mazallah onun büyüklüğündeki yağlar popoma,göbeğime yapışıveririr dün nugya vermişti sanırım bu örneği,güzel valla insan tatlıdan soğuyor neredeyse
yok canım netim yoktu burdan uzak kalınca tekrar kilo aldım ama yeniden burdayım inşallah bu sefer yarım kalmayacakhoşgeldin canım. uzun zaman oldu yoktun bişeymi oldu umarım iyisindir canım
canım ekmeksiz yani karbonhidratsız olmaz muhakkak hergün en az 4 dilim yenmeli. pirinç yerine bulgur veya kepekli kabuklu pirinç pilavı makarna yerine kepekli makarna yenmeli iştah açılmaması ve daha çok tok tutması için sen ekmek yemiyormusun.
cnm sen sağlığına kavuş da yaparsın inş.kakalnchoecim nasıl özendim bak şimdi pilatese hasta olmasam kesin yapardım sabahtanda koşardım neyse bugünlük böyle olsun yarın bakarız artık. öğlen yemeğinde canım bişey istemiyor 2 kepçe tavuksuyu çorba ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum akşama pırasam var yoğurt salata bulgur çorba olur.
öğle menümde
canım ekmeksiz yani karbonhidratsız olmaz muhakkak hergün en az 4 dilim yenmeli. pirinç yerine bulgur veya kepekli kabuklu pirinç pilavı makarna yerine kepekli makarna yenmeli iştah açılmaması ve daha çok tok tutması için sen ekmek yemiyormusun.
boğazlarım üsteledi bugün spor yapmayacağım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç alırsam atlatırım ateşte yapıyo gece çok terledim ama geçmedi. balıkesirdede soğuktu falan ordada üşüdüm ayakkabılarım ıslandı ayaklarım buz gibi oldu ıslak çorap mahvetti arabada gelirken çıkardım ama yinede ayaklarım suyu çekmişti dün iyiydim ev temizliği derken hava soğuk kapı cam açık yine üsteledi
herkese günaydınnn
ben yine dünkü menümü toptan yazarak başlayayım
sabah
1dlm kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
1zeytin
ara
4kuru kayısı
öğle
1 dlm kepek ekmeği
2 ağaç karnıbahar(zeytinyağlı haşlama)
1 kase yoğurt
1 dlm köfte rosto
1 çatal püre
ara
4 kuru kayısı
akşam
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 kk beyaz peynir
1 kk tavuk eti
5 yeşil zeytin
1 dlm kepek ekmeği
ara
1 elma
1 bardak süt
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
hugocuk sana da geçmiş olsun canım
ben de antibiotik içiyorum bademciklerim için, başka türlü geçmez zaten(
kahvaltımı da yazayım hemencecik
bugün nesfit yemek istemedim, normal bi kahvaltı yapim dedim
işte menüm:
1 bardak portakal-greyfurt suyu
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 çarliston
1 salatalık
2 çay kaşığı pekmez
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir
Günaydın herkese,
hugocuk ve esw daha iyisinizdir umarım.
Bu sabah tahıllı gevrekle yaptım kahvaltımı;
7 yk gevrek (benim gevrekler iri olduğundan ancak 7 kaşıklla normal oluyor)
2 yk yulaf ezmesi
1 yk pekmez
1 tk ceviz (öğütülmüş)
Şimdi biberiyeli yeil çay içiyorum.
Bu sabah 61,6 geldim. 200 gram daha giderse yılbaşı öncesi kilomu tekrar görmüş olacağım.
günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
kahvaltımı yazayım hemen
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim tahıllı ekmek
1kk peynir
3zeytn
1tk acı sos
1 çeri domates
dereot maydonoz
1tk çam balı
1 kuru kayısı
2 tk yoğurt
brazdan pilatesmimide yapar rahatlarım inş.
:92:
nerudacığım dana eti deyince aklıma evde et kalmadığı geldi.akşam eşime söyliyeyimde tavuk göğüs eti ve dana eti alsında akşamları yiyeyim bari.canım birde şunu sormak istiyorum bir kepçe haşlama suyunu içtinmi ekmeklemi yedin tam anlayamadım.
5 yk makarnayı azaltıp yerine ekmek yiyebilirdin.bu durumdada 2.5 dilim ekmek yemişsin neyse arada olacak böyle şeyler.evet canım ilk zamanlar çok çabuk kilo veriliyor ama zamanla yavaşlıyor şu anda bend olduğu gibi çok çok yavaş gidiyorama hiçde moralimi bozmuyorum.yola devam :92:
ekmek yok bana az geldi zaten canım menü
tebrik ederim canım seni
menü çok güzel canım.eşin doğru demiş canım hastaysan yapma tabi iyice halsiz düşersin başta sağlık önemli canım
1 kepçe çorbada olabilirdi canım
pilavın çok canım.paket yeşilçayın bi ara zararlı olduğunu duydymuştum ama neye zarar verdiğini bilmiyorum canım belki doğruluğu yoktur.ama bence ne alırsan al aktardan doğal olarak almak daha mantıklı bende aktardan aldım onu kullanıyorum.tarçın çubuk tarçın ama toz tarçında kullanılabilir canım
fırında pişirdikten sonra üstüne pekmez döküp yiyebilirsin .yada pekmez dökmedende bi dene tadını bence kötü olacağını sanmıyorum canım.
güzelmiş canım menü afiyet olsun
1 etimek 1 dlm ekmek yerine geçmiyor mu?eğer öyle ise toplamda 5 dilimi yemiş bulunuyorusn.,nesfitte karbonhidrat içerdiğinden onuda ekmekten düşüyormuyduk bayanlar,şimdiye kadar hiç yemediğimden bilemedim şimdi:44:
kızlar günaydın sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 yeşil biber
2 kuru erik
3 kuru kayısı
1 kuru incir
1 bardak yağsız ılık süt
arada 2 bardak şekersiz çay ve mavi-yeşil keten tohumlu bisküvi 4 adet
öğlende
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmeği
az bişeyde zeytinyağlı pırasa yemeyi düşünüyorum
kızlar buarada ben 1.74 boy ve şuan için 68 kloyum tam ıdeal olarak kaç kılo vermem gerekıyor benim zaten tek sinir olduğum göbişimo pörtledimi sinirlerim zıplıyo oda hep sezeryandan sonra kaldı zaten ama 58 iken böle çirkin görünmüyodu....
bide regl oldum bugün inşallah tatlı krizlerine girmem öfff ya gitsin bu fazlalıklar
Canım et ve yumurta ürünlerinin dışındaki bütün besinler karbonhidrat grubuna giriyor yani et ve yumurta yemediğimiz zaman zaten bolbol karbonhidrat almış oluyoruz ekmek-börek türü şeyleri kahvaltıda yersek akşama kadar eritiriz kilo yapmaz birde ben karbonhidrat diyeti yapıyorum onun için dikkat ediyorum bunlara tabi siz bilirsiniz
yok canım netim yoktu burdan uzak kalınca tekrar kilo aldım ama yeniden burdayım inşallah bu sefer yarım kalmayacak
sen neler yaptın ne kadar kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?