senle hedeflerimiz aynı neruda cım ama benimde kalöçam yok göbek var ama beya gitti ilk önce 60 sonra 55Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım benama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef 60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla sen hangi şehirdesin buarada canım
afiyet olsun canım oldukça az gibi ama salataya ağırlık vermişsin yoğurt yok mu tatlım sen de ?
Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım benama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef 60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla sen hangi şehirdesin buarada canım
valla neruda cım ben de yetişmiyom kime cevap verem bielmiyom valla çok güzel oldu böyle
ben oturmya gitttim spor kaldı gidemde yapam aklşımda kalmasın demi
Allah şifalar versin canım
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün?
Aminnn canım birazdan tahlil vermeye gidicem aç gel dediler bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım olduqundan açlık baş aqrısı yaptı 8.30ta hastanede olucam eve gelmem kaç olur bilmem hkahvaltım bugün çok gecikecek miqren var bende inşaallah tetiklemez..
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün?
Aminnn canım birazdan tahlil vermeye gidicem aç gel dediler bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım olduqundan açlık baş aqrısı yaptı 8.30ta hastanede olucam eve gelmem kaç olur bilmem hkahvaltım bugün çok gecikecek miqren var bende inşaallah tetiklemez..
merhaba hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir güne merhaba deriz inşallah
bugün ölçtüm göğüs bel basen bölgemi ve şöyle
öncekiler 88 70 94
şimdi 86 70 93
günaydın kızlar aranıza katılmaya karar verdim.ben sizin kadar sıkı diyet yapmam bebeişim var süt lazım yani.şimdiye kadar 20 kg verdim 70 kg oldum.armut tipliyim basenlerim nasıl gider bilemiyoum..
boğazlarım üsteledi bugün spor yapmayacağım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç alırsam atlatırım ateşte yapıyo gece çok terledim ama geçmedi. balıkesirdede soğuktu falan ordada üşüdüm ayakkabılarım ıslandı ayaklarım buz gibi oldu ıslak çorap mahvetti arabada gelirken çıkardım ama yinede ayaklarım suyu çekmişti dün iyiydim ev temizliği derken hava soğuk kapı cam açık yine üsteledi
günaydın canımgünaydın hanımlar akşam menüm
7 yk ebegümeci yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
1 kepçe yoğurt çorbası (pirinç yok suyundan içtim)
1 dilim kepek ekmeği
ilerleyen saatlerde 1 su bardağı süt tarçınlı
2 porsiyon meyve
sabahki menüm
domates,salatalık
4 tane zeytin
bir kibrit kutusu tuzsuz peynir
bir dilim kepek ekmeği
şimdide sıcak su alıcam biraz ılısın onu içicem
akşamı okuyayım birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?