60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve kesinlikle spor yapıyorum 45 dakika fitness 45 dk yürüyüş. Belki herzaman ikisini bir yapamıyorum ama elimden geldiğince zorluyorum yapmak için zaten belli bir süre sonra yapmayınca kendimi rahatsız hissediyorum.

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr slm bn geldim ya kaç gündür giremedim siteye öldüm öldüm dirildim meğer ne kadar alışıyormuş insan buraya
son günlerde olanları anlatayım hemen çok az yiyorum diyetimi bozmadım çarşamba tartılcam ama çok açım şuan bugün yediklerimi yaziim
sabah: bir yumurta haşlanmış,az labne peyniri yarım domates yarım salatalık bir bardak bergamotlu yeşil çay 2 zeytin bir kaşık bal bol taze nane we maydonoz bu kadar
öğlen:bir küçücük parça karnıbahar we bir küçücük parça brokoli bir kaşık yoğurtlu semizotu,bir köfte bu kadar
birazdan çay iççem suyumu ihmal etmiyorum tabi yazamadıım süre zarfındada etmedim suyu we sporu ama bugün spor yapmadım henüz.şu an çok açım her an şeytana uyabilirim walla

işte bende düzenli yemek hak getire oğlumdan nezaman fırsat bulursam yiyorum özelliklede akşamları ondan bu kadar kilo aldım zaten yöntemini denicem ama teşekkürler su içme özürlüyüm ama 2 gündür pet şişeyle geziyorım

aaa ben de bunu öğrenmek istiyordum
yani haftada iki gün her güne fazladan 200 kalori alarak sistemi şaşırtıcaz hmmm sanırım doğru anladım değil mi
ben bu hakkımı cipsle kullanabilirim :)))
Canlarım sakın ha!!öyle değil..hani bir süre diyet yapıyoruz kilo veriyoruz ama bi nokta geliyoki artık kilo vermemiz duruyo;işte o zaman vücudumuzu şaşırtmak için iki gün biraz arttırıyoruz aldığımız kaloriyi..sonra yine eski diyetimize devam ediyoruz..yoksa öyle her haftanın iki günü değil :):)

Canım benim annemde aynı atmosferde . . .
Geçmiş olsun . . .
Acil şifalar . . .

bende bişey paylaşıyım paşlattımmı bilmiyorum ama eşim tanıdığım ilk günden bu yana bana ilk defa 51-52 olsan sana daha çok yakışır dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

sabuncum yoktun ya özlettin kendini ciciş

Cicişşşş sitedeki problemden dahil olamadım ama çok özledim sizi . . .

Önceki günlerde forumda bir bisküvi bahsi vardı...Eti'nin kurabiyesi gibi onun tam adı ne idi....

CANIMCIĞIMMMM Eti çay keyfi kurabiyesi lezzetinden çatlamış olan :asigim: müslilisini ben dietimden hiç eksik etmedim kendisine özel zaafım var . . .

İyiyiz motivasyon kraliçemizzzz . . .
Sen varsan aksi düşünülebilinir mi ?

beni aranıza almıyormusunuz arkadaşlar yaaa

Buyur fıstık . . .

a.s.

Tamam sabuncum.Eti Burçak Kurabi (yanlış yazmadım ''kurabi'' ismi) diye bir şey gördüm bugün..Acaba omuydu diye .Ama o da çookkk güzelll..Seninkinden de hemen alıp deneyeceğim...

Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .​

sabunumm canımsın ne diyeyim :1hug: dün 62 yi gördünmü baskülde?meraktan ölcem be ablasının güzeli..

pırlanta cnm senin son halin faceteki resimlerin gibi werdin mi biraz yoksa ?bnde hemen hemen öyleyim cnm dış görüntümüz benzio bayağı yüz dışında

Güzeller sonunda geldim ya offf kaç gündür giremedim sayfalar akmış şöyle hızlıca bi baktım geçtim
evli barklı,sabun,pirlanta_a,lunepiana,yonca,durcheinander,Flly,melekim hepinize selamlar ve iyi zayıflamalar
Yonca resim süper fıstık gibisin maşalllah birazcık basen benim gibi oda gider bu hırsla
Melekim nerelerdesin ya seni arıyo gözlerim Şeniz

Neyse kızlar ben yediklerimide yazıyım
Öğle yemeğinde yağsız tavuk çorbası,1 dilim b.ekmek ve salatalık,domates yedim
11 bardak su içtim şuana kadar alkisalkisalkis

Öpüyorum hepinizi

Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .​

Kutlarım seni sabuncum...Bak 62 sana hiç de uzak değilmiş..Hedefine hiçbir şey kalmamış..Vallahi 60 olsan bile bizi bırakma ben seni çok ararım yaa..senağlamaa.s.

Bu arada göbek atan kızın da çok hoşuma gitti.Bu yaz deniz kenarlarında böyle sekecen demek...:dance:

sabunumm canımsın ne diyeyim :1hug: dün 62 yi gördünmü baskülde?meraktan ölcem be ablasının güzeli..

Benim benekli ablacığımmmm tabi ki . . . 62.5 kgım tam . . .

Hemen değiştirdim çizelgemide . . .

Ve ablacığım ben diet psikolojisinden çıkarak bunu sağladım yani senin dediğin o formülü uyguladım mesela 2 gün sabah gayet simitli bi kahvaltı yaptım mesela ama simit kandil simidi idi . . . sonra sevdiğim tahinli kurabiyelerden 2 tane yedim bol sebze eşliğinde salatalık domat peynir yumurta v.s aralarda meyve hiç diette değil gibi ama akşamı çorbayla geçiştirdim zaten sabahtan yediklerimden ötürü gayet mutluydum yani çorba içmek hiç moral bozmadı ve 2 günde bu biçimde 62 yi gördüm çoook şükür . . .

Canım hoşgeldin..11 bardak su mu :1shok: maşşallah vallahi..Bu arada canım tavuk çorbası çekt yaww...cokacimcoook

süper..süper..süpersinnn..işte budur!.tebrikler tatlım..nasıl mutlu oldum anlatamam..(en az kendim kilo vermiş kadar..) :teytey: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…