beni aranıza almıyormusunuz arkadaşlar yaaa
Canlarım sakın ha!!öyle değil..hani bir süre diyet yapıyoruz kilo veriyoruz ama bi nokta geliyoki artık kilo vermemiz duruyo;işte o zaman vücudumuzu şaşırtmak için iki gün biraz arttırıyoruz aldığımız kaloriyi..sonra yine eski diyetimize devam ediyoruz..yoksa öyle her haftanın iki günü değil :):)aaa ben de bunu öğrenmek istiyordum
yani haftada iki gün her güne fazladan 200 kalori alarak sistemi şaşırtıcaz hmmm sanırım doğru anladım değil mi
ben bu hakkımı cipsle kullanabilirim :)))
Kızlar bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Annem bana özenmeye başladı iki gündür. Annem 84 kilo( Ben hep ona derdim gel beraber rejime girelim daha azimli oluruz. Yemeklerimizi aynı yeriz yarışırız diye istemiyordu ama gerçekten azmederse yapıyor istediği kadar kilo verebiliyor. Bir ara öyle azmettik ve annem 15 kilo vermişti nerdeyse. Dün akşam yürüyüşe çıkarken annem bana çok özendi grip oldu. Eve gelince "hasta olmasaydım bende sana takılıcaktım sen böyle inceldikçe benimde bişeyler yapasım geliyor" dedi. Annemin hastalığı geçsin oda aramıza gelicek inşallah.
bende bişey paylaşıyım paşlattımmı bilmiyorum ama eşim tanıdığım ilk günden bu yana bana ilk defa 51-52 olsan sana daha çok yakışır dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim delikafadulden
sabuncum yoktun ya özlettin kendini ciciş
Önceki günlerde forumda bir bisküvi bahsi vardı...Eti'nin kurabiyesi gibi onun tam adı ne idi....
şükür kavuşturanaaa...nasılsınız canlarım?.yazdıklarınızın hepsini okuyamadım :1no2: kilo verenlere kocaman tebriklerrr..
yeni gelenler hoşgelmişlerrr..
veee benim gibi yerinde sayanlar(dün 60 tım kızlar,ama daha öncede demiştimya 60 benim kırılma noktam;60ın altına hiiiç inemedim :1no2: )yılmak yok..hepbirlikte istediğimiz kiloya inmedikçe pes eden olursa...(neyaparımki??) KÜSERİM VALLA :):):):1closedeyes:
beni aranıza almıyormusunuz arkadaşlar yaaa
Ve kesinlikle spor yapıyorum 45 dakika fitness 45 dk yürüyüş. Belki herzaman ikisini bir yapamıyorum ama elimden geldiğince zorluyorum yapmak için zaten belli bir süre sonra yapmayınca kendimi rahatsız hissediyorum.
Hoşgeldin gul-çınar...Allah oğlunu sana bağışlasın.Benim de bir oğlum var ama o biraz abi senin oğluna göre...Güzelce sağlıklı zayıflamalar diliyorum...a.s.
teşekkürler canım hoşbuldum bende bundan sonra beraber sağlıklı zayıflamalar diliyorm
Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .
sabunumm canımsın ne diyeyim :1hug: dün 62 yi gördünmü baskülde?meraktan ölcem be ablasının güzeli..
Güzeller sonunda geldim ya offf kaç gündür giremedim sayfalar akmış şöyle hızlıca bi baktım geçtim
evli barklı,sabun,pirlanta_a,lunepiana,yonca,durcheinander,Flly,melekim hepinize selamlar ve iyi zayıflamalar
Yonca resim süper fıstık gibisin maşalllah birazcık basen benim gibi oda gider bu hırsla
Melekim nerelerdesin ya seni arıyo gözlerim Şeniz
Neyse kızlar ben yediklerimide yazıyım
Öğle yemeğinde yağsız tavuk çorbası,1 dilim b.ekmek ve salatalık,domates yedim
11 bardak su içtim şuana kadar alkisalkisalkis
Öpüyorum hepinizi
Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .
süper..süper..süpersinnn..işte budur!.tebrikler tatlım..nasıl mutlu oldum anlatamam..(en az kendim kilo vermiş kadar..) :teytey: :hooray:Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?