elbette değerlendiriyor sporu ayarlayan kendisi. bu zamana kadar sorun yaşamadım ben sporla yapılan yanlış diyeti biliyorum bu zaman kadar 4 ayda çoktan hastalanırdım. en büyük sebep koşarken cam açıktı ondan oldu üstüne birde ayaklarım ıslandı öyle dolaşmak zorunda kaldım üsteledi. yanlış bişey uygulasaydım farkederdim zaten haftada 4 gün kardiyo fazla değil kilo korumak için zaten haftada 3 gün veriyorlar sadece 5 gün pilates yaptım o da zaten çok enerji harcatan bişey değil
hoşgeldin canım... inşallah kurtulursn 5 kilocuğundan... kaç kilosun cnım.. boyun kaç...iyi akşamlarrr ben yeni üyeyim.Umarım forumda iyi vakit geciririm.5 kilo vermem gerekk..Bugun başladım diyetebakalım nolcak???:97:
hosgeldin sila...insallah sende istedigin kiloya ulasirsin...ben biraz gecmisi okuyim...sonra görüsürüzcokta sporun aşırısı zarar gercekten bugun kalbm agrıdı 3 saat yaptım.
platese gelince gercekten cok enerji harcatıyo..hergün 45 dk plates yeter galibaa..
hoşgeldin canım... inşallah kurtulursn 5 kilocuğundan... kaç kilosun cnım.. boyun kaç...
hoşgeldin canım... inşallah kurtulursn 5 kilocuğundan... kaç kilosun cnım.. boyun kaç...
hosgeldin sila...insallah sende istedigin kiloya ulasirsin...ben biraz gecmisi okuyim...sonra görüsürüz
merhaba canım boy. 1.72 kilo 62
evlendim 5 kilo aldım
hoşbulduk canım... arada uğruyorum da kimsecikler olmuyor...bi de diyeti aksatıyorum bişey yazmaya yüzüm olmuyor...sende hosgeldin mailbeyaz..coktandir ugramiyordun buraya...
canım çok kilon yokmuş ki senin...
göbüşün varsa onu da platesle eritirsin...
hoşbulduk canım... arada uğruyorum da kimsecikler olmuyor...bi de diyeti aksatıyorum bişey yazmaya yüzüm olmuyor...nasılsın canım iyisindir inşallah.. maşallah 50leri görmüşsün hadi darısı benim başıma inşallah...
canım çok kilon yokmuş ki senin...
göbüşün varsa onu da platesle eritirsin...
hoşbulduk canım... arada uğruyorum da kimsecikler olmuyor...bi de diyeti aksatıyorum bişey yazmaya yüzüm olmuyor...nasılsın canım iyisindir inşallah.. maşallah 50leri görmüşsün hadi darısı benim başıma inşallah...
hemen aksam menümü yazayim
bilmiyorum cokmu oldu aceba..
6 kasik tavuk ciyer yemeyi yaptim coook nefis oldu..bende bi yemek kitabi var..ilk kez ordan tarifine bakarak yaptim,,,1 kücük dilim bugdayli ekmek..1 catal tavuk gögsüylen ve kabaklan kendi yaptigim sozlan cin makarnasi yedim..cin makarnasini ilk kez aldim nasil diye tadina bakmak istedim..
ciyer sevmeyenler bile bence bu tarife göre yapsinlar afiyetle yesinler..cok saglikli zaten ciyer...özelikle regl dönemimizde ciyer yememiz gerektigini söylemisti göst arkadasimiz..
gecmisi okuyumda birazdan tarifini veririm kizlar..
ha öyle yemeyini evde yiyemedim..yarin burda tatil ve her her kapali oldugundan alisverise ciktik stressli gecti...o yüzden esim kendine döner aldi bende ondan 5 kere isirdim..3 parcada bitter cikolata yedim % 81 lik....birde baharatli kuru ekmek cipslerinden yedim 1 avuc kadar...biraz yagliymis kuru diye almistim 100 gr.da 15 gr yag varmis...ama okadar önemli deyil sanirim..
cin makarnası nası bişeyy kii?
bu arada ciğerde güzel olmuşturr..cok severim cokk
afiyet olsun canim..ben öyle vaktinde yine ufak tefek kacamaklar yaptim..ama dedigim gibi disardaydik..disardada malesef saglikli seyler satilmiyo..aslinda ne iyi olurdu..esmer ekmekli döner esmer unlu pizza esmer unla lahmacun vs..akşam menüm
4 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
haşlama hindi eti (bir bütün hindi budu haşlamasından tahminen 8-10 yemek kaşığı vardır)
5-6 yemek kaşığı turp-havuç salatası
300 ml ayran
1 biber turşusu
maibeyaz hoşgeldin canım ne zamandır yoktun buralarda bu arada çok geçmiş olsun canımhugocuğum hastamısın canm çok geçmiş olsun bitanem.. çabucak iyileşirsin inşallah...
biz de hastayız ailecek... çocuklar hastalandı geceleri uykusuz kalınca ben de yorgun düştüm sanırım bu gün ben de hastalandım...
hugocum eşimi bayramiçe göndermişler... nasıl bi yer biliyo musun...
hoşgeldin sıla burda verirsin canım merak etme sabırlı ol sadece yeterli yediklerini ve varsa yaptığın sporları yaz yardımcı oluruz sanadaiyi akşamlarrr ben yeni üyeyim.Umarım forumda iyi vakit geciririm.5 kilo vermem gerekk..Bugun başladım diyetebakalım nolcak???:97:
hemen aksam menümü yazayim
bilmiyorum cokmu oldu aceba..
6 kasik tavuk ciyer yemeyi yaptim coook nefis oldu..bende bi yemek kitabi var..ilk kez ordan tarifine bakarak yaptim,,,1 kücük dilim bugdayli ekmek..1 catal tavuk gögsüylen ve kabaklan kendi yaptigim sozlan cin makarnasi yedim..cin makarnasini ilk kez aldim nasil diye tadina bakmak istedim..
ciyer sevmeyenler bile bence bu tarife göre yapsinlar afiyetle yesinler..cok saglikli zaten ciyer...özelikle regl dönemimizde ciyer yememiz gerektigini söylemisti göst arkadasimiz..
gecmisi okuyumda birazdan tarifini veririm kizlar..
ha öyle yemeyini evde yiyemedim..yarin burda tatil ve her her kapali oldugundan alisverise ciktik stressli gecti...o yüzden esim kendine döner aldi bende ondan 5 kere isirdim..3 parcada bitter cikolata yedim % 81 lik....birde baharatli kuru ekmek cipslerinden yedim 1 avuc kadar...biraz yagliymis kuru diye almistim 100 gr.da 15 gr yag varmis...ama okadar önemli deyil sanirim..
iyi akşamlar hanımlar akşam menüm
8 yk ebegümeci yemeği
salata
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği
biraz öncede tarçınlı sütümü içtim
1 saat sonrada meyvemi yerim
böyle birseydi canim..
http://www.shiatsu-austria.at/einfuehrung/images/k56a.gif
bu arada tarifi vereyim madem cok seviyorsun.bende cok severim
Sozlu tavuk ciyeri......
500 gr.tavuk ciyeri...isteye göre baska ciyerde olabilir..
2 kiyilmis sogan
250 ml et suyu..ben 250 ml suya yarim tablet et suyu özedim
2 yemek kasigi sirke
1 tutam maydanoz
tuz, karabiber, 1 corba kasigi un...ben kepekli un kattim..
1 tutam dereotu
ciyerleri temizleyip yikadiktan sonra önce sogani ve sonra ciyeri kavurun
et suyu ve sirkeyi katip maydanozlarida verdikten sonra baharatliyoruz..
kapagi kapali olarak en kücük isida yaklasik 20 dakika pisiriyoruz
daha sonra 1 kasik un ile sosunu kalinlastirip yine baharati az olduysa baharatliyoruz
en son üzerine kiyilmis dereotunu serpistiriyoruz...birazda öyle yemeyi dinlemeye biraktiktan sonra afiyetle servis ettikten sonra yiyoruz :)
not:unu sonra kattim ama biraz topaklandi..bende durumu kurtardim kasiklan ezdim topaklanan unu...
belki birdahaki sefere suyunu 250 degilde 200 veya 150 ml katarim piserken..geri kalan suyuda 1 kasik unla özerim son anda yemeye katarken topaklanmamasi icin...
ben de kendimi bildim bileli hep 45-49 arası gidip geldim... sonra iki doğum yaptım sonra hastalandım ilaç kullandım derken 65 kiloyu buldum...şimdi 60 kiloyum boyum 165 canım... yeniden 49 olmayı çok istiyorum ama zor galiba bakalım ilk hedefim 55 sonra inşallah 49inşallah maibeyazişin kötüsü hiç diyet yapmadım bugune kadar.yemek yapmayıda yemeyide cok seviyom nabcam bilmiyom.kısıtlayınca dahada yemek istiyo canım
bu kiloya hiç gelmemiştim git gide artıyorum bi dur demek gerekk.inş. veririm
sen kaç kilosun kaç boy
ben iyim canim..ama malesef 5 li sayilari daha göremedim ...gecen ay dogum günüleri üst üste geldi..birde yilbasi oldu...bende bozmustum saglikli beslenmeyi...2 hafta icinde 2 kilo aldim yani su an 62 kiloyum...birazda regl dende olabilir...neyse ben yinede 57 kilo olmayi kafaya koydum...o kiloya gelene kadar devam kilo vermeye..ondan sonra korumaya alirim 57 kilo yeterde artar bile..o kiloda kalabilsem ne ala..daha ne isterim..boyumda bu ara 163..
bence de yazma...yazıyolar burda 1 çatal profiterol yok 1 kk revani yedim diye. can bu çekiyo anacım...afiyet olsun canim..ben öyle vaktinde yine ufak tefek kacamaklar yaptim..ama dedigim gibi disardaydik..disardada malesef saglikli seyler satilmiyo..aslinda ne iyi olurdu..esmer ekmekli döner esmer unlu pizza esmer unla lahmacun vs..
3 finkik kadarda bitter yedim..ama pisman deyilim..artik kendimi fasla kasmayacagim..bitter istahimi acmiyor ..diyer tatlilar gibi..isimlerini yazmayim simdi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?