60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 kere catalin ucuylan aldim makarnadan yani toplam 1 catal eder..2 kücük parcada tavuk gögsü yedim canim....ama sadece deneme amacla yedim yoksa beyaz makarna yemiyorum..bana iyi gelmiyo..

afiyet olsun canım
ben de akşam yemeğimi yazayım hemen
2 yk taze fasülye
3-4 yk pilav
1 ayran
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçüktü )
salata
ekmek yok tabiki

şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum yanında 5 yarım cevizle beraber

hoşbulduk nugyacım... arada uğruyorum ama çok yazamıyorum canım...
çok sağol canım.. nerden geldiyse hastalık mahvetti hepimizi...:2:
sen nasılsın canım...nasıl gidiyor diyet...

ben akşam yemeği yemedim bu gün canım hiç istemedi..
ama şimdi acıktım bana atıştıracak bişeyler söyleyin kızlar... yemek yemek istemiyorum bu saatte...

ben akşam yemeği yemedim bu gün canım hiç istemedi..
ama şimdi acıktım bana atıştıracak bişeyler söyleyin kızlar... yemek yemek istemiyorum bu saatte...
canim .bende aksamlari cok aciktigimda 1 elma dograyip üzerine 4 kasik yogurt katiyorum tarcinda serpistiriyorum güzel oluyo tok tutuyo

kizlar yeni bir dizi basladi..ama acikcasi cesaretim yok izlemeye..ya o dizide yaprak dökümü gibi 5 yil sürerese:44:..muhtesem yüzyil ..osmanli zamanini anlatan bir dizi...

Son düzenleme:
selam hanımlar bende yeni katıldım aranıza boyum 168 kilom 66 ama yanlarım war göbişim war kurtulmam lazım acilen çünkü yazın hamile kalmayı planlıyorum. ne kadar zayıf o kadar iyi

afiyet olsun canım gayet şık bir menü

1 dilim ekmek sanki fazlami olmus..tarhanadada un var..ama genel olarak menün güzel..afiyet olsun canim..

selam hanımlar bende yeni katıldım aranıza boyum 168 kilom 66 ama yanlarım war göbişim war kurtulmam lazım acilen çünkü yazın hamile kalmayı planlıyorum. ne kadar zayıf o kadar iyi

hoşgeldin canım

sağol canım... hiç sorma yaprak dökümüyle kavak yelleri resmen tv den soğuttu beni... şimdi sadece öyle bir geçer zamankiye bakıyorum onu da internetten tekrarına bakıyorum...

devrimc ciğim..yoğurdun içine elma doğradım onu yiyom.. iki de grisini getirdim üzerine yemeyi düşünüyorum... evde tarçok yokmuş... tarçınsız yiyom ben de...

neyse kizlar ben cikiyorum..yeni diziye bakacagim..cok merak ettim..büyük cesaretimi toplayip bakacagim bakalim...insallah yillarca sürmez bu dizide..ayyy..yaprak dökümü hic bitmeyecek sanmistim..torunlarimizda bakar bu diziye diyordum artik....
hepinizi öpüyorum.

hayırlı akşamlar canım

hoşbulduk caNIm.. bana koca göbekten ve inatçı yan yağlardan kurtulmanın yolunu sölicek birileri wardır inş:79::79:

şeker ve tatlıdan uzak durmak
tatlandırıcılı gıdalardan da
ve spor yapmak tabiki
benim yanlar 2 haftada gitti bu sayede

ya bu akşam spor yapamadım, yarım saat kadar uzaya gittim ama tam yarım saat olmadı, pilates yapıcaktım, ebrunun sitesi bi tuhaf açamadım, yarın denicem artık

Kızlar selaaaam kimsecikler kalmamış tabii geç kaldım ama yazayım yine de akşam menümü

4 adet ızgara köfte (yağsız yaptım ama yine de tavaya yağ bıraktı ben de peçeteyle yağını iyice alıp yedim )

bol miktarda salata

brokoli haşlaması

4-5yk yoğurt

Köfteler avuç içinden biraz küçüktü 4tane yiyiverdim bu hafta başka et yemem artık 2 kez yedim yeter tavuk balık yerim artık et olarak

Geçmişi okudum herkesin menüleri de çokk güzeldi hepinize afiyet olsun ben bugün çok tok olduğum ve herşeyden yediğim birgün geçirdim mutluyum şuanda da tarçınlı sütümü yudumluyorum

Hımm ama leslie mi yapamadım dışarı çıktım geç döndüm eve gerçi dışarda yürüdüm epey ama yine de yarın leslie ve uzay yürüyüşümü yapıcam kdv li olarak

slm kızlar anca yazıyorum dışarlardaydık 4de bi çıktık 10 geldik çok yoruldum alışveriş yaptık
kızlar çoksevinçliyim daha çok var ama idalime 46 baden zorla olurken 42 beden oluyo artık maşşlah hepimize
dışarda yedikelrim
ızgarada tavuk şiş
salata küçük kase
1,2kaşıkda yogurt
suyumuda içtim
45dakka sporumu yaptım ama aslında yapmasamda olurdu 5saat gezmişiz çünkü
şimdi çayla fındık badem yerim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…