2 kere catalin ucuylan aldim makarnadan yani toplam 1 catal eder..2 kücük parcada tavuk gögsü yedim canim....ama sadece deneme amacla yedim yoksa beyaz makarna yemiyorum..bana iyi gelmiyo..maibeyaz hoşgeldin canım ne zamandır yoktun buralarda bu arada çok geçmiş olsun canım
hoşgeldin sıla burda verirsin canım merak etme sabırlı ol sadece yeterli yediklerini ve varsa yaptığın sporları yaz yardımcı oluruz sanada
canım normal ama makarnanın miktarını yazmamışsın yoksa benmi anlamadım miktarı:26:
iyi akşamlar hanımlar akşam menüm
8 yk ebegümeci yemeği
salata
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği
biraz öncede tarçınlı sütümü içtim
1 saat sonrada meyvemi yerim
canim .bende aksamlari cok aciktigimda 1 elma dograyip üzerine 4 kasik yogurt katiyorum tarcinda serpistiriyorum güzel oluyo tok tutuyoben akşam yemeği yemedim bu gün canım hiç istemedi..
ama şimdi acıktım bana atıştıracak bişeyler söyleyin kızlar... yemek yemek istemiyorum bu saatte...
afiyet olsun canım
ben de akşam yemeğimi yazayım hemen
2 yk taze fasülye
3-4 yk pilav
1 ayran
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçüktü )
salata
ekmek yok tabiki
şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum yanında 5 yarım cevizle beraber
1 dilim ekmek sanki fazlami olmus..tarhanadada un var..ama genel olarak menün güzel..afiyet olsun canim..iyi akşamlar hanımlar akşam menüm
8 yk ebegümeci yemeği
salata
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği
biraz öncede tarçınlı sütümü içtim
1 saat sonrada meyvemi yerim
selam hanımlar bende yeni katıldım aranızaboyum 168 kilom 66 ama yanlarım war göbişim war kurtulmam lazım acilen çünkü yazın hamile kalmayı planlıyorum . ne kadar zayıf o kadar iyi
afiyet olsun canım gayet şık bir menü
sağol canım... hiç sorma yaprak dökümüyle kavak yelleri resmen tv den soğuttu beni... şimdi sadece öyle bir geçer zamankiye bakıyorum onu da internetten tekrarına bakıyorum...canim .bende aksamlari cok aciktigimda 1 elma dograyip üzerine 4 kasik yogurt katiyorum tarcinda serpistiriyorum güzel oluyo tok tutuyo
kizlar yeni bir dizi basladi..ama acikcasi cesaretim yok izlemeye..ya o dizide yaprak dökümü gibi 5 yil sürerese:44:..muhtesem yüzyil ..osmanli zamanini anlatan bir dizi...
afiyet olsun canim.devrimc ciğim..yoğurdun içine elma doğradım onu yiyom.. iki de grisini getirdim üzerine yemeyi düşünüyorum... evde tarçok yokmuş... tarçınsız yiyom ben de...
neyse kizlar ben cikiyorum..yeni diziye bakacagim..cok merak ettim..büyük cesaretimi toplayip bakacagim bakalim...insallah yillarca sürmez bu dizide..ayyy..yaprak dökümü hic bitmeyecek sanmistim..torunlarimizda bakar bu diziye diyordum artik.. ..
hepinizi öpüyorum.
hoşgeldin canım
hoşbulduk caNIm.. bana koca göbekten ve inatçı yan yağlardan kurtulmanın yolunu sölicek birileri wardır inş:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?