merhaba kızlar nasılsınız ? o kadar çok şey yazmışsınız ki yetişmek ne mümkün.
ben bugün FAKİR ' in yağ kas su ölçümü yapan dijital terazini aldım görünce dayanamadım aldım ne yapayım
eve geldim ölçüler şöyleydi.
54.8 kg idim
vücut yağ oranı % 23.6
su oranı % 54.4
kas miktarı 18 kg
kemik miktarı 2.6 kg
arzuhalcim şimdi artı bu sağlıksız hazır gıdalar yüzünden herkeste bu sorun olabiliyor mesela sen tatlı yedikten sonra tekrar yemek istiyormusun. hamurişlerine fasfoodlara düşkünmüsün kızartmalara. yedikçe yiyesin geliyormu göbekte yağ varmı bunlar varsa sendede insülin direnci olabilir
İnşallah tatlım sağolvalla günde 1 bardak süt 1 bardak yoğurt tüketmek lazımmış ben bazen 2 kase yoğurt bazen 1 bardak süt 1 kase yoğurt tüketiyorum öyle dengelemeye çalışıyorum.
Yemekleri de genelde hızlı yerim farkedince biraz frene basıyorum ama çok da yavaş yemiyorum bende maalesef ama doğrusu o tabii en yavaş kahvaltıyı ediyorum ama akşamı hızlı yiyiorum sanırım
güle güle kullan farmasi bende alamadım bi türlü şu tartıdan.peki bu ölçülere göre nasılmışsın yada ne kadar olman gerekiyormuş
merhaba kızlar nasılsınız ? o kadar çok şey yazmışsınız ki yetişmek ne mümkün.
ben bugün FAKİR ' in yağ kas su ölçümü yapan dijital terazini aldım görünce dayanamadım aldım ne yapayım
eve geldim ölçüler şöyleydi.
54.8 kg idim
vücut yağ oranı % 23.6
su oranı % 54.4
kas miktarı 18 kg
kemik miktarı 2.6 kg
öğleden sonra okulda yediklerim , içtiklerim.
200 ml şekersiz çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
2 kuru kayısı
2 ceviz
şu an evdeyim 500 ml suyumu yavaş yavaş içiyorum
canım aldığım dijital terazinin kullanım kılavuzu bak incele istersen
http://www.saruhan.com.tr/fakir/intranet/eklenen_resimler/294.pdf
hugocuk geçmiş olsun
ne zamandır içimden geçiyordu diyeyim diyordum demedim yanlış anlaşılmasın diye hasta olmanı bekliyordum canım beslenme düzenine bakınca sabahleyin altın değerindeki öğünün bence oldukça zayıf kalıyor buna rağmen gün içerisinde oldukça fazla ev işleri vs sebebiyle koşuşturuyorsun ve de harıl harıl bi o kadar spor yapıyorsun bir yerde vücut sinyal verecek tabi canım sporcular bizlerden daha farklı ve daha fazla kalorili diyetler uygularlar sen bunu herkesten daha iyi biliyorsun ama diyetisyenin sana beslenme programı yaparken senin aktif hayat şartlarını yeterince gözönünde bulundurmuyor mu ? sadece art niyetsiz dostça fikirlerimi paylaşıyorum tabi sen şüphesiz daha iyisini bilirsin tekrar geçmiş olsun
elbette değerlendiriyor sporu ayarlayan kendisi. bu zamana kadar sorun yaşamadım ben sporla yapılan yanlış diyeti biliyorum bu zaman kadar 4 ayda çoktan hastalanırdım. en büyük sebep koşarken cam açıktı ondan oldu üstüne birde ayaklarım ıslandı öyle dolaşmak zorunda kaldım üsteledi. yanlış bişey uygulasaydım farkederdim zaten haftada 4 gün kardiyo fazla değil kilo korumak için zaten haftada 3 gün veriyorlar sadece 5 gün pilates yaptım o da zaten çok enerji harcatan bişey değil
burad verilen yanlış bilgilere karşıyım arkadaş.yani herkesin yapamayacağı yani çalışan var çalışmayan var,işlerinin dışarıda olmsaı nedeniyleayaküstü birşeyler yemek zorunda olanlar var,emziren anneler var.herkeste aynı besim alımının olması imkansızyani uzmanlar bunu söylüyor,gündemi takip et gibi söylemelri doğru bulmuyorum.istediğimi istediğim ölçülerde yiyorumiyiyoruz zaten sağol!!!
televizyondan duyduklarını uyguladığın için ve bilgili bir diyetisyenle çalışmadığın için bence asıl sen tam olarak ifade edmiyorsun.hiçbirimizin algılamasında problem yok çok şükür,anlaşılamayan sensin bence[/QUOTE
çok haklısın kendimi ifade edebilseydim birileri beni anlardı hiçbiriniz anlamadıqınıza göre problem bende doqru teşhis
ama cnm sen ısrarla hala karbonhidrtala proteini karıştrma diosun bende diorumki 1 ay oldu hiç dikkat etmedim proteinle karbonhidratı karıştrdımmı karıştrmadımmı die;ve de aslanlar gibi 4 kilo verdim ne kadar böyle söylensede tersi olabilio bak ben ve burda kilo veren arkadaşlar bunun örneği.çok dikkat ettim cnm onla bu yenmez bunla bu yenmez diyetlerine.hiç kilo veremedim ama burdaarkaşaların da yardımıyla herşeyi yedim hemde bir arada protein karbonhidrat yağ .ama kilo da verdim işte benm anlatmaya çalıştığım da bu cnm .bence yanlış düşünüosun.ömür boyu ayrımı yiyeceksin karbonhidratla proteini?hiçmi denk gelmeyecek bir arada.mutlaka gelir.
mutlaka denk gelir ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim uygulamak isteyen uygulsın diye belki bir parça kilo vermenizde yardımım olur diye ama gördümki bi dövmediğiniz kaldı..
Canım boşver sonuçta herkesin kendine göre bir algısı var bilgisi var, aslında söylenenler çok farklı değil arkadaşımız protein karbonhidrat aynı öğünde almıyor ama sonuçta heposini gün içinde alıyor biz de her öğünde hepsinden dengeli alıyoruz tercih meselesi hepimiz aynı fikirde olucaz diye bir şart yok ama üslup özellikle yazışırken önemli tabii tahriklere gelmemek lazımboşver tatlım sonuçta sağlıklı beslendiğimizi uzmanların önerilerini uyguladığımızı biliyoruz sağlıkla kilo da veriyoruz di mi :13: önemli olan da bu yoksa herkes kendi doğrusunu savunur uygular bu tercih meselesi kendimize bakalım doğru muyuz? EVET o zaman sorun yokk:13:
üslubumu bozduqumu sanmıyorum hugo karbonhidrat almamız şart dedi bizi k. almıyor sandı onun için yazdıklarımı iyi okumuyorsun dedim çünkü k. alıyoruz..
iş stresinden ben mi fazla tepki verdim acaba.yani burada hepimiz belirli bir kültür ve bilgi seviyesinde insanlarız,çoğumuz diyetisyenede gitmiştir.yani ömründe 1 kere mutlaka gitmiştir,diyetisyen olan arkadaşoımız vardı o da birkaç bilgi verdi bize.yani hiç böyle bieşeyi körü körüne savunan biri görmedim,yani eğer başkasının fikirlerine açık değilsen bir araştırma gereği bile duymuyorsan burada ne işin var.16 kilo verdiyesen gerisinide verirsin bu forumda işin ne öyleyse.
körü körüne savunan biri demek ne demek bu bir HAKARETTİR araştırmanın alasını yaptım ve halada yapıyorum asıl sen bunları bilmeden hakkımda körü körüne konuşuyorsun bu forumda işin ne demişsin ÖZÜR DİLERİM BU SON OLSUN..
kizlar bende ayni düsünüyorum..besinleri ayirarak beslensek hem saglikli olmaz..hem insani mutsuz eder...sürekli onami kafa yoracagiz..yok bu bununla yenilmez su sununla yenilmez diye bir ömür gecmez.cok yorar insani..sadece fazla yagdan 3 beyazlardan uzak dursak yeterli...ve herseyin basi spor...spor insanin hayatinda her zaman olmali...bazen fazla veya agir yenildigi zaman bile spor düzenler dengeyi
besinleri ayırmak derkem ekmekle makarna yenmez yada börekle pilav yenmemeli tarzındaydı yan, hepsi aynı kapıya çıkıyor 3 beyaz konusunda ve spor konusunda senden farklı deqildi yazdıklarım..
size yardımım dokunursa ne mutlu bana diyerek paylaştıqım bilgileri yazarak sizi rahatsız ve huzursuz ettiğim için özür dilerim biz diqer topiklerde bizimle bir tane bile bilgi paylaşana teşekkür ediyoruz dicek bişey bulamıyorum alkışlar sizin için
kızlar eşim hala bu tip diijital aletlerle gerçek kas yağ kemik ölçümü yapılamayacağını savunuyor o da kendince haklı şu örneği veriyor bu tip cihazlara sabit matematiksel hesaplar yerleştirilmiş ona göre ölçüm yapıyor mesela diyor benimle aynı boy ve kiloda olan bir kişinin kas kemik yağ değerlerini makina aynı ölçecek ama öyle şey olması gerçekte mümkün mü diyor ( kendisi 90 kg 180 cm )
kas yağ kemik taramaları daha hassas cihazlarla ve kişiye özgü yapılır diyor
neyse ben gene de cihazı aldığıma pişman değilim
ebru şallının plates 1 ve plates 2 diye 2 CD si var.. 1. si basit 2. si biraz daha zorluyo... istersen özelden mesaj at linkleri gönereyim sana...bu videoların aynısı nette de var dimi?
akşamları yapıcam çünkü
bide en baştan başlamam gerek sanırım
akşam ben bi inceleyeyim şunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?