60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız ? o kadar çok şey yazmışsınız ki yetişmek ne mümkün.

ben bugün FAKİR ' in yağ kas su ölçümü yapan dijital terazini aldım görünce dayanamadım aldım ne yapayım

eve geldim ölçüler şöyleydi.

54.8 kg idim

vücut yağ oranı % 23.6
su oranı % 54.4
kas miktarı 18 kg
kemik miktarı 2.6 kg

öğleden sonra okulda yediklerim , içtiklerim.

200 ml şekersiz çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
2 kuru kayısı
2 ceviz

şu an evdeyim 500 ml suyumu yavaş yavaş içiyorum

güle güle kullan farmasi bende alamadım bi türlü şu tartıdan.peki bu ölçülere göre nasılmışsın yada ne kadar olman gerekiyormuş

canım o ruh halime göre değişiyor aslında bazen çok canım çekiyor sadece.elbette eski yemek düzenimde kızartmaydı hamurişiydi iyi yerdim ama sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra yemiyorum tabi onları hani zararını bilince bilinç geldi bi de.yiyeceklere eski düşkünlüğümde yok.tatlı krizine giriyorum bi tatlıda peşpeşe çok yerdim eskiden çok da severdim.ona rağmen çok şükür şeker hastası olmadım.ona dua ediyorum.insülin direnci bende yok canım kan değerlerimi düzenli olarak baktırıyorum.benimki yasağa olan caziplik olsa gerek benim asıl sorunlu bölge göbek idi çoğu gitti çok azı kaldı

anladım canım ben süt için bi ayarlama yapmayı düşüneyim :44: ben burdaki herkes yavaş yiyor bi ben hızlı yiyorum diye düşünmüştüm

günün devamında ;

maden suyu içtim

akşam balık yiyecem. hamsi kalmıştı geçenkinden.şu hazır ton balıklardan almıştım ama o epey yağlı sanırım onu yiyemicem.yanında bir kepçe çorba ,bir dilim kepekli ekmek ve çoban salata .

daha sonra 2 porsiyon meyve

hareket ise 50 dk daha tempolu yürüdüm.bugün toplamda 1 saat 50 dk yürümüş oldum

mekik ve başka egzersiz hareketleri yapıcam.pilateste bu stretching hareketlerini sevdim.lastikle bacaklarımı çalıştırıcam.pilateste alıştırma turları

birde relax tone u yapıcam.karın bacak ve kol bölgelerine.

günü böyle tamamlamış olucam.herkese keyifli akşamlar :13:

Son düzenleme:

öğleden sonra okulda yediklerim , içtiklerim.

200 ml şekersiz çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
2 kuru kayısı
2 ceviz

şu an evdeyim 500 ml suyumu yavaş yavaş içiyorum

güle güle kullan cnm afiyet olsun.
bende leslie yapıcam kızlar sonra duş sonra kociş gelir yemek inş.

akşam menüm
2 kepçe bamya çorbası
3 tane fırında tavuk kanat
2 kaşık fırında sebze( havuç,kabak,soğan,biber)
2 kaşık yoğurt
herkese iyi akşamlr yarın görüşüz inş.

hugocuk geçmiş olsun

ne zamandır içimden geçiyordu diyeyim diyordum demedim yanlış anlaşılmasın diye hasta olmanı bekliyordum canım beslenme düzenine bakınca sabahleyin altın değerindeki öğünün bence oldukça zayıf kalıyor buna rağmen gün içerisinde oldukça fazla ev işleri vs sebebiyle koşuşturuyorsun ve de harıl harıl bi o kadar spor yapıyorsun bir yerde vücut sinyal verecek tabi canım sporcular bizlerden daha farklı ve daha fazla kalorili diyetler uygularlar sen bunu herkesten daha iyi biliyorsun ama diyetisyenin sana beslenme programı yaparken senin aktif hayat şartlarını yeterince gözönünde bulundurmuyor mu ? sadece art niyetsiz dostça fikirlerimi paylaşıyorum tabi sen şüphesiz daha iyisini bilirsin tekrar geçmiş olsun

elbette değerlendiriyor sporu ayarlayan kendisi. bu zamana kadar sorun yaşamadım ben sporla yapılan yanlış diyeti biliyorum bu zaman kadar 4 ayda çoktan hastalanırdım. en büyük sebep koşarken cam açıktı ondan oldu üstüne birde ayaklarım ıslandı öyle dolaşmak zorunda kaldım üsteledi. yanlış bişey uygulasaydım farkederdim zaten haftada 4 gün kardiyo fazla değil kilo korumak için zaten haftada 3 gün veriyorlar sadece 5 gün pilates yaptım o da zaten çok enerji harcatan bişey değil

birde şu da var sabah canım bişey istemiyor zorla yiyorum ayrıca zaten metabolizmam diyete alıştı diye diyetisyen sabah ara öğünü kaldırdı. yine herşey aynı sabah az sonra yavaş yavaş yükseliyor özellikle öğleden sonra yükseliyor yoksa herşey aynı saatler farklı sadece. haftada 3 gün zaten yumurta var. haftada 2 gün zaten tahıl gevrekli kahvaltı var sadece 2 gün böyle oluyo o da alışkanlık yapmaması için

iyi bakalım dikkat et gene de kendine
bizim de okul ortamı oldukça soğuk hele evimizin ortamıyla kıyaslamak mümkün değil o zaman tam anlamıyla kutup yani.
çok şükür ben yiyeceğime içeceğime oldukça dikkat ediyorum millet nezle grip vs kırılıyor resmen millet çoğunlukla her teneffüs çay içerken ben yanımda götürdüğüm aralarda yediğim şeyleri görünce hocam kendinize çok iyi bakıyorsunuz diyorlar ben de sözüm ona o yüzden böyleyim katır gibiyim diyorum gülmekten çatlatıyorum milleti.....
arada portakalları 3 tane götürüyorum da arkadaşlarla paylaşıyorum her teneffüs çay insanın içi bayılır ya ben çeşitliliği çok seviyorum.

bu arada kendime vakit ayırıp daha doğrusu derslerimden ya da çocuklarımla geçirdiğim zamandan vazgeçip de il merkezine diyetisyene gitmiyorum madem dedim. bugün alışveriş yaptığım markette gördüm dayanamadım aldım dijital teraziyi

Son düzenleme:

istediğini istediğin kadar ye kimse kimseyi zorlayamaz amacım bu kiloları verirken belki 100qr daha fazla kilo vermenize yardımcı olmaktı (ANLAYANA)

hugocuk en iyisi ben sabah açken ve lavabodan sonra yapayım değil mi yağ kas kemik ölçümümü ? değerlerimi yazmıştım nasıl sence ?

kızlar eşim hala bu tip diijital aletlerle gerçek kas yağ kemik ölçümü yapılamayacağını savunuyor o da kendince haklı şu örneği veriyor bu tip cihazlara sabit matematiksel hesaplar yerleştirilmiş ona göre ölçüm yapıyor mesela diyor benimle aynı boy ve kiloda olan bir kişinin kas kemik yağ değerlerini makina aynı ölçecek ama öyle şey olması gerçekte mümkün mü diyor ( kendisi 90 kg 180 cm )
kas yağ kemik taramaları daha hassas cihazlarla ve kişiye özgü yapılır diyor

neyse ben gene de cihazı aldığıma pişman değilim

Son düzenleme:
hugocuğum hastamısın canm çok geçmiş olsun bitanem.. çabucak iyileşirsin inşallah...
biz de hastayız ailecek... çocuklar hastalandı geceleri uykusuz kalınca ben de yorgun düştüm sanırım bu gün ben de hastalandım...
hugocum eşimi bayramiçe göndermişler... nasıl bi yer biliyo musun...

evet eşin haklı...

ben de şu diyet işini bi türlü tutturamadım...
14 şubatta aşkım izne gelecekmiş ozamana kadar şu göbeğimden biraz kurtulmam lazım...

iyi akşamlarrr ben yeni üyeyim.Umarım forumda iyi vakit geciririm.5 kilo vermem gerekk..Bugun başladım diyete bakalım nolcak???:97:

bu videoların aynısı nette de var dimi?
akşamları yapıcam çünkü
bide en baştan başlamam gerek sanırım
akşam ben bi inceleyeyim şunları
ebru şallının plates 1 ve plates 2 diye 2 CD si var.. 1. si basit 2. si biraz daha zorluyo... istersen özelden mesaj at linkleri gönereyim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…