60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar mavibeneklinin dediği gibi olcak aynen...
mavi benekli, ben anlatamamısım galiba.. iyi ki geldin :)

Canım tarif için teşekkürler . . .

Sağlıklı beslenme azmin harika demek kocaman bi sırt çantası . . .

alkisalkisalkis

Kızlar ben çıkıyorum
Akşama sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği yiycem bakalım ve 1 dilim k.ekmeği
öpüyorum hepinizi...
ayrıca MELEKıM ben yazıyım görürsün sonra öptüm senide

sağolasın pırlantam.. yerimseniben
bu arada DERİNN VE MELEK nerdesiniz?

Ablacığım derin gündüz giremiyo net e iş yerinde yasak onun akşamda sitede sorun olduğu için dahil olamadı sanrım bu akşam uğrar inşAllah hemide 62 li kilomu :asigim: görür . . .

kızlar cok acım ama yemek ıstemıyorum hiçbirsey...

o yüzden bugun yedıklerımı yazayım.

sabah kalkar kalkmaz ıkı adet kuru kayısı ve ıkı bardak ılık su
(benım suyla aram iyidir, diyette olmasam bile günde 3lt icerim en az)

sonra; 40dk pilates(pilatesle 4.haftam ,haftanın 4gunu yapıyorum,iyi gidiyor;gercekten tavsiye ederim müthiş endorfin salgılıyor pilatesle vucut ve yapmak istiyor insan,adeta özlüyor ya...:) ve tabi sonuc alıyorsunuz kesınlıkle...mesela 3hafta kilo veremedım ama incelmem oldu.)

koyu bir nescafe=kremasız ve sekersiz= ya kızlar ben kahve içmeli miyim icmemeli miyim sasırdım. kilo vermeyi zorlastırıyor diyorlar ,ama metabolizmayı hızlandırıyor dıyorlar sasırdım yaa... artı selülite iyi mi gelir kötü mü?

sonra ögle yemegi= 1 adet orta boy elma,bir cay kasıgı tarcınla üstüne 3 kasık nestle nesfit ve 3 kasık yarım yaglı yogurt..(benım favori mönülerimdendir)

sport time!!
20dk aerobik
15dk ağırlık çalışması
60 dk yürüyüş(6km yürüyorum)= gene anlamadıgım konu...kızlar ben kosu bandında yürüyorum 6km 60dk da 180-200cal arası yaktıgımı gösterıyor gösterge... sizce az değil mi?acaba benım gösterge mi yanlıs?ne düsünüyorsunuz?

spordan sonra 10adet minik çilek bir minik havuc ve bir minik salatalık

su ana dek bu kadar,, aksam da mercimek köftesi yemeyi düsünüyorum 4 adet kadar -dün kendim yaptım;suyunu az bırakıp bulguru az tuttum,kalorisini düsürmek için ve az zeytınyagı ile tatlandırdım-
yiyebilirim dimi????
müsade var mı? hihoyyyt

bu arada ıkı dilim tam tahıllı ekmek,lor peynırı ve domates-salatalıkla yaptıgım kahvaltımı yazmayı unutmusum :)) yemedim saydım heralde :jeyyar:

hekes hemen pc başından kalkıp 2 bardak buz gibi suyunu içsin bakiiim alkisalkisalkis
görüşürüz canlarıııım yerimseniben

Bugün yediklerim

Sabah:
Evde malum tadilat var,kahvaltı hazırlayamadım,dışarı çıktık eşimle:
1 tane kepekli poğaça
1 fincan şekersiz çay

Ara:
Yarım avuç beyaz leblebi

Öğlen:
Küçük bir kase light yoğurt ve iki tane light bisküvi

Akşam:
1 kase ezogelin çorba
2 tane haşlanmış tavuk baget
1/2 light ekmek

Evet yeme faslını şu saat itibari ile kapatıyorum..Yatmadan önce sirke-bal karışımını içip yatıcam..Haa biraz da su içsem iyi olacak...

kızlar ya ben 3 haftadırlı aynı kilodayım veremiyorum hiç
20 kiloyu verdim su 5 kiloyu veremiyorum çıldırmak üzereyim ya

emoşum bi dur canım yaa kaydirigubbakcemile3 senle ben hemen hemen aynı durumdayız,ben de o kadar kiloyu verdim de şu son 5 kiloda takıldım :teselli: çok da normal bu..vücudumuz direnişe geçti,kendini savunuyo ama bilmiyoki biz ondan daha inatçıyız hihoyyyt...hadi tatlım, son 5 tane 1 kilocuk kaldı..pes etmek yok,yola devam ...başardıklarımız başaracaklarımızın garantisi ayrıca..:hooray:

sabuncum tebrik ederim

Teşekkür ederim . . .

hekes hemen pc başından kalkıp 2 bardak buz gibi suyunu içsin bakiiim alkisalkisalkis
görüşürüz canlarıııım yerimseniben

Seni mi kıracağız kraliçemiz . . .
Hemen kalkıp içtim . ..

Canım en zor kaybedilen kilo kesinlikle son 5 kg . . .

Bu arada profil resmindeki melekler yavruların mı ?
İkiside o kadar güzel bakıyor ki . . .

canım gitmiyor bir türlü o kadar dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum ..basenlerim var canım cok zor veriliyor ordanda
haklısın canım vücud direnişe gecti
bu arada 5 tane 1 kilocuk diyince kulaga daha az geliyor canımlülülülülülü

bu arada 11 pazartesi malatyaya gidiyorum uzun bir süre olamıycam sizden ayrılıcam diyede üzülüyorumsenağlama

haydin kızlar hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için bi tarih belirleyelim..
benim hedefim:31 mayıs! 31 mayısta baskülde 55 kiloyu görmek...(olmalı..olacak..istiyoruuum :lepi:)
(hem belki herkes itediği kiloya inince bu topiğin adını.kilosunu koruyanlar topiği koyarız:):):)

mavibenekcim benimde hedefim 31 mayıs ozamana kadar kendimi 60 ta görecegime inanıyorum

hepberaber basaracagımıza inanıyorum

selam arkadaşlar sitenin yoğun olduğu bi vakit galiba herkes burda ya krom hapım bitti ve canım tatlı bişiiler istiyo tekrar alsammı yoksa kendi irademlemi bıraksammmm ooooff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…