Canlarım sakın ha!!öyle değil..hani bir süre diyet yapıyoruz kilo veriyoruz ama bi nokta geliyoki artık kilo vermemiz duruyo;işte o zaman vücudumuzu şaşırtmak için iki gün biraz arttırıyoruz aldığımız kaloriyi..sonra yine eski diyetimize devam ediyoruz..yoksa öyle her haftanın iki günü değil :):)
canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
bende herkes gibi giremiyodum siteye gerçekten bi eksiklik hissediyo insan.
ısırgan otunu bende içiyorum 4 gündür ve çok ciddi yağ yakıyo (tuvalette hissediyosunuz kaydirigubbakcemile3) işe koca bi sırt çantasıyla geldim patron ne oluyo yaww dedi ama bilmiyoki içinde gün içinde yiyeceğim ve içeceğim şeyler var :) lahana suyumu bile pet şişeye koyup getirdim:) bitki çayım hani şu fazla karışık olan varya.dün yaparken saydım 10 çeşit ot kullanıyomuşum :) ama gerçekten çok işe yarıyo kızlar.ben ısırganı saç bakımımdada kullanıyorum zaten.
sabuncum tebrik ederim gerçekten çok güzel bi performans.darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
kızlar bir tarif daha hemde kurabiye tarifi :)))
2,5 bardak kepek unu
yarım bardak esmer şeker
3 yemek kaşığı becel light yağ
yarım kabartma tozu
1 bardak kadar light süt (çok yumuşak bi hamur olmayacak ayarlarsınız heralde)
3 tatlı kaşığı tarçın
hepsini güzelce karıştırıyoruz yarım parmak kadar acıp bardakla kesiyoruz
üzeri kızarınca fırından çıkarıyoruz ve her tatlı krizinde yiyoruz.
uydurmasyon bir tarif ama 3 gündür yiyorum çok güzel oldu ve bayatlamıyo :))))
light bisküvi yerine bunları yiyorum :)
afiyet olsun kızlaaaarrr :dance:
hata vermesinin sebebi ilk dosyayı indirdikten hemen sonra açmaya çalışman olabilirmi?? bütün dosyaları indirdikten sonra açman gerekiyo başka türlü kesinlikle açmıyo süprizzzzz[/QUOTE
İlk önce ilk indirdiğimi açmaya çalıştım sonra araştırdım hepsini indirmem gerekiyormuş fakat ne mümkün diğerleri inmiyo bu sayfa sürekli hata verdi şansımı bugün tekrar denicem.
sağolasın pırlantam.. yerimseniben
bu arada DERİNN VE MELEK nerdesiniz?
gelmezmiyim kuzucum kaydirigubbakcemile3 ben öyle sevdiklerimden ayrı kalmaya dayanamam :içelim:evet kızlar mavibeneklinin dediği gibi olcak aynen...
mavi benekli, ben anlatamamısım galiba.. iyi ki geldin :)
emoşum bi dur canım yaa kaydirigubbakcemile3 senle ben hemen hemen aynı durumdayız,ben de o kadar kiloyu verdim de şu son 5 kiloda takıldım :teselli: çok da normal bu..vücudumuz direnişe geçti,kendini savunuyo ama bilmiyoki biz ondan daha inatçıyız hihoyyyt...hadi tatlım, son 5 tane 1 kilocuk kaldı..pes etmek yok,yola devam ...başardıklarımız başaracaklarımızın garantisi ayrıca..:hooray:kızlar ya ben 3 haftadırlı aynı kilodayım veremiyorum hiç
20 kiloyu verdim su 5 kiloyu veremiyorum çıldırmak üzereyim ya
sabuncum tebrik ederim
hekes hemen pc başından kalkıp 2 bardak buz gibi suyunu içsin bakiiim alkisalkisalkis
görüşürüz canlarıııım yerimseniben
kızlar ya ben 3 haftadırlı aynı kilodayım veremiyorum hiç
20 kiloyu verdim su 5 kiloyu veremiyorum çıldırmak üzereyim ya
emoşum bi dur canım yaa kaydirigubbakcemile3 senle ben hemen hemen aynı durumdayız,ben de o kadar kiloyu verdim de şu son 5 kiloda takıldım :teselli: çok da normal bu..vücudumuz direnişe geçti,kendini savunuyo ama bilmiyoki biz ondan daha inatçıyız hihoyyyt...hadi tatlım, son 5 tane 1 kilocuk kaldı..pes etmek yok,yola devam ...başardıklarımız başaracaklarımızın garantisi ayrıca..:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?