60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .​
süper..süper..süpersinnn..işte budur!.tebrikler tatlım..nasıl mutlu oldum anlatamam..(en az kendim kilo vermiş kadar..) :teytey: :hooray:

Sekcem vAllahi . . .

Bıraklır mıyımmmm hiçççç benim hedefim 50lerde değil yani bi başka topiğe kaymamda imkansızzzz . . .
Sende bizi bırakma ama . . .

Canım tebrikler maşallah darısı başıma :1hug: a.s.

Teşekkürler gülüm . . .

sabunnnn harikasin ya 62 cok güzel tebriklerrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Teşekkürler Yonciciğim . . .
Tam 62 değilim 62.5 emme o kara 63 den kurtuldum ya 62li bi şeyler gördüm ya yetti valla . . .
Derinnnn delikafadulden

süper..süper..süpersinnn..işte budur!.tebrikler tatlım..nasıl mutlu oldum anlatamam..(en az kendim kilo vermiş kadar..) :teytey: :hooray:

Teşekkürler ablacığım . . . :asigim:​

Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .​

Sabuncuğum tebrik ederim canım çok sevindim :)) Darısı başımıza

pırlanta cnm senin son halin faceteki resimlerin gibi werdin mi biraz yoksa ?bnde hemen hemen öyleyim cnm dış görüntümüz benzio bayağı yüz dışında

Biraz daha inceldim canım. Sporun faydası oldu sıkılaştım biraz. Bazı resimlerde de şimdikinden zayıfım gerçi.

Sagol gulgulmezciğim. Sanada selamlar. Sabahtan beri senide arıyor gözlerim :))

kızlar bir tabak saalata yaptım kendime semizotu salatası gidip onu yiycem
öptüm herkesi

Afiyet olsun şeker ama ben semizotu yiyince acıkıyorum hatta doymuyorum :)) Afiyet olsun.

Son düzenleme:
gelelim diyeteee..3 gündür hiç bozmadım diyetimi amaa diyet bozdu galiba beni :1no2: müthiş bi iştahsızlık başladı bende(ki bugüne kadar iştahsızlığın anlamını bile bilmiyodum:))hiçbişey yemek istemiyorum,zorla yemeye çalışıyorum o da ağzımda büyüyo..tırstım valla..vitamine başladım bende bugün..
işte bugün yediklerim:
sabah:bir iki yudum ekmek ve bir iki yudum peynir,şekersiz çay
öğle:yağsız kaşarlı tostun yarısını bile yiyemedim..
hepsi bu kadar..

canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
bende herkes gibi giremiyodum siteye gerçekten bi eksiklik hissediyo insan.
ısırgan otunu bende içiyorum 4 gündür ve çok ciddi yağ yakıyo (tuvalette hissediyosunuz kaydirigubbakcemile3) işe koca bi sırt çantasıyla geldim patron ne oluyo yaww dedi ama bilmiyoki içinde gün içinde yiyeceğim ve içeceğim şeyler var :) lahana suyumu bile pet şişeye koyup getirdim:) bitki çayım hani şu fazla karışık olan varya.dün yaparken saydım 10 çeşit ot kullanıyomuşum :) ama gerçekten çok işe yarıyo kızlar.ben ısırganı saç bakımımdada kullanıyorum zaten.
sabuncum tebrik ederim gerçekten çok güzel bi performans.darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
kızlar bir tarif daha hemde kurabiye tarifi :)))
2,5 bardak kepek unu
yarım bardak esmer şeker
3 yemek kaşığı becel light yağ
yarım kabartma tozu
1 bardak kadar light süt (çok yumuşak bi hamur olmayacak ayarlarsınız heralde)
3 tatlı kaşığı tarçın
hepsini güzelce karıştırıyoruz yarım parmak kadar acıp bardakla kesiyoruz
üzeri kızarınca fırından çıkarıyoruz ve her tatlı krizinde yiyoruz.
uydurmasyon bir tarif ama 3 gündür yiyorum çok güzel oldu ve bayatlamıyo :))))
light bisküvi yerine bunları yiyorum :)
afiyet olsun kızlaaaarrr :dance:

Ablacığım vitamine başlamakla iyi yapmışsın bence Allah korusun halsizlikten düşer bayılırsın filan. Çok azıcık yemek yemişsin.

Yeni işin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Resimlerinide gördüm okadar fazlan yok accık göbek var hepimizde olduğu gibi hepimizinki ericek inşallah.

Çok sağol şeker ama burası hata veriyo artık. Ben dün çok yerden uğraştımda hiç biyerden indiremedim. Sürekli hata hata hata :çok üzgünüm: Akşam eve gidince tekrar denicem.

hata vermesinin sebebi ilk dosyayı indirdikten hemen sonra açmaya çalışman olabilirmi?? bütün dosyaları indirdikten sonra açman gerekiyo başka türlü kesinlikle açmıyo süprizzzzz

canım yeni işin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 inşallah tüm sorunların en kısa sürede çözülür..

yeni işin hayırlı olsun umarım sıkılmamışsındır malum ilk gün

Ya bide böyle bisküviydi,kurabiyeydi ne kadar da lıght olsa yiyemem hiç diyet zamanı, diyette hissettirmiyo beni tercih tabi siz ne düşünüyosunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…