süper..süper..süpersinnn..işte budur!.tebrikler tatlım..nasıl mutlu oldum anlatamam..(en az kendim kilo vermiş kadar..) :teytey: :hooray:Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .
Canım hoşgeldin..11 bardak su mu :1shok: maşşallah vallahi..Bu arada canım tavuk çorbası çekt yaww...cokacimcoook
Kutlarım seni sabuncum...Bak 62 sana hiç de uzak değilmiş..Hedefine hiçbir şey kalmamış..Vallahi 60 olsan bile bizi bırakma ben seni çok ararım yaa..senağlamaa.s.
Bu arada göbek atan kızın da çok hoşuma gitti.Bu yaz deniz kenarlarında böyle sekecen demek...:dance:
Canım tebrikler maşallah darısı başıma :1hug: a.s.
sabunnnn harikasin ya 62 cok güzel tebriklerrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
spor videosu eklicem ama beceremiom ki
http://www.nike.com/nikeos/p/nikewo...&username=MargheritaGranbassi&prgend=2009_4_8
Benim benekli ablacığımmmm tabi ki . . . 62.5 kgım tam . . .
Hemen değiştirdim çizelgemide . . .
Ve ablacığım ben diet psikolojisinden çıkarak bunu sağladım yani senin dediğin o formülü uyguladım mesela 2 gün sabah gayet simitli bi kahvaltı yaptım mesela ama simit kandil simidi idi . . . sonra sevdiğim tahinli kurabiyelerden 2 tane yedim bol sebze eşliğinde salatalık domat peynir yumurta v.s aralarda meyve hiç diette değil gibi ama akşamı çorbayla geçiştirdim zaten sabahtan yediklerimden ötürü gayet mutluydum yani çorba içmek hiç moral bozmadı ve 2 günde bu biçimde 62 yi gördüm çoook şükür . . .
süper..süper..süpersinnn..işte budur!.tebrikler tatlım..nasıl mutlu oldum anlatamam..(en az kendim kilo vermiş kadar..) :teytey: :hooray:
Kızlar güzel mesajlara yorum yapmaktan asıl hadiseden bahsedemedim ama ben değil çizelgem konuşsun . . .
pırlanta cnm senin son halin faceteki resimlerin gibi werdin mi biraz yoksa ?bnde hemen hemen öyleyim cnm dış görüntümüz benzio bayağı yüz dışında
Güzeller sonunda geldim ya offf kaç gündür giremedim sayfalar akmış şöyle hızlıca bi baktım geçtim
evli barklı,sabun,pirlanta_a,lunepiana,yonca,durcheinander,Flly,melekim hepinize selamlar ve iyi zayıflamalar
Yonca resim süper fıstık gibisin maşalllah birazcık basen benim gibi oda gider bu hırsla
Melekim nerelerdesin ya seni arıyo gözlerim Şeniz
Neyse kızlar ben yediklerimide yazıyım
Öğle yemeğinde yağsız tavuk çorbası,1 dilim b.ekmek ve salatalık,domates yedim
11 bardak su içtim şuana kadar alkisalkisalkis
Öpüyorum hepinizi
kızlar bir tabak saalata yaptım kendime semizotu salatası gidip onu yiycem
öptüm herkesi
spor videosu eklicem ama beceremiom ki
http://www.nike.com/nikeos/p/nikewo...&username=MargheritaGranbassi&prgend=2009_4_8
gelelim diyeteee..3 gündür hiç bozmadım diyetimi amaa diyet bozdu galiba beni :1no2: müthiş bi iştahsızlık başladı bende(ki bugüne kadar iştahsızlığın anlamını bile bilmiyodum:))hiçbişey yemek istemiyorum,zorla yemeye çalışıyorum o da ağzımda büyüyo..tırstım valla..vitamine başladım bende bugün..
işte bugün yediklerim:
sabah:bir iki yudum ekmek ve bir iki yudum peynir,şekersiz çay
öğle:yağsız kaşarlı tostun yarısını bile yiyemedim..
hepsi bu kadar..
canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
bende herkes gibi giremiyodum siteye gerçekten bi eksiklik hissediyo insan.
ısırgan otunu bende içiyorum 4 gündür ve çok ciddi yağ yakıyo (tuvalette hissediyosunuz kaydirigubbakcemile3) işe koca bi sırt çantasıyla geldim patron ne oluyo yaww dedi ama bilmiyoki içinde gün içinde yiyeceğim ve içeceğim şeyler var :) lahana suyumu bile pet şişeye koyup getirdim:) bitki çayım hani şu fazla karışık olan varya.dün yaparken saydım 10 çeşit ot kullanıyomuşum :) ama gerçekten çok işe yarıyo kızlar.ben ısırganı saç bakımımdada kullanıyorum zaten.
sabuncum tebrik ederim gerçekten çok güzel bi performans.darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
kızlar bir tarif daha hemde kurabiye tarifi :)))
2,5 bardak kepek unu
yarım bardak esmer şeker
3 yemek kaşığı becel light yağ
yarım kabartma tozu
1 bardak kadar light süt (çok yumuşak bi hamur olmayacak ayarlarsınız heralde)
3 tatlı kaşığı tarçın
hepsini güzelce karıştırıyoruz yarım parmak kadar acıp bardakla kesiyoruz
üzeri kızarınca fırından çıkarıyoruz ve her tatlı krizinde yiyoruz.
uydurmasyon bir tarif ama 3 gündür yiyorum çok güzel oldu ve bayatlamıyo :))))
light bisküvi yerine bunları yiyorum :)
afiyet olsun kızlaaaarrr :dance:
kızlar umarım başarılı olurum nivea body dinamik sabahlar cd sini burdan indirebilirsiniz
http://www.birlikteforum.com/forum/empty-t16538.0.html
herkese kolay gelsinnn hihoyyyt hihoyyyt
Çok sağol şeker ama burası hata veriyo artık. Ben dün çok yerden uğraştımda hiç biyerden indiremedim. Sürekli hata hata hata :çok üzgünüm: Akşam eve gidince tekrar denicem.
canım yeni işin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 inşallah tüm sorunların en kısa sürede çözülür..canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
ısırgan otunu bende içiyorum 4 gündür ve çok ciddi yağ yakıyo (tuvalette hissediyosunuz kaydirigubbakcemile3) işe koca bi sırt çantasıyla geldim patron ne oluyo yaww dedi ama bilmiyoki içinde gün içinde yiyeceğim ve içeceğim şeyler var :) lahana suyumu bile pet şişeye koyup getirdim:) bitki çayım hani şu fazla karışık olan varya.dün yaparken saydım 10 çeşit ot kullanıyomuşum :) ama gerçekten çok işe yarıyo kızlar.ben ısırganı saç bakımımdada kullanıyorum zaten.
sabuncum tebrik ederim gerçekten çok güzel bi performans.darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
2,5 bardak kepek unu
yarım bardak esmer şeker
yarım kabartma tozu
3 tatlı kaşığı tarçın
canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
2,5 bardak kepek unu
yarım bardak esmer şeker
yarım kabartma tozu
3 tatlı kaşığı tarçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?