sabuncum saol canım
resimdeki ben kucagımdaki de kızım 9 aylık
emosum sen bu 20 kiloyu ne kadar zamanda verdin canım
Kıralıçam ben tarih sınırını veremicem ne yazık ki kendimi öle çok cenderede hissediyorum . . . :çok üzgünüm:
Abooow :1shok:
Çok genç annesin canımcığım demek ki ve ben seni özge özberk e çok benzettim . . .
:
tesk canım evet 22 yasındayım
haydin kızlar hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için bi tarih belirleyelim..
benim hedefim:31 mayıs! 31 mayısta baskülde 55 kiloyu görmek...(olmalı..olacak..istiyoruuum :lepi:)
(hem belki herkes itediği kiloya inince bu topiğin adını.kilosunu koruyanlar topiği koyarız:):):)
hadi bakalım canımcım sana,emoşa ve bana şafak :31 mayıs:lepi: 6 tane bir kilocuk nedirki güzelim?haftada sadece birbuçuk kilo verdinmiii...31 mayıs tamamdır..Beneklimmm bende 31 Mayısta 56 kilo olmuş olmak istiyorumm.. 1 ayda 6 kilo çok mu?? diil bence yaaa :sm_confused:
Yok yok başarıcaz beneklim.. Veririiiizzz...kaydirigubbakcemile5
olmazmı güzelim..hani şu bir dakikada hazırlanan pratik çorbalar varya..yanınada iki dilim diyet etimek..Belliki özleşmişiz.. Sayfalar almıııışşş başını ditmiiişşş...
Ben bugün okadar yoğundum okadar yoğundum ki.. Allahım.. Yine ve yine öğlen yemeğine gidicek vaktim olmadı.. Oyüzden şöyle saçma bi menü oluştu...
Sabah kepekli ekmekle tost..
Akşamüstü activia
Sonra 4 tane etiform çukulatalı bisküvi (açlıktan bayılcaktım, bulabildiim tek şey bu oldu)..
Eve geldim 1 saat spor yaptım..
Sonra peynirli yumurta,bi üçgen krem peynir, 2 dilimde kepek ekmeği yedim..
Okadar acıkmışımki bıraksam daha dünyaları yerdim yanii. Haş hala yiyebilirim.. ama yemmmicceeeemmmm:1no2:
yani şekercikler ööle işte.. Artık öğlenleri yemek için evden götüriim diorum ama ancak sandöviç falan olur heralde.. Bi fikri olan var mı? şöyle pratik işe götürülebilcek cinsten???
olmazmı güzelim..hani şu bir dakikada hazırlanan pratik çorbalar varya..yanınada iki dilim diyet etimek..
bazı günlerde kepekli sandöviç..
tabki irade güzelim..düşünsene ömrünün sonuna kadar krom hapı mı kullanacaksın?tatlı krizin dayanılmaz boyuta gelince minicik bi parça bitter çikolatayı(şu kakao oranı yüzde yetmiş olanlardan)ağzında yavaşça erit..tatlı krizin geçicek ve diyetinde zarar görmiycek inan bana..:teselli:selam arkadaşlar sitenin yoğun olduğu bi vakit galiba herkes burda ya krom hapım bitti ve canım tatlı bişiiler istiyo tekrar alsammı yoksa kendi irademlemi bıraksammmm ooooff offff
canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
bende herkes gibi giremiyodum siteye gerçekten bi eksiklik hissediyo insan.
ısırgan otunu bende içiyorum 4 gündür ve çok ciddi yağ yakıyo (tuvalette hissediyosunuz kaydirigubbakcemile3) işe koca bi sırt çantasıyla geldim patron ne oluyo yaww dedi ama bilmiyoki içinde gün içinde yiyeceğim ve içeceğim şeyler var :) lahana suyumu bile pet şişeye koyup getirdim:) bitki çayım hani şu fazla karışık olan varya.dün yaparken saydım 10 çeşit ot kullanıyomuşum :) ama gerçekten çok işe yarıyo kızlar.ben ısırganı saç bakımımdada kullanıyorum zaten.
sabuncum tebrik ederim gerçekten çok güzel bi performans.darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
kızlar bir tarif daha hemde kurabiye tarifi :)))
2,5 bardak kepek unu
yarım bardak esmer şeker
3 yemek kaşığı becel light yağ
yarım kabartma tozu
1 bardak kadar light süt (çok yumuşak bi hamur olmayacak ayarlarsınız heralde)
3 tatlı kaşığı tarçın
hepsini güzelce karıştırıyoruz yarım parmak kadar acıp bardakla kesiyoruz
üzeri kızarınca fırından çıkarıyoruz ve her tatlı krizinde yiyoruz.
uydurmasyon bir tarif ama 3 gündür yiyorum çok güzel oldu ve bayatlamıyo :))))
light bisküvi yerine bunları yiyorum :)
afiyet olsun kızlaaaarrr :dance:
hadi bakalım canımcım sana,emoşa ve bana şafak :31 mayıs:lepi: 6 tane bir kilocuk nedirki güzelim?haftada sadece birbuçuk kilo verdinmiii...31 mayıs tamamdır..
tutmayın bizi hedefe koşuyooooooz :hooray:
haydin kızlar hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için bi tarih belirleyelim..
benim hedefim:31 mayıs! 31 mayısta baskülde 55 kiloyu görmek...(olmalı..olacak..istiyoruuum :lepi:)
(hem belki herkes itediği kiloya inince bu topiğin adını.kilosunu koruyanlar topiği koyarız:):):)
Kilomu çizelgemde değiştirdim en sonunda.Çok mutluyum çokkk:lepi:.....Umarım önümüzdeki ay da bir üç kilo verebilirim.Belki biraz az veriyorum ama sanırım böylesi daha kalıcıdır..
Geçmişi okuyamadım,sitede çalışma var herhalde.Sizlerde durum nedir....kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar kaç gündür bende kk ye bağlanamıodum kısmet bugüneymiş!!ya 2 hafta oldu tık yok 5 kilo verdim dahada veremiorummm morale ihtiyacım varrrrr
bugün karar verdim bu 65 kilo cok sinirimi bozuyo benim hazir damlamida elegecirmiskenn perhize basliyorum kizlar d-tox tarzi bisi dayanabildigim kadar sadece sebze suyu ve cay ,suyla durucam
kostum hemen laana suyu ( burda hazir satilio) doates suyu ve cesit cesit cay aldim kati bisey yemek yok doktorumun kontrolünde 10 gün bütün toksinlerden kurtulucam insallah bana sans dileyin kizlar kaydirigubbakcemile2 bunu becerebilirsem günde 300 gr kaybediliyor
Önceki günlerde forumda bir bisküvi bahsi vardı...Eti'nin kurabiyesi gibi onun tam adı ne idi....
canlarımmm bugün ilk iş günümdü iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim :)
bende herkes gibi giremiyodum siteye gerçekten bi eksiklik hissediyo insan.
ısırgan otunu bende içiyorum 4 gündür ve çok ciddi yağ yakıyo (tuvalette hissediyosunuz kaydirigubbakcemile3) işe koca bi sırt çantasıyla geldim patron ne oluyo yaww dedi ama bilmiyoki içinde gün içinde yiyeceğim ve içeceğim şeyler var :) lahana suyumu bile pet şişeye koyup getirdim:) bitki çayım hani şu fazla karışık olan varya.dün yaparken saydım 10 çeşit ot kullanıyomuşum :) ama gerçekten çok işe yarıyo kızlar
sağolasın pırlantam.. yerimseniben
bu arada DERİNN VE MELEK nerdesiniz?
Ablacığım derin gündüz giremiyo net e iş yerinde yasak onun akşamda sitede sorun olduğu için dahil olamadı sanırım bu akşam uğrar inşAllah hemide 62 li kilomu :asigim: görür . . .
Haa buarada yoncam öncelerde bi yerde senin resmini gördüm.. Şok şekersin gerçekten.. Fıstık gibisin ama aynı benim gibi basenlerde var.. Aynı fizikteyiz diyebilirimm hatta.. onuda berabercenek küçülteceeezzz...hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?