60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabuncum saol canım
resimdeki ben kucagımdaki de kızım 9 aylık

Abooow :1shok:

Çok genç annesin canımcığım demek ki ve ben seni özge özberk e çok benzettim . . .

Kıralıçam ben tarih sınırını veremicem ne yazık ki kendimi öle çok cenderede hissediyorum . . . :çok üzgünüm:

Beneklimmm bende 31 Mayısta 56 kilo olmuş olmak istiyorumm.. 1 ayda 6 kilo çok mu?? diil bence yaaa :sm_confused:

Yok yok başarıcaz beneklim.. Veririiiizzz...kaydirigubbakcemile5

Belliki özleşmişiz.. Sayfalar almıııışşş başını ditmiiişşş...
Ben bugün okadar yoğundum okadar yoğundum ki.. Allahım.. Yine ve yine öğlen yemeğine gidicek vaktim olmadı.. Oyüzden şöyle saçma bi menü oluştu...
Sabah kepekli ekmekle tost..
Akşamüstü activia
Sonra 4 tane etiform çukulatalı bisküvi (açlıktan bayılcaktım, bulabildiim tek şey bu oldu)..
Eve geldim 1 saat spor yaptım..
Sonra peynirli yumurta,bi üçgen krem peynir, 2 dilimde kepek ekmeği yedim..

Okadar acıkmışımki bıraksam daha dünyaları yerdim yanii. Haş hala yiyebilirim.. ama yemmmicceeeemmmm:1no2:

yani şekercikler ööle işte.. Artık öğlenleri yemek için evden götüriim diorum ama ancak sandöviç falan olur heralde.. Bi fikri olan var mı? şöyle pratik işe götürülebilcek cinsten???

Haa buarada yoncam öncelerde bi yerde senin resmini gördüm.. Şok şekersin gerçekten.. Fıstık gibisin ama aynı benim gibi basenlerde var.. Aynı fizikteyiz diyebilirimm hatta.. onuda berabercenek küçülteceeezzz...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Beneklimmm bende 31 Mayısta 56 kilo olmuş olmak istiyorumm.. 1 ayda 6 kilo çok mu?? diil bence yaaa :sm_confused:

Yok yok başarıcaz beneklim.. Veririiiizzz...kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım canımcım sana,emoşa ve bana şafak :31 mayıs:lepi: 6 tane bir kilocuk nedirki güzelim?haftada sadece birbuçuk kilo verdinmiii...31 mayıs tamamdır..
tutmayın bizi hedefe koşuyooooooz :hooray:

olmazmı güzelim..hani şu bir dakikada hazırlanan pratik çorbalar varya..yanınada iki dilim diyet etimek..
bazı günlerde kepekli sandöviç..

olmazmı güzelim..hani şu bir dakikada hazırlanan pratik çorbalar varya..yanınada iki dilim diyet etimek..
bazı günlerde kepekli sandöviç..

evet beneklim o hazır çorbalar çok mantıklı yaa.. Saol valla.. evet kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar sitenin yoğun olduğu bi vakit galiba herkes burda ya krom hapım bitti ve canım tatlı bişiiler istiyo tekrar alsammı yoksa kendi irademlemi bıraksammmm ooooff offff
tabki irade güzelim..düşünsene ömrünün sonuna kadar krom hapı mı kullanacaksın?tatlı krizin dayanılmaz boyuta gelince minicik bi parça bitter çikolatayı(şu kakao oranı yüzde yetmiş olanlardan)ağzında yavaşça erit..tatlı krizin geçicek ve diyetinde zarar görmiycek inan bana..:teselli:

benim tüm sorunum basen yaaasenağlamasenağlamasenağlama
spor diyet yapsam da her bir yanım aynı ölçüde gidiyor yine aynı oran kalıyor geriye
en azından şu beş kilo fazlamı versem hiç fena olmayacak bakalımCADIARZU

canım hayırlı olsun yeni işin bende çok uzun zamandan beri iş arıyorum darısı başıma :sm_confused:

hadi bakalım canımcım sana,emoşa ve bana şafak :31 mayıs:lepi: 6 tane bir kilocuk nedirki güzelim?haftada sadece birbuçuk kilo verdinmiii...31 mayıs tamamdır..
tutmayın bizi hedefe koşuyooooooz :hooray:

benimde hedefim 22 mayısa kadar 55 olmak. ah ahhh umarım istediğimiz zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız hihoyyyt

tamam benekçim yine süper bi fikirle çıktın karşımıza ben 31 mayıs gecesi kısmetse iskenderuna gideceğim 2 haftalık tatile o güne kadar bende 59 olcam söz veriyorum size ve kendime ama nolur gitmeyin bu topikten bi yere(kilo werenlere bu çağrım)yasakkelime

ah ah ben 3 kg versem keske bu ay ... o kadar cok istiyorum ki...

yeni işe girenlere de hayırlı olsun..

ben de iş arayanlardanım. bu ara evden cevırmenlık yapıyorum ara ara ama isteklerim baska dogrultuda... bakalım hayırlısı...

calısmaya baslaayanlar sakın iş yasamının yogunluguna dalıp sporu diyetı ihmal etmeyin.cok dikkat edin aman ha kızlar....

öpüyorum hepinizi...

lunapiena tebrikler canımhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam arkadaşlar kaç gündür bende kk ye bağlanamıodum kısmet bugüneymiş!!ya 2 hafta oldu tık yok 5 kilo verdim dahada veremiorummm morale ihtiyacım varrrrr

canım benim moral istiyorsan doğru yerdesin ama önce sen kendine moral vermelisin...içinden bir saniyeliğine bile olsa zayıflayamıyorum diye geçirme...çünkü bilinçaltı öyle fana ki hemen o mesajı alır ve kilo vermen zorlaşır...yerimseniben diyetteyim diyede strese girme sonuç olarak bu artık bizim yaşama biçimimiz biliyorsun bundan sonra böyle artık çok yemek yok...mavi beneğimiz ne demiş yediğinle değil yemediğinle mutlu ol...kaydirigubbakcemile3

bol şanslar yoncacığım...aslında fotonu gördüm süpersin...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zaten o kadar düzenli besleniyorsun ki ilaç kullanmana gerek var mı bilemedim...:1no2:

Önceki günlerde forumda bir bisküvi bahsi vardı...Eti'nin kurabiyesi gibi onun tam adı ne idi....

canım tahminim sabuncum cevap vermiştir ben daha tüm sayfaları okuyamadım ama konunun uzmanı olarak kendisi cevap verecektir ...ben henüz tadamadım...o yüzden ne desem yalan olur...sırnaşık şey

canım yeni işin hayırlı olsun ...çok sevindim senin adına...daha işinde yeni olmana rağmen şimdiden yiyecek ve içeceklerini yanında götürmeni çok takdir ettim...harikasın...alkisalkisalkis

sağolasın pırlantam.. yerimseniben
bu arada DERİNN VE MELEK nerdesiniz?

mavi beneğim buradayım artık sizlere o kadar alıştım ki istesem de bırakamam zaten...:1no2: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ablacığım derin gündüz giremiyo net e iş yerinde yasak onun akşamda sitede sorun olduğu için dahil olamadı sanırım bu akşam uğrar inşAllah hemide 62 li kilomu :asigim: görür . . .

sabuncum aynen öyle birtanem...kaydirigubbakcemile3 bizim iş yeri başka işyerlerine benzemiyor yaşayan bilir...:bbo:

canım 62 olduğunu görmez miyim görür görmez o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana...haftaya 55 kilo olacağımı bilsem ancak bu kadar mutlu olabilirdim...zaten bu günlerde o kadar strese girdirdin ki beni artık bu mutlu haberi alacak mıyım diye merakla okuyordum yazdıklarını...a.s artık kocaman bir ohhhhhhhhhhhhhh çekebiliriz seni çok seven arkadaşların olarak...tek ben değilmişim bak senin 62 olmanı bekleyen...Şeniz

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: bu kupalar senin için...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 62 62 62 62 62 62 62 62 62 62 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyy kızlar 3 bardak su içtim şimdi çatlıycam ayol uyucamda birazdan içiim de yatiim sabaha kadar beni korusun sular dedim ama yürürken karnımdan lak luk ses gelio inanın

tesekkür ederim canim basenlere gelince bence basenlerini severek yasa cünkü yag aldirmadan imkani yok gitmesss hem ncelip jeniffer lopez tipimize kavusuruz demi bizde hem kalca var hem salca oh ohhhh. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…