hugocuk tatlım ilaç kullanıyormusun şundan ötürü sordum ben 2 ay kadar önce bademciklerimden ötürü bir sürü antibyotik ve de diğer ilaçları kullandım çok yan etkisinin olduğu söyleniyor ama mecburdum tabi kullanmaya belki de o yüzden hala kilo veremiyorum
Günaydın arkadaşlar.herkese iyi pazarlar
kahvaltımı bir saat önce yaptım.1 dilim ruşeymli ekmek , bir katı yumurta , 1 kk az yağlı beyaz peynir , 1 lıght üçgen peynir , iki minik domates , bir salatalık,bir havuç,bir küçük çarliston biber , biraz yeşillik (nane,maydonoz,dereotu karışık ) bir kupa limonlu form çayı.
ara öğünde 2 tane kepekli galeta.maden suyu içerim birde.(haftanın üç-dört günü içiyorum)
herkese günaydın sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir pazar günü dilerim.
nasılsın yasemin ?
ben şimdi yeni fotolar ekliyeceğim inşallah
su sabah tartıldım 54.2 kg geldim
popişim 92 cm olmuş
açken 500 ml ılık su içtim
ve 9 0cak tarihinin FARMASİDEN görüntüleri
oğluşum FATİH elinden çıktılar
boy 160 cm kilo 54.2 kg yaş 33 2 ay sonra 347 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğu var
yarışma programında gibi oldu ama yeni gelenler için bilgi olsun dedim kısaca. ve de eğitimci çok hareketli bir yaşantısı var.
Eki Görüntüle 124746
Eki Görüntüle 124747
Eki Görüntüle 124748
Eki Görüntüle 124749
Eki Görüntüle 124750
Eki Görüntüle 124751
Eki Görüntüle 124752
Eki Görüntüle 124753
Eki Görüntüle 124754
Eki Görüntüle 124755
Eki Görüntüle 124756
Eki Görüntüle 124757
ve 9 0cak tarihinin FARMASİDEN görüntüleri
oğluşum FATİH elinden çıktılar
boy 160 cm kilo 54.2 kg yaş 33 2 ay sonra 347 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğu var
yarışma programında gibi oldu ama yeni gelenler için bilgi olsun dedim kısaca. ve de eğitimci çok hareketli bir yaşantısı var.
Eki Görüntüle 124746
Eki Görüntüle 124747
Eki Görüntüle 124748
Eki Görüntüle 124749
Eki Görüntüle 124750
Eki Görüntüle 124751
Eki Görüntüle 124752
Eki Görüntüle 124753
Eki Görüntüle 124754
Eki Görüntüle 124755
Eki Görüntüle 124756
Eki Görüntüle 124757
ilaç elbette alıyorum canım. canım sana ne diyorum hep. sporla öyle oluyor. kardiyo ile yavaş yavaş ama sağlıklı veriliyor bendede öyle oluyor canım. listen çok güzel senin sakın bu düzeni bozma belki değişiklikler yapabilir diyetisyenin. birde yağ değilde onlar mesela göbeğinde yumuşama olur yağ veriyosun çünkü bikaç zaman sonra toplanmak için pilateste yaparsın canım o zaman aslında ne kadar çok yağ verdiğini anlarsın şimdilik devam yola. o bitk,sel yağlar kan dolaşımını hızlandırıyor masajla böylece sporda olduğundan kolaylaştırıyor
evet talım zaten göbeğimde yumuşama varinşallah dediğn gibi veririm kilolarımı hayatım
canımcım herşeyinle örneksin tek kelimeyle muhteşemsin canım benim çok öpüyorum seniKızlar ben bugün neler yedim yazmadım sanırım ya da sabahı yazdım ama baştan yazayım
kalkınca bir bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği
2 adet lıght üçgen peynir
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık
2 fındık 3 badem 3 yaban mersini
Kahvaltı sonrarı yeşil çaylı bitki çayı karşımı
1. ara: 2 mandalina yarım çay bardağı beyaz leblebi
1 saat sonra bir bardak Türk kahveli tarçınlı lıght süt
Öğle: bir küçük kutu ton balığı
2-3 ağaç karnıbahar
4yk bulgur pilavı bol miktarda yeşillik (HEPSİNİ KARIŞTIRDIM KOCAMAN NEFİSS BİR SALATA OLDU)
bir fincan yeşil çay
2. ara: 1 mandalina 3 fındık 2 badem 3 yaban mersini
1 saat sonra bir kase lıght tarçınlı yoğurt
akşam: bir kepçetavuk suyuna şehriye çorbası
100gr kadar haşlanmış tavuk göğüs eti
bol miktarda salata
yemek sonrası yine yeşil çay
3. ara 1 saat kadar önce de bir elma 2 fındık 3 badem yedim
Ayrıca bugün 50dk uzaya gittim ve bütün gün ayaktaydım işlerim vardı evde
canım benim açıkçası fikrim yok ve de çok sağlıklı olacağı düşüncesini taşımıyorum bu tür şeylerin belki kilo kaybedersin ama sağlığın da elden gidebilir önce SAĞLIKYa arkadaşlar benim sorum olacak Ben 3 haftadır rejimimi yapıyorum. Elimden geldiğince sporumu ve platesimi yapıyorum fakat verdiğim kilo 3 buçuk fln
Ben bu Lahana çorbasını merak ediyorum baya kilo veren bayanlar var hemde yediklerinden kısmadan ve geride almamışlar okuduğum kadarıyla merak ettim bende yapmayı düşünüyorum içinizde deneyeniniz varmı ? tam kürü bilen çünkü bazı tariflerde soğan fln de görüyorum ben çorbanın içinde
benim bildiğim budur ;
4 adet taze lahana yaprağı
25 dal taze maydonoz
1 adet limon
yarım litre su
peki bu doğru tarif mi ?
kahvaltım;
2,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
biraz roka
2 bardak çay
1 tk bal, nohut kadar tereyağ
ara;
1 portakal
öğle;
1,5 dilim kepekli unla yapılmış bol pırasalı,peynirli pizza
1 bardak kefir
ara; 1 yerli muz
10 tane çubuk kraker
akşam;
3 kk kadar somon balığı
1 porsiyon buharda pişmiş sebzeler (yağı biraz fazlaydı maalesef)
2-3 tane patates kızartması
1 bardak ayran
1 dilim kepekli ekmek
ara;
1 amasya elması
ara;
1 bardak yarım yağlı,tarçınlı süt( 1 çk bal ile)
çok çok teşekkür ederim darısı başına bitanemHarikasın, kilo verirken bayağı da sıkılaşmışsın demek ki.
Ölçülerin kaç olmuş bu arada?
Evet haftasonu illa ki kaçamaklarım oluyor. Üstelik spor da yapmadım ben :)
Farmasinin fotolarını çok beğendim yine. Sanki sporla kilo vermiş gibi duruyor.
Tostinin fotoğrafları da çok güzeldi, hiç fazlası yokmuş gibi görünüyor.
ÖDÜLLER güzel bitanem de yanlış anlama ama ben olsam onları gündüz daha erken saatler de yerdim ama çok kararında afiyet olsunsana da iyi pazarlar tatlımm
misafirleri gönderdim, sonra da makine hala kurulmadığı için kocişle bulaşıkları yıkadık, yatmadan bi bakayım dedim
akşam yemeği yemediğim için misafirlerin yanında
2 kk börek
2 kk kedi dilli pasta ( t,ramisu değil)
2 kk yoğurtlu patates püresi yedim
saat 2 gibi de 1 tane elma yedim
akşam yediklerim biraz fazla olabilir ama napim, oldu artık
prienecim teşekkür ederim canım
ölçülerime bakmadım ama yarın bi bakayım :)
yarın belki fotoda koyarım sizlere bugün giydiğim pantalonumla :)
akşam gelen misafirlerim de çok zayıflamışsın, göbek yanlar hiçbişi kalmamış dediler, çok mutlu oldum :))))))))))))))
farmasicim rica ederim canım
kalıtımsal ise yapacak bişi yok ama sırt hareketleri yaparak belki inceltebilirsin
ama kötü görünmüyo, hani seni panikletmeyeyim fakat daha güzel görünebilir :)))
neyse ben yatıyorum yarın görüşmek üzere, iyi geceler kızlar, hoş hepiniz muhtemelen şu an uyuyosunuz ama :))))))))
bir yasemin hanım klasiği ve HARİKA HARİKA HARİKA işteeeeeegünaydın herkese
kahvaltı yaptım az önce
2 dilim kepek ekmek,
domates- salatalık,
3 yeşil biber,
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 ceviz, 3 badem, 3 fındık,
1 dilim tuzsuz beyaz peynir,
5 zeytin
marul, nane, maydanoz,
2 kuru kayısı, 1 kivi,
1 kupa ıhlamur
afiyet olsun canımşimdi şekersiz sütlü türk kahvesi içiyorum
afiyet olsun canım kahvaltı çok güzelGünaydın arkadaşlar.herkese iyi pazarlar
kahvaltımı bir saat önce yaptım.1 dilim ruşeymli ekmek , bir katı yumurta , 1 kk az yağlı beyaz peynir , 1 lıght üçgen peynir , iki minik domates , bir salatalık,bir havuç,bir küçük çarliston biber , biraz yeşillik (nane,maydonoz,dereotu karışık ) bir kupa limonlu form çayı.
ara öğünde 2 tane kepekli galeta.maden suyu içerim birde.(haftanın üç-dört günü içiyorum)
ne demek bitanem kusur mu olur arada bana da oluyor pc yi açık bırakıp gidiyorumgünaydın tatlım afiyet olsun
teşekkür ederim canım iyiyim hamdolsun kusura bakma canım pc başından ayrılmıştım
tatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bravo hayatım örnek alıyorum seni
yasemin o dediğin bitkisel yağları zannedersem bende kullanacağımüst bacaklarda ve iç bacaklarda selülit var arka bacaklarda popoda yok ama iç ve üstte var şuanda kullanmam belki zayıfladıkça pilatesle falan belki geçer diyorum ama geçmezse bu karışımı yaparım sağol ciciş
rica edrim canım beni de motive ediyor böyle uygulamalar ben de 1-2 ay sonra başlarım ya da duşa girmeden yarım saat önce sürerim spor yaparım sonra yıkanırım evimiz sıcak aslında ama evdekiler kokusundan rahatsız olur diye yapamıyorum geçen yıl uyguladığımda babam satlerce camları açık bırakmak zorunda kalmıştı
farmasiciğim tatlım mavli den haberin varmı uzun zamandır göremiyorum onu:26:
canım daha iki gün önce msn de görüştük iyi canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?