60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk tatlım ilaç kullanıyormusun şundan ötürü sordum ben 2 ay kadar önce bademciklerimden ötürü bir sürü antibyotik ve de diğer ilaçları kullandım çok yan etkisinin olduğu söyleniyor ama mecburdum tabi kullanmaya belki de o yüzden hala kilo veremiyorum

şöyle havalar iyice bir ısınsın dün akşam yazmış olduğum selülit giderici ve vucüt sıkılaştırıcı tarifi uygulayacağım ben uyguladığımda gerçekten işe yaramıştı öyle inatçı yağ hücreleri var ki 1 ay boyunca gitmedi kilom ama bu tariften sonra yağlanmanın olduğu bölgelerde harekete geçirdiği için kasları daha kolay kilo verdim

Günaydın arkadaşlar.herkese iyi pazarlar

kahvaltımı bir saat önce yaptım.1 dilim ruşeymli ekmek , bir katı yumurta , 1 kk az yağlı beyaz peynir , 1 lıght üçgen peynir , iki minik domates , bir salatalık,bir havuç,bir küçük çarliston biber , biraz yeşillik (nane,maydonoz,dereotu karışık ) bir kupa limonlu form çayı.

ara öğünde 2 tane kepekli galeta.maden suyu içerim birde.(haftanın üç-dört günü içiyorum)

herkese günaydın sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir pazar günü dilerim.

nasılsın yasemin ?

ben şimdi yeni fotolar ekliyeceğim inşallah

su sabah tartıldım 54.2 kg geldim
popişim 92 cm olmuş

açken 500 ml ılık su içtim

ve 9 0cak tarihinin FARMASİDEN görüntüleri

oğluşum FATİH elinden çıktılar
boy 160 cm kilo 54.2 kg yaş 33 2 ay sonra 34 7 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğu var
yarışma programında gibi oldu ama yeni gelenler için bilgi olsun dedim kısaca. ve de eğitimci çok hareketli bir yaşantısı var.

ilaç elbette alıyorum canım. canım sana ne diyorum hep. sporla öyle oluyor. kardiyo ile yavaş yavaş ama sağlıklı veriliyor bendede öyle oluyor canım. listen çok güzel senin sakın bu düzeni bozma belki değişiklikler yapabilir diyetisyenin. birde yağ değilde onlar mesela göbeğinde yumuşama olur yağ veriyosun çünkü bikaç zaman sonra toplanmak için pilateste yaparsın canım o zaman aslında ne kadar çok yağ verdiğini anlarsın şimdilik devam yola. o bitk,sel yağlar kan dolaşımını hızlandırıyor masajla böylece sporda olduğundan kolaylaştırıyor

günaydın tatlım afiyet olsun

teşekkür ederim canım iyiyim hamdolsun kusura bakma canım pc başından ayrılmıştım

tatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bravo hayatım örnek alıyorum seni

farmasiciğim canım fotoğraflarının heyecanından seni sormayı unuttum kusura bakma hayatım sen nasılsın canım bana göre süpersin gerçimaşallah nazar değmesin fatihciğimin de yanaklarından öpüyorum

evet talım zaten göbeğimde yumuşama var inşallah dediğn gibi veririm kilolarımı hayatım

yasemin o dediğin bitkisel yağları zannedersem bende kullanacağım üst bacaklarda ve iç bacaklarda selülit var arka bacaklarda popoda yok ama iç ve üstte var şuanda kullanmam belki zayıfladıkça pilatesle falan belki geçer diyorum ama geçmezse bu karışımı yaparım sağol ciciş

canımcım herşeyinle örneksin tek kelimeyle muhteşemsin canım benim çok öpüyorum seni
canım benim açıkçası fikrim yok ve de çok sağlıklı olacağı düşüncesini taşımıyorum bu tür şeylerin belki kilo kaybedersin ama sağlığın da elden gidebilir önce SAĞLIK

çok güzel bir liste 7 zeytin :26: ama zeytinler mi küçüktü yoksa eğer öyleyse
bir liste bu kadar mı güzel olur gerçi günün en önemli öğünü ALTIN KAHVALTIDA ne yense yakılıyor

çok çok teşekkür ederim darısı başına bitanem
ÖDÜLLER güzel bitanem de yanlış anlama ama ben olsam onları gündüz daha erken saatler de yerdim ama çok kararında afiyet olsun
yorumlar için çok teşekkürler bitanem

bir yasemin hanım klasiği ve HARİKA HARİKA HARİKA işteeeeee
şimdi şekersiz sütlü türk kahvesi içiyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım kahvaltı çok güzel
yüksek tansiyon problemin yoksa da maden suyu da güzel canım

günaydın tatlım afiyet olsun

teşekkür ederim canım iyiyim hamdolsun kusura bakma canım pc başından ayrılmıştım
ne demek bitanem kusur mu olur arada bana da oluyor pc yi açık bırakıp gidiyorum
tatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bravo hayatım örnek alıyorum seni

inşallah senin de güzel fotoğraflarını burada görmek bizlere nasip olur canım herşey güzel gönlünce olsun tatlım

rica edrim canım beni de motive ediyor böyle uygulamalar ben de 1-2 ay sonra başlarım ya da duşa girmeden yarım saat önce sürerim spor yaparım sonra yıkanırım evimiz sıcak aslında ama evdekiler kokusundan rahatsız olur diye yapamıyorum geçen yıl uyguladığımda babam satlerce camları açık bırakmak zorunda kalmıştı

yasemin yorulduğunda beni düşün. hala daha yapıyorum. sen benden sonra başladın birde. ben senden daha önce başladım ve hala benim işim bitmedi o yüzden ben devam ediyorsam sende devam edersin

inşallah senin de güzel fotoğraflarını burada görmek bizlere nasip olur canım herşey güzel gönlünce olsun tatlım [/QUOTE]

inşallah canım bir kilo verebilsem 5 kilo verdikten sonra insan çok motive oluyor aslında sonuçta başarılı olduğunu görüyor teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…