afiyet olsun canım :)))
ben lahana diyeti deyince tek tür besinle besleniyosun diye düşünmüştüm de
kızlar aniden çıkarsam kusura bakmayın, misafirler her an gelebilir de
h.g kuzu
nasılmış o diyet anlatırmısın
canım aslında şu lahana çorbası diyeti diye başladım ben bu diyete ama daha sonra kendimce biraz değiştirdim.. lahana çorbasının tarifi zaten var sitede... ben o çorbayı içtim günde üç kez ama bunun yanında et tavuk balık sebze ve meyveden asla kısmadım sadece ekmek yemiyorum her akşam mutlaka brokoli bruksel karnıbahar vs.. sebze yiyorum... kesinlikle beş günde 4.700 gr kaybettim.. bu arada mutlaka sporda yaptım...bi de yatmadan bır su bardağı suya elma sirkesi koyup içtim..
şu anda kış mevsimindeyiz üşürüm diye yeltenmiyorum aklıma gelmişken paylaşayım denedim ben bu tarifi
geçen mayıs ayında biberiye yağı, portakal yağı, kekik yağı, susam yağı, karıştırıp selülitli bölgelere, göbek , basen, kalça fazla yağlanma olan her yere sürülebilir masajla ovalayarak yedirerek sürüyorsunuz ve streçle sarıyorsunuz dayanabildiğiniz kadar bekletin bu sırada hareket edilirse daha etkili oluyor normal ev işi de olur yürüyüş de olur egzersiz de olur sonra ılık suyla yıkıyorsunuz ( ben ancak 20 dk bekletebiliyordum çok yanma ve kızarıklık oluyordu çünkü) inanaın bayağı inceltiyor vücudu forma sokuyor gerçekten sadece bir gün biraz kekik kokuyorsunuz
kızlar bileklerim de incelmiş benim
kolumdaki saat fıldır fıldır walla, tekrar ayarlatmam gerekecek kordonunu :)
canım nasıl içiyorsun o çorbayı bana imkansız gibi geliyor kokusu çok rahatsiz edici oluyor. bizim arkadaş üniversitede okurken biz yapmış evde koymuş dolaba mutfağa giremedik kokusundan valla1 gün bekleyince dolapta çok kokuyordu. sen napıyorsun hergün tazemi pişiriyorsun o çorbayı canım. birde içerken zorlanmıyormusun
canım aslında şu lahana çorbası diyeti diye başladım ben bu diyete ama daha sonra kendimce biraz değiştirdim.. lahana çorbasının tarifi zaten var sitede... ben o çorbayı içtim günde üç kez ama bunun yanında et tavuk balık sebze ve meyveden asla kısmadım sadece ekmek yemiyorum her akşam mutlaka brokoli bruksel karnıbahar vs.. sebze yiyorum... kesinlikle beş günde 4.700 gr kaybettim.. bu arada mutlaka sporda yaptım...bi de yatmadan bır su bardağı suya elma sirkesi koyup içtim..
yasemin bu selülit içinmi. selülit içinde böyle bişey duymuştum canım ama denemedim hiç
aslında defalarca yapıp döktüm içemedim.. ama bu kez hem daha kararlıydım sanırım hem de kimyon at içine dediler o tamamen yok etti o kokuyu :):) keşke hergün taze yapsam ama o pişme aşamasındaki kokuya dayanmam mümkün değil ama içerken kimyon ve limon herşeyi alıp götürüyo :)
akşam menüm kızlar
4 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
tatlı filan yemedim baklava ve antep fıstıklı sarma var ama gözüm yok
bol çikolatalar var hiç aklımın işi değil
ve de bugün benim canlarıma 2 kase profiterolü yedirdim tadına bile bakmadım
şanıma yakışmayacak bir harekette bulundum ama neyse.
bir daha olmasın FARMASİ diyorum kendime
akşam menüm kızlar
4 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
tatlı filan yemedim baklava ve antep fıstıklı sarma var ama gözüm yok
bol çikolatalar var hiç aklımın işi değil
ve de bugün benim canlarıma 2 kase profiterolü yedirdim tadına bile bakmadım
şanıma yakışmayacak bir harekette bulundum ama neyse.
bir daha olmasın FARMASİ diyorum kendime
afiyet olsun canım menün çok güzel
valla brovo oakdar şeyde iyi duruyon valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?