60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hamdolsun çok şükür çok çok iyiyim bitanem
öperim teyzesi

inşallah canım bir kilo verebilsem 5 kilo verdikten sonra insan çok motive oluyor aslında sonuçta başarılı olduğunu görüyor teşekkür ederim canım iyi dileklerin için [/QUOTE]

rica ederim ama o senin iyiliğin canımcım

birazdan inşallah gelirim şimdilik hoşçakalın

selam kizlar,listeyi kim yapiyor artik,ben eskisi kadar cok ugrayamadigim icin biri yapiyordur illaki ;ben bir süre listeye giremicem,toparlayamadim kendimi daha,oglumusun yasgünü derken misafirlerim buara yogunlasti bende bu yüzden nefsime yenik düsüyorum diyet yapamiyorum malesef.ama en kisa zamanda aranizda olucam yine...herkese hayirli günler..​

bugün malum tatil tabi beslenmemi de ona göre ayarlıyorum işte bugünkü

sabah -öğle kahvaltım

1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 hurma
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
2 badem
2 fındık
1 domates
1 yeşil biber
1 avuçtan fazla maydanoz
250 ml şekersiz çay

günaydın canım
süper mönü

herkese günaydınlar
kahvaltımı az önce yaptım ben de
geç kalktım gece geç yatınca
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

farmasicim akşam yediklerimi daha erken yeme şansım yoktu canım, saat 9 gibi yedim çayın yanında, misafire ayıp olmasın diye

bu arada sabah ölçüm yaptım
bel 72-73 cm
kalça 95 cm
yavaş yavaş ericek inşallah :)
belimi biraz daha hızlı inceltebilsem keşke ama neyse yavaş gitsin, geri gelmesin

canım sen spor yapıyorsun o yüzden geçte yesen sonuçta bir düzenin var o yüzden çokta sorun olmaz canım. şimdi pilatese başladın. ilk başlarda karın bel kasları gelişeceği için bel ölçüsü kalınlaşabilir canım. zamanla ordaki kaslar gelişecek ve uzayacak o yüzden pilatesle zamanla verimini almaya başlarsın canım. bence ölçülerinde güzel canım. zaten çok kilon yoktu senin. yağınında çok olduğunu sanmam o yüzden canım 3 aya süper olursun aksilik çıkmazsa canım.

selam herkese
öğle yemeği saatimi 12 ye aldım artık
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de dün akşam sarıp dolapta beklettiğim 10 adet zeytinyağlı yaprak sarma ve 1 kase cacık yedim

günaydın canım kahvaltı menün gayet güzel bence afiyet olsun
kilo konusunda ben de geç veriyorum maalesef canım ama sağlıklı olsunda yazdığın gibi geri gelmesin

yasemincim..dünki verdigin tarifi aldim..insallah bulurum o yaglarida uygularim bende..tesekkürler canim..

cok hos gözüküyorsun canim her zamanki gibi.allah nazarlardan korusun..birde su dikkatimi cekti..sanirim senin sevdigin renklerde kahverengi -kum renkleri..bende bu renklere hastayim..en sevdigim renkler...

Ben de özellikle yazın; beyaz,kum rengi,devetüyü,krem renklerini çok giyerim.Ayakkabı,etek,elbise,çanta v.s.

Kahverengi 1-2 kumaş pantalonum var ama hiç sevmiyorum.Tez zamanda gardrobumdan uzaklaştıracağım onları.Herhalde popoma uygun birşey bulamadığımdan bulunca almışım.Ne kendime yakıştırabiliyorum ne de başkasına o renk pantalonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…