tesekkür ederim canim...darisi hepimizegünaydın tatlım kilo vermiş olmana sevindim canım darısı bizim başımıza
sanada tesekkür ederim canimmmmm:13: canım tebrik ederim işte bu bakkk nasıl da hemen gidiveriyor maşallah sana darısı bizim de başımıza inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla 60kg yi görmeyi nasip etsin inşallah sonra da 55 inşallah
Canım afiyet olsun çok güzelmiş öğle menün renkli ve doyurucu ve de sağlıklı tabii ki:13:
nesajini yeni gördüm farmasim..devrimci canım benim hoşgeldin ve de gözün aydın maşallah kilo vermişsin canım Allah devamını nasip etsin çok öpüyorum seni tatlım
Ya arkadaşlar benim sorum olacak Ben 3 haftadır rejimimi yapıyorum. Elimden geldiğince sporumu ve platesimi yapıyorum fakat verdiğim kilo 3 buçuk fln
Ben bu Lahana çorbasını merak ediyorum baya kilo veren bayanlar var hemde yediklerinden kısmadan ve geride almamışlar okuduğum kadarıyla merak ettim bende yapmayı düşünüyorum içinizde deneyeniniz varmı ? tam kürü bilen çünkü bazı tariflerde soğan fln de görüyorum ben çorbanın içinde
benim bildiğim budur ;
4 adet taze lahana yaprağı
25 dal taze maydonoz
1 adet limon
yarım litre su
peki bu doğru tarif mi ?
kahvaltım;
2,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
biraz roka
2 bardak çay
1 tk bal, nohut kadar tereyağ
ara;
1 portakal
öğle;
1,5 dilim kepekli unla yapılmış bol pırasalı,peynirli pizza
1 bardak kefir
ara; 1 yerli muz
10 tane çubuk kraker
akşam;
3 kk kadar somon balığı
1 porsiyon buharda pişmiş sebzeler (yağı biraz fazlaydı maalesef)
2-3 tane patates kızartması
1 bardak ayran
1 dilim kepekli ekmek
ara;
1 amasya elması
ara;
1 bardak yarım yağlı,tarçınlı süt( 1 çk bal ile)
Kızlar ben bugün neler yedim yazmadım sanırım ya da sabahı yazdım ama baştan yazayım
kalkınca bir bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği
2 adet lıght üçgen peynir
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık
2 fındık 3 badem 3 yaban mersini
Kahvaltı sonrarı yeşil çaylı bitki çayı karşımı
1. ara: 2 mandalina yarım çay bardağı beyaz leblebi
1 saat sonra bir bardak Türk kahveli tarçınlı lıght süt
Öğle: bir küçük kutu ton balığı
2-3 ağaç karnıbahar
4yk bulgur pilavı bol miktarda yeşillik (HEPSİNİ KARIŞTIRDIM KOCAMAN NEFİSS BİR SALATA OLDU)
bir fincan yeşil çay
2. ara: 1 mandalina 3 fındık 2 badem 3 yaban mersini
1 saat sonra bir kase lıght tarçınlı yoğurt
akşam: bir kepçetavuk suyuna şehriye çorbası
100gr kadar haşlanmış tavuk göğüs eti
bol miktarda salata
yemek sonrası yine yeşil çay
3. ara 1 saat kadar önce de bir elma 2 fındık 3 badem yedim
Ayrıca bugün 50dk uzaya gittim ve bütün gün ayaktaydım işlerim vardı evde
canım gördüm fotolarını
sanki senin sırt bölgen biraz kalın gibi geldi bana
özellikle 2. fotoda
ya çok yakından çekildiği içindir tam emin değilim ama
kolların altından daha ince başlasa daha güzel duracak sırtın bundan emin olabilirsin canım
inşallah ytorumlarım seni üzmez
kızlar misafirler gelmeden bi bakayım dedim
bugün akşam yemeği yemedim, ara olarak 1 elma ve 10 fındık yedim
misafirlerin yanında bişiler yerim diye düşündüm, yoksa ayıp olur ev sahibi olarak
bide şu anda üstümde daha önce içine giremediğim bi pantalonum var, rahat oldu ama eşim basenlerimin biraz çıktığını söylüyor, inşallah onları da uzay yürüyüşü ile eriticem
yarım saat de onu yaptım zaten :))
pantalonum üstüme olunca acaip mutlu oldum, çok seviyodum onu ama artık olmuyodu tabi üstüme fakat bu gün oldu
bide geçen sene 55 kiloyken aldığım ve 1-2 ay giyebildiğim bi pantalonumu denedim, ona da girdim :52
:
kociş o pantalonda da basenlerin çıktığını ama popişin çıkmadığını söyledi, bide göbek de hakkaten toparlanmış, o pantalonu giyince farkettim kızlar
darısı diğer pantalonlarımın ve hepinizin başına kızlar
afiyet olsun prinecim
çok güzel bi menu kaçmakların var ama onalrda dengeli
bende 1saat sporumu yaptım
1 elma bi portakal yiyecem
harkasın canım tbrkediyorum tamsenlik
Kızlarcım yarın dışarıda olucam görüşemezsek hepinize güzel bir pazar günü diliyorummm öpücüklerrr inşallah pazartesiye daha da hafiflemiş yağlardan kurtulmuş mutlu,sağlıklı,huzurlu uyanırız:13:
Canı teşekkür ederim yorumun için nasıl abartı bi şey yok değil mi?? yani sürekliyiyince çok yiyomuşuz gibi geliyo ama bakınca hepsi sağlıklıinşallah da böyle devam eder kilocukalr giderrrr hepimiz yağsız fıstıklar oluruz inşallah :13:
Kızlarcım yarın dışarıda olucam görüşemezsek hepinize güzel bir pazar günü diliyorummm öpücüklerrr inşallah pazartesiye daha da hafiflemiş yağlardan kurtulmuş mutlu,sağlıklı,huzurlu uyanırız:13:
teşekkürler canım inşallah canım sana da mutlu huzurlu sağlıklı güzel günlerinşallah hepimiz biraz daha hafiflemiş oluruz
günaydın kızlar. bugün geç kalktım. 8 de uyandım. daha kahvaltı yapmadım. ilk iş salonu silip kuşları salmak. bağırıyorlar. bu arada düzeldim sayılır biraz öksürük var o kadar kahvaltıda yumurta ekmek peynir yerim. listeme göre yemiyorum en azından toparlanana kadar salı günü kontrolden sonra bakalım o zaman başlarım artık şimdilik böyle. akşama fırınta tavuklu patates ve biber dolması olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?