60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elbette canım almazsın

sağol canım
zor geldi açıkçası bişiler hazırlamak
sen de iyi yapmışsın
ben de şimdi 1 elma yiyorum, daha fazla pilav yemiyeyim dedim

anladım canım ,misafire eşlik etmek adabtandır elbette anlıyorum seni canım benim :13:
kahvaltın çok güzel afiyet olsun
selam herkese
öğle yemeği saatimi 12 ye aldım artık
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de dün akşam sarıp dolapta beklettiğim 10 adet zeytinyağlı yaprak sarma ve 1 kase cacık yedim
afiyet bal olsun tatlım
cok hos gözüküyorsun canim her zamanki gibi.allah nazarlardan korusun..birde su dikkatimi cekti..sanirim senin sevdigin renklerde kahverengi -kum renkleri..bende bu renklere hastayim..en sevdigim renkler...
amin amin darısı başına inşallah severim canım o renkleri
bir de lacivert turkuaz tonlarını da severim

kızlar biraz önce bile merak ettim tartıldım 54.6 kg geldim içimden bir ses bu aralar kilo verecekmişim gibi diyor da

saat 16 da meyve saatim ben de bugün değişiklik olsun dedim küçük bir tabağa 1 elma ve 1 armut dilimledim üzerine tarçın septim ve fırına attım 10 dk dan beri fırında üzeri kızardı biraz daha bekleteyim sonra da 1 tatlı kaşığı bal dökerim üzerine bakalım nasıl olacak ben şimdi çıkıyorum görüşmek üzere

farmasicim yorumlar için sağol canım
allahtan bu misafir olayı haftada 1 veya 2 kez oluyo da sorun olmuyo o kadar :))
gittiğim yerde yememek kolay oluyo da, eve gelince olmuyo işte
dün akşam gelen misafirlerim de kiloluydu, birine doktor kilo vereceksin demiş, ona da benim uzay yürüyüşünden sipariş edicez
ben yediklerimi de söyledim ama beniöm gibi beslenebileceğini sanmıyorum çünkü boğazına çok düşkün arkadaş :))))))

kızlar ben pilatesimi yapıp da geleyim
akşam da bi uzaya giderim yeter sanırım

bide benim bacağımda damar yetmezliği var, çok ağrı yapıyo normalde, doktor da kilo almıcaksın falan demişti, şimdi 5.5 kilo gidince ağrılarım da azaldı, çok sevindim, kilo her zaman problem yani

kız ben de isterim :))
afiyet olsun tatlım, görüşmek üzere

ne güzel geçmiş olsun senin adına çok sevindim ben de 10 kiloyu boşuna taşımışım 1 yıl ondan önceki yılda da 57 kg ye kadar gerilemiştim ama dikkat etmeyip özellikle de çayım şekerli çikolatalar çıtır simitler okulda tonla gidince resmen 1 yıl kendimi besiye çekmişim yahu ama neyse topu topu 1 yıl zaten evlendiğimde 52 kg idim o zaman dijital terazide değil normal teraziyle öyleydim demekki 54 müşüm çünkü benim terazi ile annemin terazisi arasında 2 kg fark var
1 . doğum olana kadar zaten kilom normaldi 56 kg ile hamile kalmıştım
derken 2 .ye 64 le hamile kaldım dedim doğum sonrası artık toptan veririm aslında öyle de oldu bir yılda 76 kilo ile gittiğim doğum sonrası 68 ile kilo vermeye karar verip 57 ye kadar düşmüştüm ama yukarda bahsettiğim gibi davranınca 64.5 a kadar geldim ve de durrrrrrrrrrrrrrrrr dedim hayırlısı artık bundan sonra da Allah'ın izniyle kilo alacağımı aksi bir durum olmadıkça normal koşullarda sanmıyorum.Rabbime sonsuz şükürler olsun

tatlım söylüyorum ya seni örnek alıyorum ben inşallah senin gibi kilolarımı verebilirim darısı bizim başımıza canım

verirsin canım inşallah verirsin vermemen için bir sebep göremiyorum düzenli besleniyorsun spor da yapıyorsun canımcım daha ne olsun

Son düzenleme:

sağol canım teşekkür ederim
yediklerini abartmadığın sürece çok da hareketli olduğun için ben de senin tekrar kilo alacağını sanmıyorum canım

ben de pilatesimi yaptım, yeşil çayımı içicem az demlensin :)

hayırlı akşamlar herkese bugün ki menüm
kahvaltı:

1 tane garnitürlü poğaça ev yapımı
2 çatal ayva reçeli
3 dilim peynir
4 zeytin
2 çatal erik reçeli
3 çatal omlet
1 kuru kayısı
1 br şekersiz çay

12 de eşimle yürüyüşe cıktık 1 saat yürüdük ordan spora gittim 2 saat sporumu yaptım eve gelince

1 küçük dilim yaş pasta
yarım br süt

akşam:
4 ızgara köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım közlenmiş biber
salata
2 küçük br ayran
1 dilim kepek ekmegi

sporda 1,5 lt suyumu içtim evdede içtim 2 br kadar yatana kadarda içerim

birazdan yeşil çayımı ve cerezlerimi götüreceğim

tosticim harikasın vesselam daha ne olsun güzel bir menü ve bol sporlu bir günün ardından çerez keyfi yakışır sana afiyet olsun şimdiden

merhabalar akşam menüm

3 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı ciğer sote ( tavuk ciğerini domates biber ve soğanla soteledim)
1 adet yaprak sarma
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

merhaba kızlar bütün günün raporu

sabah -öğle kahvaltım

1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 hurma
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
2 badem
2 fındık
1 domates
1 yeşil biber
1 avuçtan fazla maydanoz
250 ml şekersiz çay

ara öğün
500 ml su
1 paket maviyeşil light limonlu kepekli bisküvi
250 ml çilekli süt

başka bir arada
1/2 Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
1 elma
5 badem
2 kuru kayısı
2 ceviz
500 ml su

arada 250 ml su

akşam menüm

3 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı ciğer sote ( tavuk ciğerini domates biber ve soğanla soteledim)
1 adet yaprak sarma
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

bu saatten sonra da yaklaşık 1 lt su içerim sanırım . böylelikle bugün 2.5 lt su olur.
belki 1 adet de elma ya da portakal yerim
mesela akşam portakalı yiyememiştim

Son düzenleme:
kızlar şimdilik hoşçakalın annemle birlikte bir düğüne gideceğiz kız kıza gecelere akacağız

Sağol hugocuk. Giyinikken o kadar farkedilmiyor dediğim gibi.Sana ölçülerimi de yazdım gördün mü ?

Kesinlikle sporla şekillenme farkediliyor. Hele düşünsene tüm fazlalıklarımızı verdikten sonra yapacağımız pilates daha da etkili olacak şekillenmekte.İple çekiyorum o günleri.

Farmasi, evet bebeğim bir kız

Öğle;
1 tabak kıymalı,mercimekli çorba (bayağı koyuydu; mercimek,kıyma,soğan,patates,havuç,sarımsak,zeytinyağı,pirinç)
1 bardak ayran
1 turp
10 badem
10 antep fıstığı
2 kaju

ara; 1/2 yerli muz

Akşam;
1 dilim ekmek
2 piliç incik (haşlanmış)
3 yk pilav
2-3 ağaççık buharda pişmiş brokoli
salata

Ara öğün olarak 1 portakal yerim. Belki 2. ara da yaparsam süt içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…