sağol canım, teşekkür ederim
yok manken gibi değilim ama teşekkür ederim :)))
bu hafta koyacaktım ama vaktim olmadı ama dün işte içine giremedğim iki pantalonumun içine rahatça girdim, kociş basenlerimin belli olduğunu söyledi ama benimkiler genetik, annem çok zayıf olmasına rağmen onda da var basen, bakalım ben pilatesle biraz inceltmeye çalışıcam
yarın akşam koyarım belki, kociş müsade ederse :)))
farmasicim sordum şimdi olmaz dedi(
yüzüm görünmücek, 5 dk kalır kaldırırım dedim olmaz dedi, neymiş popom görüncekmiş, hey allahım ya
boşver o zaman canım üstüne gitme hiç
öyle canım ama şu anda giydiğim pantalonlar 38 beden ama işte kalıptan çok değişiyo
dün denediğim iki pantalondan biri 38 diğeri 40 beden ve ikisine de giremiyodum, normal bedenim de olmasına rağmen, dün ikisine de girdim ama
evet canım firmaların kalıpları baya değişiklik gösteriyor ama seni çok tebrik ediyorum
afiyet olsun canım hepsi çok güzelmiş doğrusu
kız bebişe hamileyken kalçan filan büyümüş müydü ?
biz karın sivri olunca erkek kalça geniş olunca kız olarak yorumlanır ama gerçekten de benim gözlemlediğim hamile bayanlarda çoğunda öyle idi erkek çocuğa hamile olanların karın bölgesinde top var gibi oluyor arkadan bakınca hamile olduğu bile anlaşılmıyor ama kız bebeğe hamile olanların arkası baya genişliyor sende de oldu mu ya da farkettin mi ?
slm kızlar
eşimle 7 gibi dışarı cıktık 1 saate yakın gezdik alışveriş yaptık
gelincede
1 fincan yeşil çay
2 kayısı
10 kuru üzüm
50 gr form çubuk krakerimi yedim
şimdide 1 elma yiyeceğim
Belim zaten belim ince olduğundan (popom 93 civarıydı) popom geniş dururdu. E haliyle hamileyken karın çevresi de doluyor ama kalça kısmında aşırı birşey farkedemedim.Benimki top gibi değildi, yaygındı.
Herkese iyi geceler
Bugün hiç fırsatım olmadı zaten saat 7ye kadar dışarıdaydım sabahın 9undan beri ve bütün gün dolaştım spor yapış kadar oldum yaniikeaya,başka alışveriş merkezine falan gittik gezdik ayrıca ordan oraya da dışarıda da epey yürüdüm ama bugün beniiim kaçamk günümdü sabah gayet normal yedim herzamanki gibi ama saat 3ten sonra kaçamklar silsilesi yaptım yazmıyım hiççç zaten yaz yaz bitmez işte kaçamak günü diyelim kısaca
Ama hiç pişman değilim gayet de mutluyum çokşükür yarın sabahtan itibaren hayat normale dönecek inşallah 5 haftadır öyle oldu yine olacak inşallah canlarım
Kaçamak günü olmasına rağmen ara öğünlerimi yeşil çayımı suyumu düzenli tükettim hatta suyu abrtmışımdır bile dışarıda habire 500ml 2-3 su içtim evde de çok içtim yani hareketli,kaçamaklı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir pazardı çokşükür ve herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,KAÇAMAKSIZyağarın daha da azaldığı bir hafta diliyorum şimdidennnn öpücükler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?